PDA

View Full Version : Чувствам се много зле...

Shtastl1va
02-29-2008, 19:05
Здравеите... Пиша тук, защото имам нужда да споделя с някой, а вече нямам вяра в никой. Толкова ми е мъчно. Сигурно от седмица все си плача като съм сама и не ми е до усмивки. След като виждам вече края, а наистина много го обичам. Чувствам се толкова самотна. Никои не ме разбира, с никои не мисля, че мога да споделя :( С това момче сме вече толкова много време. Не мисля, че сме си омръзнали, но всичко май ни идва в повече. Толкова много караници и недоверие, но как мога да му вярвам след всичко което ми е причинил, а за това той обвинява мен, докато аз мисля, че виновния е той. Проблема иде от там, че все ме разочарова по някакъв начин, че разбирам много неща все от някъде другаде, а като го питам ми казва, че нищо не криел.. Тогава, защо не ми казва той????
Не знам, но в момента и искам да съм сама, в същото време не искам да се разделяме :cry: :smt022 :cry: :cry: Сигурно ви е писнало от ревливи истории.. съжалявам ... :cry:

sweet_sorcerer
02-29-2008, 19:09
Милата....аз скоро се разделих с моя фр поради почти същите причини - непрекъснато се карахме, той ме разочароваше и т.н Бих те посъветвала да го оставиш - в началото ще ти е мн гадно,ама после всичко минава и разбираш, че това е било правилния избор...поне аз така мисля....Или си дайте почивка и вижте как е по-добре - заедно или по отделно...айде успех :)

kobrichka
02-29-2008, 19:12
Лично според мен проблема ви идва оттам,че си прехвърляте топката,кой е виновен и кой не.За един скандал са необходими двама,никога не е виновен само единият.Помисли хубаво какво искаш всъщност.Ако сега се нуждаеш да си сама не е нужно да се разделяте просто искаи малко време,за да си изясниш нещата.Често пъти точно този размисъл е необходим,за да разбереш че не можеш без даден човек.Както и обратното...разбираш,че нямаш нужда от даденият човек,но за да разбереш как да постъпиш просто помисли.Успех и направи това което смяташ и искаш :)

sexita
02-29-2008, 19:14
Изчакай мила...щом още не си готова,не се разделяйте.Нали не го искаш?
Може би просто сте в такъв кофти период...и аз имам дни в които само глупости си мисля и даже се карам понякога с гаджето за глупостите,които ми ражда главата,докато не осъзная,че си внушавам повечето неща и всъщност всичко си е наред..
Успокой се...погледни от другата страна на нещата...излезте някъде,на някое интересно място или просто идете и се забавлявайте :) Стига сте драматизирали нещата и двамата...така ще заличите чувствата с фалш...
Просто помисли и ще осъзнаеш,че имате много по-хубави мигове,от колкото лоши...направи си равносметка и ако всичко е наред,следващия път,когато тръгнете да се карате,просто го гушни и му кажи,че не искаш да се карате :smt056

Nik4o_Spain
02-29-2008, 19:16
Spored men si daite 1-2 meseca po4ivka i 2-mata 6te razberete dali ste edin za drug

Shinigami
02-29-2008, 19:21
Напийте се и двамата! до дупка!
ше ви мине и ше се обичате пак..! :grin:

Nik4o_Spain
02-29-2008, 19:34

Tova ne e na4ina 6te se napiqt i 6te se opravqt a moje i pove4e da se skarat kato iztrezneqt pak 6te e sa6toto nai dobre e razdqla za izvesno vreme az sam go pravil i deistva :)

So unbelievable love..
02-29-2008, 19:44
Изчакай мила...щом още не си готова,не се разделяйте.Нали не го искаш?
Може би просто сте в такъв кофти период...и аз имам дни в които само глупости си мисля и даже се карам понякога с гаджето за глупостите,които ми ражда главата,докато не осъзная,че си внушавам повечето неща и всъщност всичко си е наред..
Успокой се...погледни от другата страна на нещата...излезте някъде,на някое интересно място или просто идете и се забавлявайте :) Стига сте драматизирали нещата и двамата...така ще заличите чувствата с фалш...
Просто помисли и ще осъзнаеш,че имате много по-хубави мигове,от колкото лоши...направи си равносметка и ако всичко е наред,следващия път,когато тръгнете да се карате,просто го гушни и му кажи,че не искаш да се карате :smt056

+1

Shtastl1va
02-29-2008, 20:06
Много съм ви благодарна за бързите отговори.. Накараха ме да се позамисля. Може би, сте справи, че имаме нужда от малко почивка. Надявам се почивните дни да са ми достатъчни за да помисля хубаво и да взема някакво решение, защото това положение вече не се търпи. :cry:
Отново благодаря, наистина сте много мили :cry:

VinDiesel
02-29-2008, 20:58
Не винаги вярвай какво ти казват другите не винаги другите казват истината :) постарай се повече да си вярвате и няма да има караници.Караниците ви идват от там че вие си нямате доверие :)

spensi
02-29-2008, 22:47

МнениеПуснато на: Съб Мар 01, 2008 12:58 am Заглавие: Отговорете с цитат
Не винаги вярвай какво ти казват другите не винаги другите казват истината Smile постарай се повече да си вярвате и няма да има караници.Караниците ви идват от там че вие си нямате доверие Smile

MiMcHeToOo
02-29-2008, 23:47

Омг.. +1!