View Full Version : Защо?
ivelin9021
02-19-2008, 11:44
Защто моми4етата си падат по прически? пфф ебати кфо ви кефи в тях? с тия бритончета нз дали са мом4ета ии моми4ета пфф ше ги еба в тъпите при4ески... що вече не се харесфат нормалните момчета кат мене примерно боксиори или пък каратисти или некфи др спортисти( изклучваме футболистите щото и те са прически... (puke) ) аре кажете? аа и я скиф :d http://sofianci.com/index.php?m=member&p=profile&id=14927
HagpycaH
02-19-2008, 11:50
Еми това са комплексарки брато избиват всичко на комплекс ама такива не ги хранят много дълго главата горе и да не ти пука те гледат само външнуста не се вглеждат в вътрешната красота.
BlindedAngel
02-19-2008, 12:02
Щот сега на мода са фешънчетата и всеки иска да е модерен и от там идва цялата работа...аз така си го обяснявам. :grin:
sweet_sorcerer
02-19-2008, 12:06
Не питай мен, аз такива не харесвам... :P :P
hooliganka89
02-19-2008, 12:10
Пффф...всеки с вкуса си бе!И ти стига си се хвалил с тва,че си боксиор.
Аз като съм боркиня,кво?Ти що не харесваш такива момичета?
100% ти харесваш "Фешънки"...или греша?
sapphirr
02-19-2008, 12:11
ама и ти си скромен ..."боксиори като мене",а...ми в о4ите на пове4ето фе6ънки :D (или както там се викат) сте минала мода...лесно се разбира тва,на пове4ето тавите са им плитки :D :D :D
valentinka_1990
02-19-2008, 12:39
Да ти кажа прическата няма никакво значение.Аз като видя едно момче...мен не ме привличат подобни неща просто,защото вече всеки срещнат се прави на готин.Вече по улиците само турбо гъзари и анаболни рогачи.
MartyParty
02-19-2008, 12:45
няма значение дали си боксиор или сумист...аз лично ако няма сиво вещество...отминавам...
Lainovoz
02-19-2008, 12:46
Защто моми4етата си падат по прически? пфф ебати кфо ви кефи в тях? с тия бритончета нз дали са мом4ета ии моми4ета пфф ше ги еба в тъпите при4ески... що вече не се харесфат нормалните момчета кат мене примерно боксиори или пък каратисти или некфи др спортисти( изклучваме футболистите щото и те са прически... (puke) ) аре кажете? аа и я скиф :d http://sofianci.com/index.php?m=member&p=profile&id=14927
?? what the fuck ??
Как може да слагаш толкова много хора под общ знаменател ? Всички с прически ? Боже Господи , заради бокса ли си толкова глупав и с такива наивни очаквания и въпросчета ?!
Аз тренирам Муай Тай и ходя на фитнес и мога да ти сритам гъзъ и все пак си правя прическа защото ми стои добре ... женчо ли съм ? Като имам хубава коса , кво да я крия ли . За "големите" коси и прически , не мога да коментирам , но това си е техен избор и вкус на хората с прическите и мацките така си ги харесват .
Ти като си плешив не се депресирай по форумчетата , а работи за мозък и самочувствие , че е зян !!!
Disorder
02-19-2008, 12:49
Не е важна прическата, а какво има под нея. Не харесвам боксьори, понеже са им увредени малките мозъчета от прекалено многото понесени удари по главата...
Значи всеки с вкуса си. Но на мен лично на момие с бритон не ми харесва, е зависи от момичето сега де ако й отива. С една думаще кажа , че е много относително. :)
kobrichka
02-19-2008, 12:53
Ми всеки си има вку...За някои е от значение дали мамчето е спортист,за други не.За някои е важна прическата за други не...за всеки влак си има пътници.Аз лично обичам момчетат,които се подържат е не да прекаляват всичко да е в нормалните граници. :)
rashito0o
02-19-2008, 12:55
въпрос??? защо треа да си избирам гаджето по прическата????
ivelin9021
02-19-2008, 13:03
?? what the fuck ??
