Влез

View Full Version : Рангове

chipi_kaoo
02-19-2008, 15:45
Здр. с риск да бъда упрекнат от много потребители, аз само давам предложение.
Аз мисля, че 500 мнения за да станеш "мега фен" са прекалено малко, и би трябвало да се поне 1000 защото все пак има хора които стават за месец "мега фен", не че ме дразни това, или пък се боря за някакъв ранг, но просто съм забелязъл, че в другите форуми са доста по завишени критерийте :-P

Поради това, че много се отклонихме от темата (а и мина много време откакто я пуснах) предлагам да сегласува, за да видим на къде клонят везните. Анкетата ще бъде валидна 30 (тридесет) дни, считано от днес: 08.04.2008г.

Seducti0n
02-20-2008, 08:25
И какъв би бил смисълът от една предполагаема промяна в завишавеното броя на мненията, отговарящи на съответния ранг...?!

ProstoAz
02-20-2008, 10:03
На мен ми харесва идеята. :) Хубаво ще е да се добавят нови рангове или да се сменят старите. Естествено да се вдигнат и "критериите". Ей така, за да е по-интересно. :) А и това може да стане нов стимул за потребителите да пишат, да дават мнения и да помагат.
Сайтът е сменял няколко пъти дизайна си, има много повече функции от преди, но НИКОГА (от както съм тук, а това е много време - почти 5 години) не са били сменяни ранговете! Грешка, която е време да се поправи вече, поне според мен. :-D

chipi_kaoo
02-20-2008, 13:00
И какъв би бил смисълът от една предполагаема промяна в завишавеното броя на мненията, отговарящи на съответния ранг...?!Предполагам, че така ще се различават "старшите" от "младшите" по ранга си, защото тук съм виждал хора с по 3000-5000 дори и с 16 000 мнения, а са си "мега фен" като мен, та мисля, че не заслужавам аз да съм с ранг на като на човек който е тук от 2--3-4 години, просто не е коректно спрямо тях :)

Uptown_soldier
02-20-2008, 13:38
И какъв би бил смисълът от една предполагаема промяна в завишавеното броя на мненията, отговарящи на съответния ранг...?!Предполагам, че така ще се различават "старшите" от "младшите" по ранга си, защото тук съм виждал хора с по 3000-5000 дори и с 16 000 мнения, а са си "мега фен" като мен, та мисля, че не заслужавам аз да съм с ранг на като на човек който е тук от 2--3-4 години, просто не е коректно спрямо тях :)

:smt038 :smt038 :smt038 подкрепям идеята. а относно спамерите винаги ще се намери някой.

Slawi92
02-20-2008, 15:14
ми и аз сам сагласен но според мене не да се вдигнат критери колко си написал а да се сменат ранкивете

miloto_girl_4e
02-20-2008, 15:43
Аз пък предлагам да се махнат ранговете, защото така стимулираме спамерите.., а и така като вдигнем броя на мненията, ще има хилядиии теми - игри и направо ще е ... кошмар :o :x

Seducti0n
02-20-2008, 16:19
Аз пък предлагам да се махнат ранговете, защото така стимулираме спамерите.., а и така като вдигнем броя на мненията, ще има хилядиии теми - игри и направо ще е ... кошмар :o :x

Аз мисля, че не толкова належаща подобна промяна.Всеки пише във форума с различна цел-забавлание, даване на смислени и полезни коментари, трети пък трупане на мнение по един или друг начин....

chipi_kaoo
02-20-2008, 16:22
Аз пък предлагам да се махнат ранговете, защото така стимулираме спамерите.., а и така като вдигнем броя на мненията, ще има хилядиии теми - игри и направо ще е ... кошмар :o :x А във дата... калдата.... защо не е кошмар??? Защото модовете си вършат работата, то и тук си я вършат, но все пак ще се стегнете малко, на всекъде е така, и не ми го проумява ума тук защо са необходими малко мнения за да си мега фен, и нз кой ще се стреми за ранг, по скоро би се стремил да спечели съфорумците си не с ранга си, а с това как го е постигнал. Аз лично се радвам на хора които са пускали само смислени мнения, и не са спамери. Тва си е мое мнение и не можете да го промените. :-P

