View Full Version : Съвет . . .
Queen^of^darkness
02-22-2008, 21:11
Здравейте!
Незнам точно какъв съвет мога да искам от Вас ,но трябва да споделя с някой.Историята ми е много объркана.
Имам/х си приятел 2 месеца и повече . . . с доста голяма разлика в годините /няма значение колко/ ,но днес дори разбрах ,че той всъщност е женен и си има 2 деца.За мен това не е проблем ,защото така и така исках да се разделя с него.Въпроса е ,че /не живеем в България ,но и двамата сме българи/ на скоро той си беше в БГ за 3 седмици ,разбира се през това време аз излизах с приятели /общи/ ,но се запознах с едно момче .Влюбихме се и почнахме връзка.Исках да го оставя ,но те двамата с това момче са доста добри приятели и момчето ме помоли за известно време да не му казвам нищо и да остана с него ,а след време да се разделим.На мен това ми писна ,защото искам да съм само с единият и го заразях.Не се спряха телефонните обаждания вече 2 дни и сегашният ми приятел ми каза да се събера пак с него ,защото бившия е казал ,че го е яд ,че аз съм го скъсала и искал той да ме остави поне ,пък и жена му щяла да идва тук.За мен няма проблеми ,обаче въпроса е ,че сега пак ще трябва да се събера с него за известно време ,а повече така не мога.Не искам сампо да ги лъжа ,защото в крайна сметка лъжа себе си.Пък и бившия е разбрал всичко за това момче и все пак явно е такъв инат и иска да се съберем само и само да може той да ме остави ,та да не се чувства прецакан.А и жена и деца си има - правете си сметката за какъв човек говорим . . . Говорих днес със сегашният и просто ме умолява да се събера за седмица с него - бил сигурен ,че той сам ще ме остави.Много ми е тежко ,че отново трябва да го виждам без да го желая това.Трудно ми е и незнам какво да правя.Само не ми казвайте остави ги и двамата ,защото наистина съм страшно влюбена в сегашният ,а и виждам ,че и той в мен също . . .
Spider4eto
02-22-2008, 21:15
аве жена ти луда ли си или кфо. Не стига, че не ти е казал, че е женен и с две деца, пък и иска да ходите още 1 седмица та той да те остави #-o като не искаш да правиш нещо не го прави. Напрао ме разби тотално. Въпреки че имам съмнения, че темата е ебавка :?
Ъъъъъъъъ :-o :-o :-o ъъъъъъъъъъъъ
Или (с извинение) ти си супер зле , или наистина темата е ебавка
Spider4eto
02-22-2008, 21:18
аве според мене по скоро е ебавка. Не може да има хора които да са толкова зле 8-) надявам се...
Queen^of^darkness
02-22-2008, 21:24
Темата не е майтап ,всичко това наистина ми се случва.Въпроса да се събера с него е ,защото сегашният ми приятел ще си има МНОООГО големи неприятности с бившия ,пък и бившия няма да ме остави на мира................ :o
Spider4eto
02-22-2008, 21:27
е кво нема да те остави на мира бахти. Казваш му да си гледа работата и да се оправя както си знае. Омг на колко години си та питаш като малко дете кво да правиш. :shock: спираш сякви отношение и с двамата па да си чупат главата. Кво си се загрижила. Оле майко ако си по-голяма от мене ще се гръмна :shock:
VinDiesel
02-22-2008, 21:32
Моето мнение е да си с него там още една седмица но го побъркай прави му от вашите женски гадни номерца той ще избяга от тебе :) :D
Queen^of^darkness
02-22-2008, 21:34
Не искам да спра със сегашният.Много държа на него.Но не искам ,заради мен да се изпокарат всичките.Без това вече са в лоши отношения ,а преди бяха неразделни приятели. :shock: Не мисля да си казвам годините само ще кажа ,че съм между 16-18 ;)
Мисля ,че ще е добре ако кажа на сегашният да си избере или да рискува и да е с мен без да правя повече глупости и да се връщам при човек ,който не искам да видя или най-добре да се разделим ,макар че ще страдам много!?