Как може да слагаш толкова много хора под общ знаменател ? Всички с прически ? Боже Господи , заради бокса ли си толкова глупав и с такива наивни очаквания и въпросчета ?!
Аз тренирам Муай Тай и ходя на фитнес и мога да ти сритам гъзъ и все пак си правя прическа защото ми стои добре ... женчо ли съм ? Като имам хубава коса , кво да я крия ли . За "големите" коси и прически , не мога да коментирам , но това си е техен избор и вкус на хората с прическите и мацките така си ги харесват .
Ти като си плешив не се депресирай по форумчетата , а работи за мозък и самочувствие , че е зян !!! 1во неможеш да ми сриташ задника шоту цел живот се бия и тия кат тебе са ми мн ясни.. само 4е ти не си ме разбрал при4ески имам впредвид фешънчета.... защотото и аз си правя прическа... говоря за фешъните...
ivelin9021
02-19-2008, 13:06
Не е важна прическата, а какво има под нея. Не харесвам боксьори, понеже са им увредени малките мозъчета от прекалено многото понесени удари по главата... амм пи6и ми на ли4ен и ме опознаи и тогава ше си говорим и само да ти кажа че боксиорите ги удрят по лицето наи вече... по рядко по главата..
bojee haha sme6ni ste be ... az sum futbolist po to4no bqh am imam problemi i ve4e nemoga da treniram i kvoO losho ima da si s pri4eska i da se obli4a6 po hubavo po moderno .. mi i az bqh mn vreme predi s pri4eska postrigah se mahnah si rusoto tfa onova ama si4kite mi averi sa s pri4eski kvo nqma nishto lo6o v tfa mi kato te drazni 4e momi4etata haresvat takiva napri si i ti pri4eska i teb 6e te haresvat puk i ne e samo do pri4eskata be brat ;)
ivelin9021
02-19-2008, 13:20
bojee haha sme6ni ste be ... az sum futbolist po to4no bqh am imam problemi i ve4e nemoga da treniram i kvoO losho ima da si s pri4eska i da se obli4a6 po hubavo po moderno .. mi i az bqh mn vreme predi s pri4eska postrigah se mahnah si rusoto tfa onova ama si4kite mi averi sa s pri4eski kvo nqma nishto lo6o v tfa mi kato te drazni 4e momi4etata haresvat takiva napri si i ti pri4eska i teb 6e te haresvat puk i ne e samo do pri4eskata be brat ;) аммм мене момичетата си ме харесват и така ... но проосрто според мен е мн тъпо като видиш някои по улицата да не можеш да разбереш момче или момиче е...
Lainovoz
02-19-2008, 13:20
?? what the fuck ??
Ти като си плешив не се депресирай по форумчетата , а работи за мозък и самочувствие , че е зян !!! 1во неможеш да ми сриташ задника шоту цел живот се бия и тия кат тебе са ми мн ясни.. само 4е ти не си ме разбрал при4ески имам впредвид фешънчета.... защотото и аз си правя прическа... говоря за фешъните...
1 . Ако искаш едно мачле да си направим да видим , само че с правилата на К1 .
2. Не може да кажеш коя коса е "смешна" защото за едни твойта е смешна за други фешънската е смешна . Всеки има прави на личен избор и всичко наложено извън този избор се нарича посегателство ...
ivelin9021
02-19-2008, 13:22
?? what the fuck ??
1 . Ако искаш едно мачле да си направим да видим , само че с правилата на К1 .
2. Не може да кажеш коя коса е "смешна" защото за едни твойта е смешна за други фешънската е смешна . Всеки има прави на личен избор и всичко наложено извън този избор се нарича посегателство ... аммм аз не се опитвам да налагам ништо просто дадох тема за разговор и аз сам 5 год таекондист така 4е нп за ма4а..
BlueFace
02-19-2008, 13:24
А така .... А замислял ли си се ,че може да не е от прическата,а от теб... Тя hooliganka89 си го каза ... Ти харесваш някви путки дето се натискат на "фешъните" и изобщто не им пука за такива като теб....Или пък си напрай прическа като толкова искаш или си плешив .. :D
Пък кво като си боксьор,то си зависи от тебе не от професията или там квото тренираш :? :? Много Тъпа тема....
