PDA

View Full Version : Дълга и тъжна история

daisybaby
02-25-2008, 16:55
Преди три години се запознах с едно момче отначало само се закачахме из училище и се усмихвахме но няколко месеца след тва вече бяхме заедно.И така около 8 месеца но се разделихме защото щеше да заминава да работи извън България но нещо се объркаха нещата и не можа да замине.След което пак бяхме се събрали но нещо не беше както преди...и така мина толкова време а аз не спирам да мисля за него и да го обичам вече 3 години.Преди 4 дни ,говорих с него и му казах как стоят нещата и го попитах дали все още има възможност да сме заедно а тои на скоро беше зарязан от приятелката си и ми каза че има възможност за нас но трябва да изчакам защото много съм бързала и така след тва на следващия ден му казах че много държа на него и когато реши че иска да е с мен да ми се обади.А когато се засечем на кафе или някъде другаде постоянно се гледаме и се усмихваме.Моля ви даите ми съвети какво да правя не спирам да си мисля дали ще стане нещо между нас отново и се побърквам постоянно мисля за него... :cry: :cry: :cry:

AllenWallker
02-25-2008, 17:07
ОТ предоставената ми висока Трибуна 8-) искам да заявя от тези който може и да ме подкрепят "Искаш от нас невазможното" :( сорри чи таака стана ма просто аз немоа намеря начин да ти помогна бласкам си глвата, но немога надявам се да намериш начин да овладееш ситуацята :-D

daisybaby
02-25-2008, 17:10
дано :cry:
мерси все пак

WindfaLL
02-25-2008, 17:14
е..това наистина е някфо сложно..ама ако се засичате по често..'случайно' разбира се може и шансовете ти да се увеличат..щом си се усмихвате.. :}

inSane_baby
02-26-2008, 11:46
дано :cry:
мерси все пак

Виж мацка, не искам да се правя на пророк или нещо... Но от мен да си знаеш, ще се съберете. Просто съм я преживяла тази ситуация 2 пъти (единия път дори с момчето се мразехме) и усмивките и неволните жестове ни събраха, тъй че... където е горяло, може пак да пламне. При теб вероятността е голяма. Само не се отказвай от него, но и не му се натискай. :-)

koalka
02-26-2008, 11:50
Не е задължително да се усмихва, защото има нещо към теб, но пък от друга страна е напълно възможно...
Може би наистина избързваш малко, все пак сега се е разделил с това момиче.Обаче дали има нещо към теб и това ще е достатъчно, за да бъдете заедно, не знам, той трябва да каже.
Но моя съвет е, ако нищо не стане, да го забравиш, защото 3 години хич не са малко време.

Co0kIe
02-26-2008, 12:29
тои на скоро беше зарязан от приятелката си и ми каза че има възможност за нас но трябва да изчакам :cry: :cry: :cry:

Ами моя съвет е да изчакаш както той ти е казал - все пак съвсем наскоро е скъсал с приятелката си наистина му е тежко още повече че той е бил зарязаният! Просто му трябва време да усмисли нещата и според мен ще се съберете! Успех от мен :)

daisybaby
02-26-2008, 18:04
Благодаря ви много за съветчетата ще почакам и ще видя какво ще стане :-) :-) :-)

kifla
02-26-2008, 18:13
Ако с въпросното момче сте се обичали определено има голям шанс отново да се съберете! Успех! Ако обаче той не те е обичал съмнявам се и тези усмивки може би са били просто чисто приятелски... :? :-o

sLaDkA_GrEsHkA
02-26-2008, 19:13
ami iz4akai kakto ti e kazal ;)

daisybaby
02-27-2008, 09:50
Чакам и дано да се получи нещо

daisybaby
02-27-2008, 09:51
:(

snow__queen
02-27-2008, 09:58
И аз съм на мнение,че ще се съберете :) Минала съм по този път и аз :) Самоооооооооо недей да го търсиш прекалено и т.н.,за да не му омръзне или да се чувства притиснат :) :-)

daisybaby
02-27-2008, 10:16
опитвам но е доста трудничко преди всяка вечер си писахме в скайп но вече от 5 дена не съм му писала за да не си помисли че искам да го притискам сега в момента само като се видим ако си кажем здрасти или се усмихнем и тва е стоя и чакам :-)

snow__queen
02-27-2008, 10:19
най-добрият приятел на успеха е търпението :-)

daisybaby
02-27-2008, 11:00
така е ;) и това ми дава сили да продължавал да чакам

hooliganka89
02-27-2008, 12:23
така е ;) и това ми дава сили да продължавал да чакам

Мацке,искрено ти пожелавам да се съберете.Желая ти много успех,но както казаха другите,недей да го търсиш,ти пишеш,че не го търсиш,но аз пак да ти напомня,да не забравиш. :oops:

sentient_
02-27-2008, 12:25
ОТ предоставената ми висока Трибуна 8-) искам да заявя от тези който може и да ме подкрепят "Искаш от нас невазможното" :( сорри чи таака стана ма просто аз немоа намеря начин да ти помогна бласкам си глвата, но немога надявам се да намериш начин да овладееш ситуацята :-D
+1

daisybaby
02-27-2008, 17:08
Мерси hooliganka89 :-)

SkiT
02-28-2008, 07:38
Ако не си погрозняла,надебеляла,пъпч асала или продрусала-имаш шанс! :D

wehrmacht
02-28-2008, 08:08
ами моето мнение е да не се превръчаш в неговият резервен варянт, дай шанс и на себе си и на някой друг да те обича, няма как да го забравиш но винаги има варянт ако дадеш шанс на някой да те обича той (новият) ще те накара да го забравиш

miniCHka91
03-09-2008, 13:38
size=18][/size] mislq ( kakto i drugite kazaha ) trqbva da po4aka6 ... vsi4ko s vremeto si (kolkoto i tapo da zvu4i v momenta) ... gore glavata i imai vqra :-)

Mementomori
03-09-2008, 14:31
Каквото се е очаквало от теб,си го направила,дала си му време,била си съвсем ясна,въпросът е какво той ще реши.Явно е объркан,така че бъди търпелива и изчакай,колкото трябва!Успех!Дано се получи!