Влез

View Full Version : малки гърди-проблем

Страници : 1 [2]

didencetto7
05-23-2010, 21:25
imashe edin laf : imash kraka, nosish obuvki ama 6to nosi6 sutien??? ne 4e ne6to nali :D :D :D prosto kazvam ;) i az nqmam mnogo golemi ...no stom gajeto ti te obicha tova ne bi bilo problem ,vse pak ne tova e nai-vajnoto a i az vinagi se uspokoqvam s tova che vinagi shte se nameri nqkoi po-zle ot men i az shte sum po-dobre ot nego :-D a ako napravi nqkakuv komentar ili reakciq ili kakvoto i da e bilo takova znachi ne te e obichal istinski....

nikityyy96
05-30-2010, 13:31
ako priqtelq ti te obicha, razmera na g1rdite nqma znachenie :wink: towa za qdkite e vqrno... ;-) qj poweche bademi te nai mnogo pomagat :P

gerche
05-31-2010, 08:37
molq , pomognete mi ...ne moga da 4akam mnogo , no birena maq pomaga li ...? :-o

Pawiinka
05-31-2010, 10:35
амии аз съм чувала че не е хубаво да се спи с сутиен :(

alonedark
05-31-2010, 16:24
Ии...аз също мисля , че е вредно да се спи със сутиен , защото когато майка ми ми купи първия сутиен , супер много се радвах и дори бях решшила да спя с него , но майка ми не ми разрешаваше и аз така си свикнах , просто не мога да спя със сутиен!!А пък мисля , че като спиш със сутиен спираш малко от малко растежа на гърдите..

nikitka_
08-20-2010, 01:53
..

smallbab
08-20-2010, 08:51
не нося сутиен-и моите са малки....е не съм плоска,ама не са и големи
омръзна ми от сутиени и има много дрехи които стоят по хубаво без сутиен.
Не се комплексираай! и то за цици..като станеш на 18 слагай силикон и това е
нооо не мисля че на 18 още ще ти е комплекс.
И аз си имам приятел-знам какво е...нооо аз толкова съм му мръкнала колко съм зле че вече ме прекъсва още на "милооооооооооооо к...."
и още ме обича и още ме търпи какво съм чудовище.
Успокой се...иии щом се притесняваш за каквото и да е от приятеля ти ,значи не сте достатъчно близки-нищо лично.
Поработи над това за най-сигурно,остави ги тия цици и спри да носиш сутиен ии приемай повече и редовно витамин Е -съдържа се в ядки...е може и на хапчета :)))

DarkTemplar
08-20-2010, 08:59
Точно снощи обсъждахме с приятели темата за малките гърди. Според мен размерът на гърдите не е от чак такова значение и решението "ще си сложа силикон" е малко прекалено. Сума момичета се комплексират на тази тема, а гърдите им никак не са зле изглеждащи. Лично аз харесвам малки и стегнати гърди. Имал съм приятелки с малки, много малки, нормални и големи гърди и честно казано разликата е минимална. А и снощи с мъжката компания стигнахме до логичния извод, че не гърдите са най-важното нещо за една жена, те просто са допълнение. Лично аз не бих харесал жена само заради гърдите.

Още нещо, което ми хрумна - за малките гърди е виновна донякъде и тази мода със супер слабите мацки, които се подлагат на кви ли не диети и ядат малко неща в малки количества, само и само да запазят това "идеално" (реално никак не е такова) телосложение.

Към девойката, писала над мен - ако момичето от аватара си ти, 90% от мъжете ще са ти в краката, независимо дали имаш или нямаш гърди и как изглеждат.

smallbab
08-20-2010, 09:17
благодаря......
аз съм да...
обаче..ти си мъж...ти няма как да ни разбереш...това са..."женски глупости" ии е гадно и комплексиращо....аз имам ниско самочуствие но само най близките ми знаят това...с останалите в повечето случай съм студена и заядлива ии тогава най много се притесняваш от външния си вид,защото знаеш че точно в този момент ще те огледат от горе до долу и ще те обсъдят ии всичко в теб до най-малката подробност ще се разнищи ии ще открият дори 1-но малко висящо конче из под блузата ти...ии....ето така се комплексираш :)))

леле описах се като звяр....не добра съм..обаче знам колко са гадни хората ии как ни създават комплекси,е гледам да не ми пука ама си е гадно.

ScorpionGirl
08-20-2010, 09:18
Моите са си големи. Не съм пила разни боклуци, че да станат по-големи. Ген...кво да правиш. :)

П.П. Да спиш със сутиен е неудобно и вредно. #-o

FunkyBoy
08-20-2010, 14:52
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 5:58 pm :?

Sh@d0w
08-20-2010, 14:56
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 5:58 pm :?

http://www.netlore.ru/upload/postdata/2009/fabruary/star-wars-yoda-orly.jpg

Sh@d0w
08-20-2010, 15:08
http://lh4.ggpht.com/_dlkAw43cLC0/SSgRIF5_VkI/AAAAAAAAA-g/w0z1FAgDz3E/s800/17-I-lol.jpg

ElectricFuneral
08-20-2010, 19:50
http://i32.tinypic.com/2vjueyb.jpg

7227
08-20-2010, 20:00
Не се комплексирай! Приятелят ти няма да те обича заради гърдите ти все пак! Ако обаче е такъв значи не е за теб! Колкото толкова,стига си създавахте комплекси за малоценност.

Backspace93
08-20-2010, 20:01
Как може въобще да спите със сутиени? Супер неудобно е и ВРЕДНО! Вечер тялото трябва да почива, а не нещо да ти стиска :o Пък за малките гърди - кво толкоз, и аз нямам кой знае колко, ама с годините осъзнавам, че всъщност тва е една "малка" подробност от момичето, като цяло. 8) Ако качиш килограми, ще ти пораснат малко или много, но може би е по-добре да ги нямаш и да си със слабичко, спортно тяло и най-вече здраво тяло, защото излишните килограми водят до мнооооооого здравословни проблеми. Повечко спорт и ще се появи и самочувствие, и всичко :grin: То темата е от 100 години, ама нищо. Живи и здрави да сме :lol:

doichi
09-02-2010, 12:11
сложи си силикон....отиди при приятеля си иииии let's get fuun :grin: :grin: :grin: :grin:

sashow
09-02-2010, 12:36
сложи си силикон....отиди при приятеля си иииии let's get fuun Това пък е най-голямата глупост :lol: Мисля, че вече почти няма от онези цицомани дето искат едната цица да е 2 пъти колкото главата му :-D Пък с тоя силикон ще вземеш да се спънеш и ще настане втори потоп на Земята :D Мен ме привличат малки и стегнати гърди (естествено не много малки), не го мисли, ходи потичай малко да се стегнеш (ако не си) и си вдигни самочувствието, щом си се родила така, значи така е трябвало :)

DarkTemplar
09-02-2010, 14:20
Не се комплексирайте девойки, малките гърди също са красиви. Важното е да са стегнати, останалото го оставете на нас. ;)

wolfy86
09-02-2010, 14:22
Винаги има силикон ;)

honeybabe
09-02-2010, 16:09
оф преодолейте го тоя комплекс най-накрая!Аз дори не го приемам като комплекс-точно обратното...ти си само на 15 какво искаш да си като Памела Андерсън и като порастнеш да няма как да носиш товара отпред.Ако толкова се притесняваш,че ще ти спре растежа на гърдите не носи сутиен.Аз доста често си ходя без него...

DarkTemplar
09-02-2010, 16:15
оф преодолейте го тоя комплекс най-накрая!Аз дори не го приемам като комплекс-точно обратното...ти си само на 15 какво искаш да си като Памела Андерсън и като порастнеш да няма как да носиш товара отпред.
Преди няколко месеца четох за една румънска тенисистка, която си намали бюста, щото й пречел да играе. ;)

PjevajSrbijo
09-02-2010, 23:41
Ако ти спре растежа бутай чорапите на баба в сутиена и не се притеснявай :D

ChalgaBoy
09-02-2010, 23:42
Ако ти спре растежа бутай чорапите на баба в сутиена и не се притеснявай :D

