View Full Version : Странна Случка
Здравейте ! :) . Та искам да споделя с вас нещо много странно .
Значи харесвам едно момиче , ама много много направо може да се каже ,че съм влюбен в нея 8) , но ние бяхме преди гаджето , но поради едни или други причини скъсахме и сега тя ми каза ,че още ме харесва аз и казах също , че не съм загубил чувства към нея до тук добре. Днес се събрахме в училище и първо тя се държа много грубо с мен (смисъл не ми обръщаше внимание , а аз като се опитам да я заговоря и ме удряше) и накрая ЗА ВСИЧКО ДО СЕГА нито ми каза едно тъпо и просто ЧАО , нито нищо , а даже прегърна и целуна по бузата , един от най - добрите ми приятели . Е кажете ми какво да правя ? Много съм разтроен много ми е гадно и незнам . Благодаря :( :(
Лапешка му работа...нормалното държание за момиче на 14-15-16,целунала е приятеля ти,за а те накара да се чувстваш гадно и така като гледам е успяла.Момче,ако искаш да я "имаш" спри да й обръщаш вснимание.Винаги действа.
еми и аз така си помислих , викам е**л съм я :D :D ще се опитам да забравя този факт и макар да знам , че го прави нарочно пак ми е едно такова гадно на душата , тежко и нз ко да правя :( :(
GameMaster
02-28-2008, 14:44
Da tochno kazano lapeshka rabota :-D ....Emi moje bi ne e bila v nastroenie ili ne znam...Shte se opravite spox ;) ...Ako ne si i bezrazlichen vsichko shte e nared.Taka che zabravi stanaloto i bydete dvamata,a ako jelaesh govori s neq za stanaloto....Ayde uspeh ;) :)
~~lalala~~
02-28-2008, 14:47
spoko o6te te obi4a :D
sasha_90
02-28-2008, 14:47
Само те дразни.Постъпката й(когато е целунала приятелят ти) го доказва.Не си струва да се занимаваш с нея.Намери си някоя по добра.
благодаря , и аз мисля така да направя да поговоря с нея и да е на чисто . Благодаря за помощта :) !
Таэи е куха лейка.Не си хаби времето эа нея.Не се эанимавай с такива :D
hooliganka89
03-07-2008, 04:46
благодаря , и аз мисля така да направя да поговоря с нея и да е на чисто . Благодаря за помощта :) !
А можеби е трябвало да хапнеш свинско :D
Хаааа,верно свинско месо :D
JUST_ME_
03-07-2008, 06:28
Аз изобщо не схванах проблема пич :?
Според мен не се вживявай много в тази случка. На нас - момичетата настроението ни много често се мени. Едва ли го е правила нарочно, пък и да е нарочнао не схващам закакво го прави. :? Хем те харесва, хем те бие... като малките деца. За да покажат чувствата си се бият :-P :D :D :D До ся да съм отрепала гаджета ми ако беше така принципа :razz: :razz:
Споко. Ще се оправите. :)
Точно от такива кучки трябва да се пазиш, личи си че е лапешка постъпка, но ако сега го прави ще го прави винаги. Един път попаднах на такава, и и теглих майната и си живеех живота, макар и след това да ми се вреше и флудише скайпа. Или и дай да разбере един път завинаги, че не си ти тоя, на който ще прави номера, или и покажи вратата.
ЕДИТ: Не слушаи горния пост над моя, на това момиче... настроението им се меняло... глупости на таркалета. Това е курвенски номер по-добре казано и е 100% умишлено. Да целуне и прегърне твой приятел пред тебе, при положение, че знае че още я харесваш. Моля в тази тема, момичетата да пишат компетентни мнения или просто да не пишат, защото това е доста гадно и ако не се усетиш на време...
JUST_ME_
03-07-2008, 07:04
Ти пък се изказа... на 14-15годинин не знаем много много какво вършим. Пък и щом го харесва едва ли има злоба. По-спокойно бе :-) :)
Ти пък се изказа... на 14-15годинин не знаем много много какво вършим. Пък и щом го харесва едва ли има злоба. По-спокойно бе :-) :)
Точно на тази възраст се оформяте като к*рви или ставате нормални жени ( макар че последно време да си нормална жена означава да си к*рва ) не знаели какво правят.... айде моля ти се не на мене тия. Те ако не знаят, няма да го правят. Ай ще ставам, че неска даскалото по от рано.
JUST_ME_
03-07-2008, 07:17
Точно на тази възраст се оформяте като к*рви или ставате нормални жени ( макар че последно време да си нормална жена означава да си к*рва ) не знаели какво правят.... айде моля ти се не на мене тия. Те ако не знаят, няма да го правят. Ай ще ставам, че неска даскалото по от рано.
Но в този случай и тя го харесва, така че според мен не нормално и е моментно състояние.
П.П. и ти ли си втора смяна бре :D :D И аз след малко тичамна даскало :-P :-P
Що не я оставиш да прави, каквото иска и да си гледа работата, като може така да се държи.Какво ще се унижаваш да я търсиш, да говориш с нея и да й искаш обяснения на някакво разлигавено момиченце, което в единия момент казва едно, в другия прави съвсем друго.Като се прави на кой съм аз, остави я и ще видиш как ще почне да тича след теб.Прави се, че не ти пука.
Що не я оставиш да прави, каквото иска и да си гледа работата, като може така да се държи.Какво ще се унижаваш да я търсиш, да говориш с нея и да й искаш обяснения на някакво разлигавено момиченце, което в единия момент казва едно, в другия прави съвсем друго.Като се прави на кой съм аз, остави я и ще видиш как ще почне да тича след теб.Прави се, че не ти пука.
ок благодаря ! :grin: