View Full Version : Трябва ли?
Гаджето ми и най - д0брата ми приятелка учат в един и същ град..и са в едно и също общежитие..заедно са доста често..и много често ме базикат че правят деца, разглеждат камасутра и такива работи..тя ми е приятелка но пак ме дразни и дори само с шегите си... и ме кара да ревнувам(може би напразно)според вас трябва ли да се съмнявам в приятелката ми, защото и преди това тя е ходила с мои гаджета, пак аз с нейни..трябва ли да се стрхувам че тя може да си има нещо общо и с него???
VinDiesel
02-23-2008, 10:25
O 100% си имат някаква игра :)
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
02-23-2008, 11:07
Гаджето ми и най - д0брата ми приятелка учат в един и същ град..и са в едно и също общежитие..заедно са доста често..и много често ме базикат че правят деца, разглеждат камасутра и такива работи..тя ми е приятелка но пак ме дразни и дори само с шегите си... и ме кара да ревнувам(може би напразно)според вас трябва ли да се съмнявам в приятелката ми, защото и преди това тя е ходила с мои гаджета, пак аз с нейни..трябва ли да се стрхувам че тя може да си има нещо общо и с него???
Без да се обиждаш, ама вие на това Приятелство ли му викате? :razz: Аз му викам - общи интереси, а ако се "приятелката" ти намери и гадже, още по - добре :razz: Ай, прави си изводите :D И, да тя те провокира, иска да ти каже, че вече територията е нейна :D :-$
xXxScreamxXx
02-23-2008, 11:16
emi pitai go nego de ... :) ... ama spored men ima ne6too ..... m/y tqx >...... 8) :?
machine_shot
02-23-2008, 11:23
Ако ти е добра приятелка няя се плашиш.Ако ли не,спукана ти е работата.Приятелките са ти приятелки , стига да не ги запознаеш с гажето си.Защото нали знаеш...Когато Си мъж и запознаеш твоята приятелка с най-добрия ти приятел той ще каже ''Да , тя е мила , трябва ми такова момиче''...Когато Една жена запознае приятела й с нейна приятелка , било то най-добрата тя ще си каже на ум ''Да , той е много добър , трябва ми ТОЙ'' ... Усещаш ли тънката разлика :wink:
chipi_kaoo
02-23-2008, 11:32
Зависи дали ти е "приятелка" или приятелка. (надявам се да ме разбра). Ся аз лично съм за моногамията в рамките на една връзка, но и да поговориш с тях, те няма да ти кажат. А щот се бъзикат така, значи няма нищо м/у тях. Поне така аз предполагам. Мисля, че ще е най-добре да питаш някой друг от общежитието, за да е безпристрастен, и да може да ти отговори конкретно. :P
Disorder
02-23-2008, 11:52
Ревността е мнооооого лошо нещо. Не си вгорчавай живота сама.
ima veroqtnost po toq nachin samo da te izprobvat ama ne mi se vqrva.spored men ima neshto dori i da e malko.ma go ima.opitai se da razberesh ot nqkade,no nqma smisal da gi pitash tqh.vinagi she otrekat
sexa_na_kompleksa
02-23-2008, 13:19
Абе то от бъзика се почва ... А и щом и друг път тя е ходила с твои приятели, пък ти с нейни ...
come_as_you_are
02-23-2008, 13:36
Сори,че го казвам,но 100% има нещо.Ако все пак тази твоя фр ти е мн добра и мислиш,че не би направила нещо такова,то тогава просто говори с нея за това. :)
WithLove
02-23-2008, 14:41
Эадаваш ни въпрос,на който и да искаме не можем да ти отговорим.Съветвам те да поговориш с нея.Щом се съмнтяваш,эначи има някакво основание.Колкото и да си ревнива,надале от нищото ще эапочнеш да ревнуваш и то он най-добрата си приятелка.Хм,каква приятелка ти е ,ако наистина се эадява с приятеля ти?Още повече пък,ако и преди го е правила?Не энам,аэ не мога да приема теэи неща.Но ти каэа,че и ти си ги правила...не энам,вие си се раэбирате явно,но эа мен това е ненормално :shock:
Попринцип си мисля,че щом се шегуват с това,вероятно все от някъде е тръгнало.Тоесто,въможно е настина да се эакачат или направо да си се свалят.де да энам.Ти ги поэнаваш и би трябвало според поведението им да можеш да прецениш.Но аэ предполагам,че наистина има нещо. :?
И все пак,эа да иэчистиш всички мъглевини и да се иэясните,съветът ми си е в сила!Говори с приятелката ти,може и с приятеля си да поговориш :) Няма лошо.Щом се съмняваш,кажи им го.Иначе само ще си се мъчиш и тормоэиш,а това е тъпооо.Или накрая ще ги хванеш в някоя неприлична поэа някъде и ще е още по-кофти :o
natity91
02-23-2008, 14:43
ima veroqtnost po toq nachin samo da te izprobvat ama ne mi se vqrva.spored men ima neshto dori i da e malko.ma go ima.opitai se da razberesh ot nqkade,no nqma smisal da gi pitash tqh.vinagi she otrekat
absolutno vqrno!
O 100% си имат някаква игра :)
+1
marsilia
02-23-2008, 16:27
Говори сериозно с тях, защото така никога няма да си сигурна! Може и да имат няква задявка
Be mai ne ti e mnogo dobra priqtelka shtom e hodila drug puk s tvoi pr.Moje i da si imat neshto , koeto si e dosta kofti.Moje i da sa bazici,ti samata trqbva da razberesh istinata.
AnIcHkAtA
02-23-2008, 16:47
Ако ти е добра приятелка няя се плашиш.Ако ли не,спукана ти е работата.Приятелките са ти приятелки , стига да не ги запознаеш с гажето си.Защото нали знаеш...Когато Си мъж и запознаеш твоята приятелка с най-добрия ти приятел той ще каже ''Да , тя е мила , трябва ми такова момиче''...Когато Една жена запознае приятела й с нейна приятелка , било то най-добрата тя ще си каже на ум ''Да , той е много добър , трябва ми ТОЙ'' ... Усещаш ли тънката разлика :wink:
Anf3tamin4o
02-23-2008, 16:47
И според мене има нещо, и дали момчето ти е вярно на теб.Можеш да прегледаш много теми в този сайт,който ще видиш че приятелките в един момент стават предателки, и ти грабват гаджето(любовта на живота както казват някой).
С Уважение Кристиян Димитров.
princesa_viki
02-23-2008, 17:32
Напълно те разбирам.Моя приятелка има нещо към гаджето ми,само че условията са малко по-различни.
Според най-добре ще е да му кажеш как стоят нещата,пък и на нея също.
Все пак той ти е гадже,а тя най-добра приятелка.Ще те разберат,а ако ли не-късай гаджето и заебавай "приятелката"
Успех! :-)
Vladokaaa
02-23-2008, 17:33
Напълно те разбирам.Моя приятелка има нещо към гаджето ми,само че условията са малко по-различни.
Според най-добре ще е да му кажеш как стоят нещата,пък и на нея също.
Все пак той ти е гадже,а тя най-добра приятелка.Ще те разберат,а ако ли не-късай гаджето и заебавай "приятелката"
Успех! :-)
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-23-2008, 17:45
според мен ако си имаха някаква игра нямаше така спокоино да се базикат с това :)