Seducti0n
02-20-2008, 16:26
Чипи Као, никой не се опитва да промени мнението ти.Напротив уважаваме го, но това не ни пречи да имам свое, различно от твоето, нали?Ти искаш всичко да бъде идеално да няма спам и т.н. но това е просто невъзможно, както казах вече, всеки възприема форума по различен начин. :)

chipi_kaoo
02-20-2008, 16:30
Чипи Као, никой не се опитва да промени мнението ти.Напротив уважаваме го, но това не ни пречи да имам свое, различно от твоето, нали?Ти искаш всичко да бъде идеално да няма спам и т.н. но това е просто невъзможно, както казах вече, всеки възприема форума по различен начин. :) :) ок

machoka
02-20-2008, 17:26
От мен ако зависеше, въобще нямаше да има никакви рангове, а и броя на постовете най-вероятно щеше да изчезне ;)

Slawi92
02-20-2008, 17:50
spored mene ne tolko da smenqte rankove po dobre trqbva da sledite za povtarq6ti se temi i da gi triete za6toto se puskat 2 temi za edno i sa6to i sa prez 2 reda spored mene tva e po nalojitelno

Seducti0n
02-20-2008, 18:07
spored mene ne tolko da smenqte rankove po dobre trqbva da sledite za povtarq6ti se temi i da gi triete za6toto se puskat 2 temi za edno i sa6to i sa prez 2 reda spored mene tva e po nalojitelno

Стараем се модерирането да бъде на възможно най-високо ниво, но понякога се получавт малки пропуски. :)

XceSS
02-20-2008, 19:07
Добре,а защо ранга не се определя от времето искам да кажа примерно тези който са от година година и половина регистрирани да са с голям фен и т.н.,а ако можете и времето онлайн да се види по него,така ще е много по интересно и честно,а и няма да има смисъл да се спами.Поне аз така мисля :)

chipi_kaoo
02-21-2008, 09:32
Добре,а защо ранга не се определя от времето искам да кажа примерно тези който са от година година и половина регистрирани да са с голям фен и т.н.,а ако можете и времето онлайн да се види по него,така ще е много по интересно и честно,а и няма да има смисъл да се спами.Поне аз така мисля :) Много добра идея :)

swords1010
02-21-2008, 14:44
Добре,а защо ранга не се определя от времето искам да кажа примерно тези който са от година година и половина регистрирани да са с голям фен и т.н.,а ако можете и времето онлайн да се види по него,така ще е много по интересно и честно,а и няма да има смисъл да се спами.Поне аз така мисля :)
Аз може да съм регистриран от самото създаване на форума, и да имам само 10 мнения. Означава ли това, че съм мега фен? :)

krem4et0
02-21-2008, 14:59
тогава да бъде функция на времето и броя постове.......Ама каква?

XceSS
02-21-2008, 15:02
Аз може да съм регистриран от самото създаване на форума, и да имам само 10 мнения. Означава ли това, че съм мега фен? :)

Ами тогава по времето онлайн.Ще бъде супер.Дори и да имаш 5 мнения ако си бил 500 оналйн часа си мега фен :D

chipi_kaoo
02-21-2008, 15:43
тогава да бъде функция на времето и броя постове.......Ама каква?и аз тва се чудя? Сигурно някой програмист вече я е измислил...

HePeAJIeH
02-21-2008, 18:46
Аз предлагам пък да има още рангове! :) Примерно:

500 мнения-Мега Фен
1500-Повече от Мега Фен
2500-Хипер фен
5000-Звезден фен

RoyTheReaper
02-22-2008, 14:23

И защо трябва да се различават?

