.

Виж резултатите на анкетата: Подраздел,свързан само с диети и отслабване-ЗА/ПРОТИВ

Гласували
41. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

23 56,10%
  • Против

18 43,90%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Подраздел,свързан само с диети и отслабване-ЗА/ПРОТИВ

Имам едно предложение.Понеже в този раздел сигурно всяка 3-4 тема е свързана с диети,отслабване и т.н,да направим една тема,в която всеки да казва какви диети е спазвал,колко е свалил,въобще въпроси,свързани с диети и отслабване.Със сигурност все ще има хора,които ще продължат да пускат отделно теми,но все пак смятам,че ще намалее броя на темите.А и по този начин всичко ще е на едно и всеки би могъл да види и чуе чуждия опит.
    Сега ще пусна анкета и ако повечето(примерно над 50%)са за,ще пуснем такава тема.
    Въпроса на анкетата е искате ли да направим нещо като подраздел,свързан само с диети и отслабване?

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

еми незнам до колко ще има полза,но все пак гласувам ЗА!
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Еми няма всяка 4-та тема да е за отслабване,ако всички пишеха в една!

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Ами точно за това аз предлагам да си направим такава тема.За да пишем всички в нея.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Определено съм "ЗА"
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

добра идея

ЗА! Много ще е полезна!

Град
    Добрич :o)
    Не пишете само за диети /макар че повечето за това питат/ но и за начини да надебелееш,защото и тези теми никак не са малко..

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo
    Ами точно за това аз предлагам да си направим такава тема.За да пишем всички в нея.
    Аз не разбрах подраздел, или тема ще правите??? Ако е тема и е важна съм ЗА, иначе за резде ПРОТИВ. То си има раздел "Козметика и диети" там една важна тема ще свърши много добра работа Ако искате ще публикувам в темата диетите които имам

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Аз не разбрах подраздел, или тема ще правите??? Ако е тема и е важна съм ЗА, иначе за резде ПРОТИВ. То си има раздел "Козметика и диети" там една важна тема ще свърши много добра работа Ако искате ще публикувам в темата диетите които имам
    Идеята ми не е да правим цял раздел,а да направим просто тема(Важна),в която да се обсъждат неща,свързани с диети и отслабване.
    Просто като си направим такава тема ще ограничим броя на темите,свързани с това.Просто така му казвам-Подраздел-част от самия раздел Козметика и диети.

Абе, нещо не схващам смисъла в цялата работа... Да намалим броя на пусканите теми - това ли е целта? Е, не ми харесва. Не се стремим към по-ниска посещаемост, колкото и да не ви се врява.

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Идеята ми не е да правим цял раздел,а да направим просто тема(Важна),в която да се обсъждат неща,свързани с диети и отслабване.
    Просто като си направим такава тема ще ограничим броя на темите,свързани с това.Просто така му казвам-Подраздел-част от самия раздел Козметика и диети.
    Щом става въпрос за Важна тема, съм ЗА, аз разбрах че цял раздел искаш да се направи за тба

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не виждам някаква перспектива в откриването на подобен подраздел а и плюс това доста натоварваме форума-ПРОТИВ!

Против съм.
    "Козметика и диети" мисля,че е достатъчен.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не,няма смисъл да се затормозява сайта..по-добре да не се прави,против съм
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Твърдо против!

Има раздел,чието име е 'Козметика и диети'

няма нужда от втори.

Вие явно не разбрахте какво точно имам предвид,но нищо.
    Мисля,че щом повечето сте против,някой модератор може да заключи темата и няма да пускаме такава тема.

аз съм ЗА
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Аз съм ЗА,защото много момичета имат нужда от помощ с килограмите и не могат постоянно да се ровят в Диети и красота.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Против...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Аз съм ЗА,защото много момичета имат нужда от помощ с килограмите и не могат постоянно да се ровят в Диети и красота.
    tova vaji za mom4etata za nadebelqvane/otslabvane
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си