View Full Version : С друг зад гърба на гаджето ми...
Здравейте на всички :)
Сега и аз ще си споделя проблема :? и се надявам да ми дадете съвети, защото съм я закъсала. Въпросът е там, че си имам приятел с когото съм от 7 месеца, но тръпката във връзката ни се поизгуби (поне аз не я чувствам както в началото) и така се случи че започнах да се виждам тайно от приятеля ми с друго момче. Няма чувства, просто :-) Знам, че много от вас ще ме осъдят, но се случи и продължавам да го правя :oops: Много съм объркана и не знам какво да правя ... да се разделя с прятеля си или да продължавам така :(
Някой изпадал ли е в същата ситуация? Ако е изпадал моля да сподели своя опит и мнение :) И дори да не е пак ще съм благодарна ако каже мнението си :)
щом нема чувства ващай другия 8-)
Проблема е,че чувствата ми са на приливи и отливи, докато той държи на мен винаги :oops:
sweet_f4e88
02-29-2008, 20:23
Аз доколкото разбирам с единия няма вече тръпка, с другия пък няма чувства, а просто така...май нито единия, нито другия.. :wink:
ami i az sum izpadala v podobna situaciq...nqkolko puti daje...mi kvo da ti kaja...nakraq gadjeto mi vse razbira6e,no mi pro6tava6e...i az prodaljavah taka,za6toto vse pove4e se ubejdavah 4e 6te e s men kakvoto i da napravq i zloupotrebih nqkolko pati s tazi negova lubov....sega ve4e sled kato ot mn vreme ne sum s nego,nito puk s nqkoi ot oneq strani4nite...v surceto mi e ostanal samo toi,ne i tezi drugite,i 4estno kazano se 4uvstvam tapo 4e taka sam se darjala kato poslednoto kurve.....ta pravi si izvodite..... ma...de da znam tupo e...re6i kakvo iska6...ne e nujno da go naranqva6,prosto moje6 da go pusne6 na svoboda ako ve4e ne si sigurna 4e go iska6!
Проблема е,че чувствата ми са на приливи и отливи, докато той държи на мен винаги :oops:тва че той държи на тебе винаги няма значене, щом твойте чувства са на отливи по добре намери някой друг.
VinDiesel
02-29-2008, 20:49
Най-добре му кажи истината не го лъжи хубаво е той да разбере с какво момиче ходи и да се изясните дори и това да завърши с край на вашата връзка. По добре не го лъжи тва ми е съвета
CucAgMuH
02-29-2008, 21:01
To vse nyakoga shte razbere kakvi gi vyrshish... veche si v zatvoreniyat kryg :) I da mu kajesh i da ne mu kajesh - zapochvash da prilichash vse poveche na edin drug tip momicheta... whatever
Kakto se pee v edna "ubava" pesen:
"You promised me the ending would be clear
You'd let me know when the time was now
Don't let me know when you're opening the door
Stab me in the dark, let me disappear
..."
Imah podobna sluchka. Mackata reshi da si priznae, s misylta da i prostya(ili neshto ot sorta beshe). Ne vyrshi rabota.
1) Horata sa sklonni da povtaryat greshkite si. Shteshe da go napravi otnovo.
2) Nikoga nyamashe da moga da i imam doverie dori za toletnata si - vseki pyt shtyah da proveryava dali ne e zaselila pirani tam.
3) Shtyah da se prevyrna v poredniyat revniv idiot i da si dokarvam na glavata izlishni pritesneniya.
Imashe i razni drugi neshta, veche ne si gi spomnyam yasno. :) Predpolagam sega shtastlivo se liushti s nyakolko choveka, lyjeiki vsichki. Enjoy. Spored men nyamash veche rabota s priytelyat ti - zaryazvai go. Ako razbere kakvo e stanalo - krai. Ako ti prosti, znachi e maloumen(a ti ne iskash da se dvijish s maloumni hora, predpolagam) :?
bebence_ff
02-29-2008, 21:03
zdravei , az sam v sa6tata sityaciq v momenta i te razbiram samo 4e moqta vrazka e dalgogodi6na . i pri men ne6tata sa na prilivi i otlivi ty ne moga bez nego i go obi4am tu iskam drygoto mom4e s koeto se vijdame , tova 6te e taka dokato ne si izqsnq 4uvstvata , zatova i moia savet kam teb e da se izqsni6 i da se vijda6 i s dvamata dokato ne razbere6 kakvo iska6 i s koi go iska6 togava da prodalji6 samo s ediniq :)
Ти очевидно си на 15, за тази възраст това е напълно нормално, а и не само за тази... Когато тръпката от първите месец-два се загуби всичко се превръща само в навик. На по-зряла възраст е същото, но човек вече е с друга ценностна система и мислене и може да проумее, че първоначалната тръпка и перманентното свиване на корема няма как да го има винаги, но има други не по-малко важни неща, които остават...
zdravei , az sam v sa6tata sityaciq v momenta i te razbiram samo 4e moqta vrazka e dalgogodi6na . i pri men ne6tata sa na prilivi i otlivi ty ne moga bez nego i go obi4am tu iskam drygoto mom4e s koeto se vijdame , tova 6te e taka dokato ne si izqsnq 4uvstvata , zatova i moia savet kam teb e da se izqsni6 i da se vijda6 i s dvamata dokato ne razbere6 kakvo iska6 i s koi go iska6 togava da prodalji6 samo s ediniq :)
а ти от колко време си в тази ситуация?
