View Full Version : MNOGO GADNO
zna4i,imam gadje ili pone imah do skoro,no razbrah 4e kogato sum hodel s tova momi4e to e bilo s mene samo za6toto da ne mi e gadno.vse edno naitina ima juvstva kum mene ,a to e bilo samo ot sajulenie.neznam prieh go ve4e no vseki put kato se seta mi ide da 64upa ne6to okolo mene.znam 4e ne e edinstvenoto momi4e na sveta,no taka se 4uvstvam,vuprosut mi e dali DALI DA PRODULJA DA Q SLEDVAM ILI DA Q OSTAVQ NA VQTURA I DA Q ZABRAVQ,ZA6TOTO HEM MOGA DA I PROSTQ HEM NEMOGA I MI STAVA GADNO DA SI MISLA KAK E MOGLA DA GO NAPRAVI BEZ DA POMISLI 4E 6TE STANE PO LO6O.
PLS DAITE SUVET
VinDiesel
02-24-2008, 20:16
Остави я даже я избягвай може да се появат чувства и да иска да е с тебе наистина
NightGuardian
02-24-2008, 20:18
Имах подобен проблем ,но момичето ми каза след 1вата среща ;). Остави я намери си друга.. Има ли смисъл след като тя ,нито те харесва нито има някакви чувства ?
natity91
02-24-2008, 20:19
може пък това да е било в началото...и наистина да те харесва и да те цени
всеки обича различно! :(
WithLove
02-24-2008, 20:20
Tupoooo :lol:
Kakvo da i pro6tava6?Napravo se razdelqite.A i 4estno kazano ne mi se vqrva da e 4ak tolkova velikodu6na i da e s teb samo ot sujalenie edin vid...veroqtno ima nqkakfi 4uvstva.No ako si obeden,4e e s teb prosto ei taka,zarqzvai q :o
hooliganka89
02-25-2008, 06:44
Любов с един не става,трябват двама!
Оставия!
fr3e_s7yle
02-25-2008, 07:01
zna4i,imam gadje ili pone imah do skoro,no razbrah 4e kogato sum hodel s tova momi4e to e bilo s mene samo za6toto da ne mi e gadno.vse edno naitina ima juvstva kum mene ,a to e bilo samo ot sajulenie.neznam prieh go ve4e no vseki put kato se seta mi ide da 64upa ne6to okolo mene.znam 4e ne e edinstvenoto momi4e na sveta,no taka se 4uvstvam,vuprosut mi e dali DALI DA PRODULJA DA Q SLEDVAM ILI DA Q OSTAVQ NA VQTURA I DA Q ZABRAVQ,ZA6TOTO HEM MOGA DA I PROSTQ HEM NEMOGA I MI STAVA GADNO DA SI MISLA KAK E MOGLA DA GO NAPRAVI BEZ DA POMISLI 4E 6TE STANE PO LO6O.
PLS DAITE SUVET Щом тя е с теб само от съжаление бих казал " Пътя " :?
Остави я, просто изглежда жалко да е с теб от съжаление. Намери си момиче,което ще е с теб заради обич, а не съжаление.
mickelangelo
02-25-2008, 09:16
Остави я малко ... може пък да разбере какво е имала след като го загуби ..