PDA

View Full Version : Лоша работа :(

NF_D
02-28-2008, 16:08
Много ми стана гадно днеска,защото много харесвах едо момиче и като и предложих ми каза НЕ.Напрао ми стана толкова гадно,че просто не може да бъде.И сега просто се чудя какво да направя,дайте ми съвет ;)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-28-2008, 16:10
поплачи си и следващата

VinDiesel
02-28-2008, 16:10
Повече не и говори се едно не съществува за тебе не показвай че ти е гадно заради нея тя сама ще дойде при теб ако те харесва обаче :)

VinDiesel
02-28-2008, 16:11
Много ми стана гадно днеска,защото много харесвах едо момиче и като и предложих ми каза НЕ.Напрао ми стана толкова гадно,че просто не може да бъде.И сега просто се чудя какво да направя,дайте ми съвет ;)

Kaто гледам също не ти давам повече от 13 годишен :) бе не и падай на колене и може би ще я спечелиш прави се на газар че не ти пука тва е единствения шанс

Seducti0n
02-28-2008, 16:12

Научи се да губиш.Ако от подобно нещо падаш духом, представям си за напред, когато се сбълскаш с житейските неволи, колко трудно би ти било...

natity91
02-28-2008, 16:12

Kaто гледам също не ти давам повече от 13 годишен :) бе не и падай на колене и може би ще я спечелиш прави се на газар че не ти пука тва е единствения шанс

+1

NF_D
02-28-2008, 16:14
Мерси много пичове,помогнахте ми,ще ви послушам съветите :)Няма да падам духом.Ще има и други 8)

VinDiesel
02-28-2008, 16:15
Ако ти се отдръпнеш от нея и и покажеш че вече тя не означава нищо за тебе тя ще започне да се нерви ще иска да си върне твоето харесване към нея :) и ще почне тя да те заговаря

Seducti0n
02-28-2008, 16:17
Ако ти се отдръпнеш от нея и и покажеш че вече тя не означава нищо за тебе тя ще започне да се нерви ще иска да си върне твоето харесване към нея :) и ще почне тя да те заговаря

Не е много сигурно.Ако е и бил антипатичен, едва ли ще прояви интерес независомо от неговото отношение от тук за напред.
Към автора-Ще се държиш, мъж си няма се даваш така лесно на трудностите.От интерес-На колко си?

NF_D
02-28-2008, 16:19
На 14 години съм.Бях абсолютно сигуре,че ще каже ДА,защото в даскало постоянно се прегръщахме.И днеска реших да се пробвам,но като ми каза НЕ,направо се ужас и се направих,че не ми пука,но всъщност много ме болеше за това.За първи път ми отказва момиче.Но сте прави,ще се дръжа като мъж :)

kofti_nick
02-28-2008, 16:22
Who's next ?

Seducti0n
02-28-2008, 16:22
Дано мъжкото ти държание, не остане само на думи.Не винаги нещата се получават, така както на нас ни се иска, така както първоначално сме ги запланували.Както и да е гледай напред, там може би те очаква истинската любов, пожелавам ти да я срещнеш в най-скоро време. :)

NF_D
02-28-2008, 16:23
Благодаря ;)

Ще се опитам пък каквото стане 8)

Black_Devil
02-28-2008, 16:23
ehehe za purvi put :D ta ti si samo na 14 godini. ne go priemai navutre, jivotut produlja, no i ako ste priqteli s momi4eto ne go otbqgvai :-D

VinDiesel
02-28-2008, 16:25

Не е много сигурно.Ако е и бил антипатичен, едва ли ще прояви интерес независомо от неговото отношение от тук за напред.
Към автора-Ще се държиш, мъж си няма се даваш така лесно на трудностите.От интерес-На колко си?

Цветито аз казах в по-горен пост че ако тя го
ХАРЕСВА и той се направи на газар и не и обръща внимание тя ще почне да го търси :)

Roiroi
02-28-2008, 17:13
На 14 години съм.Бях абсолютно сигуре,че ще каже ДА,защото в даскало постоянно се прегръщахме.И днеска реших да се пробвам,но като ми каза НЕ,направо се ужас и се направих,че не ми пука,но всъщност много ме болеше за това.За първи път ми отказва момиче.Но сте прави,ще се дръжа като мъж :)

Ще се върне Trust me! просто и дай малко време и тогава ти и откажи и ще станеш любовта на живота й :)

kifla
02-28-2008, 17:14
eee golqma rabota da ne e edinstven :D iam oshte pone 100 be jena ai sq ne se izlagai ! jivei si jivota i ne go misli tolkova! az kato go mislih tolkova sq kfo shte si seda sama i sha si praa prostotiite :lol:

fr3e_s7yle
02-28-2008, 18:17
Помисли и виж къде ти е грешката :)

moon_flower
02-28-2008, 18:19
Нареви се за нея,успокоява.Сериозно.

NF_D
03-01-2008, 07:08
И в момента тя ходи с някакво педалче!И кво да прая сега,струва ли си да го пребия?