- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Подраздел,свързан само с диети и отслабване-ЗА/ПРОТИВ
Имам едно предложение.Понеже в този раздел сигурно всяка 3-4 тема е свързана с диети,отслабване и т.н,да направим една тема,в която всеки да казва какви диети е спазвал,колко е свалил,въобще въпроси,свързани с диети и отслабване.Със сигурност все ще има хора,които ще продължат да пускат отделно теми,но все пак смятам,че ще намалее броя на темите.А и по този начин всичко ще е на едно и всеки би могъл да види и чуе чуждия опит.
Сега ще пусна анкета и ако повечето(примерно над 50%)са за,ще пуснем такава тема.![]()
Въпроса на анкетата е искате ли да направим нещо като подраздел,свързан само с диети и отслабване?
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
еми незнам до колко ще има полза,но все пак гласувам ЗА!![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Еми няма всяка 4-та тема да е за отслабване,ако всички пишеха в една!
Ами точно за това аз предлагам да си направим такава тема.За да пишем всички в нея.Първоначално написано от Liar
![]()
Определено съм "ЗА"![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
добра идея![]()
Не пишете само за диети /макар че повечето за това питат/ но и за начини да надебелееш,защото и тези теми никак не са малко..![]()
Идеята ми не е да правим цял раздел,а да направим просто тема(Важна),в която да се обсъждат неща,свързани с диети и отслабване.Първоначално написано от chipi_kaoo
Просто като си направим такава тема ще ограничим броя на темите,свързани с това.Просто така му казвам-Подраздел-част от самия раздел Козметика и диети.![]()
Не виждам някаква перспектива в откриването на подобен подраздел а и плюс това доста натоварваме форума-ПРОТИВ!
Против съм.
"Козметика и диети" мисля,че е достатъчен.
не,няма смисъл да се затормозява сайта..по-добре да не се прави,против съм
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Твърдо против!
Има раздел,чието име е 'Козметика и диети'
няма нужда от втори.
Вие явно не разбрахте какво точно имам предвид,но нищо.
Мисля,че щом повечето сте против,някой модератор може да заключи темата и няма да пускаме такава тема.![]()
аз съм ЗА
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Аз съм ЗА,защото много момичета имат нужда от помощ с килограмите и не могат постоянно да се ровят в Диети и красота.
Против...
tova vaji za mom4etata za nadebelqvane/otslabvaneПървоначално написано от Anabel
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.