:shock: :shock: :shock: :shock:

А реакцията на момчето като свали сутиена ще е ? :D

banan4ireloaded
09-02-2010, 23:52
е щом нямаш никакви гърди (цицки) защо ти е този сутиен?
пък пий боза яж кашу чувал съм има резултати :) абе не се притеснявай ако си си намерила човек ще те разбере пък те ще пораснат спкс ;)

banan4ireloaded
09-02-2010, 23:53
оф преодолейте го тоя комплекс най-накрая!Аз дори не го приемам като комплекс-точно обратното...ти си само на 15 какво искаш да си като Памела Андерсън и като порастнеш да няма как да носиш товара отпред.Ако толкова се притесняваш,че ще ти спре растежа на гърдите не носи сутиен.Аз доста често си ходя без него...'

а така взимай пример от нея ;) пък и без сутиен е по секси ;) :-D

DENKAZ
09-04-2010, 20:40
Чета на 1 страница че НЕ всички момчета си падат по големи цици.
ДА, НЕ ВСИЧКИ НО ПОВЕЧЕТО! Но нямам впредвид огромни силиконови млекоцентрали, а нещо нормално, стегнато и оформено.
А по темата: Най-често момичетата на 15 вече си имат някакъв бюст, но това че твоя е нз къв си да не ти пречи :)

SWT
09-04-2010, 22:20
Аз от личен опит мога да ти кажа,че на мене не са ми спрели да растът гърдите попринцип и аз носех стегнат сутиен дори когато си лягах но това не попречи на растежа на гърдите ми даже изобщо защото гърдите ми са доста големи за възраста ми което не ми харесва особенно :)

DarkTemplar
09-05-2010, 08:33
^Но на приятеля ти сигурно му харесва. 8)

SWT
09-05-2010, 09:21
^Но на приятеля ти сигурно му харесва. 8)

Ами незнам трябва да го попитам :-)

Spassi
02-16-2011, 16:22
е да ама от ядките и много се пълнее така,че не трябва да се прекалява с тях :)

DownloadVirus
02-16-2011, 17:09
Постни една снимка да видим за ко става въпрос :)

ThisIsMe
02-16-2011, 17:35
темата е от 2008.На авторката сигурно вече са и пораснали :D

pink123
02-16-2011, 20:08
само нещо да кажа от витамин Е се пълнее пих го по нужда от лекар и качих 7 килограма .. а бтв секс му е майката :D :D :D

Fisherman
02-16-2011, 20:25
Гърдата ти е дадена за да кърмиш с нея не да я гледаш колко е голяма и да си я мерите с дружките

1234565
02-16-2011, 20:51
като нямаш, защо по дяволите носиш сутиен????

JustAdream
02-16-2011, 21:16
как може да спиш със сутиен... толкова е неудобно

nerwna
02-19-2011, 01:42
:shock: Нямаш гърди а носиш сутиен?
Лелее .. а с какво е пълен с памук или чорапи?
ааааммм.. Щом е сериозен приятел,не сте ли стигали до такава степен,че той поне малко да те обарва .. имам предвид гърди ,дупе ?
Направо ме стресирахте .. лелее (;

Shia
02-19-2011, 09:03
D чашка,спа със сутиен и не ми е неудобно и не усещам вредата му.Като ти е точен размер няма от какво да се притесняваш,ако го взимаш 2 размера по-малък от гърдите ти нормално е да има усложнения

renchence
02-19-2011, 10:30
здр на всички :) наскоро бях чела че ако носиш мн стетнат сутиен е вредно за млечните жлези и спира растежа на гърдите. аз съм на 15 и нямам почти никакви гърди,но непрекъснато нося сутиен дори когато спя,но изобщо не е стегнат. та въпроса ми е дали има някаква вероятност,дори и малко това да пречи на растежа на гърдите ми? това мн ме притеснявя,защото имам сериозен приятел и отношениятя са ни на етап в който е време да правим секс и аз го искам,но това че нямам гърди ме спира и наистина е гоям комплекс. кажете мнението си по въпроса :P
Смени си пола и няма да има за какво да се притесняваш... :razz:

тцък, ако си смени пола ще се притеснява за дължината и дебелината на члена си.. няя как, life sucks :lol:

DownloadVirus
02-19-2011, 10:34
Гърдата ти е дадена за да кърмиш с нея не да я гледаш колко е голяма и да си я мерите с дружките

при жените гърдите при мъжете пениса.И пениса не е даден,за да си го мериш с остналите,ама така е при размножаването xaaxxaxa :lol:

DNA
02-19-2011, 14:34
Размера на гърдите не зависи чак толкова много от въпросния витамин Е. Размера зависи от някои полови хормони като естроген, естрадиол и други хормони близки по състав на половите, пример: андрогените. Пролактина и Соматотропина и негоеите близки по състав растежни хормони , които се отделят от хипофизата също отговарят за размера на гърдите. Въпреки че, женските гърди представляват мастна тъкан, факторите, които определят големината им са различни.

DNA
02-19-2011, 14:46
Бил съм с момиче, което има малки гърди, но наличието на вагина ме успокои :D гърдите поне на мен не ми правят голямо впечетление, все ми е тая, само да не са увиснали като полюлей.

Gllory
02-21-2011, 19:43
Ако приятелят ти наистина те обича изобщо няма да му пука колко са ти големи :-D А и не мисли, че всички момчета харесват големите :-D

BluEWisH
02-22-2011, 08:39
ама ти си плоска или вдълбната? има 1 решение. ОТИДИ НА СЕЛО И БОЦНИ ПРАСЕТО В ДЖУЛАНЧЕТО И ДРЪПНИ СЛАНИНКА, РАЗТВОРИ Я С СОДА ЗА ХЛЯБ И ЧЕСЪН НА ПРАХ И ГО ИНЖЕКТИРАЙ. сЛЕД ТОВА ПОЧНИ ВСЯКА ВЕЧЕР ДА СЕ МАЖЕШ С ФЕКАЛИИ И СОДА ЗА ХЛЯБ. ПОМАГА!!!!

apple17
02-26-2011, 23:50
ами аз знам че ме обича и въпреки това адски мн се притеснявам че съм супер плоска и имам чувството че едвали не ще бъде доста неприятно изненадан :o пък и ще ми бъде първия...

щял да бъде НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАН :) Че той и като те погледне как си облечена може да прецени какви са ти,така че няма да е чак толкова изненадан

soldierbg
02-27-2011, 11:56
Боза му е майката :D

zooyork
02-27-2011, 12:23
той сигурно е забелязал че не са големи .. тка че ме съмнява да остане изненадан ..

:?

scarlett8
02-27-2011, 20:17
ама ти си плоска или вдълбната? има 1 решение. ОТИДИ НА СЕЛО И БОЦНИ ПРАСЕТО В ДЖУЛАНЧЕТО И ДРЪПНИ СЛАНИНКА, РАЗТВОРИ Я С СОДА ЗА ХЛЯБ И ЧЕСЪН НА ПРАХ И ГО ИНЖЕКТИРАЙ. сЛЕД ТОВА ПОЧНИ ВСЯКА ВЕЧЕР ДА СЕ МАЖЕШ С ФЕКАЛИИ И СОДА ЗА ХЛЯБ. ПОМАГА!!!!

Шегаджия.Много забавно,няма що. :)

excuseme
03-05-2011, 19:25
Ох ,скъпи момичета защо някои от вас толкова се комплексират на тази тема.Ако мъжа до вас наистина ви обича или поне уважава не трябва това да е толкова важно.Вие сте такива каквито сте.Приемето го най-после и спрете да умувате как да се промените.Никакъв шанс за това особено щом става въпрос за гърдите.Просто това не е най-важното според мен .

anonymous708973
03-05-2011, 19:29
'Бе то има начин, ама струва 6 бона и е за над 18. 8-)

anonymous768631
03-06-2011, 09:44
Честно казано гърдите много слабо ме вълнуват...

Schneeflocke
03-06-2011, 11:06
А аз си се чудя(20-те страници ги пропуснах)...като нямаш гърди, за къв дявол ти е сутиен??? Аз съм 80С и сутиен нося само ако наистина НАИСТИНА трябва...

DownloadVirus
03-06-2011, 12:21
Аз па не обичам големи гърди 8)

ELecTro95
03-07-2011, 22:59
[b]'Бе то има начин, ама струва 6 бона и е за над 18. 8-)

:D Е тва' е истината!

waterpolohero
03-07-2011, 23:19
[b]'Бе то има начин, ама струва 6 бона и е за над 18. 8-)

:D Е тва' е истината!

Мили момичета това му е майката , така да знаете :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

Huffy
03-08-2011, 03:19
пропуснах всичките страници :razz: за какво са ти цици , само разсейват. Ти си поддържай задника и фигурата, а :booooomb: :booooomb: може да си купиш :D . В днешно време съм забелязал че младите звезди на по 14-16 надминават 60 кила. На 20 могат да ти теглят един здрав бой и да те носят на рамо до вкъщи, определно следваме САЩ в това отношение.

Krasencety
03-12-2011, 17:14
И аз се притеснявах заради това.. даже съм носила сутиен за да изглеждат по-големи. :D Тоя дето ще те гледа само в гърдите не си заслужава! Така че споко! :-)

mitkosoft
03-12-2011, 17:19
и без гърди ги таковам :)

Sapunji
03-12-2011, 17:22
Гърдите не ме интересуват ама грам, дупето да е убаво.

mitkosoft
03-12-2011, 17:23
и пу**то да е влажно

BlueFace
03-12-2011, 22:13
Тази тема е 3-годишна 8-)

Dimchobg
03-12-2011, 22:43
е хайде сега след началото на темата са минали доста години ся как са :booooomb: :booooomb:

anonymous708973
03-13-2011, 07:57
Тази тема е 3-годишна 8-)

Не вАжи. Женското население продължава да се комплексира заради циците си, а мъжкото продължава да пусна теми, свързани с (липсващите си) достойнства.

BlueFace
03-13-2011, 09:47
е хайде сега след началото на темата са минали доста години ся как са :booooomb: :booooomb:

Сега сигурно са им все така малки... :lol:

zooyork
03-13-2011, 10:25
то ако ти е генетично заложено да са малки ... освен силикон ...обаче трявба да си поне на 18 за да си сложиш .... ;]]] научи се да се харесваш такава каквато си

kstanishev
03-13-2011, 13:26
От немалкото опит, който имам смело мога да кажа: размера няма никакво значение, особено що се отнася до женските дарования.

За мен лично е важен резултата, защото... абе да го кажа така: бил съм с момиче с огромен бюст, което обаче въобще не беше в плюс (нервните окончания по гърдите бяха "замряли" и тя реално не чувстваше никакво удоволствие/възбуда).

mecho8888
03-14-2011, 01:22
здр на всички :) наскоро бях чела че ако носиш мн стетнат сутиен е вредно за млечните жлези и спира растежа на гърдите. аз съм на 15 и нямам почти никакви гърди,но непрекъснато нося сутиен дори когато спя,но изобщо не е стегнат. та въпроса ми е дали има някаква вероятност,дори и малко това да пречи на растежа на гърдите ми? това мн ме притеснявя,защото имам сериозен приятел и отношениятя са ни на етап в който е време да правим секс и аз го искам,но това че нямам гърди ме спира и наистина е гоям комплекс. кажете мнението си по въпроса :P

въобще не се притеснявай мързи ме да обяснявам защо, но ми повярвай

това относно приятеля ти и секса

сутиен не съм носил

kstanishev
03-14-2011, 07:34
Това за сутиена е интересно "нямам гърди, нося сутиен постоянно". Виждал съм и познавам много момичета с малки гърди, които когато са си в тях (дори когато излизат), не носят сутиени. Не, че това пречи нещо на горните израстъци, просто ми стана странно, че ти носиш постоянно, че и като спиш.