BlueFace
02-19-2008, 13:27
Пък и като те харесват и ти си пишеш тая тема само за разговор не и е тука мястото.....
ivelin9021
02-19-2008, 13:30
a къде и е мястото?
BlueFace
02-19-2008, 13:33
a къде и е мястото?
Еми не знам аз пиша в форума "Любов" ако има нещто любовно в неспособността ти да си направиш прическа..... Много съжалявам ама не ти е проблема в прическата...И си мн комплексиран. Пък и бокса не е спорт... Няя смисъл да те бият и да ставаш грозен ...И мога да ти кажа ,че и боксиорите и каратистите си праят прически...
ivelin9021
02-19-2008, 13:35
samo da ti kaja 4e i az si pravq pri4eska az kazah po nagore 4e stava duma za horata s briton4etata det nz dali sa mom4eta ili momi4eta... i boxa e sport .....
MiMcHeToOo
02-19-2008, 13:38
Не се сърди ама и ти си поза ;)
ivelin9021
02-19-2008, 13:38
Не се сърди ама и ти си поза ;) za6o taka reshi?
BlueFace
02-19-2008, 13:39
ОМФГ змам ,че е спорт бе ама е тъпо...Ама ти имаш ли изобщто проблем или тука си пишеш за някви емо бойс щтото няя кво да прайш ???
MiMcHeToOo
02-19-2008, 13:41
Не се сърди ама и ти си поза ;) za6o taka reshi?
Щото се фукаш непрекъснато къв си боксиор.. + тва снимките ти гледам.. Нищо лично ..
ivelin9021
02-19-2008, 13:43
ammm prsoto me nervat tiq fashion boyz shoty imah sku4ka iskat me biqt nekfi fashioni i az izlzizam i si4ki se izpokriha i za tfa... iskah da 4uq mneniq..za tiq mishki..
BlueFace
02-19-2008, 13:46
Не съм такъв,няя и да стана,ама всеки си има правото на избор.Ей примерно мога да кажа "Тия боксиори мн ме дразнят само се праят на мн силни" и ся кво стана аре гражданска война..Щом не ти са приятни прави като мен не общувай с тях ,недей ходи на кафета с такива и няя ти пречат... Не е толкова трудно...
ivelin9021
02-19-2008, 13:47
Не съм такъв,няя и да стана,ама всеки си има правото на избор.Ей примерно мога да кажа "Тия боксиори мн ме дразнят само се праят на мн силни" и ся кво стана аре гражданска война..Щом не ти са приятни прави като мен не общувай с тях ,недей ходи на кафета с такива и няя ти пречат... Не е толкова трудно...знам и го правя но няма как кат отида на дискотека.. да не ги гледам и кат по4нат ме заплашват и кат стане време да излеземе и си4ки се скриват...
iYiuTaKA
02-19-2008, 13:49
Аве по тъпа причина за тема нямаш ли си ве ... честно прочетох няколко коментара и ми писна кат си боксиор голямо ефе ли си ? Какво е общото от тва ,че искали да те бият и това , че някои си праят прически . Пълен дебил си ти !
ivelin9021
02-19-2008, 13:50
Аве по тъпа причина за тема нямаш ли си ве ... честно прочетох няколко коментара и ми писна кат си боксиор голямо ефе ли си ? Какво е общото от тва ,че искали да те бият и това , че някои си праят прически . Пълен дебил си ти !аве от къде си ве ела да те вида кат си толко смел...
BlueFace
02-19-2008, 13:51
Аве по тъпа причина за тема нямаш ли си ве ... честно прочетох няколко коментара и ми писна кат си боксиор голямо ефе ли си ? Какво е общото от тва ,че искали да те бият и това , че някои си праят прически . Пълен дебил си ти !
