PDA

View Full Version : Някой дето е по-опитен да помогне

gandji
03-01-2008, 08:04
Начи проблема ми е следня : Имах си приятелка с която ходих 1 седмица и много държа на нея а даже незнам дали да кажа че съм влюбен щот се пак съм на 15 години а има и много хляб да изям , на мен ми беше супер когато бях с нея , предполагам и на нея и е било супер ако съдя от това което ми е казвала . Но преди 2 дена ми каза че много държи на мен като момче и иска да бъдем само приятели и да прекратим вразката си докато е време защото забелязала че много съм се привързвал към нея и неискала по нататък да ма наранява ... кво да прая , постоянно мисля за нея и откакто скасахме изобщо не съм същя какъвто бях преди ( поне така казват моите приятели ) . Някой ако ми каже кво да правя ще съм много благодарен , пък ако мислите че няма шанс тя да са върне при мен ми кажете най-добрия начин да я забравя

VinDiesel
03-01-2008, 08:25
Според мен тя е искала просто да скъса с тебе това да не те наранява и т.н тва са женски измъквачески истории от ситуацията. Тя ако държи на тебе няма да мисли кво ще стане по нататък.Най - добре спри да и приказваш изолирай я въобще се едно че не я познаваш тя ако почне да те търси и такива работи да си чатите по скайп почни да се правиш на недостъпен но усети момента в който да и кажеш да излезнете на кафе и вече знаеш кво да правиш.Ако тя не започне да те търси след като си я изолирал от твоя свят значи тя не държи въобще на тебе :)

vamp
03-01-2008, 08:27
Начи проблема ми е следня : Имах си приятелка с която ходих 1 седмица и много държа на нея а даже незнам дали да кажа че съм влюбен щот се пак съм на 15 години а има и много хляб да изям , на мен ми беше супер когато бях с нея , предполагам и на нея и е било супер ако съдя от това което ми е казвала . Но преди 2 дена ми каза че много държи на мен като момче и иска да бъдем само приятели и да прекратим вразката си докато е време защото забелязала че много съм се привързвал към нея и неискала по нататък да ма наранява ... кво да прая , постоянно мисля за нея и откакто скасахме изобщо не съм същя какъвто бях преди ( поне така казват моите приятели ) . Някой ако ми каже кво да правя ще съм много благодарен , пък ако мислите че няма шанс тя да са върне при мен ми кажете най-добрия начин да я забравя

Абе седни и говори с нея,покажи малко характер,ако не стане продължи напред.Такъв е живота,не мисли много,а действай и чувствай,мисленето и приказките бъркат нещата като,че ли.

MishitoOo
03-02-2008, 14:44
аммм аз от личен опит като момиченце мога да ти кажа че просто е искала да скъса с теб но по по мил начин :?

bibo
03-02-2008, 14:57
аммм аз от личен опит като момиченце мога да ти кажа че просто е искала да скъса с теб но по по мил начин :?

точно...ако ме питаш обаче защо е била с теб ще ти кажа че не знам,това са жени никой не ги разбира..

led_i_ogyn
03-02-2008, 15:01
Колкото и кофти да звучи и според мен е по-добре така...Явно тя не изпитва толкова силни чувства към теб и наистина после ще ти е по-гадно.Ти ще си свикнал с нея, ще си я заобичал повече и повече ще боли...Опитай се да я забаравиш и след време ще ти мине!

Prokopi
03-04-2008, 13:26
Яж сладолед.Гледай драми и реви.

Така се справям аз :П

Да не ти пука.На твоите години ги режех и нападах най-добрата и приятелка.И колкото и да викат че жените са солидарни ... не са :)

Co0kIe
03-04-2008, 14:23
Най - добре спри да и приказваш изолирай я въобще се едно че не я познаваш тя ако почне да те търси и такива работи да си чатите по скайп почни да се правиш на недостъпен

Не съм много съгласна :? Все пак сте били много близки явно - не можеш да я изолираш така! Но да, покажи й че не е единствената и ако тя има още чувства към теб мисля че ще разбере че не може без тебе! Попринцип на момичетата им трябва малко време да усмислят нещата така че не се впрягай много мисля че можете да се оправите :)

Abigoria
03-04-2008, 14:29
Най - добре спри да и приказваш изолирай я въобще се едно че не я познаваш тя ако почне да те търси и такива работи да си чатите по скайп почни да се правиш на недостъпен

Не съм много съгласна :? Все пак сте били много близки явно - не можеш да я изолираш така! Но да, покажи й че не е единствената и ако тя има още чувства към теб мисля че ще разбере че не може без тебе! Попринцип на момичетата им трябва малко време да усмислят нещата така че не се впрягай много мисля че можете да се оправите :)
Аз имах един подобен случай, само дето той ме заряза... После, когато уж го забравих, почна да ми звъни и да ми се моли да се върна при него, и аз, патката, му отказах, и тоя почна да ме игнорира... Както и да е, мина му, ама беше мн шит... недей така :?

Yr1m
03-05-2008, 05:20
Kill 'em all .....
пич ... ти можеш да си на 5 и пак да се влюбиш ебати .... обаче виж да обичаш и да се влюбиш са много ра3лични неща ... както и да е ... нека ти го кажа по друг начин, тя просто иска да скъса с теб ... а3 нямам тия проблеми 3ащото а3 се опитвам да се отървавам от тях .... другото което е
тя не те 3аслужава щом ти толкова държиш на нея и тя иска да скъсате .... някои момичета трябва да са благодарни че има момчета като това ... а3 съм и3вратен .... това обижда ли ви?