Аз съм за пълната отмяна на ранговете. Нека да ги има, но да се дават само за заслуги, а не за мнения.

mhmhmhmhm
02-22-2008, 19:43
Да,съгласна съм :P
П.П-Някои стават "Мега фен" за два дни,къв ти месец 8-)

[B]a[N]D[i]T[k]a
02-24-2008, 06:56
хах наистина не е лошо броя да се увеличи :) обаче също така съм и навита за малко разнообразие направо да се сменят или да се добавят нови.. просто еи така за малко разнообразие :)

jony
02-25-2008, 19:29
Аз мисля, че идеята ранговете да се дават по преценка на модераторите или чрез гласувания примерно е много добра. Другото мнение, което подкрепям е на мачока, да се махнат всички подобни "дискриминаций" :D

tqnko1
02-25-2008, 23:17
Здр. с риск да бъда упрекнат от много потребители, аз само давам предложение.
Аз мисля, че 500 мнения за да станеш "мега фен" са прекалено малко, и би трябвало да се поне 1000 защото все пак има хора които стават за месец "мега фен", не че ме дразни това, или пък се боря за някакъв ранг, но просто съм забелязъл, че в другите форуми са доста по завишени критерийте :-P
4овек какво говори6 аз сам от 7 дена тука като имаме напредвит 4е 2 дена несам сядал изоб6то на компа ми за6тото не работе6е и ...(д1лга история) дефакто според мен трябва да са поне 2000 мнения за супер ФЕН има хора които са от години и са супер фенове като мен.. това не е 4есно от тяхна страна трява да го сменят наистина :oops:

chipi_kaoo
02-26-2008, 09:11
tqnko точно за това говорех, и се радвам че ме разбра. Е сега нека админите да решет какво да направят. Тяхната дума е последна и решаваща.

amatorium
02-27-2008, 15:53
тогава да бъде функция на времето и броя постове.......Ама каква?

Rangovete trqbva da otrazqvat razlichnite kategorii, vremeto, broq na mneniqta, broq na mneniqta v razlichni temi. Mogat da budat napraveni statusi na potrebitelite. Vie li pishete koda na saita na teenproblema ili samo izpolzvate gotov shablon za forum sait?

krem4et0
02-28-2008, 10:42
Кои ние? Модераторите ли? Аз лично нищо не пиша. Алекс се занимава с тази част и е редно да ти отговори той. Ама иначе по професия съм приложен програмист(е, почти де-след 2 месеца ще стана).

mhmhmhmhm
02-28-2008, 16:50
А защо някои потребители нямат ранг,а някакъв надпис? 8)

Lestat357
03-17-2008, 01:22

И защо трябва да се различават?

Аз съм за пълната отмяна на ранговете. Нека да ги има, но да се дават само за заслуги, а не за мнения.

Да, съгласен. Или още по-добрия вариант – всеки да може да си слага ранг по желание. Потребителите с по-специални заслуги (когато има такива) да бъдат отличавани по друг начин или след изрично желание от тяхна страна. А и какви толкова заслуги може да има човек тук, че да е заслужил някакъв специален ранг? И по-важното какво точно е рангЪТ освен някакъв си надпис под аватара? Ако поради някаква причина помощта, мненията (лично мнение, но като гледам някои все още действащи модератори тук – определено и изказът) на даден потребител са се отличили и е бил, хмм.. забелязан – то получава предложение да стане част от модераторския екип. Което си е преди всичко доста сериозна отговорност. Спрямо личната преценка на съответния потребител той може да приеме или откаже това. И толкова. Какво повече? Изпратете ни 10 есета и ще получите ранг по избор – вярно форумът е тийн, но това предполагам на доста хора тук твъърде детско(вече) им изглежда, не само на мен. Или може би греша? А и броят на мненията е най-малкият показател за полезността на даден потребител.

mgxpower
03-17-2008, 22:55
Хора..аз не мога да разбера защо се вживявате толкова много?!
Всякаш е наложително важно с какъв ранг ще си на живот и смърт..

KaKaShI
03-18-2008, 11:10
Мега фен за месец се става само от хора които киснат 24/7 на компа и то най-вече в форума, така, че не мисля че си прав/права....

Fantomche
03-20-2008, 19:55
amm nz ama az vidqh rang elf kakvo be6e tova nz be6e inteesnoo dosta :razz:

Fantomche
03-20-2008, 19:57
А защо някои потребители нямат ранг,а някакъв надпис? 8) pitam su6toto :oops:

chipi_kaoo
03-21-2008, 10:38
А защо някои потребители нямат ранг,а някакъв надпис? 8) pitam su6toto :oops:Пишеш 10 есета или теми по литература (да са твой авторски, и да ги няма из нета) и си избираш кво да пише на ранга.

ResidentEvil
04-07-2008, 14:25
А защо някои потребители нямат ранг,а някакъв надпис? 8) pitam su6toto :oops:Напротив имат ранг!Просто няма картинка към ранга :)

От де си сигурен че нямат картинка а имат ранг, може да имат картинка а да нямат ранг, което взаимно води до едно решение! 8)

mhmhmhmhm
04-07-2008, 19:12
А защо някои потребители нямат ранг,а някакъв надпис? 8) pitam su6toto :oops:Напротив имат ранг!Просто няма картинка към ранга :)
Мисля,че е ясно за какво говоря?

Seducti0n
04-07-2008, 19:39
Мега фен за месец се става само от хора които киснат 24/7 на компа и то най-вече в форума, така, че не мисля че си прав/права....

Ако киснеш само в кофата, току виж ги натрупаш и за по-малко от ден.
Идеята е не в броя на постовете, на даден потребител, а в съдържанието им. :wink:

chipi_kaoo
04-08-2008, 15:45

Ако киснеш само в кофата, току виж ги натрупаш и за по-малко от ден.
Идеята е не в броя на постовете, на даден потребител, а в съдържанието им. :wink: Е тва все още не съм го виждал по-форуми, и мисля, че НЕ може да се направи. За тази цел ще се необходими хора, които да следят дали темите/мненията са смислени, а то като чели модовете си нямат работа, та ще ни и следят. Просто трябва да е съотношение прекарано време/брой мнения, и така няма да има проблеми :-P

mulgore
04-08-2008, 15:51
amm nz ama az vidqh rang elf kakvo be6e tova nz be6e inteesnoo dosta :razz:
Това беше отдавна.
Имаше конкурс за Снежанка,Дядо Коледа и Елф.
Записваха се хора,гласуваше се и който събра най-много гласове си получи ранга.

tqnko1
04-12-2008, 20:43
dobre be za6to si4ki deto imat nqkakvi nadpisi koito nesa fen mega fen i taka natatak vikat 4e za tqx nqma zna4enie kakvo si kato sa tolkoz gazari pak da gi v1rnat na ranga koito sa bili am sa nqkfi ofce elfi i sqkakvi prostotii........... ne e mnogo qko.. moderator site admin i do tuk!

w0sh
04-16-2008, 14:12
Аз пък искам вместо "Мега фен" да пише(поне над моя аватар)
"пълен идиот" ама никой не ме слуша.

ANTIHUMAN
04-16-2008, 21:02
Незнам ,аз отскоро съм в този сайт.Незнам точно от кога! Но си мисля ,че модераторите са буквално една шепа хора.Неказвам всеки 2-ри да е модератор , но мисля ,че е невъзможно 10 човека да правят всичко. Да трият теми който се повтарят,да гледат за теми не в дадения раздел ,да не се псува и т.н. Мисля ,че и модераторите имат личен живот извън този , от сайта. :) Увеличете броя на модераторите ,то зависи от админите ,но се пак...
Лично бих се радвал да стана модераторче ,не за това ,че съм Модератор ,а просто зашото искам да помогна с повече от това което помагам в момента. :)
П.П. Приятна работа :)

tqnko1
04-16-2008, 22:05
na teb naistina bi ti utivalo, za6to nemu napi6ite ima elfi i sqkfi ofci na ofcete i sqkfi dr 6to da nqma p1len idiot 8-)

chipi_kaoo
04-17-2008, 10:27
na teb naistina bi ti utivalo, za6to nemu napi6ite ima elfi i sqkfi ofci na ofcete i sqkfi dr 6to da nqma p1len idiot 8-)тееннеиджар :D :D Оправи си подписа. И научи къде е "Ч"-"~", "Ш" -"[" "Щ"-"]"

Ем, ако допринесе за развитието на сайта, може да му сложат ранг, по свой избор.

tqnko1
04-17-2008, 11:30
na teb naistina bi ti utivalo, za6to nemu napi6ite ima elfi i sqkfi ofci na ofcete i sqkfi dr 6to da nqma p1len idiot 8-)тееннеиджар :D :D Оправи си подписа. И научи къде е "Ч"-"~", "Ш" -"[" "Щ"-"]"