:grin: Много ме изкефи тва мение :D :D
П.П. И кво като се скриват ако примерно на теб ти дойде примерно Майк Тайсън ще излезеш ли да те натупа???И аз не бих излезъл.Тва че си по силен от тях нищто не означава .Пък и недей им обръща внимание... Явно ти си някъф дето приема нещата мн навътре и те се възползват :?
ivelin9021
02-19-2008, 13:53
:grin: Много ме изкефи тва мение :D :Dаре бе iYiuTaKA красавец кажи от къде си?
iYiuTaKA
02-19-2008, 13:54
Варна на 17 години квартал левски у-л студентска .. блок 11 до МЕИ
BlueFace
02-19-2008, 13:55
Айде стана боя :razz: :razz: :razz: :razz:
Alabalaportokala
02-19-2008, 13:56
Ивелине ивелине. Гледай си бокса, гледай себе си и недей гледа фешъните. Не слушай тукашните задръстенячки че не харесват такива. Харесват ги ноооо те си казват "омфг как може да харесвам 1 фешън, та той е под нивото ти" и затова така. Те се поддържат, имат, готини парцалки много ясно че момичетата при тях ще ходят. Ти ся кво ги коментираш и къв ти е проблема ? Или някой такъв ти е откраднал гаджето или това е просто добър начин да си направиш реклама че си боксиор и едва ли не можеш да сриташ задника на всеки. Еми не става така... :D :grin: 8)
Като си такъв бияч и разпитваш хората къде са. Аз живея в Бургас - като дойдеш насам намери интернет клуб и ми пиши на лична ! Ще ти дам гсм-а си за допълнителна уговорка и ще се оправим. Айде със здраве :)
Сега да не си помислиш че имам нещо лично към тебе. Просто е такива форумни биячи не ми допадат много...Затова така...
ivelin9021
02-19-2008, 13:58
tctct tfa 4e si ot varna te spasqva.... 4e ako beshe sofianec lo6o za tebe,,,...
MartyParty
02-19-2008, 14:01
tctct tfa 4e si ot varna te spasqva.... 4e ako beshe sofianec lo6o za tebe,,,...
8-) аплодисменти за най-зле замазаното положение!!!!
ivelin9021
02-19-2008, 14:02
Ивелине ивелине. Гледай си бокса, гледай себе си и недей гледа фешъните. Не слушай тукашните задръстенячки че не харесват такива. Харесват ги ноооо те си казват "омфг как може да харесвам 1 фешън, та той е под нивото ти" и затова така. Те се поддържат, имат, готини парцалки много ясно че момичетата при тях ще ходят. Ти ся кво ги коментираш и къв ти е проблема ? Или някой такъв ти е откраднал гаджето или това е просто добър начин да си направиш реклама че си боксиор и едва ли не можеш да сриташ задника на всеки. Еми не става така... :D :grin: 8)
Като си такъв бияч и разпитваш хората къде са. Аз живея в Бургас - като дойдеш насам намери интернет клуб и ми пиши на лична ! Ще ти дам гсм-а си за допълнителна уговорка и ще се оправим. Айде със здраве :)
Сега да не си помислиш че имам нещо лично към тебе. Просто е такива форумни биячи не ми допадат много...Затова така...пичага аз тренирам бокс за да мога да се защитавам главно .. ;) и не се фукам. с тва...
BlueFace
02-19-2008, 14:04
Сега да не си помислиш че имам нещо лично към тебе. Просто е такива форумни биячи не ми допадат много...Затова така...
Е ей тва е менение :smt023 Не знаех ,че и ние Бургазлиите сме толкова бойни :-D
BlueFace
02-19-2008, 14:06
8-) аплодисменти за най-зле замазаното положение!!!!
:razz: :razz: И май той написа че е от Бургас не от Варна ама карай :D
Lainovoz
02-19-2008, 14:07
Сега да не си помислиш че имам нещо лично към тебе. Просто е такива форумни биячи не ми допадат много...Затова така...пичага аз тренирам бокс за да мога да се защитавам главно .. ;) и не се фукам. с тва...
Хахахаах ... тея снимчици в първия ти пост твои ли са ? 8-)
Alabalaportokala
02-19-2008, 14:08
Това е добре, но като гледам постовете ти показваш точно обратното...
MiMcHeToOo
02-19-2008, 14:18
ammm prsoto me nervat tiq fashion boyz shoty imah sku4ka iskat me biqt nekfi fashioni i az izlzizam i si4ki se izpokriha i za tfa... iskah da 4uq mneniq..za tiq mishki..
