.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    София

Има ли много кръв при първия път

Awe momi4eta kajete kato pravihte seks za pyrvi pyt te4e li mn kryv. V smisyl trqbva li da sme v banqta kato go pravim s devstveno momi4e ili moje i da sme vyv hola na divana. Blagodarq predvaritelno. Prosto neiskam da stane nekoi gaff i posle na6te kat se priberat da pitata tva petno na garniturata kfo e

Т.7 от правилника!
    swords1010

em na men ne mi te4e kryv ..mom4eto be6e mn nejno s men :} no po-dobre smeni 4ar6afite posle i taka :}ako q predrazpoloji6 predi tfa s frenska lubo i t.n nqma da ima mn kryv
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Струва ми се, че банята не е най-удачното и най-удобно място за първи път. Момичето трябва да се отпусне... а там май малко трудно би станало.

Относно кървенето... при мен лично имаше малко... и пооцапахме леко чаршафите (заложихме на стандартното легло), ама това си е строго индивидуално. Може даима...може да няма...
    Преценете си според възможностите кои би било най-удачно...

Град
    *in a pink dream*
    ama da be ... opyni 1 nailon pod gyzy si i gledai da si v misonerskata , che da moje da se izticha pravolineino

oshte vyprosi da imash ?
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    При мен нямаше никаква кръв, но то си е строго индивидуално. Това за банята не е добра идея, най-добре си е на леглото. Или постелете нещо върху чаршафите или се пригответе после да перете, а ако имаш късмет ще се разминете без кръв
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

hottie
    Guest
    При мен имаше доста кръв, но ние бяхме подложили една кърпа и после я хвърлихме.

1-vo da kaja 4e banqta ne e nai- uda4noto mqsto za parvi pat.... ina4e vsqko momi4e e razli4no na edni ima te4e na dr ne i taka

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    При мен нямаше никаква кръв по време на самия акт, после вече като се прибрах видях, че на белиото имам съвсем малко розово петно.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Еми кърпа ,чарщафи най -добре ама в банята - НЕДЕЙ!
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    Бургас

dzhf

a kvo e vtoro?

Re: dzhf

Цитирай Първоначално написано от sladurka_f
    a kvo e vtoro?
    не я чукай

здр

Цитирай Първоначално написано от vanilla
    Струва ми се, че банята не е най-удачното и най-удобно място за първи път. Момичето трябва да се отпусне... а там май малко трудно би станало.

Относно кървенето... при мен лично имаше малко... и пооцапахме леко чаршафите (заложихме на стандартното легло), ама това си е строго индивидуално. Може даима...може да няма...
    Да напълно вярно!
    Russian Aerospace Agency

Град
    Монтана
    Ами при мен нямаше кръв,обаче беше мн нежно и приятно

Повече от фен

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet

Да напълно вярно!
    Da taka e

Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    При мен нямаше никаква кръв, но то си е строго индивидуално. Това за банята не е добра идея, най-добре си е на леглото. Или постелете нещо върху чаршафите или се пригответе после да перете, а ако имаш късмет ще се разминете без кръв
    +1
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet

Да напълно вярно!
    Da taka e
    6tom dafna kazva 4e e taka zna4i e taka ))
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Slojete edin 4ar6af ili kърпа ,толкова ли е проблем?!Пък да я оправиш в банята ,в няк'во неудобно място ,като знаеш ,че и е за сефте - нз ама май ти е повече за ебането ,а?!
    ПС - При всеки е различно ,при мен лично не тече и капка кръв ,но боли много

Ми има си кръв.В смисъл не при всички момичета но трябва да си подготвен все пак а не като оцапа после да се чудите кфо да праите.Ако ще го правите на дивата най добре сложи някоя дреха от долу...по добре кръв по дрехата от колкото кръв по дивана... :Д

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Е ти пък на дивана,толкова ли не можете да го направите на леглото.При мен имаше 2-3 капки кръв и това беше,после сменяш чаршафите и готово.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    При мен имаше доста кръв, но ние бяхме подложили една кърпа и после я хвърлихме.
    и при мен беше така ама в бързината забравихме за кърпата и после чистихме матрака
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    кървят кат заклани прасета мамито им женско
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Re: Има ли много кръв при първия път

Цитирай Първоначално написано от maniqka_gg
    Awe momi4eta kajete kato pravihte seks za pyrvi pyt te4e li mn kryv. V smisyl trqbva li da sme v banqta kato go pravim s devstveno momi4e ili moje i da sme vyv hola na divana. Blagodarq predvaritelno. Prosto neiskam da stane nekoi gaff i posle na6te kat se priberat da pitata tva petno na garniturata kfo e

Т.7 от правилника!
    swords1010
    zavisi ot organizmut na samoto momi4e i tvoite deistviq i razmeri
    az li4no sum 4uvala ot moi priqteli (mom4eta) koito bukvalno zaradi golemite si razmeri sa razkusvali momi4eta i hi4 ne e bila malko kruvta , no tova sa redki slu4ai ina4e ne te4e koi znae kolko

zashto vsi4ki si mislqt 4e pri purviqt put e kato pri operaciq ?
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Re: Има ли много кръв при първия път

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    Цитирай Първоначално написано от maniqka_gg

Т.7 от правилника!
    swords1010
    zavisi ot organizmut na samoto momi4e i tvoite deistviq i razmeri
    az li4no sum 4uvala ot moi priqteli (mom4eta) koito bukvalno zaradi golemite si razmeri sa razkusvali momi4eta i hi4 ne e bila malko kruvta , no tova sa redki slu4ai ina4e ne te4e koi znae kolko

zashto vsi4ki si mislqt 4e pri purviqt put e kato pri operaciq ?
    Хахахаха, тоя коментар ми хареса...

Marijuana - because your friends just aren't very funny...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си