PDA

View Full Version : Правили ли сте хомосексуален секс?

besnicataa
02-18-2008, 11:40
Мом4ета спали ли сте с мом4е?!И как е?!:(
Моми4ета спали ли сте с моми4е?!И как е ?! :(
ИЛИ АКО НЕ СТЕ ИСКАТЕ ЛИ ДА ПРОБВАТЕ?

Които иска да си кае мнението,които не иска здраве да е :)

т.7
krem4et0

sapphirr
02-18-2008, 11:44
:? не,сори!ама ако толкова държиш да знаеш кво е,пробвай :D

besnicataa
02-18-2008, 11:47
:? не,сори!ама ако толкова държиш да знаеш кво е,пробвай :D НЕМ НЕ ИСКАМ seX С1С С16ТИА ПОЛ :) ПРОСТО ПИТАМ

naze
02-18-2008, 11:49
предпочитам да си се придържам към схемата аз и мойта ....

но по принцип всяка вечер спя с брат ми ........ НО САМО СПЯ !! и е мн тъпо щот мн хърка и все още тъпака му с тъпак не са е изнесъл от нас да са маха на 20 години стана

skatemore
02-18-2008, 11:54

но по принцип всяка вечер спя с брат ми ........ НО САМО СПЯ !! и е мн тъпо щот мн хърка и все още тъпака му с тъпак не са е изнесъл от нас да са маха на 20 години стана

ахах как се гаври на брат си и аз така гонех сестрата кат беше на 20 щот си нямах моя стая и спях в хола сега си я искам обратно ама нема

иначе не благодаря не бих ебал себеподобен

tqnko1
02-18-2008, 11:56
4ovek tova nqkak si nete li otvar6tava :oops: da si go p1xa6 v m1jko dupe ili prosto da se celuva6 mom4e kfotoi da e :-o :-o :-o :-o za men tiq xora sa ludi koito nesa v ludnica :-x neiskam !!

naze
02-18-2008, 11:57
lesbo RLZ !!

[B]a[N]D[i]T[k]a
02-18-2008, 12:02
не съм! но ми е любопитно какво представлява :D

darla
02-18-2008, 12:20
az puk DA!.....ni6to lo6o eksperimentite...mi ne be6e koi znae kvi...po si mi haresva po staromodniq na4in :grin:

vaniLL
02-18-2008, 12:28
ne me vleche jensko :?

ANTIHUMAN
02-18-2008, 14:00
Правил съм го! Еми няма лошо според мен е не трябва да ставаш гей се пак! Опитвал съм и е интересно! Предпочитам някак си повече момичета , ............. но Момичето си е МОМИЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!

CragHack
02-18-2008, 14:06
Тъкмо щях да пиша, че нито едно момче няма да си признае.

Защото няма никаква толерантност към мъжката хомосексуалност. За разлика от женската.

Когато едно момиче го направи с друго момиче - това е секси, възбуждащо, нестандартно и т.н.

Когато едно момче го направи с друго момче - това е гнусно, гадно, долно, педалско и т.н.

Еми просто не е честно. Каквото е отношението към жените, такова трябва да е и към мъжете.

Така че - поздравявам те пич, че не се срамуваш да си признаеш.

padnal_angel
02-18-2008, 14:07
да правила съм много ми хареса но с мъж си е по-добре

padnal_angel
02-18-2008, 14:08
както обичам да казвам друго си е да ти влезне истинско месце :) :) :)

macka123
02-18-2008, 14:25
Аз бих пробвала..... Но за сега не съм!

SkiT
02-18-2008, 14:26
В болница влизам,от мост скачам...пред кола се фърлям с момче не си лягам !!!! :booooomb:
Пич интересно ми е ти ли го еба тоя или той тебе те изплющя в гза :-D :P

GabisiTa
02-18-2008, 14:27
Нем, не съм :-D :P

Kashon
02-18-2008, 15:37
Аз не съм,но ми се ще :)

minimalist
02-18-2008, 15:42
много ясно :)

Bubbly
02-18-2008, 18:08
Ами не съм правила. Първо да опитам "нормалния" пък после ще видим какво ще стане :D

hottie
02-18-2008, 18:20
Ami "zabih se" vednuj s edna macka otdavna ama dotam. Ne me vle4at jenite.

Undying
02-18-2008, 18:25
Абе пробвала съм,ама с момче си е 10000000 пъти по-яко.