Queen^of^darkness
02-22-2008, 21:35
Моето мнение е да си с него там още една седмица но го побъркай прави му от вашите женски гадни номерца той ще избяга от тебе :) :D
Tочно такава беше идеята и на моя приятел ,обаче ми е гадно как цяла седмица ще ЦЕЛУВАМ човек ,който изобщо не искам да му чувам и гласа вече . . .тъкмо бях толкова щастлива като го оставих и мислих ,че всичко вече е свършило ,но явно всичко тепърва започва :#
h349h4n73r
02-22-2008, 21:36
Що ли не ходиш да се метнеш от некъде. Та оня ден един приятел ме пита : Дай 5 лева утре ЩЕ МИ ги върнеш. Кво да направя аз да му дам ли 5 кинта или не? Кажете ми плс. Аре гледай си работата пача
VinDiesel
02-22-2008, 21:37
играй си любовни игрички с него и не му давай да те целува дърпай му се като му се дръпнеш и му кажи много ли съм гадна и ще почне да се нерви
Spider4eto
02-22-2008, 21:38
омг аз съм на 15 :shock: отивам да зема пушката сериозно. Би трябвало да ти е узрял акъла вече. Кво вобще ти пука че оня със семейството ще бъде наранен след като те е излъгал. Ходи си със сегашния пък да не ти пука след като толкова държиш на него. Все още седа и гледам тъпо темета с подозрения че ебавка, но все пак....
VinDiesel
02-22-2008, 21:39
Що ли не ходиш да се метнеш от некъде. Та оня ден един приятел ме пита : Дай 5 лева утре ЩЕ МИ ги върнеш. Кво да направя аз да му дам ли 5 кинта или не? Кажете ми плс. Аре гледай си работата пача
Mомче като не ти харесва недей да пишеш излишни постове тапо е
VinDiesel
02-22-2008, 21:40
омг аз съм на 15 :shock: отивам да зема пушката сериозно. Би трябвало да ти е узрял акъла вече. Кво вобще ти пука че оня със семейството ще бъде наранен след като те е излъгал. Ходи си със сегашния пък да не ти пука след като толкова държиш на него. Все още седа и гледам тъпо темета с подозрения че ебавка, но все пак.... Ти май си киорсан табелата прочети темата отново дано този път схванеш момичето какво е написало
Spider4eto
02-22-2008, 21:40
Mомче като не ти харесва недей да пишеш излишни постове тапо е а тя не е ли леко тъпа след като задава такива тъпи въпроси бах :shock:
h349h4n73r
02-22-2008, 21:41
Mомче като не ти харесва недей да пишеш излишни постове тапо е
Тъпо е въобще които и да е от вас да се намесва. В момента някой седи и ви се смее на глупостите ако случайно греша, значи момичето има нужда от спецялна помощ, ане от вашата! Ти би ли взел неква К***а за 1 седмица че да те скъса, я помисли нормално ?
VinDiesel
02-22-2008, 21:42
Всеки човек в този форум иска съвет от другите потребители така че щом иска съвет значи на нея не и е лесно
h349h4n73r
02-22-2008, 21:44
Всеки човек в този форум иска съвет от другите потребители така че щом иска съвет значи на нея не и е лесно
Както казах, ако наистина е така е нужно да потърси психолог. Не съм някакъф експерт но определено не е нужно да съм такъв че да кажа тези думи. Никога не се присмивам на хора които имат някакви проблеми...
VinDiesel
02-22-2008, 21:44
Ловеца на глави защо и ти не четеш какво иска момичето а пишеш глупости
Queen^of^darkness
02-22-2008, 21:46
Явно ,че съм сгрешила на какви хора мога да попадна тук и явно искам съвет от неозрялите тийнейджъри ,които могат само да обиждат без да знаят какво ми е на главата.Ще Ви помоля най-любезно /изобщо не поглеждам кой какви наименования и обиди ми е лепнал/ - ако не Ви харесва ,ако не Ви се вярва и тн. просто недейте да пишете.Много благодаря на Vin Diesel за мненията - наистина ми помогна и ми даде кураж :) Мерси ,за което ;)
По-добре май беше ,обаче да не пускам тази тема ,защото явно ,че ще се предизвикат само спорове.Наистина ме заболя от мнението на другите двама ,но ще го превъзмогна ;) Само не разбрах h349h4n73n как разбра ,че съм 'курва'??Но не мисля да споря с човек ,който директно тръгва да ме обижда без да знае кой стои срещу него.Едва ли си толкова отворен на живо ,но както и да е ;) Лека вечер ти желая и моля те помисли си дали ще ти е приятно ако ти имаш някакъв проблем някой да почне да те обижда - смятам ,че това е форум и можеш да изказваш свободно мнението си ,но помисли дали няма да засегнеш отсрещния ;)
Spider4eto
02-22-2008, 21:49
аве от нещата дето си написала не може човек да си мисли особено хубави неща за тебе. Казваш че си между 16 и 18 а задаваш въпроси на които и едно 11 годишно момиче би отговорило без да се замисля. А после ние сме ти криви. Почни да мислиш като голям човек.
