View Full Version : Не мога да си намеря гадже
LoFeLch3t0
02-24-2008, 13:10
emi taka/...imam edin problem...ne moga da si namerq gadje..nz kfo stava...smi gadno mi e che vs si imat a az sedq otstrani...primerno seki sv valenti si go karam sama... ;( nz veche kfo da praa..kajete nqkf savet ili znam li ... :-# :cry:
т.1 и т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
aiide stiga stese jalvali 6te si namrei6 kto mu doide vremeto na sila ni6to nqma da stane
ToySoldier
02-24-2008, 13:24
Всичко с времето си ;-)
LoFeLch3t0
02-24-2008, 13:36
da moje bi ste pravi... :|
DisturbinThePeace
02-24-2008, 14:02
деба , и аз така 8-)
trittico
02-24-2008, 14:15
деба , и аз така 8-)
като и ти , защо не и пишеш едно ЛС :-P
шегувам се.....споко хора, всичко ще е наред 8-)
ToySoldier
02-24-2008, 14:23
деба , и аз така 8-)
като и ти , защо не и пишеш едно ЛС :-P
шегувам се.....споко хора, всичко ще е наред 8-)
не се шегувай :D я верно си драснете по едно редче
ПС. и да ме поканите на свадбата :)
побарай си малко пичока и ще ти мине 8-)
хвани едно момче - изнасили го - и ще ти мине 8-)
Vrytni mi edna svirka i ako mi haresa, moje da pomislq...
Всичко с времето си ;-)
+1
IrReplacaBle
02-24-2008, 16:57
Аре стига бе...К'во толко' се впрягате всички..Само за това мислят повечето...Еееее сама си,но и това ще се промени...Ще намериш някои рано или късно..Сама няма да останеш.
И аз си нямам, ама се кефа на живота 8)
olive_oil
02-24-2008, 17:28
emi taka/...imam edin problem...ne moga da si namerq gadje..nz kfo stava...smi gadno mi e che vs si imat a az sedq otstrani...primerno seki sv valenti si go karam sama... ;( nz veche kfo da praa..kajete nqkf savet ili znam li ... :-# :cry:
т.1 и т.7 от Правилника!
на колко си? И аз съм сама, но се опасявам че имам прекалено високи критерии - с две думи чакам принца на бял кон 8)
А това със "всички си имат гаджета" поне една трета от тях лъжат и точно преди да ви запознаят с перфектното момче става нещо и късат, има логика нали?
da moje bi ste pravi... :|
пиши ми бързо едно лс 8-)
Не мога да разбера защо пускат 6395294 еднакви теми. По темата -вземи се хвърли от някой мост като толкова ти пречи да живееш. :?
Голям проблем няма що
Не мога да разбера защо пускат 6395294 еднакви теми. По темата -вземи се хвърли от някой мост като толкова ти пречи да живееш. :?
Голям проблем няма що
е ти пък, изчакай малко.. може да ми драсне някое лично :-|
аз пък вече 2ри ден не мога да си намеря четката за зъби...пък много съм се привързл към нея...какво да правя :shock: :shock:
panterkata
02-24-2008, 19:40
spoko i az si nqmam nikogo i az taka kato tebe vseki sveti valentin si go karam sama. :-k
HePeAJIeH
02-24-2008, 19:43
Хубавите неща стават с време! Не се отчайвай ще си намериш някой мадама която да те олича.
аз пък вече 2ри ден не мога да си намеря четката за зъби...пък много съм се привързл към нея...какво да правя :shock: :shock:
Блъсни си една 4икия :-) и си ги измий с прас4е като те е гнус с др 4етка.
хахахаха
хахахахах
хахахахах
хааххаха
.:БаЛъК:.
02-25-2008, 06:45
Търси в Гуугъл :grin:
fr3e_s7yle
02-25-2008, 06:48
т.1 и т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3 Бъди по отфорена, движи с повече приятели, усмихвай се повече и ще видиш че до няма и 3 дена някой щи са лепне (после неможеш да се оттървеш от него :D )
hooliganka89
02-25-2008, 06:49
Не съм чувала,хора да умират от това,че за определен период от време нямат гаджета,и ти няма да си първата!
MindYourMind
02-25-2008, 11:07
На тая възраст всичко опира до външен вид - нямаш ли го забрави да си имаш гаднженце. :D
Споко има много гаджета... Ше си намериш когато му дойде времето :D
simba007
02-25-2008, 12:30
ako tova 6te te ospokoi i az sum taka predi se vprqgah sa ne mi i puka mnoo mngo za vseki vlak putnici ima
IrReplacaBle
02-25-2008, 12:31
Споко има много гаджета... Все чужди обаче :-D
драснете един ЛС и аз съм си сам но това непре4и да се покефа малко на живота докато сам ерген макар 4е е по хубаво да имаш некой до себе си и да знаеш че този някой ще те подкрепи във всеки един момент :)
Бе за кво ти е,само да ти трови нервите :D
Кефи се на живота докато можеш... 8)
moon_flower
02-25-2008, 14:50
Дам...и аз така си мислех,ама останових,че сам никога не оставаш. :D
т.1 и т.7 от Правилника!
Това ,че нямаш гадже не е кой знае къв проблем ... гледай си живота ,научи се да се радваш за всичко останало и не го мисли ... просто ще стане ! ;)
хайде със здраве
оф и аз съм така! но както казаха другите сичко със времето си ;) :-)
т.1 и т.7 от Правилника!
АМИ КВО ДА ТИ КАЖА И ЗА САМ ТАКА. НА КОЛКО СИ :oops: :-P
VinDiesel
02-26-2008, 19:27
хахахах то и аз всеки свети валентин сам го карам та празнувам трифон зарезан се пак уча и в такова даскало но за гаже да си хванеш почни да мяташ на някое момче погледи апък другото само ще си доиде на мястото :)
TheNewReligion
02-26-2008, 19:30
Спокойно има време за всичко ! Щом още не си си намерила , значи не си намерила подходящия човек !
За всеки влак си има пътници!
LoFeLch3t0
03-06-2008, 10:51
pave написа:
Споко има много гаджета...
Все чужди обаче
da vse chujdi... no kakto i da e..moga i sama da si karam ;)
P.S.: pochti na 15 sbm :)
BlueFace
03-06-2008, 11:15
т.1 и т.7 от Правилника!
И аз съм така... :( Ама не е чак такъв проблем.И аз съм на почти 15 и не ми прави особенно голямо впечатление :wink:
Всичко с времето си :)
Спокойно де! Ще дойде точно в най-неочаквания момент :)
BlueFace
03-06-2008, 14:56
Спокойно де! Ще дойде точно в най-неочаквания момент :)
Говориш се едно ще падне от някъде дкато си върви по улицата :-D :lol: :-D 8-)