View Full Version : К'во е това чудо бе!?
К'во да ви кажа,направо съм скапап и смазан,както психи4ески така и физи4ески.За някъде 1 година и половина ми отказаха 4 моми4ета и 3 о6те от първата сре6та :oops: Да съм някъв заухар не съм,оби4ам да се маитапя ала бала,ама не става някси успяам да ги развеселя,ама след това :( Ако може да ми помогнете с някви съвети :)
не го приемай лично и си карай както ти е кеф след всеки неуспех ще разбираш каква грешка не трябва да правиш следващия път и така ще стане нимера накрая
TheNewReligion
02-24-2008, 14:46
Просто не си попаднал на точното момиче ! Аз обичам момчетата , които ме разселяват , но ... Успех все пак !
NightGuardian
02-24-2008, 15:42
Остави се те да те намерят и аз зарибявах много ,много и без нищо останах ! 8)
MiMcHeToOo
02-24-2008, 15:44
Както се казва - За всеки влак си има пътници.
sexy_momi4e
02-24-2008, 15:49
za vsi4ko si ima vreme,ne presilvai ne6tata...
За закона на Мърфи чувал ли си?Спри да зарибяваш/сваляш която и да е и ще видиш,че те сами ще идват при теб.
За закона на Мърфи чувал ли си?Спри да зарибяваш/сваляш която и да е и ще видиш,че те сами ще идват при теб.
Аз съм на тоя принцип. 8)
К'во да ви кажа,направо съм скапап и смазан,както психи4ески така и физи4ески.За някъде 1 година и половина ми отказаха 4 моми4ета и 3 о6те от първата сре6та :oops: Да съм някъв заухар не съм,оби4ам да се маитапя ала бала,ама не става някси успяам да ги развеселя,ама след това :( Ако може да ми помогнете с някви съвети :)
Да е от външния ти вид?!?! Дай снимка :smt011
sasha_90
02-24-2008, 16:26
Не мога да ти помогна.Явно тези момичета,на които си попаднал не са те харесали.
led_i_ogyn
02-24-2008, 16:28
За всеки влак си има пътници, споко.
DiabolicAngel
02-24-2008, 17:23
За всичко си има време!Спокойно!Голяма работа! :)
Може би просто не си им допаднал като човек, което е нормално...не може със всички да се разбираш.А и първото впечетление е доста важно.
MartyParty
02-24-2008, 18:36
Помисли...само 4! Това е доста малко за една година и половина има и мн по-зле от теб.Може подхода ти да е твърде рязък.Спри да ги търсиш пък ти за 1 година и ще видиш каква лавина ще има :lol:
Споко ве човече т'ва са жени..никой не ги разбира...не е като да ти умре кучето
nefchi_bs
02-24-2008, 18:48
хах ми нз що така е станало да не е заради виншен вид както вече казаха?? :-o
Alabalaportokala
02-24-2008, 20:36
Само да ти кажа че не е само до развеселяването и разсмиването. Ние мъжете не сме клоуни. Ако на мацката и се лигавиш, като някое лапе и то на първа среща със сигурност ще я развеселиш, но тя няма да те взема на сериозно. Покажи и малко улегналост, създай и тръпка докато е с тебе, сигурност. Забрави ли ги тези неща ? Те са жизнено важни ако искаш момичето да те хареса и да продължиш по нататък. Не мога да ти кажа "как" защото няма точна рецепта. Зависи от тебе - или си задръстен или не, или го можеш или не. Продължавай в същия дух и ще бъдеш като типовия хляб в магазините - нарязан ( отрязан ) на филийки (отвсякъде). Надявам се ме разбираш !
dajdostih
02-24-2008, 20:52
Аз мисля, че грешката е може би някаде в отношението ти към живота като цяло!
Тази мисъл ми дойде докато гледах картинката на аватара ти с постояно спъващото се жирафче !
Не знам може и да не вярно, но такова чувство ми навя .
`Krissi`
02-24-2008, 21:31
Явно просто не са те харесали... Може да е от външния вид, може и от характера. :? Споко, има време... все ще намериш някоя! :)
hooliganka89
02-25-2008, 06:24
Не се претиснявах,тва е някво гадно съвпадение,нещата ще се оправят,сигорна съм,успех!
Аз мисля, че грешката е може би някаде в отношението ти към живота като цяло!
Тази мисъл ми дойде докато гледах картинката на аватара ти с постояно спъващото се жирафче !
Не знам може и да не вярно, но такова чувство ми навя .
аватара си го избрах за6тото ми е забавен,а за отно6ението ми към живота е като забавление гледам винаги да съм весел но в моменти като сега няма на4ин(не ми се разправя кво ми е сега такива) 8)
prettyIdeath
02-25-2008, 12:52
Много харесвам в едно момче умението да ме развеселява... както предполагам и повечето момичета... Ама някой момчета прекалявам с шегите и от това да се смея на т'ва което са казали аз почвам да се смея на самите тях...
Леко да не станеш некъф такъф...
Ам опитай някаква друга тактика.Тази явно не работи ...