Влез

View Full Version : Избелване на зъби...

varnen4e
02-28-2008, 16:58
Значи... търсих, но не намерих такава тема.
Принципно си мислех малко да си поизбеля зъбите и си купих преди малко пудра, но така като я гледам не ми изглежда кой знае колко надеждна...
Някой от вас ползвал ли е такава... или знае ли някой друг метод, с който можеш да си избелиш зъбите?

GaBiIi__
02-28-2008, 17:24
mii pasta holiwood smile mislq 4e deistva ii osven tva pri zabolekar ne e skapo ;););)

varnen4e
02-28-2008, 17:27
А при зъболекаря ква е точно системата... защото до сега не ми се е налагало...

GaBiIi__
02-28-2008, 17:31
amii zna4i toi ti izbelva nai gorniq plast oba4eee ne ti go prepora4vam osven ako nqma6 ogormna nujda tva iztanqva emaila ai uspex

valentinka_1990
02-28-2008, 17:35
При моята зъболекарка има един метод с който в hollywood им избелват зъбите,беше нещо от рода на zoom:)пробвай

splendour
02-28-2008, 17:39
ас какжо? боли ли? и к1м колко е

TIMESHOY
02-28-2008, 18:18
izpolzvai obiknovenna pasta sas malko soda za hlqb ili sol, sled 1-2 izmivaniq na z1bkite, se poly4ava :)

varnen4e
02-28-2008, 18:44
izpolzvai obiknovenna pasta sas malko soda za hlqb ili sol, sled 1-2 izmivaniq na z1bkite, se poly4ava :)

Казвали са ми, че адски много уврежда емайла, а не искам да си преебавам зъбите... но все пак мерси за съвета,

indecent
02-29-2008, 12:49
mii pasta holiwood smile mislq 4e deistva ii osven tva pri zabolekar ne e skapo ;););)
kolko struva tazi pasta

SiTRiOuS
02-29-2008, 12:56
Полиращата паста Hollywood Smile (50 мл, 6.75 лв.) предлага интензивно избелване и обещава 2 тона по-бели зъби за точно 3 седмици. За да се убедите в ефекта, в опаковката ще откриете скала за отчитане на резултатите. Формулата съдържа съвременни микро-полиращи елементи и перокси-бели частици, които освобождават активен кислород върху емайла, за да премахнат плаката и петната по зъбите, както и флуорид за заздравяване на зъбния емайл и предпазване от кариес.

Полиращата паста Daily Shine (50 мл, 3.40 лв.) e за да поддържате новата си усмивка във върхова форма. С почистващото си и полиращото действие тя предлага ежедневна грижа за усмивка с блестящи и по-бели зъби. Премахва плаката и петната, причинени от употребата на кафе, чай, вино, храна и никотин. Формулата съчетава оптимална комбинация от полиращи вещества, двоен флуорид за заздравяване на зъбния емайл и защита срещу кариес и пирофосфати срещу образуване на зъбен камък. Предлага се в два варианта: Freshmint и Spearmint със свеж ментов вкус.

Има един друг метод, който включва избелване чрез водна струя и някакъв вид ментова субстанция и аз не знам точно какво беше :-o

Liar
02-29-2008, 13:36
Паста за зъби Елгидиум избелваща-чела съм,че е мн добра,но доста вредна,та още се колебая дали да я използвам.Иначе струва към 6-7 лв.
Обаче тази Холивуд Смайл ме заинтригува,някой ползвал ли я е?

valentinka_1990
02-29-2008, 13:41
[/quote]ас какжо? боли ли? и к1м колко е

ами до колкото имам информация се прави с една синя сжетлина както пломбите и няма как да те боли.не се пилят зъбите или нещо подобно.за цената нищо не мога да ти кажа,това най-добре го знае зъболекарят ти,ако той няма zoom разпитай за някой друг в твоя град:)

funkera
09-14-2008, 19:27
аз използвам Daily shine , но един зъболекар специалист ми каза да се мия с нея 1-2 пъти седмично., а през останалото време с друга обикновенна паста.да знаете избелващите пасти са много вредни и увреждат сериозно емайла на зъбите!!!Иначе в момента зъбите са ми почти като на тези от рекламите по телевизията.Успех :)

bug1965
09-14-2008, 19:33

+1 ;-) ;-) ;-) tova sas Solta stava