View Full Version : ЗАщо
зашо заклучих темата ми кат искате да помогна с нещо кажете с кво а не веднага заклучвам тамата
MusicIsTheKey
02-21-2008, 15:29
Защото си нереално неграмотен.
Seducti0n
02-21-2008, 16:26
Нещо си в грешка... :-o
Нещо си в грешка... :-o какво сам в грешла че немога да зацепа тука сички са едни професори мани бегаи уж имало свобода на словото пфф тука да бе да треа да се случжа и да праиш само това коети ти казват модовете цт цт без думи са след тея неща колко ще ме уплъвате ама най-малко ми дреме за вашето мнение :booooomb: :booooomb:
Seducti0n
02-21-2008, 18:11
Душицо златна, айде само да не си избиваш нервите тук.Кой ти отнема правото да си изразиш мнението?Седиш и упрекваш за това, че не сме свършили дадено нещо в НЕопределен срок от време?Отчет ли сме длъжни да ти даваме относно работата по сайта?
GameFace
02-21-2008, 18:12
Има свобода на словото! Ама на неграмотноста кой и е дал свобода не знам....
swords1010
02-21-2008, 18:20
ludia_s, ама ти наистина ли вярваш, че сме длъжни да се отчитаме пред теб и да спазваме някакви срокове? Не се ли сещаш, че за да тръгне нещо в този форум, трябва да бъде написан софтуер за него. Ако можеш да го направиш ти, свържи се с администратора и се разберете. Хем ще ни помогнеш! :)
HePeAJIeH
02-21-2008, 18:42
Има свобода но словото но всяко нещо си има граници! Това че има свобода на словото не означава че трябва да псуващ модератори учители родители политици и т.н-това се нарича човек без култура и маниери. :)
П.П Прочети правилата на форума първо и след това задавай въпроси.Както каза ЦвЕтИтО модераторите не са длъжни да ти дават отчет-щом е трябвало да се изтрие темата значи е имало причина :)
Seducti0n
02-21-2008, 18:49
Темата му НЕ изтрита, а заключена. :)
RoyTheReaper
02-22-2008, 14:37
ludia_s, ама ти наистина ли вярваш, че сме длъжни да се отчитаме пред теб и да спазваме някакви срокове? Не се ли сещаш, че за да тръгне нещо в този форум, трябва да бъде написан софтуер за него. Ако можеш да го направиш ти, свържи се с администратора и се разберете. Хем ще ни помогнеш! :)
Какви технологии се използват при писането на форума? Ако не е тайна... 8-)
Za6to davate primeri za ve4erq na sve6ti ili sqkvi takiva ne6ta , se pak sme TEEN ? 8-[ :smt064
kuklichka_bg
03-29-2008, 18:31
6tot zavarshva na OOOOooOOOoOooOO :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
chipi_kaoo
03-30-2008, 09:34
6tot zavarshva na OOOOooOOOoOooOO :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:6tot завършва на tTtTtTtTtT :-P