PDA

View Full Version : Отворена връзка

nempoB
02-18-2008, 16:51
Здравейте.Преди няколко дена се разделих с приятелката си .Днес тя ми предложи нещо и то е следното : "Искаш ли да си останем заедно? Пак ще се целуваме ,пак ще се гушкаме и т.н. Но ще излизаме и с други и няма да се сърдим един на друг."

Естествено че,отказах.. Но немога да я разбера... Защо го прави .. ?

donkihot
02-18-2008, 16:52
МОЖЕ БИ 6ТОТО ПРОСТО НЕ ИСКА ДА ОСТАВА САМА....АМА НЕДЕЙ И СЕ ХВАЩАЙ...БАСИ ТЪПАТА ЕЙЙЙЙ...

Chess
02-18-2008, 16:55
Здравейте.Преди няколко дена се разделих с приятелката си .Днес тя ми предложи нещо и то е следното : "Искаш ли да си останем заедно? Пак ще се целуваме ,пак ще се гушкаме и т.н. Но ще излизаме и с други и няма да се сърдим един на друг."

ъъъъъъ
:-o

bibo
02-18-2008, 16:56
щото сигурно е на 14-15 и е кеф да е във филма :-D

nempoB
02-18-2008, 16:57

ъъъъъъ
:-oКое неразбра ?

donkihot
02-18-2008, 16:57
аз просто се 4уда...как може да има толковяа гадни хора...ще скъса а после ще иска да са заедно когато на нея и се иска да се из4ука с някой....Моля теее не се връзвай на тази тъпа ку4ка!

nempoB
02-18-2008, 16:58
аз просто се 4уда...как може да има толковяа гадни хора...ще скъса а после ще иска да са заедно когато на нея и се иска да се из4ука с някой....Моля теее не се връзвай на тази тъпа ку4ка!Естествено че , и отказах ....

donkihot
02-18-2008, 17:00
Ако в този форум има такива задници,да знаете 4е от вас хора няма да стане!

slun4ice_90
02-18-2008, 17:02
Може да е имала нужда от време и сега да се е решила,пак да сте заедно.Въпреки това,не мисля,че трябва да й угаждаш.Ти си решаваш,в никакъв случай,не казвам,че трябва да ме послушаш.Успех. :)

princesa_viki
02-18-2008, 17:05
Според мен я е страх да не те загуби.И един ден ако си намери някой "по-добър" ще те остави.

tuzaro
02-18-2008, 17:08
На тва му се вика отворена връзка, ама трябва да има и други работи не само да се целувате....

nempoB
02-18-2008, 17:10
На тва му се вика отворена връзка, ама трябва да има и други работи не само да се целувате....

Написах и т.н. некои хора се досетиха закакво става въпрос ..

Chess
02-18-2008, 17:12
Може да е имала нужда от време и сега да се е решила,пак да сте заедно.Въпреки това,не мисля,че трябва да й угаждаш.Ти си решаваш,в никакъв случай,не казвам,че трябва да ме послушаш.Успех. :)

И какво става като пак реши, че и трябва време... :-o
Мисля, че не трябва да и угаждаш постоянно и да я зарежеш...не я оставяй да си играе с теб...И както някой спомена - "Ако срещне по-добър от теб?"...Теб просто те има за резервен вариант :?

sapphirr
02-18-2008, 17:14
ми моми4ето иска от си4ки бонбонки по малко,не можеш да я виниш.явно не е жена за един мъж.
на мен тва като ми го изръси един от зали4ения архив (т.е бивш),му заявих :"ти,друже,може да не си мъж за една жена,но аз със сигурност съм монополист ....и ще има смъртни слу4ай".питай я дали и тя така се изявава,какво да и отговориш ве4е знаеш :D

tuzaro
02-18-2008, 17:47

Написах и т.н. некои хора се досетиха закакво става въпрос .. Ем аз съм си проз, кво да права... ама по принцип съм за отворените връзки 8-)

sexita
02-18-2008, 18:08
Mмм..може да звучи налудничево,ноо...това е едно добро начало за да разбереш какви са чувствата и към теб :)
Защо не пробвате....в началото ще ти е гадно,но после ще разбереш,че щом е с теб,значи има за какво...а тя ще разбере,че ти си много по-добър от който и да е друг и ще си остане при теб.
Така ще осъзнаете,че сте дин за друг,че сте приятели,че можете да си кажете всичко,без да е нужно да се лъжете.
Тя може временно да желае някой друг,но винаги ще и е уютно при своя...не знам как да ти го обясня...но това е верен избор.И все пак...нищо не губиш ;)

zay4e
02-18-2008, 18:18
Az si mislq 4e ti go e kazala za6toto e privyrzana kym teb i iska po edin ili drug na4in da e s teb :)

Karcho
02-18-2008, 18:21
Може би не иска да остава сама... ще си е с теб докато намери някой по-добър.