View Full Version : Как да й помогна...
come_as_you_are
02-28-2008, 12:55
Здравейте!
Темата не е за мен,а за една от моите най-добри приятелки.Въпросът е,че тя мн харесва едно момче,но дори не се познават.Това момче има гадже (пак от наш'то даскало) и всяко междучасие като излезнем в коридора и ги виждаме заедно.Днес когато имахме обедна отново излезнахме и в този момент ги видяхме да се натискат мн яко и на моята приятелка и стана супер SHIT...После рева към 2 часа и все още и е супер гадно...Успокоявахме я,какво ли не правихме,но на нея все още и е супер зле...Най-лошото е,че тя в действителност (съжалявам,че го казвам :( ),но няма никакъв шанс с това момче а и той ходи с гореспоменатата мацка от към 2 години вече и явно мн се обичат... :? Чудя се какво да правя-познавам характера й,и знам,че ако и кажа просто да го остави и да потърси ''нов обект на чуствата си'',ше и стане още по-гадно и то ше е задълго...Но пък усещам как като я успокояваме чрез обяснения как може и да се получи нещо между тях,тя започва да вярва и после и става мн по-гадно като ги види заедно...отново...
Можете ли да ме посветвате как да й помогна?Наистина ме е грижа за нея,но не знам как да постъпя...
ами след като прочетох да ти кажа май е най-добре приятелката ти наистина да го забрави...не знам наколко сте ама щом тя не се е усетила,подсети я някак...пък и момчето не може да зареже 2годишна връзка ей така..
hooliganka89
02-28-2008, 13:09
Ем да я лъжеш не е хубаво,да й кажеш истината пак казваш,че не е хубаво,в такъв случай не знам какво да те посъветвам.
Как така,нямат нищо общо и тя плаче за него?Как може да се влюбиш в човек,който не познаваш?
come_as_you_are
02-28-2008, 13:14
Ем да я лъжеш не е хубаво,да й кажеш истината пак казваш,че не е хубаво,в такъв случай не знам какво да те посъветвам.
Как така,нямат нищо общо и тя плаче за него?Как може да се влюбиш в човек,който не познаваш?
Ми явно може...Той ми е френд на мене,мн е печен и нея май я е шубе ''да не станело така,че като му каже и да земе да я ебава'' и там некфи такива...аз и обясняам,че тфа в трети клас момчетата го правят но тя се сдухва и вика ''не мога''...Мисля,че е по-добре някак си да й кажа,че няма да се получи,поне засега,но знам,че ако й го кажа пак ше земе да реве и ше и е мн гадно... :?
hooliganka89
02-28-2008, 13:17
Ми явно може...Той ми е френд на мене,мн е печен и нея май я е шубе ''да не станело така,че като му каже и да земе да я ебава'' и там некфи такива...аз и обясняам,че тфа в трети клас момчетата го правят но тя се сдухва и вика ''не мога''...Мисля,че е по-добре някак си да й кажа,че няма да се получи,поне засега,но знам,че ако й го кажа пак ше земе да реве и ше и е мн гадно... :?
Еми в такъв случай,трябва да измисляш нещ от сорта на средно положение,нито ще й казваш,че ще са заедно,нито ще й казваш,че няма да са заедно.
Между другото подписа ти ме кефи,за така наречените нашумели "Кучки" :-P
Кажи на приятелката си да престане да сънува :?
come_as_you_are
02-28-2008, 13:29
хаха...мерси
писнало ми е от перхидролени барбита-ку*ви,радващи се,като чуят ''глей я тая кфа е кучка''... :D
hooliganka89
02-28-2008, 13:30
хаха...мерси
писнало ми е от перхидролени барбита-ку*ви,радващи се,като чуят ''глей я тая кфа е кучка''... :D
Малко са прости,не им се сърди.
come_as_you_are
02-28-2008, 13:31
хахах...знам,знам...то само като ги погледнеш,ти става ясно какво им се върти в кухите глави... :-D
hooliganka89
02-28-2008, 13:33
Така,така.
IrReplacaBle
02-28-2008, 14:06
Ми явно може...Той ми е френд на мене,мн е печен и нея май я е шубе ''да не станело така,че като му каже и да земе да я ебава'' и там некфи такива...аз и обясняам,че тфа в трети клас момчетата го правят но тя се сдухва и вика ''не мога''...Мисля,че е по-добре някак си да й кажа,че няма да се получи,поне засега,но знам,че ако й го кажа пак ше земе да реве и ше и е мн гадно... :?не мисля,че има смисъл да му казва за чувствата си :? по-добре да се върне на земята и да разбере,че няма шанс.По-добре да и го кажеш ти ,от колкото да се измъчва и да храни някакви надежди :? Не е никак хубава нейното,а и твоето положение,но по-добре всичко да свърши сега преди чувствата и да станат по-силни.
Да си напрай един скреч и да се успокои малко...да не си въобразява нещо с човек със сериозна връзка... :?
Здравейте!
Темата не е за мен,а за една от моите най-добри приятелки.Въпросът е,че тя мн харесва едно момче,но дори не се познават.Това момче има гадже (пак от наш'то даскало) и всяко междучасие като излезнем в коридора и ги виждаме заедно.Днес когато имахме обедна отново излезнахме и в този момент ги видяхме да се натискат мн яко и на моята приятелка и стана супер SHIT...После рева към 2 часа и все още и е супер гадно...Успокоявахме я,какво ли не правихме,но на нея все още и е супер зле...Най-лошото е,че тя в действителност (съжалявам,че го казвам :( ),но няма никакъв шанс с това момче а и той ходи с гореспоменатата мацка от към 2 години вече и явно мн се обичат... :? Чудя се какво да правя-познавам характера й,и знам,че ако и кажа просто да го остави и да потърси ''нов обект на чуствата си'',ше и стане още по-гадно и то ше е задълго...Но пък усещам как като я успокояваме чрез обяснения как може и да се получи нещо между тях,тя започва да вярва и после и става мн по-гадно като ги види заедно...отново...
Можете ли да ме посветвате как да й помогна?Наистина ме е грижа за нея,но не знам как да постъпя...
ako ima web camera i registraciq v skype kaji i da me nameri tenko_lamera az 6te q nakaram da go zabravi i samo za men da si misli :-)
come_as_you_are
02-28-2008, 14:15
хахахах...Тянко,тя са е в такова състояние,че мисля,че ше ме удаи с нещо по главата ако и кажа да земе те търси :-D не го приемай лично,ми просту ти казвам,че сега май не й е до това,а др е въпроса,че тва май е единствения начин да го забрави засега...
хахахах...Тянко,тя са е в такова състояние,че мисля,че ше ме удаи с нещо по главата ако и кажа да земе те търси :-D не го приемай лично,ми просту ти казвам,че сега май не й е до това,а др е въпроса,че тва май е единствения начин да го забрави засега...
Ми да!!!!!!!! Намери й някой смешник да му се смее и готоо :razz:
Ако не си й казала това, което написа тук - кажи й го...
След това я остави.Да, гадно ще й е, обаче нищо не може да направи нито тя, нито ти.Сама ще разбере, че няма шанс с това момче и ще се откаже.
ем много е кофти така... :( рано или късно тя ще разбере...по добре мисля да и кажеш...смисъл много ще я заболи но и без това всеки ден е така...така че по добре и обясни няма още в началото да го забрави напълно но след време...айде успех! :)
MiMcHeToOo
02-28-2008, 18:20
Мълчи си, не я успокоявай вече, защото сама казваш, че нито така, нито онака.. Ни приема, ни предава.. Просто си мълчи..
sLaDkA_GrEsHkA
02-28-2008, 19:50
obqsni i 4e imat seriozna vruzka, 4e se obi4at, 4en e moje da q zareje, 4e ako se polu4i neshto mejdu tqh moje da ima problemi s mackata... nakarai q da se postavi na neino mqsto :) ne se se6tam ni6to drugo
Оуу наистина е гадно...Не и давай напразни надежди...Смисъл, не я карай да мисли, че има шанс със него, особено когато няма...Тфа е най - гадното нещо на света!!! Ии не й казвай нищо...просто като видиш, че въпросното момче е някъде покрай вас с гаджето си, заведи я на друго място...Поне да не ги гледа заедно...А когато и стане тъпо или се натъжи, опитай да я развеселиш с нещо...Например пусни и някоя яка песничка, накарай я да се разходите или да се повозите с велосипеди...и така... :)
Spider4eto
02-29-2008, 07:08
Aве най-добре и кажи истината, защото като и даваш напразни надежди и всеки ден като ги вижда ще и се скапв настроението. По-добре е да и се скапе за по дълго и да го забрави най-накрая. :)