.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Как си прайте купона на даскало?

Е ееее как прайте веселото?
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

един ден имахме свободен и след тва математика. повечето си тръгнаха, но тия които останахме се щатхаме насам-натам и в последния момент се събрахме в стаята. и се чудим ние как да убием времето и почна една съученичка да танцува. после и друга се присъедини, ама на една песен за стрийптиз и се качиха на два чина. обаче без да усетим дошло време за следващия час и г-жата беше ужасена от глетката, а ние се спуквахме да се хилим
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

emi nashiq klas sa edni takiva sduhani abe oshte rasli nedorasli puberi sa navlizat v puberteta az sam po golqma ot tqh s 1 godina i samo se gonat i biqt abe decka im rabota az si seda s po golemite deto sam tam awe sku4na rabota
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Ами ние си носим пиене ... И се събираме в кръг и си разправяме истории ... Училище е все пак и ние имаме норми
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    еми като ни тресне лиготията става много лошо в някои часове не могат да ни укротят а през свободните пиеме бира

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Ръсим само глупости, правим простотии и т.н. Абе общо взето всеки ден си е купон когато няма контролни естествено. :P
    >>> House Music <<<

Град
    on the beach
    Това ли ви е забавното? Песни, танци, пияни шматки...
    Училището не ви само за детска градина - да ви гледат учителките докато мама и татко са на работа. Във ваш интерес е да не си проваляте часовете, защото става въпрос за ВАШЕТО образование. Хора, млади дами и господа, залягайте над учебниците и се дръжте прилично, защото ВИЕ сте бъдещето на България. И без това държавата ни е пълна с простаци. Лошото е, че тези простаци възпитават идните поколения като простаци.

^^
    ОМГ тате какво правиш в нета? Ебаси закостенелия. Я по-кротко. Ний да не ходим на даскало само за да слушаме даскалите. Тряа да има и шоу. Мен не ми пречи да слушам до толкова че да схвана урока и после да си прая веселото и в междучасието така-кой може да ме спре?? Аре стига със задръстените комунистически лозунги. Аз например пускам музичка и си говора нещо или пък ръся простотии и въобще пея си избухвам си. Яко.
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

особено приятно е да не внимаваш в час и даскала нищо да не казва... иии хич не ма ебе че ще испусна нещо..щом така съм решила... а иначе веселото става с РАДИО ВЕРОНИКА-ритъмът на сърцето!!! общо взето тогава става наистина весело..още повече и като ни видят/чуят даскалите.. стра0тно е иначе

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    nie pak si imame edna VA6KA(tratka,balha i dr.) koj kakto iska taka my vika na na6eto kasetofon4e Min god si sabrahme pari kupihme si i v mejdy4asiqta ozvy4avame koridora i daskaloto de :P Problema e koq pesen da lsu6ame??? Vseki iska razli4no, ama s eopravqme vajen e kupona
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Еми и ние си зехме уредба ама ни забраниха да слушаме вече.

Град
    on the beach
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    ^^
    ОМГ тате какво правиш в нета? Ебаси закостенелия. Я по-кротко. Ний да не ходим на даскало само за да слушаме даскалите. Тряа да има и шоу. Мен не ми пречи да слушам до толкова че да схвана урока и после да си прая веселото и в междучасието така-кой може да ме спре?? Аре стига със задръстените комунистически лозунги. Аз например пускам музичка и си говора нещо или пък ръся простотии и въобще пея си избухвам си. Яко.
    Междучасието е "пей сърцее".Тогава е по- нормално да се слуша музика и да го даваш по- свободно, отколкото в час. Нали,м0мИчЕ 0т АдА и CaSsIe? На някои не им пука, че нямат нищо в главата, въпреки високите оценки. Разберете, че с шумно държание в час вие пречите на ученици, които искат да научат нещо ново, пречите и на работата на учителите си. Винаги съм мразел ония драки, на които не им спираха устите в часовете.

Град
    Лапландия!?
    С музика и танци,лиготийки понякога,разговори смях и така ^_^

Нашето шоу в клас става неочаквано..
    Все се намира някой глупак да пита за нещо,което е повторено 4-ри пъти или пък да измисля някой друга идиотщина..
    С две думи шоуто ни идва от простотията на другите..
    London Tipton

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Morskoto_oko звучиш точно като майка ми знаеш ли
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    а по темата ми дигаме си краката в часа и понеже имаме мноо свободни часове повечето палим цигарите и вадим по 1 шише ликьор и готово
    Просто но Ефективно
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    пийм пушм

Голям фен Аватара на 50cent
    чакаи сетих се за една римичка от известна песен

пиим пеем пушим 3в1 после всички и аз в едно легло

въобще не ми се разправя носиме от ония малките суббуферчета и се почва теьно или чалга или пушене или пиене или още всякви простотии не ми се изреждат ся щото са много

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i v 4asovete i v mejdu4asiqta e xiper qko ima edni mn qki takia veseli4ki xaxaxa i momi4etata i mom4etata pak prez svobodnite se spukvam ot smqh xaxaxaxa da ne govorim za ekskurziq qKO e :}} be xaxaxa ama ako ima takiva no ako e kals ot zubar kofti v nashiq klas zubarite prez mejdu4asiqta stoqt i 4etata se edno magnit gi tegli kam u4ebnicite ujassssssssssssssssssssssssssssssssss
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еми нз ...не всеки ден се забавляваме ..в по честите случай се чудим как по бързо да избутаме часовете ... но ддз ...понякога супер мно се смеем ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    In the middle of Nowhere
    Ооо кат пичнем да се смеес аз и адна фр на сички им става смешно...особено в час по английски е най-голямата лигня секи ден тая госпожа е толкова бавна просто кат я видя и се насирм от смях

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Амиии... при нас купона е след училище.

до като бях ученик най ми беше яко да се ебаваме а3 и 1 приятел с даскалите ..л падаше смях до небевсата .... пробвайте номера "абе госпожо/ине кой 3алепи таа кифла на тавана " и съответно сочите тавана .... да виддите смях!!!
    Fuck me I'm famous

em kak ligavi6 se i razmiva6 si4ki... LigatA rLzz

Танцуаме и ние по чиновете....А момчетата толкова мн ги тресат хормоните,че няма на къде просто.Един ни обарва постоянно...ужас!!!
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си