PDA

View Full Version : Има ли много кръв при първия път

maniqka_gg
02-26-2008, 19:29
Awe momi4eta kajete kato pravihte seks za pyrvi pyt te4e li mn kryv. V smisyl trqbva li da sme v banqta kato go pravim s devstveno momi4e ili moje i da sme vyv hola na divana. Blagodarq predvaritelno. Prosto neiskam da stane nekoi gaff i posle na6te kat se priberat da pitata tva petno na garniturata kfo e :-x
:)

Т.7 от правилника!
swords1010

elitututu
02-26-2008, 19:37
em na men ne mi te4e kryv ..mom4eto be6e mn nejno s men :} no po-dobre smeni 4ar6afite posle i taka :}ako q predrazpoloji6 predi tfa s frenska lubo i t.n nqma da ima mn kryv

vanilla
02-26-2008, 19:37
Струва ми се, че банята не е най-удачното и най-удобно място за първи път. Момичето трябва да се отпусне... а там май малко трудно би станало.

Относно кървенето... при мен лично имаше малко... и пооцапахме леко чаршафите (заложихме на стандартното легло), ама това си е строго индивидуално. Може даима...може да няма...
Преценете си според възможностите кои би било най-удачно...

vaniLL
02-26-2008, 19:38
ama da be ... opyni 1 nailon pod gyzy si i gledai da si v misonerskata , che da moje da se izticha pravolineino :-D :-D :-D :-D

oshte vyprosi da imash ?

Butterfly^
02-26-2008, 20:04
При мен нямаше никаква кръв, но то си е строго индивидуално. Това за банята не е добра идея, най-добре си е на леглото. Или постелете нещо върху чаршафите или се пригответе после да перете, а ако имаш късмет ще се разминете без кръв :)

hottie
02-26-2008, 20:08
При мен имаше доста кръв, но ние бяхме подложили една кърпа и после я хвърлихме.

jim_beam
02-26-2008, 20:10
1-vo da kaja 4e banqta ne e nai- uda4noto mqsto za parvi pat.... ina4e vsqko momi4e e razli4no na edni ima te4e na dr ne i taka ;)

LetiCherry
02-26-2008, 20:14
При мен нямаше никаква кръв по време на самия акт, после вече като се прибрах видях, че на белиото имам съвсем малко розово петно.

Alice Fox
02-26-2008, 20:14
Еми кърпа ,чарщафи най -добре ама в банята - НЕДЕЙ!

sladurka_f
02-26-2008, 20:15
a kvo e vtoro? :razz:

Untitled
02-26-2008, 20:28
a kvo e vtoro? :razz:
не я чукай :lol: :shock:

maniqka_gg
02-26-2008, 20:33
hore mn mers za syvetite

gergana_sweet
02-26-2008, 21:19
Струва ми се, че банята не е най-удачното и най-удобно място за първи път. Момичето трябва да се отпусне... а там май малко трудно би станало.

Относно кървенето... при мен лично имаше малко... и пооцапахме леко чаршафите (заложихме на стандартното легло), ама това си е строго индивидуално. Може даима...може да няма...

Да напълно вярно!

Angel_kiss
02-27-2008, 10:52
Ами при мен нямаше кръв,обаче беше мн нежно и приятно :)

emviii
02-27-2008, 11:12

Да напълно вярно!

Da taka e :)

glezan4e
02-27-2008, 12:29
При мен нямаше никаква кръв, но то си е строго индивидуално. Това за банята не е добра идея, най-добре си е на леглото. Или постелете нещо върху чаршафите или се пригответе после да перете, а ако имаш късмет ще се разминете без кръв :)
+1

tqnko1
02-27-2008, 12:40

Да напълно вярно!

Da taka e :)
6tom dafna kazva 4e e taka zna4i e taka :))) :D

DevilWish
02-27-2008, 12:48
Slojete edin 4ar6af ili kърпа ,толкова ли е проблем?!Пък да я оправиш в банята ,в няк'во неудобно място ,като знаеш ,че и е за сефте - нз ама май ти е повече за ебането ,а?!
ПС - При всеки е различно ,при мен лично не тече и капка кръв ,но боли много ;)

macka123
02-27-2008, 14:03
Ми има си кръв.В смисъл не при всички момичета но трябва да си подготвен все пак а не като оцапа после да се чудите кфо да праите.Ако ще го правите на дивата най добре сложи някоя дреха от долу...по добре кръв по дрехата от колкото кръв по дивана... :Д

Undying
02-27-2008, 19:07
Е ти пък на дивана,толкова ли не можете да го направите на леглото.При мен имаше 2-3 капки кръв и това беше,после сменяш чаршафите и готово.

&ILoveU2
02-27-2008, 19:23
При мен имаше доста кръв, но ние бяхме подложили една кърпа и после я хвърлихме.
и при мен беше така ама в бързината забравихме за кърпата и после чистихме матрака :oops:

ZaRiBeN
02-27-2008, 22:28
кървят кат заклани прасета мамито им женско :)

padnal_angel
02-27-2008, 22:34
Awe momi4eta kajete kato pravihte seks za pyrvi pyt te4e li mn kryv. V smisyl trqbva li da sme v banqta kato go pravim s devstveno momi4e ili moje i da sme vyv hola na divana. Blagodarq predvaritelno. Prosto neiskam da stane nekoi gaff i posle na6te kat se priberat da pitata tva petno na garniturata kfo e :-x

Т.7 от правилника!
swords1010

zavisi ot organizmut na samoto momi4e i tvoite deistviq i razmeri
az li4no sum 4uvala ot moi priqteli (mom4eta) koito bukvalno zaradi golemite si razmeri sa razkusvali momi4eta i hi4 ne e bila malko kruvta , no tova sa redki slu4ai ina4e ne te4e koi znae kolko

zashto vsi4ki si mislqt 4e pri purviqt put e kato pri operaciq ?

ksz
02-28-2008, 13:47

Т.7 от правилника!
swords1010

zavisi ot organizmut na samoto momi4e i tvoite deistviq i razmeri
az li4no sum 4uvala ot moi priqteli (mom4eta) koito bukvalno zaradi golemite si razmeri sa razkusvali momi4eta i hi4 ne e bila malko kruvta , no tova sa redki slu4ai ina4e ne te4e koi znae kolko

zashto vsi4ki si mislqt 4e pri purviqt put e kato pri operaciq ?
Хахахаха, тоя коментар ми хареса...