.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Escapele :( Моля Ви мн, дайте ми съвет ;(

здравейте всички
    много ми е необходим съвет. значи ще ви разкажа историята.
    с приятеля ми правихме секс, оказа се така, че той свърши в мен. веднага след това пих escapelle, може би 40 мин по-късно.
    всичко това се случи в понеделник, а попринцип трябва да ми дойде след 10-11 дена. вече 5ти ден не се случва нищо, не знам дали имам причина да се тревожа или не дали хапчето не е подеиствало или какво.. ох направо не мога повече, само това ми е в главата и ден и нощ, не знам какво може да се е случило и какво да правя занапред иначе от 2 дни ме боли стомаха много, лошо ми е и ми се повръща моля ви дайте ми някакъв съвет защото вече ще дополудея ;(;(;(

Защо приятеля ти е свършил в теб?

възбудилсе е много и е свършил

Ем тогава ходи питай малкия неудачник.
    Като го правите без презерватив и не може да си удържи пишока да ходи да си бие чекии или да гледа астерикс.

дай те съвети че ще се побъркам

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Не стига, че го правите без, ами и не може да се контролира, какво е това възбудил се е, свършил е...

Нищо ти няма, изчакай докато трябва да ти дойде цикъла, ако се забави си направи тест, няма за какво да се притесняваш особено, пила си го бързо след това. Говори с приятеля си следващия път да се контролира!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Не стига, че го правите без, ами и не може да се контролира, какво е това възбудил се е, свършил е...

Нищо ти няма, изчакай докато трябва да ти дойде цикъла, ако се забави си направи тест, няма за какво да се притесняваш особено, пила си го бързо след това. Говори с приятеля си следващия път да се контролира!
    тва обеснявам и аз. смешна работа, детска де..

мерси за отговора

тфа със гаденето може да си го внушаваш ... не се притеснявай .. хапчето доколкото знам действа 80 % .. изчакаи още малко време и ако тогава не ти доийде иди на лекар .. важното е да не се притесняваш
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

ако съм забременяла какво да правя

Цитирай Първоначално написано от mirenceto
    ако съм забременяла какво да правя
    ами какво мислиш че може да направиш .. ? аборт
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

mislq 4e da si bremenna veroqtnostta e mnogo malka ... tui kato si pila escapelle....prosto ne mislq 4e trqbva da se pritesnqva6.kolkoto do priqtelq ti ... ako nemoje da se kontrolira pone izpolzvaite prezervativi ne e golqma zaguba v use6taneto .. ima razli4ni vidove koito vi garantirat sigurnost i za bolest i za bremennost...ina4e ako cikula ti zakusnee kakto ti kazaxa napravi si test .. no sled escapelle e malka veroqtnostta da si bremenna pone spored men ..

tai kato eskapele....hap4etao sadyrjalo mn hormoni...bi trqbvalo ot 3-7 dni sled priemaneto na hapcheto da ti doide....a gadeneto sigurno e stranichen efekt....az pih predi 1 sedmica i na 6estiq den mi doide .......i sega e silni4ko....ne se pritesnqvai no si napravi test sled okolo 2 sedmici ! uspeh !

От Ескапел винаги закъснява цикъла.

ne 4e zakysnqva prosto moje bi shte se obyrka i trudno shte se namesti....a sled priemaneto na eskapele...normlano e dori v period ot 3 do 7 dni da ti doide zashtoto tova sa hormoni koito ne pozvolqvat oplojdane i dostigane na spermatozoidi do qicekletkite.... nai-dobre shte e da ti doide...... :S

Re: Escapele :( Моля Ви мн, дайте ми съвет ;(

zashto dopuskate da svurshvat vuv vas ei taka se edno e nishto?ne se shashkai ako ne ti doide tam kogat trqq i o6te sedmica sled tva praish si test i gotovo
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    тва с гаденето е заради стреса в които си.зарад притеснението

help

molq za pomo6t imam vapros s pritelqt mi pravihme seks i ni se skasa prezervativ no toi tvardi 4e ne e svar6val v men ne sam mnogo sigurna za tova i ima li nqkakav 6ans i bez da e svar6val da stane ne6to :S kupila sam si escopille i 4etoh 4e imalo strani4ni efekti :S ako cikalat mi se obarka vliza li si v normite ili ne?i kolko vreme mu e nujno?