Външно не ми харесват, вътрешно не ги познавам и точно тва не ми дава правото нито на мен, нито на теб, нито на който и да било друг да ги обижда ;)
BlueFace
02-19-2008, 14:21
Външно не ми харесват, вътрешно не ги познавам и точно тва не ми дава правото нито на мен, нито на теб, нито на който и да било друг да ги обижда ;)
Евала :grin:
zvezdichka777
02-19-2008, 14:25
Не питай мен, аз такива не харесвам... :P :P
+ 1
Obsession
02-19-2008, 15:02
Стига обижда хората, с различен вкус от твоя! Мн си зле, честно! Голяма работа като си боксьор и т.н. Работата е голяма, ама в личен план, нас не ни интересува. Аз фешани не харесвам ПЪК! Ама някои момичета ги харесват и не си ти човекът, който може да контролира чуждитя вкус! Важно е да си добре поддържан, от там нататък стила си е личен избор. Така и не разбрах какво искаш от нас. А, момичетата, които харесват фешани - тях какво? Ще ги биеш и тях ли :D Айде, без да ми се фукаш... :? :lol: Пфф изпотрепа форума
Disorder
02-19-2008, 15:09
Не е важна прическата, а какво има под нея. Не харесвам боксьори, понеже са им увредени малките мозъчета от прекалено многото понесени удари по главата... амм пи6и ми на ли4ен и ме опознаи и тогава ше си говорим и само да ти кажа че боксиорите ги удрят по лицето наи вече... по рядко по главата..
Именно за това говорим, но едва ли ще ме разбереш така или иначе...
Хаха :) Благодаря ти, че ме развеселяваш в този скучен, късен следобед.
Поздрави.
П.С. Не знам до колко е от значение външния вид и по-специално прическата, но определено трябва да обърнеш внимание на граматиката и пунктоацията.
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
02-19-2008, 16:11
Както се казва в една поговорка: " По дрехите посрещат, по ума изпращат " :-D Това донякъде е вярно, не може да се отрече, но лично аз смятам, че не е важен стилът, а това как се държи човека с теб. И ако ти харесва как се отнася с теб, ако като цяло е свестен човек, няма значение дали е фешън, боксьор, каратист и т.н....... Какво толкова обръщате внимание на тези неща, не разбирам.. :? Има и хора, които обръщат по - голямо внимание на външния вид, но ти предполагам искаш някоя, която да те харесва такъв, какъвто си. Значи попадаш на неподходящи :D или ти сам си ги избираш такива, ами поогледай се и за другите, на бас, че и ти харесваш фешънки :-D Споко, както казаха - За всеки влак си има пътници ;) Успех :-$
led_i_ogyn
02-19-2008, 16:13
:D .... Различни хора - различни интереси!
ivelin9021
02-19-2008, 16:34
:grin: Много ме изкефи тва мение :D :D
П.П. И кво като се скриват ако примерно на теб ти дойде примерно Майк Тайсън ще излезеш ли да те натупа???И аз не бих излезъл.Тва че си по силен от тях нищто не означава .Пък и недей им обръща внимание... Явно ти си някъф дето приема нещата мн навътре и те се възползват :? не случаино в залата ми викат Тайсъна... а и мечтата ми е да изляза срещу Майк Тайсън...така че ако ми се отвори вазможност няма да се чудя изобщо а излизам моментално...
ivelin9021
02-19-2008, 16:36
Е ей тва е менение :smt023 Не знаех ,че и ние Бургазлиите сме толкова бойни :-DАмм повярваи ми не сам само форумен бияч.. ... питаи тия от дискотека Дабъл вижън и Амор те ще ти кажат дали сам само форумен бияч....
sapphirr
02-19-2008, 16:48
аммм мене момичетата си ме харесват и така ... но проосрто според мен е мн тъпо като видиш някои по улицата да не можеш да разбереш момче или момиче е...- и къде ги видя тия моми4ета...тва кой какъв/какво е ,тебе какво те бърка,ако искат на маймуни да се правят.при положение,4е не ти създават проблеми в ли4но отношение (а може и да ти създават с при4еските си :razz:,знам ли,и все пак) какво изобщо подска4аш толкова,нещо не можеш да си намериш по-сериозни проблеми ли? :?
za6o taka reshi?-нау4и се да пишеш (думи4ката "кирилица" да ти говори нещо).тва,4е си боксьор не зна4и,4е си грамотен!