h349h4n73r
02-22-2008, 21:50
Не съм те наричал курва. Сори че така е прозвъчало, прочети го под друг ъгъл. Това е форум за свободно мнение, но мнение като твоито са отчаиващи. Днеска се сетих за един момент от Пътеводителя на галактически стопаджия. Не се сещам името на съществото, но когато доиде на земята той каза следното : " Хората обичат да обсъждат всевиждащи неща". Може би аз нещо не съм доразбрал но определено и ти имаш грешка в цялата система. Аре както и да е, не съм такъф човек да се карам с които и да било. Съвета ми е да не се занимаваш с женени мъже и прочие. Когато някои ми пише в скайпа, казвам : Познаваме ли се, ако отговора е различен от "да" следва блок. Може би трябва да го пробваш и ти, помага на хората да избягват неприатности. Желая ти късмет с сегащното ти гадже :)
Живи и здрави
бтв Кой може да сложи " : - ) " за кисс. Това направо да убиеш админа...
Queen^of^darkness
02-22-2008, 22:02
аве от нещата дето си написала не може човек да си мисли особено хубави неща за тебе. Казваш че си между 16 и 18 а задаваш въпроси на които и едно 11 годишно момиче би отговорило без да се замисля. А после ние сме ти криви. Почни да мислиш като голям човек.
Виж ,мислиш ли ,че особено ме интересува мнението на хора ,които не ме познават!?Не казвам ,че сте ми криви - напротив оценявам мнението на всеки един ,просто не очаквах да влезна тук молеща за помощ ,а да бъда наречена 'луда' и тн?!Мислиш ли ,че ми стана приятно като разбрах днес ,че този човек ,който ми обеснява колко ме обича 2 месеца ме е лъгал и то не да ми е изневерил ,а че е женен пък и деца си има!?Знаеш ли как се почувствах и колко много плаках.Тъпото е ,че никой от приятелите ни нищо не ми е казал ,само и само да запазят неговата тайна както той е помолил.Писнало ми е от всичките хорски номера . . . И сега ако се събера с него и ако до сега ми беше жал за него ,че е плакал /уж/ 2 дни и не е спал и нз още какво сега се радвам ,че малко поне съм го наранила и ако сега се събера с него наистина искам просто да му направя живота черен и от всичко най-много се моля жена му да разбере за всичко и то не ,защото съм гадна ,а защото трябва да знае с какъв се е събрала и по-добре да бяга на далече от него.2 месеца аз съм пропиляла ,защото съм една малка глупачка ,която много вярва на думи ,но според мен това не трябва да остане безнаказано ,защото нали знаете ,че всичко се връща . . . просто искам това момче /пардон този мъж/ да го накарам да страда и то МНОГО!!!!!
Spider4eto
02-22-2008, 22:05
еми давай обади се на жена му кажи и. Ср ако съм те обидила с нещо просто някак нереално ми прозвуча някой да те е лъгал и ти да се върнеш при него. Ама хубаво връщай му. И аз бих му върнала и бих го накарала да страда.
