- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте хомосексуален секс?
Мом4ета спали ли сте с мом4е?!И как е?!
Моми4ета спали ли сте с моми4е?!И как е ?!![]()
ИЛИ АКО НЕ СТЕ ИСКАТЕ ЛИ ДА ПРОБВАТЕ?
Които иска да си кае мнението,които не иска здраве да е
т.7
krem4et0
НЕМ НЕ ИСКАМ seX С1С С16ТИА ПОЛПървоначално написано от sapphirr
ПРОСТО ПИТАМ
предпочитам да си се придържам към схемата аз и мойта ....
но по принцип всяка вечер спя с брат ми ........ НО САМО СПЯ !! и е мн тъпо щот мн хърка и все още тъпака му с тъпак не са е изнесъл от нас да са маха на 20 години стана
Първоначално написано от naze
ахах как се гаври на брат си и аз така гонех сестрата кат беше на 20 щот си нямах моя стая и спях в хола сега си я искам обратно ама нема
иначе не благодаря не бих ебал себеподобен
4ovek tova nqkak si nete li otvar6tavada si go p1xa6 v m1jko dupe ili prosto da se celuva6 mom4e kfotoi da e
![]()
![]()
![]()
za men tiq xora sa ludi koito nesa v ludnica
neiskam !!
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
lesbo RLZ !!
не съм! но ми е любопитно какво представлява![]()
az puk DA!.....ni6to lo6o eksperimentite...mi ne be6e koi znae kvi...po si mi haresva po staromodniq na4in![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ne me vleche jensko![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Правил съм го! Еми няма лошо според мен е не трябва да ставаш гей се пак! Опитвал съм и е интересно! Предпочитам някак си повече момичета , ............. но Момичето си е МОМИЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Тъкмо щях да пиша, че нито едно момче няма да си признае.
Защото няма никаква толерантност към мъжката хомосексуалност. За разлика от женската.
Когато едно момиче го направи с друго момиче - това е секси, възбуждащо, нестандартно и т.н.
Когато едно момче го направи с друго момче - това е гнусно, гадно, долно, педалско и т.н.
Еми просто не е честно. Каквото е отношението към жените, такова трябва да е и към мъжете.
Така че - поздравявам те пич, че не се срамуваш да си признаеш.
да правила съм много ми хареса но с мъж си е по-добре
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
както обичам да казвам друго си е да ти влезне истинско месце![]()
![]()
![]()
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Аз бих пробвала..... Но за сега не съм!
В болница влизам,от мост скачам...пред кола се фърлям с момче не си лягам !!!!![]()
Пич интересно ми е ти ли го еба тоя или той тебе те изплющя в гза:P
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Аз не съм,но ми се ще![]()
много ясно![]()
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Ами не съм правила. Първо да опитам "нормалния" пък после ще видим какво ще стане![]()
Don't worry, be happy!
Ami "zabih se" vednuj s edna macka otdavna ama dotam. Ne me vle4at jenite.
Абе пробвала съм,ама с момче си е 10000000 пъти по-яко.
един ден се запознах с едно момиче като бях на планина! направихме го и беше дооооста якооооооест с момче е по-готино. но няма нищо лошо в експериментите
![]()
Не бих го направил. Много повече ме влече идеята за секс с момиче.![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz