View Full Version : Как си прайте купона на даскало?
mrysnika
02-26-2008, 16:39
Е ееее как прайте веселото?
olive_oil
02-26-2008, 16:58
един ден имахме свободен и след тва математика. повечето си тръгнаха, но тия които останахме се щатхаме насам-натам и в последния момент се събрахме в стаята. и се чудим ние как да убием времето и почна една съученичка да танцува. после и друга се присъедини, ама на една песен за стрийптиз и се качиха на два чина. обаче без да усетим дошло време за следващия час и г-жата беше ужасена от глетката, а ние се спуквахме да се хилим :grin: :grin: :grin:
sexy&crazy
02-26-2008, 17:22
emi nashiq klas sa edni takiva sduhani abe oshte rasli nedorasli puberi sa navlizat v puberteta az sam po golqma ot tqh s 1 godina i samo se gonat i biqt abe decka im rabota az si seda s po golemite deto sam tam awe sku4na rabota
Ами ние си носим пиене ... И се събираме в кръг и си разправяме истории ... Училище е все пак и ние имаме норми :)
еми като ни тресне лиготията става много лошо :D в някои часове не могат да ни укротят 8-) а през свободните пиеме бира :grin:
Insatiable
02-26-2008, 17:59
Ръсим само глупости, правим простотии и т.н. Абе общо взето всеки ден си е купон когато няма контролни естествено. :P
Morskoto_oko
02-26-2008, 18:56
Това ли ви е забавното? Песни, танци, пияни шматки... :smt012
Училището не ви само за детска градина - да ви гледат учителките докато мама и татко са на работа. Във ваш интерес е да не си проваляте часовете, защото става въпрос за ВАШЕТО образование. Хора, млади дами и господа, залягайте над учебниците и се дръжте прилично, защото ВИЕ сте бъдещето на България. И без това държавата ни е пълна с простаци. Лошото е, че тези простаци възпитават идните поколения като простаци.:smt012
mrysnika
02-26-2008, 19:02
^^
ОМГ тате какво правиш в нета? Ебаси закостенелия. Я по-кротко. Ний да не ходим на даскало само за да слушаме даскалите. Тряа да има и шоу. Мен не ми пречи да слушам до толкова че да схвана урока и после да си прая веселото и в междучасието така-кой може да ме спре?? Аре стига със задръстените комунистически лозунги. Аз например пускам музичка и си говора нещо или пък ръся простотии и въобще пея си избухвам си. Яко.
м0мИчЕ 0т АдА
02-26-2008, 19:13
особено приятно е да не внимаваш в час и даскала нищо да не казва... иии хич не ма ебе че ще испусна нещо..щом така съм решила... а иначе веселото става с РАДИО ВЕРОНИКА-ритъмът на сърцето!!! общо взето тогава става наистина весело..още повече и като ни видят/чуят даскалите.. стра0тно е иначе
TheSadGirl
02-26-2008, 19:31
nie pak si imame edna VA6KA(tratka,balha i dr.) koj kakto iska taka my vika na na6eto kasetofon4e :D Min god si sabrahme pari kupihme si i v mejdy4asiqta ozvy4avame koridora i daskaloto de :P Problema e koq pesen da lsu6ame??? Vseki iska razli4no, ama s eopravqme vajen e kupona :grin: :D
Еми и ние си зехме уредба ама ни забраниха да слушаме вече.
Morskoto_oko
02-26-2008, 20:54
^^
ОМГ тате какво правиш в нета? Ебаси закостенелия. Я по-кротко. Ний да не ходим на даскало само за да слушаме даскалите. Тряа да има и шоу. Мен не ми пречи да слушам до толкова че да схвана урока и после да си прая веселото и в междучасието така-кой може да ме спре?? Аре стига със задръстените комунистически лозунги. Аз например пускам музичка и си говора нещо или пък ръся простотии и въобще пея си избухвам си. Яко.
Междучасието е "пей сърцее".Тогава е по- нормално да се слуша музика и да го даваш по- свободно, отколкото в час. Нали,м0мИчЕ 0т АдА и CaSsIe? На някои не им пука, че нямат нищо в главата, въпреки високите оценки. Разберете, че с шумно държание в час вие пречите на ученици, които искат да научат нещо ново, пречите и на работата на учителите си. Винаги съм мразел ония драки, на които не им спираха устите в часовете. :smt066
Gothique♫
02-26-2008, 20:54
С музика и танци,лиготийки понякога,разговори смях и така ^_^
Нашето шоу в клас става неочаквано..
Все се намира някой глупак да пита за нещо,което е повторено 4-ри пъти или пък да измисля някой друга идиотщина..
С две думи шоуто ни идва от простотията на другите..
DieselBlood
02-26-2008, 22:12
Morskoto_oko звучиш точно като майка ми знаеш ли
DieselBlood
02-26-2008, 22:15
а по темата ми дигаме си краката в часа и понеже имаме мноо свободни часове повечето палим цигарите и вадим по 1 шише ликьор и готово
Просто но Ефективно
psychopath
02-26-2008, 22:30
пийм пушм
чакаи сетих се за една римичка от известна песен
пиим пеем пушим 3в1 после всички и аз в едно легло
въобще не ми се разправя носиме от ония малките суббуферчета и се почва теьно или чалга или пушене или пиене или още всякви простотии не ми се изреждат ся щото са много
kuklichka_bg
02-27-2008, 07:02
i v 4asovete i v mejdu4asiqta e xiper qko ima edni mn qki takia veseli4ki xaxaxa i momi4etata i mom4etata pak prez svobodnite se spukvam ot smqh xaxaxaxa :-) da ne govorim za ekskurziq qKO e :}} be xaxaxa ama ako ima takiva no ako e kals ot zubar :shock: :? kofti v nashiq klas zubarite prez mejdu4asiqta stoqt i 4etata se edno magnit gi tegli kam u4ebnicite ujassssssssssssssssssssssssssssssssss :lol:
еми нз ...не всеки ден се забавляваме ..в по честите случай се чудим как по бързо да избутаме часовете ... но ддз ...понякога супер мно се смеем ...
nefchi_bs
02-27-2008, 07:21
Ооо кат пичнем да се смеес аз и адна фр на сички им става смешно...особено в час по английски е най-голямата лигня секи ден :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: тая госпожа е толкова бавна просто кат я видя и се насирм от смях :lol: :lol:
Амиии... при нас купона е след училище. :wink:
до като бях ученик най ми беше яко да се ебаваме а3 и 1 приятел с даскалите ..л падаше смях до небевсата :) .... пробвайте номера "абе госпожо/ине кой 3алепи таа кифла на тавана " и съответно сочите тавана .... да виддите смях!!! :razz:
LiLGrizzly
02-28-2008, 20:47
em kak ligavi6 se i razmiva6 si4ki... LigatA rLzz :D
EmO_KiD_;(
02-29-2008, 05:35
Танцуаме и ние по чиновете....А момчетата толкова мн ги тресат хормоните,че няма на къде просто.Един ни обарва постоянно...ужас!!! :(
mickelangelo
02-29-2008, 08:53
Миииии 26 момчета сме познай как си го правим ... просто няма нито 1 момиче освен някои даскалки .. и всеки си показва всички номера не му пречи никой ..
ПС: забравих да спомена че от 26 има само 2 ма без последно предупреждение за иключване от даскалото :D
Аз и една фр се заяждаме с момчетата подсвиркваме им 8-) и след тва се провикваме "СеКсИиИИиИ" :razz: те горките толкова се смущават че несмеят да ни погледнат :razz: :razz: :razz: разбирасе има и някой които ни пращат целувки 8-) веднъж една друга фр взе една запалка и опърли един който седи пред нас :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: счупихме един прозорец със шишарка :lol: пеем , бягаме от часовете , редовно ходим на посещение при директорката незнайно защо :neutral: скиваме задниците на момчетата :smt047 :smt081 една фр написа азбуката на един от 9 клас понеже момчето още не я знаеше :razz:
VerryBerry
03-02-2008, 11:45
имаме си хора за тая рал'та..те са ни зевзеците на класа :)
Ръсим само глупости, правим простотии и т.н. Абе общо взето всеки ден си е купон когато няма контролни естествено. :P
Именно :) Постоянно се ебаваме с даскалите, което от където и да го гледаш си е голям кеф :grin:
sladku_bebzi
03-02-2008, 12:54
Със стария клас всичко беше на 6, от новия нищо не става :?
voodoodoll1
03-02-2008, 17:50
Със стария клас всичко беше на 6, от новия нищо не става :?
o0o0o0o nie prosto osobeno v 4asovete edin si pee dr si govori s izvanzemnite treti krade ximikali da gi paha v saksiqta na baba si abeee pove4eto ot ligotiq 4ak padat ot stolovete dr pak mu se pikaaeloo cql 4as na zanimava s qi4nicite si 4e mu se pikaelo :grin: abee xoraa mn zle ama ima i dr kogato e varha na tapotiqta ama normal de :D
Ебаване с даскалите, редовно.
Иначе компанията ми е достатъчно весела за да лежа под чиновете през повечето време , няма определено нещо, с което да се занимаваме. То си идва от вътре и на момента 8-) .
nencuHka
03-03-2008, 09:43
С общата простотия си го правим :D А в нашия клас тя е прекалено много .. играем карти :lol: мятаме шише с вода и накрая като се отвори шишето.. :-o :D лепили сме обувка за пода :D карикатури на даскали сме правили .. ох .. мн неща са..
В нашия клас преобладава простотията и лиготията :-D
CuRly_Doll
03-03-2008, 11:52
Абе изсипва ни се в даскало простотията и ни избива лудото.Много бъзици,замеряне с книжки,бой през междучасията,пеене,танци... е много си ни е весело.9ти клас сме,ама пък си се забавляваме като лапета от детската градина :grin: :grin: :grin:
evelinka1122
03-03-2008, 13:18
Ааа... лигавим са и става купона :)
Pedigree
03-03-2008, 13:36
Ъм,ебавки с даскалите,но само с някои.
Винаги се пръквай някой,който да изтърси някаква простотия и всички да се разхилим.Нямаме си планове,просто се случва.На мен ми е кеф да съм на даскало.Най ми е яко,когато си купя някакви чипсове,просна се на чина и си слушам музика. 8-)
marsilia
03-03-2008, 19:43
мииии танцуваме, лигавим се, натискаме се :D аве мн неща и винаги всичко е перфе :grin:
Nice^day
03-03-2008, 19:53
Просто сме се събрали най-големие образи в един клас 8)
Take1nlov3
03-03-2008, 20:53
Не четох всичко написано но аз се забавлявам като с приятелите от другия клас ходим да пиинем по 1 студена бира на слънце на вънка бягаме от часове и ходим на вънка си правим лаф все по често почна се случва ме гонят от часове заради 1 мои съученик с които избухваме много зверски :Д винаги се хилим като идиоти и винаги сме центара обаче не всеки път седим по цял час ;д абе общо взето е яко такова ;)
MishitoOo
03-04-2008, 17:17
хахаах като нашия класс няма никаъде :lol: :lol: :lol: много са зле миличките ... е то и аз малко покрай тяхх :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: много си избухваме ама последно време чупим квото дойде :D :D :D :D замерваме даскалите , пеем си , пушим из стаите пръскаме це :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: абеее поне в даскало усещам че съм лапее ама става лудо шоууууу !!! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: еййй направо с кеффф ходя 8-) 8-) 8-) 8-) е не че не съм с последно предупреждение заради отсъствия ама заебиии :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
the_black_heart
03-04-2008, 18:41
Kato mi e zduhano v cqlata staq e tiho, ama hvane li me lignqta- laaaaaaallll, celiq klas se veseli :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
izmislenata
03-04-2008, 21:24
Караме даскала да съжалява,че се е родил :D
VampireGirl666
03-04-2008, 22:30
Спираме тока на цялото даскало. :D
psychopath
03-04-2008, 23:40
пушим чадел 8-)
деня преди зимната ваканция момчетата от моя клас носиха вино,ракия водка и т.н. и яко се нафиркахме естественно не целия клас щото половината са задрастеняци... :D и беше супер яко особенно в часа по информатика не можах да си седна на стола...ама кода ни праят все пак не мисля само аз така че сме НАЙ ЛУДИЯ КЛАС В ДАСКАЛОТО! :D
игри от сорта на бинго постоянно се връткат,общо взето почти всичко се прави,но не и свързано с учебния материал...
bojee .. ni pak smi takuw klas che nqma chas w koito gospojata da ne e kazala che shte izwika direktorkata .. w moq klas wsichki sa nqkwii utkacheni .. dori kugatu praim kontrolna pak rasimprostotii i sa smeim .. ne ni trqa muzika ii tancii i bez tqh moim da si praim kefa .. :] :grin: :grin: :grin: :-P
Castaway
03-24-2008, 14:22
:D ми.. изтрещяваме то сякъде .. бийм са с момчета :D .. .. или са гониме .. днеска си бяхме купили балони с хелий и кат са нагълтахме после през часа така говорихме и яко смях от сякъде :D .. само г-жата беше недоволна ..
иначе..голем кеф е кат ни изгонат от час и половината клас седнем на стълбите и си лафиме .. а гледаш с час има нема 5 човека ..
.. абе .. зависи от компанията и отъ хората, на нас се ни е голем купон в даскалото :D :-P :-P :-P :P
PepiDesigns
03-24-2008, 14:36
Как правя веселото ..
Ми , себе си съм , мисля за нещо приятно , и ми идва пауъра ..
Мога да говоря на квато и да е тема , да правя квото си искам , само да правя шоу , и всичко в мярките ..
Ако си правя всичко за мое удоволствие мога и да прекалявам , щот съм ненаситник :D В смисъл , ако дразня някой , и мен тва ме радва прекалено много , си продължавам .. до предела му ..
Са .. ако за весело броим и изригвания .. леко ступване , ала-бала , не съм от тези хора , които правят такива неща , че да са атрактивни ..
Относно детайли какво правя .. няма да ми стигне идния ... час , да опиша всичко , и да му се посмея сам си :D