Rise_Against
02-18-2008, 18:30
един ден се запознах с едно момиче като бях на планина! направихме го и беше дооооста якоооооо :D ест с момче е по-готино. но няма нищо лошо в експериментите :-P

xSaShEtOx
02-18-2008, 18:33
Не бих го направил. Много повече ме влече идеята за секс с момиче. :grin:

b0ck0v
02-18-2008, 19:13
ауе ьз не съм и никога няма да бъда.не мога да си представям да чукам някой в гъза и после той да ме почне мене.пък и е гадно(отвратително е)

DevilWish
02-18-2008, 19:31
He ,s1m imala ,no vinagi mnogo s1m iskala ;)

samoubiika
02-18-2008, 19:46
ЙЪК :-&
Това е извратено!!

led_i_ogyn
02-18-2008, 20:19
ne me vleche jensko :?

Мхм..

jony
02-18-2008, 20:27
Еее, хора аре са, не нападайте хомосексуалистите, това се пак е на генетична основа. Е, не в 100% от случайте де...
А по темата: не и нямам намерение!

ANTIHUMAN
02-19-2008, 12:00
SkiT 3 пъти и 3-те пъти ебах ! Свирки ми правиха ! Но момичето си е момиче нали? 8) :oops: 8) Няма да забравя първия път с МомиЧе до детската градина на село вечерта :grin: ,а с момчето то почна първо ,но няма значение немисля да го повтарям ,но знае ли човек кво ще стане утре :? Ади чао !
П.П. Беше ми интересно да пробвам ,просто си направих експеримент 8) :oops: ЧАО

ANTIHUMAN
02-19-2008, 12:03
Crag Hack Не съм Гей :? Просто пробвах ! Еба и момичета 8) Споко живея само един път пробвал съм всичко и наркотици ,но не ми хареса :o :o :o Живота е един и неповторим 8)

Sevt
02-19-2008, 13:28
Не. Не съм имал желание няма и да имам.
Това е болестно състояние ( говорейки за педерастията )
От друга страна почти всичките ми приятелки са го правили. Там вече няма лошо :D

lovesnoopdogg666
02-19-2008, 13:37
:oops: Правила съм много и различни неща с момичето,но секс с вибратор или лесбо-колан не съм,но бих пробвала,но смятам първо да започна с мъжко,пък после експериментите! :lol:

Slawi92
02-19-2008, 13:48

ахах как се гаври на брат си и аз така гонех сестрата кат беше на 20 щот си нямах моя стая и спях в хола сега си я искам обратно ама нема

иначе не благодаря не бих ебал себеподобен10x i az sam taka ama az vse o6te ne spaa v hola ama toq tapak iska da se nanasq s priqtelkata si v nas da jivqt i ve4e 6e trea da hoda v hola lele dono da se inese a da ne se nanasq o6te 1 4avek :( :( ina4e nesam i ne iskam

SkiT
02-19-2008, 15:36
SkiT 3 пъти и 3-те пъти ебах ! Свирки ми правиха ! Но момичето си е момиче нали? 8) :oops: 8) Няма да забравя първия път с МомиЧе до детската градина на село вечерта :grin: ,а с момчето то почна първо ,но няма значение немисля да го повтарям ,но знае ли човек кво ще стане утре :? Ади чао !
П.П. Беше ми интересно да пробвам ,просто си направих експеримент 8) :oops: ЧАО
Тоз пък ти не ме познаваш ве

hahavteen
02-19-2008, 15:37
Ne sum i ne bih...vednuj se celyvahme s nai-dobrata mi priatelka kato biahme podpiinali za6toto az mi be6e interesno no ne mi haresa izob6to i za tova ne mislia 4e bih napravila ne6to pove4e i za v bude6te :?

_BuNnY_
02-19-2008, 16:12
Не. Не съм имал желание няма и да имам.
Това е болестно състояние ( говорейки за педерастията )
От друга страна почти всичките ми приятелки са го правили. Там вече няма лошо :D

Искаш да кажеш, че сексуалната ориентация - каквато и да е тя - е болестно състояние?!
И аз не мога да го разбера това да спиш с някой от същия пол, но не го осъждам. :)
И както пише на стената в една от тоалетните в училище - "Ще видите вие кои са педераси, когато станем повече от вас!..." :D :D

amatorium
02-19-2008, 17:35
Ami koi znae edin den kato ostareq e vuzmojno da experimentiram. Za sega ne izpitvam nishto kum sushtiq pol 8)

