View Full Version : Курва ли????
fuck_me_pls
02-28-2008, 17:07
xaxa a nqkoi ima li predstava da mi kaje za6toto ako te vidqt malko po razgolena eee i se pak da si ima6 cici i dupe vednaga ti lepvat etiketa kyrva???ne vinagi ako si seksapilen si kyrva iliii pone za men e taka v takyf slu4ai trqbva da sym mega kyrva :D :D :D :D :D :D :D :D :D
xaxaxaxxaxa
em kurva shte stanesh kat ne si ! rasabli4ai se pove4e po saitovete i nqkoi den sha ti se obadqt ot televiziqta s trite hiksa da ti predlojat rabota :-D
moon_flower
02-28-2008, 17:09
Ника ти е "супер". :)
Са си прави изводите защо лепват такива етикети на такива като теб.
Ника ти е "супер". :)
Са си прави изводите защо лепват такива етикети на такива като теб.
ti vij avatara ....i kaji 4e si i rusa i shte te skusat mom4etata :D
Самочувствие до господа :oops:
fuck_me_pls
02-28-2008, 17:16
axaxa ami 6te te razo4arovam ama ne sym rysa napulno :D
axaxa ami 6te te razo4arovam ama ne sym rysa napulno :D
xaxax napulno :lol: IZRUSI SE :-D
fuck_me_pls
02-28-2008, 17:21
xaxa ne mislqq :D no zaradi tebe moje :D
xaxa ne mislqq :D no zaradi tebe moje :D
:smt026
wehrmacht
02-28-2008, 17:24
плаши ми се окото :shock:
fuck_me_pls
02-28-2008, 17:27
ot kakvo ti se pla6i okoto ???
ot kakvo ti se pla6i okoto ???
xaxa ot tebe ne zagrq li blondinkata ???? :-D
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-28-2008, 17:37
колко мъка има по тоя свят, боже ....
ПС: ти си к**ва ...
led_i_ogyn
02-28-2008, 17:39
Еми така е...събличай се, показвай колко си надарена пък да видим след време сама ще си отговориш защо ти викат така.
wehrmacht
02-28-2008, 17:41
:shock: как от какво ми се плаши окото, що са ти дрехи само да ти тежът пък и като си с дрехи има варянт да не те видят в целият ти блясък що не пробваш да тръгнеш гола по улиците и да питаш хората какво мислят за теб
fuck_me_pls
02-28-2008, 17:41
koi kazva 4e sym se rasyblqkla??
splendour
02-28-2008, 17:43
zащо ли си мисля 4е тебе ти е кеф да ти викат курва и да изградиш у хората представата 4е си хот маце и перверзно коте............
Nik4o_Spain
02-28-2008, 17:44
:shock: как от какво ми се плаши окото, що са ти дрехи само да ти тежът пък и като си с дрехи има варянт да не те видят в целият ти блясък що не пробваш да тръгнеш гола по улиците и да питаш хората какво мислят за теб
nai pravilniq otgovor kam vaprosa 8-)
fuck_me_pls
02-28-2008, 17:48
:?
Nik4o_Spain
02-28-2008, 17:48
ammmmmm ti da ne si ot tezi momi4eta deto se vodqt po dumite... ku4ka sam no ne tvoqta 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :D :D :D :D :D :twisted:
+1 само че за по-сигурно се провери 0ще 1 път дали си се епилирала, както трябва, преди да тръгнеш по улиците 8-)
fuck_me_pls
02-28-2008, 17:51
a spoko ne sym kato tebe :D
PuhkaFelka
02-28-2008, 17:54
Тц,тц,тц.. :? Умирация бате.. ше умра от смях .. :D
правилно- аз не съм тъпа руса разг0лена курва, зажадняла за внимание и пускаща б0лезнено глупави теми в 1 иначе толкова приятен форум :oops:
wehrmacht
02-28-2008, 17:56
оооо не това вече е прекалено не стига че си красива, гола, скромна и ункална но на всичкото отгоре и остроумна :grin: това беше страхотна шега ние не бяхме подготвени за такава смешка трябваше да ни предупредиш че половината се изпуснахме в гащите, ако още веднъж кажеш такава шега може да те вземат в шоуто на Слави да партнираш на Краси Радков
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
спечели си аплодисментите
8)
Nik4o_Spain
02-28-2008, 18:00
xaxaxa ne mi se vqrva pove4e da puska takiva 4udnovato glupavi temi :-D
абе.. то0 нищо не се знае... 0т блондинка какво да 0чакваш :D Нищо чудно да лази по п0да на супермаркетите, за да търси ниски цени 8-)
varnen4e
02-28-2008, 18:05
xaxa a nqkoi ima li predstava da mi kaje za6toto ako te vidqt malko po razgolena eee i se pak da si ima6 cici i dupe vednaga ti lepvat etiketa kyrva???ne vinagi ako si seksapilen si kyrva iliii pone za men e taka v takyf slu4ai trqbva da sym mega kyrva :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ще си позволя да предположа, че това идва от акъла ти, не толкова от това как се обличаш... Като ти гледам ника, най- малкото, което е ми става ясно, че... (тук ще пропусна обидите, защото мисля, че можеш и сама да си направиш извода). Аз нон стоп си ходяс оскъдни дрехи, как пък веднъж не са ме нарекли курва... ;)
Nik4o_Spain
02-28-2008, 18:08
абе.. то0 нищо не се знае... 0т блондинка какво да 0чакваш :D Нищо чудно да лази по п0да на супермаркетите, за да търси ниски цени 8-)
Da se nadqvame da ne zadade takav vapros v nqkoi forum za niskite ceni kade se namirat :grin:
sweet_baby_cool
02-28-2008, 18:08
az mislq 4e mita za blondinkite ne se otnasq za vsi4ki blnodinki. Ako priemem 4e e istina to za6to mn hora 6te se izrusqvat??? A i ima i intiligentni blondinki cveta na kosata ne e ot zna4enie. Ima i tapi4ki blondinki no ne vsi4ki sa takiva no moje da gi postavqme pod ob6t znamenatel
varnen4e
02-28-2008, 18:10
az mislq 4e mita za blondinkite ne se otnasq za vsi4ki blnodinki. Ako priemem 4e e istina to za6to mn hora 6te se izrusqvat??? A i ima i intiligentni blondinki cveta na kosata ne e ot zna4enie. Ima i tapi4ki blondinki no ne vsi4ki sa takiva no moje da gi postavqme pod ob6t znamenatel
Всъчщност никой не говори за мита за блондинките... :razz:
nencuHka
02-28-2008, 18:11
Дай една разголена снимка да ти кажем дали си к.рва :D
TheNewReligion
Еми , попринцип курва означава момиче , което спи всеки път с различно момче и отгоре на това се сваля на всяко срещнато такова , но нали знаеш как се обличат тези момиченца ? Може и да се облече като монахиня , но просто излъчването на курвата е различно от това на момичетата , които си имат сериозен приятел ! Та мисълта ми е , че да ти лепнат етикета "курва" се свежда до излъчване и донякъде до начин на обличане , и дуржание ! Сама си прави изводите , как се държиш , обличаш и какво ти е излъчването !
sweet_baby_cool
A i tva 4e si seksapilna ne vinagi zna4i 4e si kurva. NO i nqkoi seksapilni se okazvat neplateni kompanionki a daje nqkoi plateni kompanionki. Kurva-spi s izvanredno mn moje t.e. ti si znae6
sweet_baby_cool
02-28-2008, 18:13
Moeto mnenie vsa6tnost e 4e van6niq vid laje i to mn :-) obli4ai se kakto na teb ti e udobno. Pod4ertavai seksi relefite si noooooo ne prekalqvai
fuck_me_pls
02-28-2008, 18:14
a az samo iskam da popitam ot kude vi hrymna 4e sym rysa kazax 4e ne sym napulno prosto kosata mi samo v krai6tata e po svetla i vijte ne se kefq 4e mi kazvat kurva a otnosno temata 6te puskam temi kfito iskam vie 6to pi6ete moje da se namerqt po umni ot vas koito dakajat a vie nali ymnite aide vidqxme vi kfi ste
Nik4o_Spain
02-28-2008, 18:14
prava si no v momenta govorim za blondinkata koqto e ostavila temata :-D
`Just_Love`U
02-28-2008, 18:15
Като гледам какъв ти е ника си мисля че тук има нещо :-o сама се сещай.Не искам да те обиждам защото не те познавам.Не на всяко момиче което ходи по разголено му лепват "к*рва"...И аз понякога ходя по раголена,но трябва да е с мярка ;)
MartyParty
02-28-2008, 18:16
Защото са малко момичетата със сексапилно тяло,които не искат да го покажат.Малко оттука,малко оттам и...понеже повечето са чалгарки се получава невероятна комбиняция от секси тяло и начални стадии на мислене.Колкото са по-тъпи тези създания,толкова са по-лесни за ебане.
Така...никът ти е доста атрактивен ,както и аватарът.Типично за по-горе споменатите creatures.Според мен не е само облеклото при теб.
а ти блондинка ли си :-P
varnen4e
02-28-2008, 18:17
a az samo iskam da popitam ot kude vi hrymna 4e sym rysa kazax 4e ne sym napulno prosto kosata mi samo v krai6tata e po svetla i vijte ne se kefq 4e mi kazvat k***a a otnosno temata 6te puskam temi kfito iskam vie 6to pi6ete moje da se namerqt po umni ot vas koito dakajat a vie nali ymnite aide vidqxme vi kfi ste
Може ли един въпрос... Имаш ли 13?
wehrmacht
02-28-2008, 18:18
НЕ СИ К***А
ти си една порядъчна мацка , има ред - днес с един, утре с друг, третия ден с трети, и така - сега успокои ли се
:razz:
Nik4o_Spain
02-28-2008, 18:19
a az samo iskam da popitam ot kude vi hrymna 4e sym rysa kazax 4e ne sym napulno prosto kosata mi samo v krai6tata e po svetla i vijte ne se kefq 4e mi kazvat k***a a otnosno temata 6te puskam temi kfito iskam vie 6to pi6ete moje da se namerqt po umni ot vas koito dakajat a vie nali ymnite aide vidqxme vi kfi ste
ami neznam kak nikoi ne odobrqva temata i kak seki ostavq kofti mnenie za teb po nqkakav na4in :-D mislq 4e ne nie sme glupavi 8-)
fuck_me_pls
02-28-2008, 18:23
da imam 13
MartyParty
02-28-2008, 18:27
da imam 13
имаш или си ги задминала
Nik4o_Spain
02-28-2008, 18:28
da imam 13
ammmm ne 4e te razbrah ama dobre prava si :D
varnen4e
02-28-2008, 18:29
Да, верно сподели на колко си години, ако не те е срам...
sweet_baby_cool
02-28-2008, 18:30
ima li zna4enie dali sam rusa??? prosto ne iskam da diskriminiram tezi momi4eta s rusite kosi
Nik4o_Spain
02-28-2008, 18:32
Да, верно сподели на колко си години, ако не те е срам...
Dobre 6te e da kaje na kolko e ama dali 6te kaji istinskata cifra :-o spored men e na 15 maximum :D
fuck_me_pls
02-28-2008, 18:33
da na 15 sym
Nik4o_Spain
02-28-2008, 18:38
da na 15 sym
poznah zna4i mi e bilo qsno za6to si napisala temata :D sega se uverih :-o
moon_flower
02-28-2008, 18:40
Честно,много тъпа тема,а и ти не си от най умните.
fuck_me_pls
02-28-2008, 18:41
i za6to?
Nik4o_Spain
02-28-2008, 18:45
i za6to?
A vidq li sq o6te hora ti go kazvat :-P
moon_flower
02-28-2008, 18:46
Ми за какво пишеш още в темата,след като всички имат негативно мнение.Просто не мога да разбера за какво подклаждаш огъня още и се правиш на остроумна.Зарежи темата.
fuck_me_pls
xaxa a kakva li si ti ?
wehrmacht
:D хора няма да ви разбере не се хабете :razz:
тя е феномен 8-)
Nik4o_Spain
02-28-2008, 18:56
dam napalno pravilno ... az zarqzvam tazi rabota tuka v taq tema tq ili ne6to ne i raboti v glavicata ili se pravi na luda :D aide 4ao 4ao na tazi tema i fuck_me_pls priqtno iskarvane na 15 godi6ninata 8-)
И кво целиш с тая тема?! Да си направиш реклама... на секси тялото..? И според теб как се нарича такъв човек?! Сама се сети... :wink:
Качи една снимка да те видим щом си толкова прекрасна! :lol:
Бих казала, че умния човек, когато има да се гордее с нещо не се самоизтъква, а оставя другите да преценят, но ти ди твърде проста да го разбереш. Казвам, че си проста без никакви угризения на съвестта. :?
TheNewReligion
02-28-2008, 19:19
И кво целиш с тая тема?! Да си направиш реклама... на секси тялото..? И според теб как се нарича такъв човек?! Сама се сети... :wink:
Бих казала, че умния човек, когато има да се гордее с нещо не се самоизтъква, а оставя другите да преценят, но ти ди твърде проста да го разбереш. Казвам, че си проста без никакви угризения на съвестта. :?
Е , какви огризения може да има човек , който казва истината ? Ето , един умен , зрял човек ! Ти си КУРВА ! Ясно ? 8-)
MartyParty
02-28-2008, 19:21
xaxa a kakva li si ti ?
който каже нещо за moon_flower е курва...независимо дали мъжка или женска!Поне досега е показала по-компетентни мнения от твоите!
Nik4o_Spain
02-28-2008, 21:42
to4no kratko i qsno :grin:
WILD__BOY
02-28-2008, 22:08
мно хора завиждат и викат курва и на тея дето не са курви
курвите не са курви само заради начина, по който изглежда, но и заради държанието си
moon_flower
02-29-2008, 07:03
moon_flower написа:
xaxa a kakva li si ti ?
Е поне не разкопчавам панталоните на момчетата. :D (това го пише в другата и тема)
Мацката си прай шоуто...а спарените пички и завиждат и й лепват курвенския етикет...кат налапа на няколко глупака пишките и са наебе с няколко и тогаз...
hooliganka89
02-29-2008, 07:14
Мисля,че прекали с темите за курвенски работи,определено ти самата искаш да бъдеш наричана така.
Кое ти харесва повече да те наричаме "Курва" или "Кучка"?
Като те гледам какво пишеш,точно от нещо такова имаш нужда.
ТцТцТцТц,зян си моме.
moon_flower
02-29-2008, 07:18
Мисля,че прекали с темите за курвенски работи,определено ти самата искаш да бъдеш наричана така.
Кое ти харесва повече да те наричаме "Курва" или "Кучка"?
Като те гледам какво пишеш,точно от нещо такова имаш нужда.
ТцТцТцТц,зян си моме.
=; +1
hooliganka89
02-29-2008, 07:27
8-)
Spider4eto
02-29-2008, 07:28
аве като прочетох темата останах с впечатлението че искаш да ти викат курва. С такъв ник и аватар още повече. А и тва е 2та тема която пускаш и в която казваш че те наричат курва. Сама си го правиш. Като някво магаре на мост си. Сички ти го казаха и ти пак продлжаваш. Земи узрей малко 8-)
moon_flower
02-29-2008, 07:33
аве като прочетох темата останах с впечатлението че искаш да ти викат курва. С такъв ник и аватар още повече. А и тва е 2та тема която пускаш и в която казваш че те наричат курва. Сама си го правиш. Като някво магаре на мост си. Сички ти го казаха и ти пак продлжаваш. Земи узрей малко
И аз това казвам и подкрепям. 8-)
hooliganka89
02-29-2008, 07:36
аве като прочетох темата останах с впечатлението че искаш да ти викат курва. С такъв ник и аватар още повече. А и тва е 2та тема която пускаш и в която казваш че те наричат курва. Сама си го правиш. Като някво магаре на мост си. Сички ти го казаха и ти пак продлжаваш. Земи узрей малко 8-)
Сега нали знаеш,че е модерно да си курва или кучка?
Тя за тва момичето пуска теми,казах й в предишната тема,че има отчаяна нужда от внимание,за което не е виновна,не й се подигравам,ама някой яко й е набил комплекси,което не е никък смешно,а плачебно. :lol:
moon_flower
02-29-2008, 07:41
Това е много вярно,сериозно.Даже метълката в нашия клас твърди,че е кучка. :lol: :lol: :lol:
Spider4eto
02-29-2008, 07:42
Тя за тва момичето пуска теми,казах й в предишната тема,че има отчаяна нужда от внимание,за което не е виновна,не й се подигравам,ама някой яко й е набил комплекси,което не е никък смешно,а плачебно. :lol: то че е плачебно плачебно е ама е смешен начина по който търси внимание. Ама си права 100 на 100 по профилите и във флиртче или софиянче пише неща от сорта Аз СъМ КуЧкЪъЪ... Fuck me, I am famous и тем подобни 8-)
hooliganka89
02-29-2008, 07:48
Ем,нова мода,кво да прайм :D
Аз най-често съм срещала-"Кучка съм и квоо","Кучка съм,но не твоята" или "Курва съм,ама от класа" :D :D :D
Смятайййй!
Spider4eto
02-29-2008, 07:50
аве все повече и повече затъпява всяко следващо пололение, тъжно но факт :(
Разбрахме, че имаш самочувствие до небето, а дали е с покритие - никой не знае.Само, че престани да пълниш с глупавите си теми форума.Айде, със здраве!