View Full Version : А бе кво им става на всички?
Леле вече ми писва сички ми държат сметка къде съм кво првя и всеки ми вика добре ли си как се чувстваш нещо да ти помогна съжалявам че скъса с Меги да ти помоган а у глупости мн се дразна какво всички са се загрижили за мен какво да направя за да ме оствят .. немога един ден да си остана в нас сам примерно е така всеки идва и ми вика айде навънка не стой сам не пии не се друсай не се депресирай сички са се побъркали все едно съм някакво дете как да се отърва от всичко това мислят че сега като съм сам (без гадже) защото скъсах с едно момиче което много обичах после с още едно дето бях влюбен в нея и с нея се скарахме и всички само ме приятесняват..
led_i_ogyn
02-19-2008, 16:06
Еми кажи им да не те занимават...за по-лесен начин не се сещам!
MartyParty
02-19-2008, 16:07
е кажи им,че няма нужда
Disorder
02-19-2008, 16:08
Нали за това са приятелите.
e kazvam im ostaite me be dobre sum te ne ne ela nasam ela natam 2 dni ne se bqh pribiral bqh s edni priqtel4eta drugi .. i si4ki poludeli kude sum vikam koga ste me tursili tolko be basi horata.. vikat ti si depresiran misleli 4e sum umrql nekfi takiva ..
ihopeulikepain
02-19-2008, 16:21
Леле вече ми писва сички ми държат сметка къде съм кво првя и всеки ми вика добре ли си как се чувстваш нещо да ти помогна съжалявам че скъса с Меги да ти помоган а у глупости мн се дразна какво всички са се загрижили за мен какво да направя за да ме оствят .. немога един ден да си остана в нас сам примерно е така всеки идва и ми вика айде навънка не стой сам не пии не се друсай не се депресирай сички са се побъркали все едно съм някакво дете как да се отърва от всичко това мислят че сега като съм сам (без гадже) защото скъсах с едно момиче което много обичах после с още едно дето бях влюбен в нея и с нея се скарахме и всички само ме приятесняват..
спри да са филмираш па ти бе ..
Spider4eto
02-19-2008, 16:27
ми просто са притеснени за тебе да не направиш някоя глупост. Ако се случи на някой мой приятел също бих постъпила като тях. Просто искат да се чувстваш добре и да ти е забавно а да не си тъжен :)
MartyParty
02-19-2008, 16:33
e kazvam im ostaite me be dobre sum te ne ne ela nasam ela natam 2 dni ne se bqh pribiral bqh s edni priqtel4eta drugi .. i si4ki poludeli kude sum vikam koga ste me tursili tolko be basi horata.. vikat ti si depresiran misleli 4e sum umrql nekfi takiva ..
Гадно е наистина така...смисъл ти сигурно си на път да я забравиш или поне се опитваш,а като излизаш с тях и почнат да ти говорят глупости.Можеби след време ще престанат ама за сега им кажи,че предпочиташ да се държат,както са се държали преди и,че въпреки всичко оценяваш помощта им.
zvQr_nO_s_ChAr
02-19-2008, 16:41
тегли им една майна и готоУ :grin:
a be nishto mi nqma dobre sum si :) haha ami az im vikam ostavete me te ne ne .. i sega pak izlizam haha
После па ще има: "УАаааааааааа, искам вниманиееееееее"
Радвай се на това, което имаш 8)
pavkata91
02-19-2008, 19:04
пич лесно и кратко е.. казваш им Вие нямате ли си пишки че да си играете с моята? За какво се занимавате с мен? Какво ми държите сметка аз си руша живота..Вие сте си отговорни за себе си не за кура на некой! и ще млъкнат за секунди..на мен в даскало ми викаха наркоман заради ракава и за това че слушам реге и т.н. казах им го това и виж вече на другия ден нема наркоман нема нищо..действа ;) от личен опит ти го казвам ;) айде късмет :)
sweet_sorcerer
02-19-2008, 19:07
спри да са филмираш па ти бе ..
да е, някой много е гледал БТВ... :D :D :D
Naughty_
02-19-2008, 19:11
Олеле...! вместо да се радваш че има хора които ги е грижа за тебе,ти се оплакваш... :-x :smt021 много си зле честно! :smt014 ама кво да се прави..като останеш без приятели чак тогава ще оцениш ,колко е хубаво да ги има и да досаждат :smt025
hooliganka89
02-19-2008, 19:43
Ако никой не беше загрижен за теб щеше да пишеш,защо на приятелите ми не им пука за мен...
Радвай се,че имаш истиснки приятели,който го е грижа какво става с теб!Без много да се филмираш,както каза някой по-на горе.
MiMcHeToOo
02-19-2008, 20:24
Еми кажи им да не те занимават...за по-лесен начин не се сещам!
Да така ще си помислят, че се е депресирал и трийсет пъти повече ще му досаждат :D По темата - кажи им, че си добре, че имаш нужда от спокойствие малко.
кажи им 4е ти си я зарязал а не тя теб :-P може да незнаят :-o
Еми, явно са преценили, че имаш нужда от подкрепа... Обясни им пак, че ти е по - добре да си си сам, и ще те оставят ;)