Spored men tova koeto pravi6 e ujasno.Za moment se zamisli dali na teb 6te ti haresva ako toi postypi taka :? ujasno e :-x
bebence_ff
02-29-2008, 21:14
а ти от колко време си в тази ситуация?
ot nqkolko meseca moje bi 4 5 re6enieto nqma da ti bade lesno sig hem iska6 edin pat 1niq hem drugiq poznato mi e no idva moment v koito moje i nas da ne ni iskat :)))
teenkopele
03-01-2008, 04:39
Сега и аз ще си споделя проблема :? и се надявам да ми дадете съвети, защото съм я закъсала. Въпросът е там, че си имам приятел с когото съм от 7 месеца, но тръпката във връзката ни се поизгуби (поне аз не я чувствам както в началото) и така се случи че започнах да се виждам тайно от приятеля ми с друго момче. Няма чувства, просто :-) Знам, че много от вас ще ме осъдят, но се случи и продължавам да го правя :oops: Много съм объркана и не знам какво да правя ... да се разделя с прятеля си или да продължавам така :(
Някой изпадал ли е в същата ситуация? Ако е изпадал моля да сподели своя опит и мнение :) И дори да не е пак ще съм благодарна ако каже мнението си :)
С такова скапано поведение далеч няма да стигнеш...
Като нямаш чувства към момчето, с което си от 7 месеца...защо просто не му го кажеш, а продължаваш да го гледаш в очите и да го лъжеш? Не смяташ ли, че заслужава поне това?
Страх ви е да не останете сами.за теб най-добрия вариант е тоя мимолетния да изпита чуства към теб ама няма да стане и това че си наранила ще ти се върне и на теб :-P
a prikazkata "ot dva stola na zemqta" 4uvala li si q?!
Pliok0019
03-01-2008, 07:58
Реши сама. Може да се откажеш и от двамата и да потърсиш нещо по-интрресно. Но в никакъв случай недей да ги въртиш и двамата...По-ужасно и глупаво нещо от това няма.
aftercollabz
03-01-2008, 08:03
Айде да не си казвам думата за такива като вас, че ще се обидите! Пожелавам ви всичко, което правите да ви се връща многократно в следващите години.И моята приятелка правеше такива чалъми, та я шутирах, дано и вашите момчета се усетят, че е срамота човек да се занимава с такива момичета. :-x
Не го лъжи,бъди с другото момче,ако чувстваш че искаш да си с него когато го загубиш и той иска отново да сте заедно ще се обичате повече от всякога.
DiabolicAngel
03-01-2008, 10:44
Нито с единия,нито с другия! 8-)
От два стола-на земята ще се окажеш накрая,така че до като е време се вземи в ръце и не лъжи себе си и момчетата най-вече!
Ще ме извиняваш, ама това твойто - няма такава глупост...
За какво си с приятеля ти?Остани с другия за разнообразие, след като с него чувства и тръпка няма.
Еми всичко, което си написала, говори, че просто не си обичаш истински гаджето... Щото ако си го обичаше щеше да се задоволиш с него, а не кривваш в страни... Нищо... Случват се понякога такива неща... По-добре скъсай с него... Но го направи по любезен начин и постепенно като му намекваш, за да не вземе да му дойде като гръм от ясно небе... :(
zvezdichka777
03-01-2008, 14:51
Ако приятелят ти разбере ще се почувства страшно предаден ... ако го обичаш или някога си го обичала,зарежи другия и продължи с приятелят си .. а ако ти е по-добре с другия и се чувстваш добре с него,то остави приятелят си .. поне да не го правиш на маймуна . Така и с двамата не става щото накрая от два стола ще паднеш на земята !
Винаги съм мразела лъжата. Хората имат усти, за да обсъждат проблемите, нали се сещаш, че има друг начин?!
Защо се задоволяваш с това да живееш, лъжейки човека до себе си? Мислиш ли, че е справедливо? Не. Всичко се връща. Ако сега правиш зло на някой, ще страдаш и ти след време и то много зле.
Ако не оценяваш момчето до себе си, ако не го искаш, кажи му го. Скъсайте, но не и да го лъжеш. Това е подло!
В момента съм в такава ситуация, само че малко извъртяна. Смисъл защото той си има гадже пък се веждами тайно ии ... Даже смятам тая вечер да го питам какво смята да прави... Пък колкото до темата не знам как да ти помогна разбирам,че си объркана,защото го виждам това и в неговите очи ... Просто трябва да решиш ... Но не продължавай да лъжеш приятеля си дълго още ...