h349h4n73r
02-22-2008, 22:06
Виж ,мислиш ли ,че особено ме интересува мнението на хора ,които не ме познават!?Не казвам ,че сте ми криви - напротив оценявам мнението на всеки един ,просто не очаквах да влезна тук молеща за помощ ,а да бъда наречена 'луда' и тн?!Мислиш ли ,че ми стана приятно като разбрах днес ,че този човек ,който ми обеснява колко ме обича 2 месеца ме е лъгал и то не да ми е изневерил ,а че е женен пък и деца си има!?Знаеш ли как се почувствах и колко много плаках.Тъпото е ,че никой от приятелите ни нищо не ми е казал ,само и само да запазят неговата тайна както той е помолил.Писнало ми е от всичките хорски номера . . . И сега ако се събера с него и ако до сега ми беше жал за него ,че е плакал /уж/ 2 дни и не е спал и нз още какво сега се радвам ,че малко поне съм го наранила и ако сега се събера с него наистина искам просто да му направя живота черен и от всичко най-много се моля жена му да разбере за всичко и то не ,защото съм гадна ,а защото трябва да знае с какъв се е събрала и по-добре да бяга на далече от него.2 месеца аз съм пропиляла ,защото съм една малка глупачка ,която много вярва на думи ,но според мен това не трябва да остане безнаказано ,защото нали знаете ,че всичко се връща . . . просто искам това момче /пардон този мъж/ да го накарам да страда и то МНОГО!!!!!
Аве ти сиг ли си че не си между 13 - 16? Не стига че човека си е достатъчно наказан природно ами ти ще му паднеш на нивото да го донаказваш. Сълзи и време лекуват, не злобата ;-)
едит: А да ходи при жена му, да те хване за косите и да те ускубе
ей ако чете това админ да знае че имате проблем с кирилицата на форума, дова дет го слагаде за пиша на кирилица колкото помага на тея с флекст тайп толкова повече пречи на тея който не го ползват.
VinDiesel
02-22-2008, 22:06
Ти не си малка глупачка на 17 години си всеки прави грешки докато е жив секи се пари от постъпките си. Например аз ходя с момичето от снимката на подписа ми от понеделник и тя само ме пробва дали съм свестен дали държа на нея и аз наистина си държа на нея и искъм да съм с нея тая вечер малко се поскарахме за някой работи но вярвам че нещата ще потръгнат
VinDiesel
02-22-2008, 22:08
Аве ти сиг ли си че не си между 13 - 16? Не стига че човека си е достатъчно наказан природно ами ти ще му паднеш на нивото да го донаказваш. Сълзи и време лекуват, не злобата ;-)
Колкото и време да мине болката не изчезва напълно, все едно да паднеш да се потрошиш и да нямаш белези после същата работа
Spider4eto
02-22-2008, 22:09
едит: А да ходи при жена му, да те хване за косите и да те ускубе
ей ако чете това админ да знае че имате проблем с кирилицата на форума, дова дет го слагаде за пиша на кирилица колкото помага на тея с флекст тайп толкова повече пречи на тея който не го ползват. е да ама е по сладко когато знаеш че не само ти страдаш 8-)
h349h4n73r
02-22-2008, 22:10
Ми не си права. Изчезва. От личен опит го знам. ЖИвеи си живота без да мислиш за това. Колкото повече се сещаш толкова по тръдно ще го забравиш. Така е във всяко едно отношение ;-). Имаш нужда от различна компания ми се струва. Трябва да знаеш малко повече за живота като цяло :P
Queen^of^darkness
02-22-2008, 22:11
еми давай обади се на жена му кажи и. Ср ако съм те обидила с нещо просто някак нереално ми прозвуча някой да те е лъгал и ти да се върнеш при него. Ама хубаво връщай му. И аз бих му върнала и бих го накарала да страда.
Лошото е ,че жена му за сега още си е в БГ. и няма как да се свържа с нея . . . като дойде тук вече отдавна няма да имам контакт с него ,обаче ще се постарая да разбере всичко ,защото имам даже снимки ,които доказват много неща.Зная ,че отмъщението е кофти нещо и не помага особено ,обаче се чувствам длъжна ,защото ме боли ,заради пропиляното време и че преди толкова ми пукаше за него.Това не мога да го кажа и на най-добрата си приятелка ,защото ме е срам ,че съм била с някакъв женен ,който ме е разигравал ,а и както гледам продължава или поне се опитва . . . Само незная сега като се 'съберем' как да се държа по-гадно ,че по-бързо да ме зареже какво да правя точно не ми е ясно?!
Spider4eto
02-22-2008, 22:12
:D добре бе. ама кво аз ше си отмъстря и ще спра да мисля 8-)
h349h4n73r
02-22-2008, 22:14
Лошото е ,че жена му за сега още си е в БГ. и няма как да се свържа с нея . . . като дойде тук вече отдавна няма да имам контакт с него ,обаче ще се постарая да разбере всичко ,защото имам даже снимки ,които доказват много неща.Зная ,че отмъщението е кофти нещо и не помага особено ,обаче се чувствам длъжна ,защото ме боли ,заради пропиляното време и че преди толкова ми пукаше за него.Това не мога да го кажа и на най-добрата си приятелка ,защото ме е срам ,че съм била с някакъв женен ,който ме е разигравал ,а и както гледам продължава или поне се опитва . . . Само незная сега като се 'съберем' как да се държа по-гадно ,че по-бързо да ме зареже какво да правя точно не ми е ясно?!
Какво имаш предвид под събереш ?
едит: Спидерчето, тебе те зная, готова на всичко да отмъстиш. Чудно ми е като отмъстиш ако след това ти го върнат двойно кво ще правиш
VinDiesel
02-22-2008, 22:17
1-во избягвай излизането с него оправдавай се че си в цикъл че те боли много стомаха ,Ако излезнеш с него на кафе опитай се да му се дръпнеш също така го попитай обича ли си жената и децата Опитай се да му кажеш че ако си обича децата той ще е само със жена си и ще гледа децата да са му щастливи
Spider4eto
02-22-2008, 22:17
Какво имаш предвид под събереш ?
едит: Спидерчето, тебе те зная, готова на всичко да отмъстиш. Чудно ми е като отмъстиш ако след това ти го върнат двойно кво ще правиш ем той нали искал да с съберат пак горе долу за 1 седмица. И мн ми е странно откъде ме знаеш :razz: :razz: :razz:
П.С. ако ми отмъстят 2но отмъщавам 4но 8-) с мене шега не бива
VinDiesel
02-22-2008, 22:18
Ти определено си руса по природа момичето е обяснило че тази саможертва я прави само заради сегашното си гадже
Queen^of^darkness
02-22-2008, 22:19
1-во избягвай излизането с него оправдавай се че си в цикъл че те боли много стомаха ,Ако излезнеш с него на кафе опитай се да му се дръпнеш също така го попитай обича ли си жената и децата Опитай се да му кажеш че ако си обича децата той ще е само със жена си и ще гледа децата да са му щастливи
Тук идва другото той не бива да ознава ,че съм разбрала ,че е женен и тн. ,защото тогава ще стане лошо.По принцип аз това не трябваше да го знам ,но днес най-добрия ми приятел ми каза ,че има нещо ,което му е супер тъпо ,че го крие ,защото ми казва абсолютно всичко и ми разказа тези неща ,при което аз едва му повярвах.Така ,че той не трябва да знае . . . обаче пък ,когато го скъсах той сам ме пита "Някой казал ли ти е нещо за мен" мога да му кажа ,че съм разбрала някакви неща ,но ще разбере веднага от кой и след това ,заради мен приятелите ми ще си навлекат проблеми.
Spider4eto
02-22-2008, 22:20
Лошото е ,че жена му за сега още си е в БГ. и няма как да се свържа с нея . . . като дойде тук вече отдавна няма да имам контакт с него ,обаче ще се постарая да разбере всичко ,защото имам даже снимки ,които доказват много неща.Зная ,че отмъщението е кофти нещо и не помага особено ,обаче се чувствам длъжна ,защото ме боли ,заради пропиляното време и че преди толкова ми пукаше за него.Това не мога да го кажа и на най-добрата си приятелка ,защото ме е срам ,че съм била с някакъв женен ,който ме е разигравал ,а и както гледам продължава или поне се опитва . . . Само незная сега като се 'съберем' как да се държа по-гадно ,че по-бързо да ме зареже какво да правя точно не ми е ясно?! а ти определено си тъп :-x не виждаш ли що иска да отмъсти или не можеш да четеш. Седнал да ми говори че съм руса. Деба и педалчето тъпо :-x
h349h4n73r
02-22-2008, 22:20
Ми грешка си след двоиното не следва нищо. Че от 2 метра под земята трудно се излиза ;-).
Ей честно ви казвам ако аз не съм простия, значи тая царица ни се скъсва от смях. Просто тая тема има много нередности. Ако ях адмим щях да техля по един бан на всички писали в нея, а след това да сложа някъф друг фору, тъй като тоя е мн зле :D
Spider4eto
02-22-2008, 22:22
Ми грешка си след двоиното не следва нищо. Че от 2 метра под земята трудно се излиза ;-).
