Влез

View Full Version : Escapele :( Моля Ви мн, дайте ми съвет ;(

mirenceto
02-23-2008, 15:01
здравейте всички
много ми е необходим съвет. значи ще ви разкажа историята.
с приятеля ми правихме секс, оказа се така, че той свърши в мен. веднага след това пих escapelle, може би 40 мин по-късно.
всичко това се случи в понеделник, а попринцип трябва да ми дойде след 10-11 дена. вече 5ти ден не се случва нищо, не знам дали имам причина да се тревожа или не дали хапчето не е подеиствало или какво.. ох направо не мога повече, само това ми е в главата и ден и нощ, не знам какво може да се е случило и какво да правя занапред иначе от 2 дни ме боли стомаха много, лошо ми е и ми се повръща моля ви дайте ми някакъв съвет защото вече ще дополудея ;(;(;(

theworldleader
02-23-2008, 15:09
Защо приятеля ти е свършил в теб?

mirenceto
02-23-2008, 15:13
възбудилсе е много и е свършил

theworldleader
02-23-2008, 15:14
Ем тогава ходи питай малкия неудачник.
Като го правите без презерватив и не може да си удържи пишока да ходи да си бие чекии или да гледа астерикс.

mirenceto
02-23-2008, 15:22
дай те съвети че ще се побъркам :cry:

LetiCherry
02-23-2008, 15:22
Не стига, че го правите без, ами и не може да се контролира, какво е това възбудил се е, свършил е... :lol:

Нищо ти няма, изчакай докато трябва да ти дойде цикъла, ако се забави си направи тест, няма за какво да се притесняваш особено, пила си го бързо след това. Говори с приятеля си следващия път да се контролира!

theworldleader
02-23-2008, 15:23
Не стига, че го правите без, ами и не може да се контролира, какво е това възбудил се е, свършил е... :lol:

Нищо ти няма, изчакай докато трябва да ти дойде цикъла, ако се забави си направи тест, няма за какво да се притесняваш особено, пила си го бързо след това. Говори с приятеля си следващия път да се контролира!

тва обеснявам и аз. смешна работа, детска де..

mirenceto
02-23-2008, 15:24
мерси за отговора

zvezdichka777
02-23-2008, 15:24
тфа със гаденето може да си го внушаваш ... не се притеснявай .. хапчето доколкото знам действа 80 % .. изчакаи още малко време и ако тогава не ти доийде иди на лекар .. важното е да не се притесняваш

mirenceto
02-23-2008, 15:25
ако съм забременяла какво да правя

zvezdichka777
02-23-2008, 15:35
ако съм забременяла какво да правя

ами какво мислиш че може да направиш .. ? аборт :?

PerfectByNature
02-23-2008, 15:38
mislq 4e da si bremenna veroqtnostta e mnogo malka ... tui kato si pila escapelle....prosto ne mislq 4e trqbva da se pritesnqva6.kolkoto do priqtelq ti ... ako nemoje da se kontrolira pone izpolzvaite prezervativi ne e golqma zaguba v use6taneto .. ima razli4ni vidove koito vi garantirat sigurnost i za bolest i za bremennost...ina4e ako cikula ti zakusnee kakto ti kazaxa napravi si test .. no sled escapelle e malka veroqtnostta da si bremenna pone spored men ..

sadsad
02-23-2008, 16:10
tai kato eskapele....hap4etao sadyrjalo mn hormoni...bi trqbvalo ot 3-7 dni sled priemaneto na hapcheto da ti doide....a gadeneto sigurno e stranichen efekt....az pih predi 1 sedmica i na 6estiq den mi doide .......i sega e silni4ko....ne se pritesnqvai no si napravi test sled okolo 2 sedmici ! uspeh !

08mdam__
02-23-2008, 16:20
От Ескапел винаги закъснява цикъла.

sadsad
02-23-2008, 16:25
ne 4e zakysnqva prosto moje bi shte se obyrka i trudno shte se namesti....a sled priemaneto na eskapele...normlano e dori v period ot 3 do 7 dni da ti doide zashtoto tova sa hormoni koito ne pozvolqvat oplojdane i dostigane na spermatozoidi do qicekletkite.... nai-dobre shte e da ti doide...... :S

padnal_angel
02-23-2008, 16:25
zashto dopuskate da svurshvat vuv vas ei taka se edno e nishto?ne se shashkai ako ne ti doide tam kogat trqq i o6te sedmica sled tva praish si test i gotovo

splendour
02-23-2008, 16:44
тва с гаденето е заради стреса в които си.зарад притеснението

lilkataaaa
02-23-2008, 19:14
molq za pomo6t imam vapros s pritelqt mi pravihme seks i ni se skasa prezervativ no toi tvardi 4e ne e svar6val v men :? ne sam mnogo sigurna za tova i ima li nqkakav 6ans i bez da e svar6val da stane ne6to :S kupila sam si escopille i 4etoh 4e imalo strani4ni efekti :S ako cikalat mi se obarka vliza li si v normite ili ne?i kolko vreme mu e nujno?

monimil
02-24-2008, 21:28
lilkataaa su6toto kato pri mene e.i moito polojenie. poneje sum po spokoina i zn 4e priqtelq mi ne e svur6il v mene,no za vseki slu4ai pix escapele na 17-tiq chas. vajnoto e da si spokoen.ne se pritesnqvai-ako se pie po skoro predotvratqva nejelana bremennost do 87 procenta. :) napravi si test,i ako ne si sigurna pii go.po-dobre 6te e.. mn priqtelki sa go pili i nikoq ne e imala strani4en efekt ili ne6to takova.samo cikulut ti moje da zakusnee s 5 dena,no ne pri vsi4ki.zavisi ot organizma ti ....... :oops:

One Shot
02-24-2008, 21:47
здравейте всички
много ми е необходим съвет. значи ще ви разкажа историята.
с приятеля ми правихме секс, оказа се така, че той свърши в мен. веднага след това пих escapelle, може би 40 мин по-късно.
всичко това се случи в понеделник, а попринцип трябва да ми дойде след 10-11 дена. вече 5ти ден не се случва нищо, не знам дали имам причина да се тревожа или не дали хапчето не е подеиствало или какво.. ох направо не мога повече, само това ми е в главата и ден и нощ, не знам какво може да се е случило и какво да правя занапред иначе от 2 дни ме боли стомаха много, лошо ми е и ми се повръща моля ви дайте ми някакъв съвет защото вече ще дополудея ;(;(;(
Това е като римейк на рекламата на Шуърчек. Ще ни поканиш ли на сватбата? :razz: :razz:

Nik4o_Spain
02-26-2008, 16:35
si4ko tova s povra6taneto i 4e ti e lo6o spored men se dalji na tova 4e si pritesnena super mnogo ot tova da ne bi da si bremenna no spored men ne si ili 6te si proli4i ili si napravi 2-3 testa edin sled drug i te 6te ti kajat s to4nost poneje sam go imal sa6tiq problem :-D no ako ne si bremenna pone 6te znae6 4e hap4etata deistvat ili pak neznam v bg dali ima po silni no nameri ako ima i davaite bez vinagi hem 6te vi e po hubavo hem znae6 i 6te si sigorna kato sled sex pie6 vinagi :D

sexy_tigar4e_MM
02-26-2008, 17:01
Щом си пила хапче, едва ли ти има нещо. Но отиди в аптеката и си купи тест за бременност "PRESTO", Той е единствения по рода си в БГ, тъй като може да отчете бременност на 7-мия ден след половия акт! В кутията има два теста- първия се прави 7 дни след акта, а втория след евентуално закъснение на цикъла. Цената е около 4,50лв.