lilkataaa su6toto kato pri mene e.i moito polojenie. poneje sum po spokoina i zn 4e priqtelq mi ne e svur6il v mene,no za vseki slu4ai pix escapele na 17-tiq chas. vajnoto e da si spokoen.ne se pritesnqvai-ako se pie po skoro predotvratqva nejelana bremennost do 87 procenta. napravi si test,i ako ne si sigurna pii go.po-dobre 6te e.. mn priqtelki sa go pili i nikoq ne e imala strani4en efekt ili ne6to takova.samo cikulut ti moje da zakusnee s 5 dena,no ne pri vsi4ki.zavisi ot organizma ti .......

Цитирай Първоначално написано от mirenceto
    здравейте всички
    много ми е необходим съвет. значи ще ви разкажа историята.
    с приятеля ми правихме секс, оказа се така, че той свърши в мен. веднага след това пих escapelle, може би 40 мин по-късно.
    всичко това се случи в понеделник, а попринцип трябва да ми дойде след 10-11 дена. вече 5ти ден не се случва нищо, не знам дали имам причина да се тревожа или не дали хапчето не е подеиствало или какво.. ох направо не мога повече, само това ми е в главата и ден и нощ, не знам какво може да се е случило и какво да правя занапред иначе от 2 дни ме боли стомаха много, лошо ми е и ми се повръща моля ви дайте ми някакъв съвет защото вече ще дополудея ;(;(;(
    Това е като римейк на рекламата на Шуърчек. Ще ни поканиш ли на сватбата?

si4ko tova s povra6taneto i 4e ti e lo6o spored men se dalji na tova 4e si pritesnena super mnogo ot tova da ne bi da si bremenna no spored men ne si ili 6te si proli4i ili si napravi 2-3 testa edin sled drug i te 6te ti kajat s to4nost poneje sam go imal sa6tiq problem no ako ne si bremenna pone 6te znae6 4e hap4etata deistvat ili pak neznam v bg dali ima po silni no nameri ako ima i davaite bez vinagi hem 6te vi e po hubavo hem znae6 i 6te si sigorna kato sled sex pie6 vinagi
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Щом си пила хапче, едва ли ти има нещо. Но отиди в аптеката и си купи тест за бременност "PRESTO", Той е единствения по рода си в БГ, тъй като може да отчете бременност на 7-мия ден след половия акт! В кутията има два теста- първия се прави 7 дни след акта, а втория след евентуално закъснение на цикъла. Цената е около 4,50лв.

em kupi si test za bremennost nai-dobre da si sigurna
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    si4ko tova s povra6taneto i 4e ti e lo6o spored men se dalji na tova 4e si pritesnena super mnogo ot tova da ne bi da si bremenna no spored men ne si ili 6te si proli4i ili si napravi 2-3 testa edin sled drug i te 6te ti kajat s to4nost poneje sam go imal sa6tiq problem no ako ne si bremenna pone 6te znae6 4e hap4etata deistvat ili pak neznam v bg dali ima po silni no nameri ako ima i davaite bez vinagi hem 6te vi e po hubavo hem znae6 i 6te si sigorna kato sled sex pie6 vinagi
    Pich, tu chuvash li se kakvo govorish "6te si sigorna kato sled sex pie6 vinagi " Tiq hapcheta ne mogat da se piat s po-goliama chestota ot 2 meseca ! ! ! Ako iskash i na ispanski da ti go kaja - Estas pildoras se aseptan еn intrervalo por lo menos de dos meses !!!

pro4eti listovkata !! tam si pishe za gadeneto i t.n.... tolkova li e trudno da se seti6... a nie li da ti kajem dali e podeistvalo... mislq 4e imashe nqkfi testove deto mojeha da se pravqt na 3 den porazpitai v aptekata i si zemi da se uspokoish...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си