.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Избелване на зъби...

Значи... търсих, но не намерих такава тема.
    Принципно си мислех малко да си поизбеля зъбите и си купих преди малко пудра, но така като я гледам не ми изглежда кой знае колко надеждна...
    Някой от вас ползвал ли е такава... или знае ли някой друг метод, с който можеш да си избелиш зъбите?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    blg
    mii pasta holiwood smile mislq 4e deistva ii osven tva pri zabolekar ne e skapo

А при зъболекаря ква е точно системата... защото до сега не ми се е налагало...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    blg
    amii zna4i toi ti izbelva nai gorniq plast oba4eee ne ti go prepora4vam osven ako nqma6 ogormna nujda tva iztanqva emaila ai uspex

При моята зъболекарка има един метод с който в hollywood им избелват зъбите,беше нещо от рода на zoomпробвай
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ас какжо? боли ли? и к1м колко е
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

izpolzvai obiknovenna pasta sas malko soda za hlqb ili sol, sled 1-2 izmivaniq na z1bkite, se poly4ava
    JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!

Цитирай Първоначално написано от TIMESHOY
    izpolzvai obiknovenna pasta sas malko soda za hlqb ili sol, sled 1-2 izmivaniq na z1bkite, se poly4ava
    Казвали са ми, че адски много уврежда емайла, а не искам да си преебавам зъбите... но все пак мерси за съвета,

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    mii pasta holiwood smile mislq 4e deistva ii osven tva pri zabolekar ne e skapo
    kolko struva tazi pasta

Полиращата паста Hollywood Smile (50 мл, 6.75 лв.) предлага интензивно избелване и обещава 2 тона по-бели зъби за точно 3 седмици. За да се убедите в ефекта, в опаковката ще откриете скала за отчитане на резултатите. Формулата съдържа съвременни микро-полиращи елементи и перокси-бели частици, които освобождават активен кислород върху емайла, за да премахнат плаката и петната по зъбите, както и флуорид за заздравяване на зъбния емайл и предпазване от кариес.

Полиращата паста Daily Shine (50 мл, 3.40 лв.) e за да поддържате новата си усмивка във върхова форма. С почистващото си и полиращото действие тя предлага ежедневна грижа за усмивка с блестящи и по-бели зъби. Премахва плаката и петната, причинени от употребата на кафе, чай, вино, храна и никотин. Формулата съчетава оптимална комбинация от полиращи вещества, двоен флуорид за заздравяване на зъбния емайл и защита срещу кариес и пирофосфати срещу образуване на зъбен камък. Предлага се в два варианта: Freshmint и Spearmint със свеж ментов вкус.

Има един друг метод, който включва избелване чрез водна струя и някакъв вид ментова субстанция и аз не знам точно какво беше

Паста за зъби Елгидиум избелваща-чела съм,че е мн добра,но доста вредна,та още се колебая дали да я използвам.Иначе струва към 6-7 лв.
    Обаче тази Холивуд Смайл ме заинтригува,някой ползвал ли я е?

[/quote]ас какжо? боли ли? и к1м колко е
    ами до колкото имам информация се прави с една синя сжетлина както пломбите и няма как да те боли.не се пилят зъбите или нещо подобно.за цената нищо не мога да ти кажа,това най-добре го знае зъболекарят ти,ако той няма zoom разпитай за някой друг в твоя град
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    Мелмак
    аз използвам Daily shine , но един зъболекар специалист ми каза да се мия с нея 1-2 пъти седмично., а през останалото време с друга обикновенна паста.да знаете избелващите пасти са много вредни и увреждат сериозно емайла на зъбите!!!Иначе в момента зъбите са ми почти като на тези от рекламите по телевизията.Успех
    14/88 Sieg heil

Цитирай Първоначално написано от TIMESHOY
    +1 tova sas Solta stava
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си