Колкото до въпроса със секса... приятеля ти няма да има чак толкова работа по гърдите ти, за да се притесняваш. Ъм... 15г = сериозни отношения?

alonedark
03-14-2011, 10:54
Аз съм момиче ,но все пак смятам че няма нужда от толкова притесненея по въпроса с малкия бюст , тъй като ако си с момче , което те харесва заради самата теб , когато напреднете в отношенията си до толкова, че да правите секс , на него няма да му пука толкова много дали гърдите ти са малки или големи ... такаче споко!
А и между другото , аз за възраста си имам големи гърди и понякога е доста болезнено с момченца току - що влязли в пубертета ....ии бтв препоръчвам ти да не носиш сутиен , особено ако е с банели , такаче ако толкова искаш да слагаш нещо носи примерно бюстие или нещо което да не притиска разтежа на гърдите!

kstanishev
03-14-2011, 13:32
А и между другото , аз за възраста си имам големи гърди и понякога е доста болезнено с момченца току - що влязли в пубертета ....ии бтв препоръчвам ти да не носиш сутиен , особено ако е с банели , такаче ако толкова искаш да слагаш нещо носи примерно бюстие или нещо което да не притиска разтежа на гърдите!

Да разбираме, че като по-малка си ходела без сутиен, за да могат да ти порастнат :oops:

alonedark
03-14-2011, 14:04

Да разбираме, че като по-малка си ходела без сутиен, за да могат да ти порастнат :oops:

Оо..боже не съм искала тва кажа..просто исках да и кажа да не носи почти никакъв сутиен , защото е доказано че сутиените вредят на гърдите по въпроса с растежа!!!

kstanishev
03-14-2011, 14:09
пошегувах се, де ;)
Don't be mad at me :)

dream1707
03-14-2011, 17:38
Гърдите ще порастнат... то е съвсем нормално.
По-добре да са ти малки, от колкото да гълташ една камара боклуци и да пиеш по два литра боза на ден ...
... и в крайна сметка не само гърдите, ами и и дупето и корема ти да порастнат.

Това на страна ... но до колкото знам пристягането не е полесна като цяло.. не само, че може да спре растежа, но може да доведе и до други неща. Така че не е много хубаво да стоиш постоянно с тоя сутиен ... камоли пък да спиш с него.

edifice
03-14-2011, 19:59
[b]Гърдите ще порастнат... то е съвсем нормално.
По-добре да са ти малки, от колкото да гълташ една камара боклуци и да пиеш по два литра боза на ден ...

Някой да ги мачка да пораснат

anonymous708973
03-15-2011, 12:24

Оо..боже не съм искала тва кажа..просто исках да и кажа да не носи почти никакъв сутиен , защото е доказано че сутиените вредят на гърдите по въпроса с растежа!!!

Дай линк към надеждна статия по въпроса, а не... "Учените доказаха, че.."

polssa
03-31-2011, 08:28
Не го казвам само на теб, защото вече сигурно си имаш гърди, но защо по дяволите носите сутиени без да ви стават ?!? Наистина така няма да ви пораснат, ако ще и да се тъпчете не с боза, ами с кърма .....И моите гърди не са от най-големите, ама не е болка за умиране-няма да си останат така :D

RealGangsta
04-07-2011, 21:53
Плоски кучки е като уиски без фъстъчки 8)

Gr0zDan0v
04-07-2011, 22:33
бозата му е майката сърбайте боза и по една мазна баничка с бозата и ще имате цици като любеници :-D

:shock:

:lol: :lol: :lol: :lol:

DREAM95
04-08-2011, 11:18
Има всякакви вкусове относно циците:Някои ги кефят малки,други пък огромни също има и такива,които не държат особенно ,но те са малко... 8-)
Ами то си е генетично заложено,освен пластична операция няма друг вариянт да ти пораснат... 8-)
Та ако си на 15 и почти нямаш цици,но си носиш сутиен и се притесняваш,че това е проблема за размерът на гърдите ти... :lol:
Просто си или прекалено задръстена или пък просто таиш малка надежда за подобрение в бюстът ти... 8)
И пак повтарям малките цици не привличат особенно мъжете... :P

BgHtH
04-08-2011, 12:24
И пак повтарям малките цици не привличат особенно мъжете... :P

Тая "малка" цицка ако е качена на 1.20см крак дали няма да е секси а?
Поне мене винаги ме са ме привличали повече момичета с малки,стегнати гърди.

garfi94
05-07-2011, 11:46
Те и моите не са големи, ама не ми и дреме особено, защото е важно ти да си ги харесваш, а пък ако човекът до теб те обича истински няма да е от значение колко са ти големи. Между другото не всички мъже си падат по големи :)

Team
05-07-2011, 11:50
абе кво се напрягате толкова? сега ще ви кажа нещо и ви сами си правете изводи :D 99% от дебелите жени имат големи гърди :grin:

cigarettekisses
05-07-2011, 14:12
споко :D к'во ти дреме.

cigarettekisses
05-07-2011, 14:13
абе кво се напрягате толкова? сега ще ви кажа нещо и ви сами си правете изводи :D 99% от дебелите жени имат големи гърди :grin:

hondacbr954
05-07-2011, 14:48
Спрете се бе еййй, тотая тема от ког е... на момичето вече и пораснаха, Вие още коментирате :D

funkey
05-07-2011, 18:47
бозата му е майката сърбайте боза и по една мазна баничка с бозата и ще имате цици като любеници :-D ТЕЙ ТВА Е!

y0y0
08-03-2011, 15:50
бозата му е майката сърбайте боза и по една мазна баничка с бозата и ще имате цици като любеници :-D Да ама от бозата и много напалняваш .. аз пих .. пораснааха ми ама напалнях малко :D

Kobayashi
08-03-2011, 16:32
Абе не се притеснявай,ако твоя си те обича няма да направи проблем.А и има мъже,които обичат малки цици.А и на мен са ми по-симпатични.(момиче съм) 8-)

DownloadVirus
08-03-2011, 17:21
бозата му е майката сърбайте боза и по една мазна баничка с бозата и ще имате цици като любеници :-D Да ама от бозата и много напалняваш .. аз пих .. пораснааха ми ама напалнях малко :D

Точно от бозата ще напълнееш..

danyyy
08-03-2011, 21:02
Незнам до колко е вярно, ам ти препорачвам да не спиш със сутиен :)

Me4encety
08-04-2011, 08:39
Аз мисля,че от 2008 насам на момичето и цици са му пораснали и вече не й пука.Ама това за витамин Е дали е вярно? 8-)

DarkTemplar
08-04-2011, 18:10
Някои се оплакват, че са им малки циците, други, че са им прекалено големи, всеки с проблемите си.

rali4ka1
08-04-2011, 18:14
Няма нищо по-хубаво от малките и стегнати цици.Реакцията на повечето мъже когато видят 20 годишна мацка с големи цици е:УАУ",а като я видят същата мацка когато стане на 40-50:"ОЛЕЛЕ".Те са и увиснали до колената.

DarkTemplar
08-04-2011, 18:20
^Е то затова мъжете все по младото тичат. :D

rali4ka1
08-04-2011, 18:21
Е да докато те са млади.А после?Все наколенки ще мачкат.

DarkTemplar
08-04-2011, 18:22
После прилагат тактика а ла Флавио Бриаторе или още по-фрапиращо - а ла Хю Хефнър. 8-)

rali4ka1
08-04-2011, 18:24
Ако могат да си го позволят.

DarkTemplar
08-04-2011, 18:27
Хах, естествено. Колкото по-дърт става един мъж, толкова по-скъпо му излиза секса (освен ако не е женен от много време де, но тогава пък омръзва и пак сексът е скъп - откъм нерви).

Moonspell666
08-05-2011, 21:12
Поредната тема относно малките гърди. :( Изобщо не се притеснявай! Ни най-малко! Това не трябва да те комплексира и да се срамуваш, че нямаш големи гърди. Аз лично не харесвам супер огромните гърди и се радвам, че моите не са такива. Бъди търпелива, ще ти пораснат. Попитай родителите си, може проблема да бъде просто в гена ти и майка ти, баба ти и така нататък да си имат малки гърди по рождение. :)

baybay
08-06-2011, 10:21
Темата е от 2008 година :-o

ShtrudeL
08-06-2011, 10:39
Темата е от 2008 година :-o