*SwEeTy_KiTtY*
03-01-2008, 18:13
Проблема е,че чувствата ми са на приливи и отливи, докато той държи на мен винаги :oops:
Тва колко познато ми звучи...
Ми решението,според мен,е да се разделите-временно или за постоянно,просто се разделете,поне докато се увериш в чувствата си!Но не е правилно да го лъжеш така!Просто не е... :?
evelinka1122
03-01-2008, 18:44
Щом се виждаш с друг значи точи този нека да го наречем "7 месеца" ти е писнал и просто не го обичаш! Зарязвай го и бягай при другия не го лъжи и за нищо не света не продължавай така защото ще останеш и без двамата!
Хмм... нека да позная! Ти си ку*ва? :(
нем :) не съм курва и се надявам да не стана ;) благодаря на вс за съветите ... готово ... прекратих връзката и с двамата .... да се надявам че влемето през което ще съм сама ще е достатъчно да разбера какво наистина искам :) Още веднъж благодаря
btw някой беше предположил, че съм на 15 нем на 16 съм и съм сбъркан пубер ... знам си ;)
Айде вече може да заключите темата и :-) на всички :)
Spider4eto
03-01-2008, 20:06
евалата правилно си постъпила, което доказва че не си курва(което си помислих в началото :oops: ) ае успехи :-)
[B]a[N]D[i]T[k]a
03-01-2008, 21:55
изгубила се е тръпката.. какво правиш все още с него?! :) и от кфо да ти е виновно ебати тои ако е искал да се запази тръпката е щял да го направи сигурно ма не го е направил .. :?
Mademoiselle
03-02-2008, 05:03
trqbva da sedne6 i da se izqsni6 sas samata sebe si.az v takiva slu4ai si predstavqm bade6teo saotvetno s ediniq,posle s drugiq,sledovatelno kak 6te se 4uvstva6 ako skasa6 s parviq ili vtoriq go nqma.na kogo darji6 pove4e,s koi si po-6tastliva i koi otgovarq na razbiraniqta ti za me4tanata ot teb vrazka :wink: uspeh :smt117
sexy_momi4e
03-02-2008, 06:20
остави го,няма смисъл да продалжаваш да го нараняваш по този начин,нека и той си намери друго момиче,което ще го обича повече от теб...
evelinka1122
03-02-2008, 10:37
Браво бе момиче!!! :-)
Raderfort
03-02-2008, 14:25
:x курва
Raderfort
03-02-2008, 14:28
:-x много курви станахте. моя съвет е остави го рано или късно ще се намери някое свястно момиче :x
Mademoiselle
03-02-2008, 15:48
za kurvi 4e sa ne mojem mai da kajem,ama e skapano da si igrae6 taka s 4uvstvata na kogoto i da e,po-dobre vzemi re6enie i ne se oflqnkvai
Щом вече нямаш същите чувства по -добре остави приятеля си и опитаи с другот момче! :?
ice__heart
03-03-2008, 12:20
Намирам се в подобна ситуация.С моето момче сме заедно от 2 год.и половина и наистина се обичаме.Не знам обаче дали това не е просто навик....тръпката я няма вече.А това според мен е най-важното.Няколко пъти сме се разделяли, но за кратко.След 1-2 дни отново сме се събирали.И преди седмица срещнах другото момче - двамата са напълно различни един от друг.Изпитвам нещо непознато за мен.По цял ден мисля за него.Не знам какво да правя.Не мога да продължавам така.Не мога да лъжа.Чувствам се ужасно...
menta_loverka
03-03-2008, 12:26
Hva6tai druiq 6tom si na prilivi i otlivi zna4i vsve4e e istoriq po-dobre za kratko s drug otkolkoto da kesi6 na edno polojenie a i rano ili kusno gadjeto ti 6te razbere 4e mu izneverqva6 i 6te stane po zle
Добре ве много сте ми странни и ти и хората като теб ... Еми като е няма тая тръпка с гаджето ти както преди .. тогава закво седиш още с него ами не му го кажеш и да скъсате.... а и + тва ся го лъжеш с друг ... ебахти лично аз ако съм на гаджето ти и разбера няма те погледна и ще оплюя :P
Добре ве много сте ми странни и ти и хората като теб ... Еми като е няма тая тръпка с гаджето ти както преди .. тогава закво седиш още с него ами не му го кажеш и да скъсате.... а и + тва ся го лъжеш с друг ... ебахти лично аз ако съм на гаджето ти и разбера няма те погледна и ще оплюя :P
Лично аз не късам с него, защото ме е страх, че дотолнова съм свикнала с него, че ако се разделим няма да мога да се оправя :oops: Знам че е тъпо, но така го чувствам :oops:
Може и така да се чувстваш, но ти не си помислила за него и как той би се чувствал, защото продължаваш да го правиш.