PDA

View Full Version : Подраздел,свързан само с диети и отслабване-ЗА/ПРОТИВ

sladur4e_yo
02-20-2008, 08:44
Имам едно предложение.Понеже в този раздел сигурно всяка 3-4 тема е свързана с диети,отслабване и т.н,да направим една тема,в която всеки да казва какви диети е спазвал,колко е свалил,въобще въпроси,свързани с диети и отслабване.Със сигурност все ще има хора,които ще продължат да пускат отделно теми,но все пак смятам,че ще намалее броя на темите.А и по този начин всичко ще е на едно и всеки би могъл да види и чуе чуждия опит.
Сега ще пусна анкета и ако повечето(примерно над 50%)са за,ще пуснем такава тема. :)
Въпроса на анкетата е искате ли да направим нещо като подраздел,свързан само с диети и отслабване?

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

HAGVXSXVH
02-20-2008, 10:24
еми незнам до колко ще има полза,но все пак гласувам ЗА! :)

Liar
02-20-2008, 14:21
Еми няма всяка 4-та тема да е за отслабване,ако всички пишеха в една!

sladur4e_yo
02-20-2008, 14:38
Ами точно за това аз предлагам да си направим такава тема.За да пишем всички в нея. :)

miloto_girl_4e
02-20-2008, 15:48
Определено съм "ЗА" :)

summergir1
02-20-2008, 16:24
добра идея :-)

DaЯk_AнGэL
02-20-2008, 19:13
ЗА! Много ще е полезна! :)

LadyCarameL
02-21-2008, 11:45
Не пишете само за диети /макар че повечето за това питат/ но и за начини да надебелееш,защото и тези теми никак не са малко.. ;)

chipi_kaoo
02-21-2008, 12:05
Ами точно за това аз предлагам да си направим такава тема.За да пишем всички в нея. :)Аз не разбрах подраздел, или тема ще правите??? Ако е тема и е важна съм ЗА, иначе за резде ПРОТИВ. То си има раздел "Козметика и диети" там една важна тема ще свърши много добра работа :-P Ако искате ще публикувам в темата диетите които имам :)

sladur4e_yo
02-21-2008, 19:11
Ами точно за това аз предлагам да си направим такава тема.За да пишем всички в нея. :)Аз не разбрах подраздел, или тема ще правите??? Ако е тема и е важна съм ЗА, иначе за резде ПРОТИВ. То си има раздел "Козметика и диети" там една важна тема ще свърши много добра работа :-P Ако искате ще публикувам в темата диетите които имам :)
Идеята ми не е да правим цял раздел,а да направим просто тема(Важна),в която да се обсъждат неща,свързани с диети и отслабване.
Просто като си направим такава тема ще ограничим броя на темите,свързани с това.Просто така му казвам-Подраздел-част от самия раздел Козметика и диети. :)

ProstoAz
02-22-2008, 12:51
Абе, нещо не схващам смисъла в цялата работа... :-o Да намалим броя на пусканите теми - това ли е целта? Е, не ми харесва. Не се стремим към по-ниска посещаемост, колкото и да не ви се врява. :D

chipi_kaoo
02-22-2008, 13:22
Идеята ми не е да правим цял раздел,а да направим просто тема(Важна),в която да се обсъждат неща,свързани с диети и отслабване.
Просто като си направим такава тема ще ограничим броя на темите,свързани с това.Просто така му казвам-Подраздел-част от самия раздел Козметика и диети. :)Щом става въпрос за Важна тема, съм ЗА, аз разбрах че цял раздел искаш да се направи за тба :D

HePeAJIeH
02-22-2008, 18:40
Не виждам някаква перспектива в откриването на подобен подраздел а и плюс това доста натоварваме форума-ПРОТИВ!

mhmhmhmhm
02-22-2008, 19:46
Против съм.
"Козметика и диети" мисля,че е достатъчен.

VerryBerry
03-03-2008, 06:29
не,няма смисъл да се затормозява сайта..по-добре да не се прави,против съм

DisciplineAndOrder
03-05-2008, 13:01
Твърдо против!

Има раздел,чието име е 'Козметика и диети'

няма нужда от втори.

sladur4e_yo
03-05-2008, 16:01
Вие явно не разбрахте какво точно имам предвид,но нищо.
Мисля,че щом повечето сте против,някой модератор може да заключи темата и няма да пускаме такава тема. :)

vercheto
04-14-2008, 16:03
аз съм ЗА

Anabel
04-14-2008, 17:00
Аз съм ЗА,защото много момичета имат нужда от помощ с килограмите и не могат постоянно да се ровят в Диети и красота.

teenkopele
04-17-2008, 17:54
Против...

tqnko1
04-17-2008, 18:23
Аз съм ЗА,защото много момичета имат нужда от помощ с килограмите и не могат постоянно да се ровят в Диети и красота.
tova vaji za mom4etata za nadebelqvane/otslabvane 8)