Lorelei
02-20-2008, 20:06
Ne sym dosega,no mi e merak.

jenity_bs
02-20-2008, 23:30
пробвала съм и то не веднъж...искам да пробвам всичко от живота...и определено работя по въпроса...дали ми харесва??? много е яко и мисля да продължавам да го правя... :)

mi6ito2
02-21-2008, 13:11
правила съм

Langedok
04-08-2008, 16:55
Привет и от мен....... :grin:

Да, правил съм секс с момче не веднъж - не всеки път е било гот, но в повечето пъти е било супер; харесвам и секса с момичета, но не мога да кажа кое ме влече повече........ та правя и двете докато не разбера!!! :P

А иначе - повечето момчета имат такива желания в тийнейджърска възраст - макар и само за експеримента, но ги е срам да си признаят - доказан факт! 8)

Ivalinka
04-08-2008, 20:04
ами ....аз не го знам това,което се слу4и,какво то4но е...но имаше целувки по врата,по тялото...беше гадно и никога няма пак да го направя..ест....в леглото и разсъблечени,ако не се е разбрало....накрая се скарахме,защото си помислих,че е обратна...ама после нещата се оправиха

MakeMeLaugh
04-08-2008, 20:28
НЕ!
НЕ!!
НЕ!!!
и
НЕ!!!!

5StaR
04-08-2008, 22:34

Да, правил съм секс с момче не веднъж - не всеки път е било гот, но в повечето пъти е било супер; харесвам и секса с момичета, но не мога да кажа кое ме влече повече........ та правя и двете докато не разбера!!! :P

А иначе - повечето момчета имат такива желания в тийнейджърска възраст - макар и само за експеримента, но ги е срам да си признаят - доказан факт! 8)

1.Гей.
2.Далеч си от истината.
3.Аз съм тийнейджър и НИКОГА не съм искал и НИКОГА няма да искам такова нещо.
4.Лесбийките обаче не са лошо нещо 8-) 8-) 8-)

За другия дето каза "живеем един живот, трябва да пробваме от всичко" - еми вземи си прережи вените или се гръмни с пистолет в главата.. да де само 1 път да пробваш...

alex_devv
04-08-2008, 22:36
още не съм обърнал резбата, ама ако го направя ще те осведомя 8-)

marina star
04-09-2008, 03:55
ne sam pravila,a za tva dali bih -ni6to ne se znae

Ou7taControL
04-09-2008, 04:17
досега винаги като питам някое момче дали е бил с момче и все казват "не, ти в ред ли си, еба само момичета" а сега се оказа че много момчета са пробвали...

по темата: несъм, ама съм имала много възможности, понеже познавам няколко лезбийки... :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
04-09-2008, 05:12
Към авторката: Да ти имам и темите, винаги в тях има ядосани постове от раздразнени хора. :?

По темата: Не съм правила секс с момиче, не казвам, че никога няма да правя, защото не знам какво се случи, но по принцип нямам желание, все пак си има достатъчно симпатични момчета, че да започвам да желая физически контакти с момиче. ;)

amatorium
04-09-2008, 09:12
Ne. Ne sum. :-)

sex_igra4ka
04-09-2008, 10:30
Съм,но сам о т едната страна-аз съм обработвала момичето-гърдите,целувки и лизане-без бъркане с разни предмети...Това беше-веднъж,но бих го повторила,но отново само от същата страна.Мен предпочитам да ме оправят мъже.

Langedok
04-09-2008, 12:24

1.Гей.
2.Далеч си от истината.
3.Аз съм тийнейджър и НИКОГА не съм искал и НИКОГА няма да искам такова нещо.
4.Лесбийките обаче не са лошо нещо 8-) 8-) 8-)

За другия дето каза "живеем един живот, трябва да пробваме от всичко" - еми вземи си прережи вените или се гръмни с пистолет в главата.. да де само 1 път да пробваш...

И защо лесбийките не са лошо нещо, ако смея да попитам??? Къде е фундаменталната разлика?