Ем, ако допринесе за развитието на сайта, може да му сложат ранг, по свой избор.
tova nes1m go pisal az ot 1 tema e az sam na 17 i imam tiq ne6ta.. kakto i podbraniq opit ^^ ako pravq za saita po 200 000 импресии дали ще ми направят да пише "Мега Рапър" :) или "импресии maker" :)

chipi_kaoo
04-17-2008, 14:36

tova nes1m go pisal az ot 1 tema e az sam na 17 i imam tiq ne6ta.. kakto i podbraniq opit ^^ ako pravq za saita po 200 000 импресии дали ще ми направят да пише "Мега Рапър" :) или "импресии maker" :)Ами нз. Имаше ако изпратиш 10 твой авторски разработки или есета, ти дават. Ма за тва мисля, че не биха ти дали. Пиши ЛС на админа, и той ще ти каже.

пп. Яко се смях на подписа ти :razz: :-P

tqnko1
04-17-2008, 17:37
nesam pisal az podpisa a 1 pi4 ot tema sex mn me razbiva i zaradi tova si go slojix ;D kolkoto do admina nemi se pi6e :-o

5StaR
04-17-2008, 19:43

Trues, така че не ги махайте!

UFOs
11-17-2008, 16:32
Аз съм съгласен,да се завишат критериите и също така бих желал да има нови рангове.Но да не са от тези просташките рангове,като някои други форуми :(

Lysit0
11-17-2008, 17:44
Ами може би ,би било добре една нова и хубава промяна :)

Lucho
11-17-2008, 18:16
Ами може би ,би било добре една нова и хубава промяна :)
...барабар с новата версия... :)

TheBlackStranger
11-20-2008, 18:34
От един друг форум
Staff Members: King, Senior Moderator, Moderator
User Groups: Honored Member, Senior, Member
Ранговете не са лоши като пояснявам че Senior Moderatior е мод в повече от 1 раздел, a Moderator само в 1.

marilyn
11-22-2008, 13:57
Хм това за завишаване на критерийте нз, ама трябва да се направи нещо. Не може хора, които наистина помагат за развитието на форума и са тук от доста време да имат еднакъв ранг с хора, които си седят непрекъснато в Кофата и не са дали едно свестно мнение. Според мен спамърите от кофата не трябва да имат ранг.
А аз също бих искала да ми пише друго над аватара, но не искам да пращам съчинения, не ми харесва идеята...

PiruBloodz
11-22-2008, 15:59
^Ебаваш ли се бе? Тва, че сме от кофата не значи, че сме некви лекета и не тряя да имаме ранг.. Всички си влизаме в други раздели.....

SuNsEt
11-22-2008, 16:46
Все ми е тая...Аз имам 3593 мнения така,че си оставам Мега Фен. 8-)

PiruBloodz
11-22-2008, 17:03
Тва, че сме от кофата не значи, че сме некви лекета и не тряя да имаме ранг.. Всички вие трябва да имате ранг "Кофермани", а ако не сте лекета които само пускате фейк теми и в другите раздели какви сте? :-o

ламер, всички влизаме в другите раздели.. дори ти влизаш в Кофата..

пък и аз си няям нито 1 бан (засега) :?

PiruBloodz
11-22-2008, 17:14
Тва, че сме от кофата не значи, че сме некви лекета и не тряя да имаме ранг.. Всички вие трябва да имате ранг "Кофермани", а ако не сте лекета които само пускате фейк теми и в другите раздели какви сте? :-o

ламер, всички влизаме в другите раздели.. дори ти влизаш в Кофата..

пък и аз си няям нито 1 бан (засега) :?Da e vlizam puskam 5 mneniq i si otivam, nqma6 za6toto ne izliza6 ot kofata : ]

влизам във вс тийн накуп, кекс(само простотии пиша) даскалото, у дома, болестите.. както и в тоя раздел и във спорт.. май влизам в повече раздели от теб,а?

PiruBloodz
11-22-2008, 17:22
ем и аз влизам в пц-тата и съобщенията, но не пиша..

machoka
11-22-2008, 17:34
ТЕмата за ранговете е дискутирана многократно, а и не ми харесва да вадите теми от преди години.