Ей честно ви казвам ако аз не съм простия, значи тая царица ни се скъсва от смях. Просто тая тема има много нередности. Ако ях адмим щях да техля по един бан на всички писали в нея, а след това да сложа някъф друг фору, тъй като тоя е мн зле :D и да искаш не можеш да ме заровиш 2 метра под земята 8-)
h349h4n73r
02-22-2008, 22:23
Тук идва другото той не бива да ознава ,че съм разбрала ,че е женен и тн. ,защото тогава ще стане лошо.По принцип аз това не трябваше да го знам ,но днес най-добрия ми приятел ми каза ,че има нещо ,което му е супер тъпо ,че го крие ,защото ми казва абсолютно всичко и ми разказа тези неща ,при което аз едва му повярвах.Така ,че той не трябва да знае . . . обаче пък ,когато го скъсах той сам ме пита "Някой казал ли ти е нещо за мен" мога да му кажа ,че съм разбрала някакви неща ,но ще разбере веднага от кой и след това ,заради мен приятелите ми ще си навлекат проблеми.
Аре нали никой не ти казвал, всеки криел тея неща. Изведнъж излиза че няй добрия му бла бла. Аре сиктир. Ходи да търкаляш аспирини. Аз повече в тая тема няма да погледна. ГЛедайте си работата всички балъци които пишете тука!
VinDiesel
02-22-2008, 22:25
Тогава измисли причина да се разделиш със него като например че е много голям за тебе и твойте родители не ти разрешават :)
Паячето ти 1-во прочети каква е темата после ми викай че аз съм тъпия в случая
Spider4eto
02-22-2008, 22:27
Зная ,че отмъщението е кофти нещо и не помага особено ,обаче се чувствам длъжна ,защото ме боли ,заради пропиляното време и че преди толкова ми пукаше за него.
Аз ли греша ило ти не можеш да четеш :-x
Queen^of^darkness
02-22-2008, 22:32
Тогава измисли причина да се разделиш със него като например че е много голям за тебе и твойте родители не ти разрешават :)
Наистина много ти благодаря :) Страшно ми помагаш :)
Мерси много и на спайдърчетуу :) Благодаря за съветчетата ;)
А на другия - момче мислиш ли ,че в 00:30 /мое време/ ми се занимава да се базикам с някой и то на такава тема!?Да ти кажа - много СЛАБО ме интересува дали ми вярваш или не ,за мен важно да получа някакъв съвет и да зная какво да правя.
ПС - Даже и да беше майтап темата ,не разбирам на какво толкова щях да Ви се смея - в крайна сметка не виждам тука нито 1 смешен коментар?!
VinDiesel
02-22-2008, 22:36
офф спайдарчето ли там както ти е ника не ме разбра какво искам да ти кажа както и да е няма да се карам с никой този форум се пак не е за караници и псувни а да се помага на хора който имат проблеми
h349h4n73r
02-22-2008, 22:40
А на другия - момче мислиш ли ,че в 00:30 /мое време/
Аве не знам ти дали се смееш. Ама се заливам от смях от простотията ти чесно. Ей фани се стегни. Изложи се с темата, излагаш се след това пак. това е втора недосмилица дет те хващам да пишеш. хахаха
Queen^of^darkness
02-22-2008, 22:42
u koe не му е смисленото?!Жена му си е в БГ да ,както виждаш днес научавам ,че има такава.И сега ми става ясно за какво си отиде в БГ и явно ,че майка му не е била болна ,а просто е бил при жена си.И естествено ,че докато тя дойде едва ли ще имам контакт с него нали уж искал той да ме зареже !?!??!Ако помислиш логично ще видиш ,че в цялата работа ти си смешния ,но за какво ли съм седнала да ти се обеснявам!?!?
