PDA

View Full Version : Побърквам се ..

LuJliOtO
02-27-2008, 12:56
Просто вече не се разбирам липсва ми момичето което обичам липсва ми повече от всичко незнам какво да правя без нея просто седа и се самосъжалявам промених се толкова много за няколко седмици че аз немога да е позная .. Все още я обичам и искам да е същата както преди .. много неща се промениха най-вече тя сега е с друг а аз немога да съм и само приятел толкова много я обичам .. искам да върна времето назад .. искам да оправя всичко дето направих обичам я много .. преди време я видях и седяхме двамата вечерта и аз съм я гушнал и тя само се обърна към мен и ми каза кажи ми какво за теб е любовта и аз и казах нямам представа все още не съм я изпитвал истински но искам да я изпитам с теб тогава за последен път говорих с нея .. виждам я тя само ми се усмихне и ме подмине ходи с друго момче и дедазнам сигурно е щастлива но мен ме боли толкова моменти сме преживели всичките ми приятели като тръгнах с нея ми казваха да се паза и да не и вярвам защото наранявала нейните приятелки и говореха същото за мен и така дори приятелите ни не искаха да сме заедно .. но ние бяхме напук на всичко и аз сгреших но я обичам по цял ден седя и си мисля за нея учим в едно училище спрях да хода на училище за да не я виждам немога да понеса това че ще я вида и няма да я прегърна и целуна .. незнам какво да правя никога не съм се чувствал така мислех че съм я забравил ноо ми липсва много искам пак да съм с нея та аз и носех цвете всеки ден написах и писмо .. и то не едно а няколко написах и стихове какво ли не промених се толкова много само и само да си я върна та аз съм тъп футболист кога ми е пукало толкова много за едно момиче .. незнам какво да правя ;(

bolnoty
02-27-2008, 13:06
Напълно те разбирам .. с няколко думи - подобна случка само, че през лятото .. но моя случай беше с пъти по-сложен .. незнам дали историята ти е същата като моята, но състоянието ти ми е познато до болка .. незнам чия грешка е довела до сегашното ти положение, но съвета ми е да я забравиш .. аз така напраих и сега не аз, а тя не може да ме забрави и постоянно ме търси .. дори е идвала да ме види на няколко пъти ..

VinDiesel
02-27-2008, 13:42
хаха човек твърде много си я глезел ти си и омръзнал просто тва с писмата и стихотворенията е можело и без него за сега се стегни бъди силен и я забрави аз съм убеден че ще дойде време когато тя ще те потърси и на нея ще и е много по гадно отколкото сега на тебе

LuJliOtO
02-27-2008, 13:43
az tfa go napraih sled kato skusahme s pismata i glupostite haha 6ot ve4e neznaeh kak da si q vurna .. ;(

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-27-2008, 13:45
била е лигла :)

spensi
02-27-2008, 13:47
луда работа и аз се държах много добре сас момичето на което много обичах и стана като твоята история като гледам трябва да се държим малко по хладно кам момичетата(лично мнение) успех все пак :)

LuJliOtO
02-27-2008, 13:55
am az ne se durjah tolko dobre s neq smisul normalno ne sym q glezel ili ne6to takova kakto trqbva tq vse mi hodeshe po guza samo 4e i izneverih i preebah ne6tata tq uj mi be6e prostila ama mn se promeni ii ;( sega q obi4am mnogOoooooo iskam si q az ne sum hodil na u4ili6te dosta vreme za6toto neiskam da q vijdam :(

VinDiesel
02-27-2008, 14:09
Ми спри наи добре с тия писма и тем подобни вече почни твоята игра ходи си на даскало не бъди мекошав не и показвай че ти е гадно заради нея направи се малко на газар да види тя че на тебе въобще вече не ти пука за нея може и да си я върнеш тва е най добрия вариант според мен

LuJliOtO
02-27-2008, 14:28
a be az sprqh sus si4ki teq ne6ta ve4e nehoda samo na dasklao izlizam si s fr-ta hodeh s edno momi4e do skoro ama prosto e taka za ednoto ebane i ve4e ne mi be6e interesno misleh 4e sum q zabravil noo kato q vidqh i kato me popita kakvo e liubovta za men i togava se zamislih mnogo.. prosto neznam po kuf na4in da se durja s neq i da q gledam kak se natiska po koridorite s novoto si gadje .. pff ne sym nekuf mazohist misleh 4e mi e se taq i otna4alo be6e to4no taka ama sega ;( kato q vida i mi stava tolko shibano prava se 4e mi e se taq za neq no nemoga da otida na u4ili6te ne smeq :( samo na trenirovki hoda i minavam pokrai daskaloto 6ot to e do stadiona i teq ot moq otbor 6to ne idvash na u4ili6te gluposti i az samo opravdaniq si tursa 6ot .. ako kaja 4e e zaradi neq .. 6e e tupo

VinDiesel
02-27-2008, 14:39
Абе ходи си на даскало ве човек и да я въждаш няма да и правиш впечетление че ти пука от нея иначе до никаде няма да я докараш и аз съм бил на твойто място и ти давам правилния съвет ходи си на даскало и се дръж се едно не ти пука за нея

LuJliOtO
02-27-2008, 16:18
prosto iskam ne6to da i kaja no neznam kakvo :( znam 4e i puka za men no nemoje da mi prosti iznevqrata i trqbva da i se izvinq li ddz az i se izvinih mn puti am trqbva da i kaja ne6to koeto 6te q nakara da se vurne pri men no nz ko e :(

Chess
02-27-2008, 19:36
Не си казал, това което трябва като те е попитала дали си изпитвал любот...Не точно, това което трябва, а това което е искала да чуе...Нали ги знаеш "жените"...Дай им храна,вода и комплименти 8-) :lol: ...

П.С. не се превземай толкоз... чил ман чил

satity
02-27-2008, 19:48
imala sam podobna sluchka samo deto az preebah neshtata kato povervah na ''priqtelkite mi''. po dobre q zabravi. nqma smisal da se izmachvash. znam che e trudno ama tva e nai dobroto reshenie. hodi si na daskalo i se pravi che ne q zabelqzvash.ako tq vse oshte ima neshto kam tebe se s neshto she go pokaje. ma do togava ima vreme shtot sam ubedena che nqma da ti e lesno. nujno ti e mn mn vreme...