А относно точка 3 в постинга ти..... никога не казвай НИКОГА, че ако знаеш с колко момченца съм се въргалял в кревата, дето на всеослушание иначе псуват на "мръсни п*д*раси!!!"; "тия трябва да се изпозастрелят!!!" и други такива мачовски изявления 8)

ANTIHUMAN
04-09-2008, 13:26
Tva e typoto 4e ob6testvoto ne gi priema!V po razvitite dyrjavi e ne6to normalno ama da ne zabravqme 4e nie sme v BYLGARIQ vsi4ko e naopaki! :lol:
Po temata: Az sy6to mrazq mom4eta koito se grimirat i se obli4at kato momi4eta!V moito daskalo ima takyv i toi e gei!No naistina mi e interesno kak 6te razbere6 dali nqkoi e gei/lesbiika ili biseksualen/biseksualna? 8)
P.P.Az sym bi da se razberem i nikoi ne mi go e vkarval 6toto nervite s typite si izkazvaniq :lol: ili po to4no me razsmivate :lol: :lol: :lol:

pomo6tplz
04-09-2008, 13:34
Tva e typoto 4e ob6testvoto ne gi priema!V po razvitite dyrjavi e ne6to normalno ama da ne zabravqme 4e nie sme v BYLGARIQ vsi4ko e naopaki! :lol:
Po temata: Az sy6to mrazq mom4eta koito se grimirat i se obli4at kato momi4eta!V moito daskalo ima takyv i toi e gei!No naistina mi e interesno kak 6te razbere6 dali nqkoi e gei/lesbiika ili biseksualen/biseksualna? 8)
P.P.Az sym bi da se razberem i nikoi ne mi go e vkarval 6toto nervite s typite si izkazvaniq :lol: ili po to4no me razsmivate :lol: :lol: :lol:

Ще доиде ден и ще трябва д аизбереш между единия и другия пол неможе цял живот да я караш би едва ли женати ще ти разреши,ако избереш жените.ПП по лошо е ти да го вкараш отколкото да ти го вкарат ахахахах(надявам се разбираш защо) :razz: :lol: :razz: :D :-D

04-09-2008, 13:34
ЦЕНЗУРА

2 точка от правилата
moderated by Coki

aanitogb
04-09-2008, 16:30
az nesam i nqmam namerenie; samo s maje. :-)

MiSs_DioR_CheRiE
04-09-2008, 16:54
Ne ... no mi e interesno da probvam :-)

AutumnTears
04-09-2008, 16:55
Deba maika vi deba i boklucite obratni ! Tova e nai-golqmiq grqh koito pravite i za tova 6te si platite viq skoro 6te ste izbiti vsi4ki a nestiga i 4e 6te ste izbiti i vednaga 6te vi razpuvat na krustove v ada kakto isus sa go razpuvali zaradi vas goveda !

ti ne beshe li neosuznat shaolin do kolkoto znam te sa budisti za kakuv isus mi govorish... xaxagxa da ne doidesh da me izgorish i men na kladata za6toto sum ezi4nica/spored hristiqnite/ ?
Po temata: nikoi ne e vinoven za orientaciqta si tq ne se opredelq ot samiq
nego ne mojete da si predstavite kakvi bolki prejivqvat horata s homoseksualna orientaciq dokato priemat tova 4e sa s razli4na orientaciq sprqmo obkrujava6tite gi hora ne ste na tqhnoto mqsto i ne mojete da me razberete no pone se zamislete malko dali e lesno na nqkoi da bude tolkova razli4en ot drugite i na mladinite da krie orientaciqta si
ina4e ne sum probvala no koi znae Smile :lol:

air_J
04-09-2008, 17:54
В кои държави и откога е нещо нормално, или си говориш ей така, наизуст? :razz:

CfEtii
04-09-2008, 18:22
Не съм,но може би ако ми се отдаде възможност бих пробвала. :)

ANTIHUMAN
04-09-2008, 19:16

Emi ok pone e normalno a ne se obijda taka!Pff ostai sa ! 8) Az nqmam ni6to protiv geiovete samo da ne me dokosnat :D ! No nqma zna4enie 8)

mapetbg
04-09-2008, 20:09
Az sam probval s mom4e i 4esno da si kaja mi xaresa, vsa6tnost i s dvata pola me kefi. S vseki e razli4no, razli4noto vinagi e interesno i xybavo ;)

kico
04-09-2008, 20:12
az nqmam nishto protiv geiovete te sa hora sahto kato nas, no imat dr seksualna oreantaciq NO ne haresvam po HARD kakto gi nari4am az geiove koito se pravat kato jeni (peruki gluposti)i pravat nekakvi iznejeni dvijeniq ...gnusno e i e smeshno ...
ina4e ne sam probval i ne izgarqm ot golqmo jelanie ;)

5StaR
04-09-2008, 20:15
И защо лесбийките не са лошо нещо, ако смея да попитам??? Къде е фундаменталната разлика?

А относно точка 3 в постинга ти..... никога не казвай НИКОГА, че ако знаеш с колко момченца съм се въргалял в кревата, дето на всеослушание иначе псуват на "мръсни п*д*раси!!!"; "тия трябва да се изпозастрелят!!!" и други такива мачовски изявления 8)

Разликата е огрмона.
Отностно "никога" ае стига с тия простотии .. има много поговорки и тн ама може да си казвам никога - никога НИКОГААААА НИКОГААА уау ..... И незнам с какви други гейчета си се въргалял и не искам да знам честно казано..

kico
04-09-2008, 20:19
hahhahah tva za "nikoga ne kazvai nikoga " be6e potresavashto :D :D :D

air_J
04-09-2008, 21:33

Emi ok pone e normalno a ne se obijda taka!Pff ostai sa ! 8) Az nqmam ni6to protiv geiovete samo da ne me dokosnat :D ! No nqma zna4enie 8)
Кое е нормално, че не става ясно? И как в едни теми пишеш, че се случва да се ебеш с момчета, а сега казваш, че искаш хомосексуалистите да не те докосват? Или си само активен? :-o

elab
04-09-2008, 22:00
Тъкмо щях да пиша, че нито едно момче няма да си признае.

Защото няма никаква толерантност към мъжката хомосексуалност. За разлика от женската.

Когато едно момиче го направи с друго момиче - това е секси, възбуждащо, нестандартно и т.н.

Когато едно момче го направи с друго момче - това е гнусно, гадно, долно, педалско и т.н.

Еми просто не е честно. Каквото е отношението към жените, такова трябва да е и към мъжете.

Така че - поздравявам те пич, че не се срамуваш да си признаеш.

Да! и на мен ми омръзна тази еманципация към мъжете.

ned_cska
04-10-2008, 06:19
ne i ne iskam :o

psychopath
04-10-2008, 06:29
мне

pepita87
04-10-2008, 10:29

иначе не благодаря не бих ебал себеподобен

Tova li e vuzrastovata granica za prebivavaneto vku6ti :-o Nima vsi4ki 20 godi6ni trq se izfirqsvame..lele :razz:

pepita87
04-10-2008, 10:32
A inache po temata...da,"pravila" sum go s momiche...ne mi dostavi osobeno udovolstvie,vsichko beshe porodeno ot liubopitstvo i opiqneni strasti,ne e imalo seriozni otnosheniq... :D

ANTIHUMAN
04-10-2008, 14:17

Кое е нормално, че не става ясно? И как в едни теми пишеш, че се случва да се ебеш с момчета, а сега казваш, че искаш хомосексуалистите да не те докосват? Или си само активен? :-o

Aktiven sym! Ne mi haresva misylta nqkoi da mi go vkarva v gyza!Ima6e opit ama go spukah ot boi !!! :o :o :o
Az mrazq tezi kydeto sa pravqt na jeni! :lol: Tolkova e typo! I nekvi jenstveni tam napravo 6te gi ubiq! :-x 8)
Ina4e nesyjelqvam za ni6to dosega v jivota si! I mislq 4e trqbva da opitam ot vsi4ko! :oops: Pone moqta cel v jivota e da opitam ot vsi4ko koeto e po silite mi! :oops:

TellMeYourName
04-10-2008, 14:34
ANTIHUMAN кажи си,че си педерас. няма да ти се смеем :razz:

по темата:НЕ!НИКОГА!

Langedok
04-10-2008, 14:56
Aktiven sym! Ne mi haresva misylta nqkoi da mi go vkarva v gyza!Ima6e opit ama go spukah ot boi !!! :o :o :o
Az mrazq tezi kydeto sa pravqt na jeni! :lol: Tolkova e typo! I nekvi jenstveni tam napravo 6te gi ubiq! :-x 8)
Ina4e nesyjelqvam za ni6to dosega v jivota si! I mislq 4e trqbva da opitam ot vsi4ko! :oops: Pone moqta cel v jivota e da opitam ot vsi4ko koeto e po silite mi! :oops:

Пич, какво въобще им се обясняваш с кой си лягал, какъв си и тн; никой няма право да те съди или подценява заради това с кой си лягаш; не се връзвай на "мачовците" тука. 8)

ANTIHUMAN
04-10-2008, 15:38
Ina4e nesyjelqvam za ni6to dosega v jivota si! I mislq 4e trqbva da opitam ot vsi4ko! :oops: Pone moqta cel v jivota e da opitam ot vsi4ko koeto e po silite mi! :oops:[/quote]