аве от къде си ве ела да те вида кат си толко смел...-интелигентността буквално лъха ве4е! :razz:
tctct tfa 4e si ot varna te spasqva.... 4e ako beshe sofianec lo6o za tebe,,,...-е,не :razz: :razz: :razz: ,ти си тоталното олицетворение на коплекса и неговата елементарност.няма никакво съмнение ве4е! :razz:..."ако беше от софия!"хахаха,като си толкова мъж разходи се до Варна,бе пи4!
Амм повярваи ми не сам само форумен бияч.. ... питаи тия от дискотека Дабъл вижън и Амор те ще ти кажат дали сам само форумен бияч....-наби 2 келеш4ета на по 14 и какво много си мъж ве4е,така ли?:? :razz:
ne e samo do pri4eskata be brat-като нау4иш буквите после ей тва за домашно (100 пъти поне) да го напишеш!да се нядяваме,4е ще схванеш посланието!:razz:
я скиф :d http://sofianci.com/index.php?m=member&p=profile&id=14927-ХАХАХА
..."я скиф"-ХАХА-няма кво да те гледам ,бе,не ставаш.като цяло да ти кажа,тва цялото изписано до тук като твой постове,ми намирисва на евтина рекламна кампанийка.има нещо такова нали?.и вземи си редактирай първия пост и го махни тоя линк,4е само се излагаш!:D
айде,като си толкова отворен и надъхан да видиме новия ти грандиозен и "затапващ" отговор и на моя пост!!! :D
супер ми е 4удно какво можеш да измислиш при положение,4е вси4ки разбрахме,4е не ти се отдава.
olive_oil
02-19-2008, 16:53
аз си пдам по мускули, не по прически
Alabalaportokala
02-19-2008, 16:58
Амм повярваи ми не сам само форумен бияч.. ... питаи тия от дискотека Дабъл вижън и Амор те ще ти кажат дали сам само форумен бияч....
Ти не май не ме разбра. Казах ти ела до Бургас и го докажи - ще се срещнем, първо ще вземем линийки и ще си измерим пишките и после ще стиснем юмруци. Айде Тайсанее...вършей :-D :D
Ето погледни Олив Ойл си търси мускули. Можеш да се обърнеш към нея и форумното мерене пишоци да приключи
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-19-2008, 17:00
може и да не си правиш ако мислиш че изглеждаш достатъчно добре въпреки че аз не познавам момче което без прическа пак да е :-) яко :) ем кефят ме! не е задължително кои знае кфо да праиш с косата си .. бодличките лесно се правят или пък като не ти харесва си стои така !! :P
ihopeulikepain
02-19-2008, 17:20
аз си пдам по мускули, не по прически
кефа се че все още има такива хора .. :}
ivelin9021
02-19-2008, 17:51
аммм мене момичетата си ме харесват и така ... но проосрто според мен е мн тъпо като видиш някои по улицата да не можеш да разбереш момче или момиче е...- и къде ги видя тия моми4ета...тва кой какъв/какво е ,тебе какво те бърка,ако искат на маймуни да се правят.при положение,4е не ти създават проблеми в ли4но отношение (а може и да ти създават с при4еските си :razz:,знам ли,и все пак) какво изобщо подска4аш толкова,нещо не можеш да си намериш по-сериозни проблеми ли? :? aмм създават ми проблеми не с прическите си ами с това че по дискотеките се правят на мъйе и са силни на думи но стигне ли се до действия сички се скриват... с това ми пречат..
za6o taka reshi?-нау4и се да пишеш (думи4ката "кирилица" да ти говори нещо).тва,4е си боксьор не зна4и,4е си грамотен!амм като не ме познаваш не говори за мен
аве от къде си ве ела да те вида кат си толко смел...-интелигентността буквално лъха ве4е! :razz:
tctct tfa 4e si ot varna te spasqva.... 4e ako beshe sofianec lo6o za tebe,,,...-е,не :razz: :razz: :razz: ,ти си тоталното олицетворение на коплекса и неговата елементарност.няма никакво съмнение ве4е! :razz:..."ако беше от софия!"хахаха,като си толкова мъж разходи се до Варна,бе пи4! Това е твое мнение... Аз данък обществено мнение не плащам така че...
