Влез

View Full Version : Нужда от помощ...

bibonka
02-22-2008, 01:32
Нещо ми става ... Не знам точно какво,но усещам,че почвам да превъртам ... Звучи смешно,но е така ...
Проблемът е следният ... С приятелят ми сме заедно от 2 години и половина ... иии аз на моменти откачам...Почвам да крещя,да викам,да му се карам....измислям си всевъзможни причини за скандали...Той даж си мисли,че не е сигурен дали го обичам ...
Само да кажа,че не сме си омръзнали,защото той ми е казвал,че съм човекът с който иска да прекара живота си,както и той за мене е този ... Винаги си имаме теми за разговор,винаги има какво да правим,не ни е нито тъпо,нито отегчено,а се виждаме всеки ден ...
Просто проблема е в мене и искам помощ... как да контролирам това ?! На психиатър ли да отида,какво да направя....Усещам,че на него му писва от тези измислени скандали,колкото и да ме обича и да не може без мене ..
Моля за някакво съветче ... ако са повече ще е най-добре...какво да правя ... и най-вече как да спася връзката си,която знам,че има бъдеще... Много,много моля ... !!! Благодаря :-)

Wrathchild
02-22-2008, 03:31
Пробвай да си контролираш нервите или да ги избиваш по друг начин...

Vladokaaa
02-22-2008, 04:25
Контролирай си нервите откъде накъде ще си изкарваш нервите върху него не си мисли че ще те търпи вечно оправи си отношението към него

Angle_f
02-22-2008, 07:48
Мии кофти е така.Аз по 1 време имах подобен проблем- за най-малкото правех невероятни скандали :? .Опитай с фитнес аз така се оправих.Вс бесове минават,4е и отслабваш :D

hooliganka89
02-22-2008, 07:56
Може да влизаш в критическата :-D

bibonka
02-22-2008, 12:33
Мерси на всички....не съм права знам,знам че не и честно ...
Ще опитам с фитнеса или друго ще измисля .... :)

Spider4eto
02-22-2008, 18:21
ходи на бокс, ще си изкарваш яда на боксовата круша или на опонента 8-)

Desire_
02-25-2008, 14:45
Все трябва да има причина да избухваш така..може би си несигурна в себе си или пък е от друго..консултирай се с психолог, определено ще ти помогне

Nasindo
02-25-2008, 15:06
Нещо ми става ... Не знам точно какво,но усещам,че почвам да превъртам ... Звучи смешно,но е така ...
Проблемът е следният ... С приятелят ми сме заедно от 2 години и половина ... иии аз на моменти откачам...Почвам да крещя,да викам,да му се карам....измислям си всевъзможни причини за скандали...Той даж си мисли,че не е сигурен дали го обичам ...
Само да кажа,че не сме си омръзнали,защото той ми е казвал,че съм човекът с който иска да прекара живота си,както и той за мене е този ... Винаги си имаме теми за разговор,винаги има какво да правим,не ни е нито тъпо,нито отегчено,а се виждаме всеки ден ...
Просто проблема е в мене и искам помощ... как да контролирам това ?! На психиатър ли да отида,какво да направя....Усещам,че на него му писва от тези измислени скандали,колкото и да ме обича и да не може без мене ..
Моля за някакво съветче ... ако са повече ще е най-добре...какво да правя ... и най-вече как да спася връзката си,която знам,че има бъдеще... Много,много моля ... !!! Благодаря :-)

Еми какво да ти кажа ... според мен ще е добре да се замислиш "защо правя така" ,"защо му креще и правя скандали с него за нищото" ... Опитай да овладееш агресията си и спри да е изкарваш в/у него ,намери някво занимание ,което например да взима много енергия от теб - ходи на фитнес ,тренирай нещо дръж се по добре с него или всеки път когато ти идва да му се разкрещиш просто си кажи на ум "ся ще замълча ........" А защо не и да идеш да поговориш с психолог ... спокс няма нужда от психиатър за това :)

AllenWallker
02-25-2008, 15:08
Ако искаш психолог Skype : sonic_x1 щи помогна пак ако искаш и са моа ти кажа горе доло ми начи тфа с фитне са може амаа... почти несигорен начин опитаи на кафенце с някоя приятелка си говорете за теа раоти или има 1 нещо което повечето хора мислят за лудост Медитираи аз бях ф сащата ситуация тфа просто хормоните те бутат и така става се чудиш вече кфо да праиш опитаи с медитиация мисли за хубаво нещто по 5 мин. на ден помага и то много ма за всеки случай намери ме ф скайпа и щи помогна