Пич, какво въобще им се обясняваш с кой си лягал, какъв си и тн; никой няма право да те съди или подценява заради това с кой си лягаш; не се връзвай на "мачовците" тука. 8)[/quote]

Prav si! 8) Mersi ina4e 6tqh da se my4a s tez! Nqkoi be6e napisal: ,,napravo kaji 4e si pedal!'' Emi ne me poznava6 za da kazva6 kakyv sym!Ako 6te6 vqrvai mi Po-umen sym ot teb! I seksualnosta mi ne me pravi po-razli4en ot teb!!!!!!!!!!!!

{Sweety_f}
04-10-2008, 15:46
не съм пробвала и нямам намерение да го правя...момичета не ме привличат :?

DejaVu31
04-10-2008, 19:57
Абе имам чувстото че постоянно се бърка гей с травестит...Гей е мъж/момче което изпитва сексуално влечение към същия пол.Той обаче във всички други аспекти си остава и се чуства мъж.Травестит е мъж който се чувства като жена,облича се и се държи като такава,а това че спи с мъже произтича от това че той душевно е ЖЕНА.Разликата е огромна.

П.П По темата:не съм пробвала с момиче и засега не изпитвам такива желания,но кой знае по нататък и това може да стане :oops:

beautiful_f
04-10-2008, 20:30
a[N]D[i]T[k]a]не съм! но ми е любопитно какво представлява :D

:oops: и аз съм така

solveig_m
05-09-2008, 11:01
Аз даже все още правя :D

emoheart93
05-09-2008, 14:36
Мии...,целувала съм се с момиче и с най-добр ми фрд се опитахме,нали...ама,не беше нищо особено и от тогава не сме и говорили да го повторим...ам,девствена съм попринцип и съм на 14 и пол...

koro
05-09-2008, 16:13
Вече съм бесен сериозно ви казвам.

Половината си показахте упадналата ценностна система и колко много сте зле !!!!

Защо::

1во - Не усазнавате че във всеки човек има тестостерон и феромони, това вече накъде ще наклони баланса кои как и защо го ебе.
2ро - Това не е болест - идиоти малоумни
3то - Както всеки има право да се разхожда по всяка една улица, така всеки има право да бъде какъвто си иска - стига да не пречи на другите - тук прав ли съм ... ? аааа?
4то - Между гей и метро сексуален има огромна разлика
а. Гей е човек които спи с мъже без значение активен или не активен.
б. Метро сексуален е човек който се гласи като жена и изглежда женствен.

5то - Повечето от вас са позиори - сори за истината - когато нещо те боли и те прави слаб ти го отричаш --- ааахх колко обичам Фройд и неговия наследник Карл Густав Юнг.

Значи по всичко това си личи че няма никав толеранс, я се замислете видяли ли сте някое момиче да обижда друго момиче че е с обратни наклоностти ? НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ и знаете ли защо защото знаят че това вас ви възбужда аа вие сущевременно се държите като глупави и твърдоглави деца.

И към модераторите когато някои псува и обижда някои от форума, той нетрябва ли да буде баннат без предупреждение ... аии стегнете се малко защото тук няма нито една тема която да не са я насрали гарваните.

Мен ми писна да седя и да чета прасешки творения на кочината.

JUST THINK ABOUT IT ? OK ?

gPa3HuTeJl
05-09-2008, 16:16
what the fuck is this?
You're dumbass!
xhaXHAHx. no way...

DevilWish
05-09-2008, 16:48
Не ,обаче мнооооооооооооооооооооооо ооооооооого искам да пробвам ;)

kuklichka_bg
05-09-2008, 17:17
Направи ми впечетление че много момичета казаха че са го направили и никой не им каза нищо.А едно-две момчета като казаха че са го направили и веднага гейове хахАхаххАхх :-D
То и аз съмна токова мнение де

А по темата ми ни съм :oops: :P 8-)

TheSweetEscape
05-09-2008, 18:00
И аз не съм правила секс с момиче, само целувки .. с няколко даже хихи, но бих опитала, падам си по експериментите, но въпреки това нито едно момиче според мен не може да замести секса с момче :D :D :-P

Verliebt_Maedchen
05-09-2008, 21:07
Не съм и за сега нямам намерение да правя (момиче съм). Но в експериментите няма нищо лошо :D Не знам дали бих пробвала обаче :oops: