PDA

View Full Version : Как да покажа на момичето какво чувствам и искам от нея

Alcazar
02-23-2008, 09:14
Ами здравейте момче на 19 години съм и малко се притеснявам да пиша тук но реших да пробвам ,защото съм в трудна ситуация.
"Проблема" е ,че май хлътвам здраво по 1 момиче тя е на 18 познаваме се от около половин година ,но чрез общи приятели.Тя по принцип е доста тихичка спокоина и не се бута много между шамарите и може би за това не ми е направила голямо впечатление отначало.Преди месец обаче на 1 купон се престраших и стоях доста до нея танцувахеме прегръщахме се и танцувахме много балади и по бавнички песни :-D ии аз останах с впечатлението ,че на нея и хареса това или наи малкото и беше интересно ,а и аз изпитвам някакво странно приятно чувство докато е до мен 8-[ дали пък това не е любовта?Нямал съм сериозна приятелка до сега ,но все пак имам някави общи представи за жените :oops: .Та след това аз и предложих да излезем тя ми излезе с обяснения че нищо няма да стане бла бла :x .Но след около седмица се съгласи ,защото аз постояно подхвърлям въпроса и така ходихме на кафе ала бала разходка ,но така и не посмях да я хавана за ръка дори камоли да направя нещо повече ](*,) (а не съм някакъв такъв срамежлив по принцип) ии най интересното за вечерта беше 1 прегръдка за лека нощ :oops: .След няколко дни излизахме голяма компания включително тя на дискотека и там общо взето се смяхме денсахме си и като пуснаха 1 балада аз си я откраднах и си танцувахем както ние си знаем :grin: и забелязах ,че ме стиска доста силно аз я хващам по стабилно и тя ме стиска :? какво ли значи това (естествено пак се почувствах страхотно докато танцувахме). И още няколко по общи излизания с приятели по кафета като само веднъж на прибиране към тях я хванах за ръчичка :| и дори за малко докато пресичахме за кръста .
Сега се чудя как да я къдря и се чудя тя дали изобщо има идея какво си мисля за нея , чудя се какво ли тя мисли за мен.По принцип си пишем всеки ден и тя определно проявява интерес някои път даже се заговаряме много сладко и времето отлита :D .Значи вчера стана малко странно питах я иска ли да излезем събота или неделя на разходка предвид хубавото време и тя ми каза "не заета съм :-o " стана ми някакво куцо мислех ,че ще се навие .Даже имах някакви планове да и направя признания от сорта на харесвам те не знам си кво :oops: и се чудех как да го направя може ли някакви идеики :-D .На мен основно две идеи са ми в главата.1 заставам на 10 сантиметра от нея гледам я в очите и и казвам много те харесвам (не само това ще го пообмисля пък и вие може да помогнете) .Вариант 2 заставам на 10 сантиметра пак държа я за ръце или за кръста или галя косата и според ситуацията и след 3/5/10 секунди поглед според ситуацията отново , и давам 1 целувка :grin: (някаква такава по спокоина де примерно малко смукване на горната устна не повече от 2/3 секунди без никакви лигавенета и езици) и после и обяснявам амиии това се опитвам да ти го кажа от много време ала бала .....
става ли ? :-D ще се радвам на всякакви съвети и коментари .

VinDiesel
02-23-2008, 09:28
излез на кафе с нея поговори си в най неочаквания момент ти тръгни да я целунеш и ако ти даде начи ще стане работата :)

Erica
02-23-2008, 09:49
А линийка и хронометър ще си носиш ли,да измериш разстоянието и времето :) - ТОва е в кръга на шегата :grin:
Какво го обмисляш толкова,прецени на момента и в зависимост от ситуацията как да действаш.Нали знаеш спонтанните действия са най-приятни :) . Успех

satity
02-23-2008, 12:23
nz ma spored mene chovek kolkoto poveche planira tolkova po zle stava.pusni se po techenieto pa kvoto stane tva.dr ne moga da ti kaja :)

Alcazar
02-23-2008, 13:17
Хм ми май по течението ще е е с леко планче де :D които има нещо да добави или даде идея нама да се сърдя.
Между другото най много ме е страх да не ме нашамари после или нещо такова :lol: не заради самите шамари де ...

nifty
02-23-2008, 13:23
По лесно е да станее по течениетоо ... или за момента всичко да си дойде от само себе си .. а не да се насилва или припира :)

WithLove
02-23-2008, 14:53
Цццц,момче,на 19 си,не се эанимавай с тъпотии.Карай направо.Или ще стане,или не.Просто я покани да иэлеэете-пак и пак и пак,докато не се окаже свободна.Седнете някъде и поговори с нея.Обясни и ,че те кефи,че би се радвал да пробвате эаедно,ала бала.Там ще го иэмислиш.Е,не прави предварителна реч,эащото е тъпо.По-добре да кажеш това,което ти идва на момента,дори и от време на време да се поэамисляш ,пак е по-естествено и ще е доста по0непринудено.Късвет и един съвет-не обмисляай нещата толкова детайлно!Эащото често плановете,които толкова правим,не се събдват и оставаме раэочаровани.А и е доста по-добре нещата да станат по-естествено.Не влагай чак толкова много емоции. :) :)

assd
02-23-2008, 16:12
е па много е гадно, ама зимаш една роза и казваш всичко
аз така направих наскоро (щото имах същата ситуация) ама ударих на камък (и беше много странно, щото и аз не съм срамежлив, даже съм устат ама наистина се притесних и не казах нещо грандиозно както си го бях замислил, а само "обичам те", каза че не изпитва същото... еми кво да се прави, така е понякога, ама поне ми олекна много че знае какво изпитвам и вече мога да спя нормално.
може и да останете приятели, като в моя случай и да се надяваш за втори шанс или да се намразите -
ае баце че ме мързи да пиша и да мисля повече

аа да забравих да кажа че съм на дваесе и кусур :booooomb:

Alcazar
02-27-2008, 23:01
8-[ :smt021 :smt101
Нищо не направих МАИКА МУ******** :oops:
:? Не съм такъв даже въобще ,нито съм срамежлив нито нищо еее бях си намислил да я целуна ама нищоо :x Сега си казвам следващият път (ако има) и скачам където и каквото и да стане ама като нищо пак да не го направя.Супер съм объркан :oops: даже не знам сега оплаквам ли се съвет ли искам ...
](*,)

MiMcHeToOo
02-27-2008, 23:13
8-[ :smt021 :smt101
Нищо не направих МАИКА МУ******** :oops:
:? Не съм такъв даже въобще ,нито съм срамежлив нито нищо еее бях си намислил да я целуна ама нищоо :x Сега си казвам следващият път (ако има) и скачам където и каквото и да стане ама като нищо пак да не го направя.Супер съм объркан :oops: даже не знам сега оплаквам ли се съвет ли искам ...
](*,)

Нормално. Следващия път се поддай на импулса, пък да става квото ще! 8)

tqnko1
02-28-2008, 00:01
moga da ti kaja 4e vinagi ako planirva6 ne6to da kazva6 istini i se xubavi ne6ta.. SI$KO SE PREEBAVA.. pone pri men stava taka nqkolko p1ti v godinata planirvam ne6to da kaja na ba6ta mi i se planirvam.. i sled den 2 mi stava ne6to i mu go kazvam otkrito ta tai de kaji i kakvo izpitva6 k1m neq ni6to drugo nei kazvai .. ako e momi4e na mqsto 6tete razbere :-)

hooliganka89
02-28-2008, 08:10
Не се обиждай,ама мразя такива срамежливи момчета.
По-добре действай по-бързичко,че колкото повече го отлагаш,толкова по-зле.И недей толкова да му мислиш,не отиваш на война,а ще се целуваш с срещуположния пол.