VinDiesel
02-22-2008, 22:43
хедхънтер тя казва нейно време демек не е в България
h349h4n73r
02-22-2008, 22:48
грешка. Преправих поста и не съм видял след това ето така трябваше да изглежда:
Лошото е ,че жена му за сега още си е в БГ. и няма как да се свържа с нея . . . като дойде тук вече отдавна няма да имам контакт с него
А на другия - момче мислиш ли ,че в 00:30 /мое време/ ми се занимава да се
Щото моя часовник показва 1 и 30 нищо лично. Не ви ли се струва станно как казва. Като дойде ТУК. или в твоята българия са в друго чсово време : :D
Spider4eto
02-22-2008, 22:50
грешка. Преправих поста и не съм видял след това ето така трябваше да изглежда:
Лошото е ,че жена му за сега още си е в БГ. и няма как да се свържа с нея . . . като дойде тук вече отдавна няма да имам контакт с него
А на другия - момче мислиш ли ,че в 00:30 /мое време/ ми се занимава да се
Щото моя часовник показва 1 и 30 нищо лично. Не ви ли се струва станно как казва. Като дойде ТУК. или в твоята българия са в друго чсово време : :D нещо и аз не зацепвам кво искаш да кажеш 8-)
Spider4eto
02-22-2008, 22:52
смис тя не е в българия
h349h4n73r
02-22-2008, 22:52
Тя казва : Лошото е ,че жена му за сега още си е в БГ. и няма как да се свържа с нея . . . като дойде тук вече отдавна няма да имам контакт с него - От този пост става ясно че тя си е в БГ, защото казва че още не си е тук в България. После казва 0 и 30 мин а всъщност е 1 и 30
VinDiesel
02-22-2008, 22:53
Въпроса е ,че /не живеем в България ,но и двамата сме българи
Spider4eto
02-22-2008, 22:54
Тя казва : Лошото е ,че жена му за сега още си е в БГ. и няма как да се свържа с нея . . . като дойде тук вече отдавна няма да имам контакт с него - От този пост става ясно че тя си е в БГ, защото казва че още не си е тук в България. После казва 0 и 30 мин а всъщност е 1 и 30 ми не става ясно аве и двамата са в българия демек мъжа и жена му. А тя искаше да каже не жена му за себе си обаче жена му като отиде "тук" демек при нея некъде извън българия, момичето отдавна ше е приключило с мъжа
h349h4n73r
02-22-2008, 22:55
Оффф пак грешно съм прочел да се еба. :D
няма значение бой стигане и глад за вас :D
VinDiesel
02-22-2008, 22:55
Тя казва : Лошото е ,че жена му за сега още си е в БГ. и няма как да се свържа с нея . . . като дойде тук вече отдавна няма да имам контакт с него - От този пост става ясно че тя си е в БГ, защото казва че още не си е тук в България. После казва 0 и 30 мин а всъщност е 1 и 30
Момче замалчи не се излагай моля ти се !!!!
Spider4eto
02-22-2008, 22:58
Момче замалчи не се излагай моля ти се !!!! ем грешно е прочел
Queen^of^darkness
02-22-2008, 23:00
Недейте да спорите ,заради мен.Нека това не се превръща в дискусия.Който вярва ок ,който не пак ок за мен.Въпроса е . . . абе айде поне момчетата кажете какво би Ви заболяло наистина? /изневеря не важи ,защото той е разбрал за сегашният и нищо не казва ,така че трябва да е друго/
VinDiesel
02-22-2008, 23:05
аз ще съм искрен спрямо тебе момчетата най ги боли момиче да каже че ти е малак пакета че неможе да се целуваш че акъла не ти е за годините може да го попиташ какво съм аз за тебе Ако почне да го овърта и не те гледа в очите значи лъже
Queen^of^darkness
02-22-2008, 23:23
аз ще съм искрен спрямо тебе момчетата най ги боли момиче да каже че ти е малак пакета че неможе да се целуваш че акъла не ти е за годините може да го попиташ какво съм аз за тебе Ако почне да го овърта и не те гледа в очите значи лъже
Okеу ,ще послушам съветите ти :) Мерси много ,а сега вече си лягам ,пък и при Вас е късно /в БГ :))) ,за да няма пак някой не разбрал/ ,така че айде и Вие си лягайте и мерси много за всичко :-)
TheNewReligion
02-23-2008, 08:36
Тъй като много мразя глупавите хора , едва успях да прочета темата до половината и ми писна , защото до колкото разбрах си тъпа тъпа , та пушек се дига ! Не те познавам , но това е мнението ми за теб след като прочетох тая простотия ! 8-)