elitututu
02-26-2008, 17:45
em kupi si test za bremennost nai-dobre da si sigurna 8)

sexy_tigar4e_MM
02-26-2008, 19:15
si4ko tova s povra6taneto i 4e ti e lo6o spored men se dalji na tova 4e si pritesnena super mnogo ot tova da ne bi da si bremenna no spored men ne si ili 6te si proli4i ili si napravi 2-3 testa edin sled drug i te 6te ti kajat s to4nost poneje sam go imal sa6tiq problem :-D no ako ne si bremenna pone 6te znae6 4e hap4etata deistvat ili pak neznam v bg dali ima po silni no nameri ako ima i davaite bez vinagi hem 6te vi e po hubavo hem znae6 i 6te si sigorna kato sled sex pie6 vinagi :D
Pich, tu chuvash li se kakvo govorish :shock: :razz: "6te si sigorna kato sled sex pie6 vinagi " :shock: Tiq hapcheta ne mogat da se piat s po-goliama chestota ot 2 meseca ! ! ! Ako iskash i na ispanski da ti go kaja - Estas pildoras se aseptan еn intrervalo por lo menos de dos meses !!!

sLaDkA_GrEsHkA
02-26-2008, 19:25
pro4eti listovkata !! tam si pishe za gadeneto i t.n.... tolkova li e trudno da se seti6... a nie li da ti kajem dali e podeistvalo... mislq 4e imashe nqkfi testove deto mojeha da se pravqt na 3 den porazpitai v aptekata i si zemi da se uspokoish...

sexy_tigar4e_MM
02-26-2008, 19:30
pro4eti listovkata !! tam si pishe za gadeneto i t.n.... tolkova li e trudno da se seti6... a nie li da ti kajem dali e podeistvalo... mislq 4e imashe nqkfi testove deto mojeha da se pravqt na 3 den porazpitai v aptekata i si zemi da se uspokoish...
Nqma testove, koito se pravqt "na 3 den" we hora. Poradi prostata prichina 4e na 1-3 dni vse oshte nqma nastupila bremennost ! Dvete kletki - sprematozoid i qicekletka ne se "suedinqvat" za 2 chasa ! Nali imenno blagodarenie na tozi fakt se piqt "speshnite" hapcheta do 72 chasa! Te ne prekusvat bremennost, te predotvratqvat "slivaneto" na sprematozoid i qicekletka!

Rofl4e
02-26-2008, 19:40
Не вярвам да ти има нещо щом си пила ескапел..

Nik4o_Spain
02-27-2008, 00:57
mai neznam kak da pi6a s takova pod4ertano ne stana ... nqma ni6to nqma pak da pi6a kakvoto ti kazah prosto si ima seki sobstveno mnenie za ne6tata i nikoi ne poje da mu go promeni po nikakav na4in :oops: i da pod4ertaq ne govorq ispanski 8-)

Wrathchild
02-27-2008, 04:09
От Ескапел винаги закъснява цикъла.На мен пък ми дойде навреме.

PieCe`oF`LovE
03-08-2008, 20:56
така начи щом си го пила почти веднага 40 мин начи е подействал 100% а тва че ти се повръща е реакция на някой организми.аз като го пих ми нямаше нищо само ми беше мн сънливо и странно в корема,но нищо повече... така че споко ;)

Alice Fox
03-08-2008, 21:00
На опаковката си пише ,че трябва да ти дойде м/у 3 и 7 дена след като си го пила..

Iv4eTy
03-08-2008, 21:04
След няколко дена си направи тест, за да си по-сигурна... И щом гаджето ти неумее да се контролира си вземате презервативи и.. така

foxy-to
03-08-2008, 22:18
как така всички се пазите и упреквате момичето, а в същото време казвате "и аз съм го пила.... ; на мене еди какво си ми беше..." уж се пазите а пък сте супер запознати как ви действа на организма спешната контрацепция. ами аз като бях малка и като нямаше такива хапчета кво праих? просто се пазех! и сега се пазя. и досега не ми се е налагало да пия такива хапчета. всичко се свежда до способността да поемеш отговорност за дадено нещо преди да го извършиш. а доста хора (деца) не могат да поемат тази отговорност...... :?

ancika
03-23-2008, 19:54
Pih escapelle ok. 3h sled poloviq akt. Ima li problem, 6toto go izpih mai s malko pove4e voda? Mnogo se pritesnqvam, molq pi6ete mi na private message!