View Full Version : Малък ----> Голяма
Здравейте искам да ви попитам какво вашето мнение по темата момчета да излизат със по големи от тях какички.Задавам въпроса, защото при момичетата е нормално да ходят с по големи момчета.
Ми на мен ми е супер смешно т'ва някой момче да ходи с по голяма "кака" от него :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Spider4eto
02-19-2008, 18:57
вече има такава тема. Ама се пак завси си от хората а и от самата разлика между двамата, да не е отсорта аз съм на 17 той на 14 8-)
е зако сички гледат 14 на ника ми glymo14 и си мислят че съм на 14.Този ник е регнат отпреди година даже и повече ся съм на 15 и половина!.
sapphirr
02-19-2008, 19:04
тва "хвани си кака да те отрака",е за тия каки дет незнаят какво е 17:40,а трябва да им кажеш 6 без 20,за да има просветление.тъй 4е за мом4е (особено на 14/15) да си хване гадже дето да е на 18 е mission impossible.мн залухава трябва да е тая,4е да се хване с някой дет преди 2 месеца е разбрал зна4ението на думата "хормон",а преди 1 влезнал в пубертета.да казвам ли защо и жените предпо4итат да са поне 2 години по-малки от потенцилната им половинка... :D ...май не е нужно!
Spider4eto
02-19-2008, 19:05
е зако сички гледат 14 на ника ми glymo14 и си мислят че съм на 14.Този ник е регнат отпреди година даже и повече ся съм на 15 и половина!. о да голямото батко а тва за 14 годишния го казах щото май имаше такава тема или беше на 13 нз :D
Evanescencefan
Вземи си кака да те отрака!
sweet_sorcerer
Ами какво като е с по-голяма....всеки си има вкус..както момиченцата могат да ходят с батковци , така и момченцата могат да ходят с какички...щом им връзват, какво лошо?.... 8-)
аз имам предвид разлика не повече от 2 години
i love you
02-19-2008, 19:14
Абе две години си е в рамките на нормалното,няма нищо фрапиращо.Ако има привличане що па не :P
Spider4eto
02-19-2008, 19:15
ем зависи си от момчето щото тия на мойта възраст се държат като некви недорасляци, представям си с 2 години по малък 8-)
sLaDkA_GrEsHkA
02-19-2008, 19:19
ем зависи си от момчето щото тия на мойта възраст се държат като некви недорасляци, представям си с 2 години по малък 8-)
podkrepqm :P
ihopeulikepain
02-19-2008, 19:21
има и изключения ... :)
Spider4eto
02-19-2008, 19:21
има и изключения ... :) дам за тва казах зависи си от момчето :)
Честно казано на мен ми е изключително странно.Ако са над 20 го приемам...Ама единият ми съученик като беше 6 клас ходеше с една от 10 и изглеждаха изключително смешно...Ама щом се обичат,кой ги спира?
Зависи от начина на мислене най-вече. Аз не удобрявам 14-15 годишни момичета да ходят със 18+ момчета, но има ли значение какво удобрявам... Радвам се, че не са ми в главата момичетата като цяло, за разлика от някои други връстници. Има някои хора, към които не е толкова жесток пубертета :) Иначе, ако двамата човека са над 18 годишни и наистина се обичат и гледат в еднаква посока няма значение възрастта.
hooliganka89
02-19-2008, 20:03
Всеки си има глава на раменете,много момичета биха казали,че не биха имали връзка с по-малко момче,но понякога става обратното на това което си казал...така че няма какво да се коментира.
Аз лично съм имала връзка с момче по-малко от мен,не беше от най-сполучливите,но все пак беше няква връзка,времето на зад не мога да върна.
babylove
02-20-2008, 08:17
аз не бих тръгнала с по-малък от мен. Лятото бе6е много модерно по малки мом4ета да ходят с по големи мими4ета ама на мен не ми харесва тва...