Амм повярваи ми не сам само форумен бияч.. ... питаи тия от дискотека Дабъл вижън и Амор те ще ти кажат дали сам само форумен бияч....-наби 2 келеш4ета на по 14 и какво много си мъж ве4е,така ли?:? :razz: о повярвай ми не сам набил само 2 келешчета на по 14 години ...
ne e samo do pri4eskata be brat-като нау4иш буквите после ей тва за домашно (100 пъти поне) да го напишеш!да се нядяваме,4е ще схванеш посланието!:razz: омГ ти си зле...
я скиф :d http://sofianci.com/index.php?m=member&p=profile&id=14927-ХАХАХА
..."я скиф"-ХАХА-няма кво да те гледам ,бе,не ставаш.като цяло да ти кажа,тва цялото изписано до тук като твой постове,ми намирисва на евтина рекламна кампанийка.има нещо такова нали?.и вземи си редактирай първия пост и го махни тоя линк,4е само се излагаш!:D
айде,като си толкова отворен и надъхан да видиме новия ти грандиозен и "затапващ" отговор и на моя пост!!! :D
супер ми е 4удно какво можеш да измислиш при положение,4е вси4ки разбрахме,4е не ти се отдава. Пак ти казвам че данък обществено мнение не плащтам и не ми пука особено какво мислиш ти ..!
S vseki sledvasht komentar i vsqka zakana zabravqm za kakvo vsy6tnost e temata :shock: ,tuka za koi koi moje da nabie li govorim ili za ne6to drugo?
Li4noto mi mnenie e,4e si kompleksiran ili prosto im zavijdash!A i nz kakvo razbirash pod "cql jivot se biq" ,ti kakvo na 60 li si da mislish,4e si golqma rabota v boq ?I molq,bez zakani kym mene.Pisnalo mi e ot bezmozy4ni 4ervei ,koito si 4eshat egoto v takiva forumi -.-
P.S. Vzemi se stegni malko i ne obryshtai vnimanie na tova koeto te drazni(osobeno kato e tolkova bezmisleno o.0,kat tazi tema :-x )
ivelin9021
02-19-2008, 18:06
xaxhachaxxch se edno az nemoga da buda kat tqh ama neiskam shtoto sa smeshni i grozni...
sapphirr
02-19-2008, 18:18
оооо,той горкия,били му смешни :cry: ,тогава кво само пълниш форума с простотии и ни занимаваш?нормалните хора нещо като не им харесва го игнорират (потърси тва в ре4ника :D)-каквото смятам да направя и аз.а ти цяла тема си пуснал по въпроса,е извода тогава какъв е:хем си жалък,хем си комплексиран,хем даже не можеш да се усетиш. :razz: :razz: :razz:
аууу,брат,и на тебе не ти е лесно! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ivelin9021
02-19-2008, 19:13
xagxhagxag az kompleksiran ahxaxhax ti si zle...
sweet_sorcerer
02-19-2008, 19:15
za6o taka reshi?-нау4и се да пишеш (думи4ката "кирилица" да ти говори нещо).тва,4е си боксьор не зна4и,4е си грамотен!
хахс а ти се научи, че на кирилица си има "ч", а не се използва "4".... :D
ivelin9021
02-19-2008, 19:18
хахс а ти се научи, че на кирилица си има "ч", а не се използва "4".... :D мдам sweet_sorcerer е прав/а.. :Д
sapphirr
02-19-2008, 19:19
грешка педеругите като тебе са зле...айде лека нощ! :D :D :D :D
ivelin9021
02-19-2008, 19:20
грешка педеругите като тебе са зле...айде лека нощ! :D :D :D :D ьаххьахьзахах нова дума измисли :D:D:D:D
Naughty_
02-19-2008, 19:32
Не е важна прическата, а какво има под нея. Не харесвам боксьори, понеже са им увредени малките мозъчета от прекалено многото понесени удари по главата... амм пи6и ми на ли4ен и ме опознаи и тогава ше си говорим и само да ти кажа че боксиорите ги удрят по лицето наи вече... по рядко по главата.. хахахх лицето е част от главата бее.."умен"! :lol: :lol: :lol: :razz:
ivelin9021
02-19-2008, 19:39
под "глава" имам впредвид черепа а не лицето... "умнико"
ihopeulikepain
02-19-2008, 19:41
под "глава" имам впредвид черепа а не лицето... "умнико"
пич .. темата ти се усра усети ли ? :?
Naughty_
02-19-2008, 19:43
под "глава" имам впредвид черепа а не лицето... "умнико" :lol: :razz: :lol: аз да ти приличам на врачКА та да знам кво имаш предвид.. :lol: то верно че вие,боксиорите трябва да обеснявате 1 нещо поне по 2/3 пъти ,за да може да ви разберът.. :razz: :o
ivelin9021
02-19-2008, 19:43
мне кеф да има ма май загубихме темата ...
ivelin9021
02-19-2008, 19:47
под "глава" имам впредвид черепа а не лицето... "умнико" :lol: :razz: :lol: аз да ти приличам на врачКА та да знам кво имаш предвид.. :lol: то верно че вие,боксиорите трябва да обеснявате 1 нещо поне по 2/3 пъти ,за да може да ви разберът.. :razz: :o axxa колко си умен/а направо цепиш мрака..
sapphirr
02-19-2008, 19:50
тва да не е новия лаф от съблекалните :razz: :razz: :razz: :razz: ,давай сега е момента да ни шАшНЕш :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ivelin9021
02-19-2008, 19:52
тва да не е новия лаф от съблекалните :razz: :razz: :razz: :razz: ,давай сега е момента да ни шАшНЕш :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: аьхьхцьа заяждай се колкото си изкаш не ми пречиш....
HePeAJIeH
02-19-2008, 19:56
Всеки с вкуса си но наистина ми прави впечатление че повечето момичета не гледат много много вътрешната красота на момчето и по този начин деградират по вкус....съдба!
hooliganka89
02-19-2008, 21:49
Божеее пази от такава простотия!
Да ти кажа и аз имам комплекси,ама ти направо ми скри шапапката :shock:
То бива да си кух,ама то твойто е направо ненормално.
Ти да не си някакъв пещерняк,че всичко искаш да решиш с бой?
Хората с приказки планини местят,а ти с бой какво постигаш?
Няколко страници на зад,ти зададох въпросче,на което не отговори,явно нямаш мнение по въпроса,ама ти какво ли можеш да кажеш,освен да отправиш някаква заплаха за бой,може и към мен да отправиш същото,ама както казаха хората форумни биачи...
Нямам думи за теб,такъв индивид,че и биксиор...мани мани
Аз съм боркиня,и кво?Тва не ме кара да мисля,че съм нещо повече от другите?Или и аз да почна да пускам теми от рода на -Хора боркиня съм,и съм много яка,защо готините момчета не си падат по такива като мен?Дето могат да натупат приятелят си?
malko_pros
02-19-2008, 22:06
а и мн ясно че момичетата ще препочетат някое спретнато момче. що ти кфо предпочиташ космати и дебели жени ?!?!?
Vladokaaa
02-20-2008, 04:25
ама и ти си скромен ..."боксиори като мене",а...ми в о4ите на пове4ето фе6ънки :D (или както там се викат) сте минала мода...лесно се разбира тва,на пове4ето тавите са им плитки :D :D :D
:razz:
Не слагай всичките момичета под общ знаменател. Може да се намират 'фешънки', които да харесват момчета от гейски тип с коса на кичури, с бритон, изрусена или с 1 кг гел, но много други момичета предпочитат нормалните. Не чак неподдържаните обаче ;)