PDA

View Full Version : Нещастен съм

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
03-01-2008, 14:38
просто искам да кажа колко нещастен се чувствам ... не намирам външни фактори, които да ми влияят просто въртрешното ми състояние е под някакво тъжно напрежение, което ме смазва и прави труден и груб ... не мога да съм търпелив, не мога да съм мил ... нещо в мен се пречупи след като изживях някой любовни разочарования ... едно от които сложи край на последните ми истински чувства ... и сега в мен има една глуха празнота на лицемерие и грубост( не физическа) . не е по силите ми да проведа 1 диалог без да кажа нещо неудобно или да обидя (по недиректен начин). искам само да споделя ... вярвам че е временно и че съм объркан ... но не мога да дам шанс на новите хора в живота си, а ги отблъсквам преди да ги опозная :cry: тъжно ми е :cry:

NightGuardian
03-01-2008, 14:42
Ако си момче , се държиш като "путка". Ако пък си момиче , немога да ти помогна :grin:

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
03-01-2008, 14:44
Ако си момче , се държиш като "путка". Ако пък си момиче , немога да ти помогна :grin:

момче съм ... а може би съм 1 идея по-емиционална личност от теб.... знае ли човек ...

w0sh
03-01-2008, 14:44

За жалост е момче. Ех не се научиха как се държи един мъж.

zvezdichka777
03-01-2008, 14:47
опитай се да се пребориш с това свое състояние,наистина е кофти,не съм била на твое място но мисля че е гадно ... аз също мисля че това състояние е временно и се опитай да изживееш този момент колкото се може по-бързо за да не нараняваш с грубоста и отношението си повече хора ... :( :( :(

yuyuto
03-01-2008, 14:49
Еми мдам... Дано да е временно... :-| Опитай се да потиснеш това чувство и да го преодолееш... :) \:D/

VinDiesel
03-01-2008, 14:54
Пича и аз бях така мин година май месец 2007 скъсах с гаджето ми и не исках да се обвързвам вече беше ми дошло до гуша. Срещнах едно момиче което определено като го видях за 1-ви пат в даскало ме промени изцяло.Това стана чак сега на средата на януари месец тази година :) започнахме да си говорим по скайп в даскало е такива и вече от 2 седмици ходя с нея :) и ми е супер готино с нея :) Та искам да ти кажа че няколко месеца може би няма да поглеждаш момиче докато не намериш момиче което да те промени :)

NightGuardian
03-01-2008, 15:02
Това беше в кръга на шегата. Гледай , да не мислиш за случилото се ,поне така мисля ,че ще е най-добре.Не съм изпитвал нещо като теб затова може би незнам др. нещо което да направиш :?

nicolepcd
03-01-2008, 15:07
Ми "различните" хора винаги са нещастни. #-o Опитвала съм да ти помогна, но ти наистина не допускаш нови хора около себе си. Ако пак ще ме обиждаш ... (няма да споменавам как, защото не искам [-X ) по - добре не продължавай да четеш. Знаеш ли, че никой не си е позволявал да ми говори така??? И самата аз не знам защо не те оставих още в началото :-s А това, че се държи като "путка" пък беше егати тъпото изказване...
Не мисля, че щом си се сблъскал с някакви разочарования в живота трябва да отблъскваш всичко... :roll: Изглежда прекалено бързо даваш преценка за човек, а това е един голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяям минус (2 пъти колко тебе) :neutral: Рязката промяна на настроения също ти влияе отрицателно, тъй като сега ти е тъжно, а след 1 - 2 часа няма да ти пука и ще пръскаш обиди на ляво и на дясно... ;-) И като ти е тъжно съм сигурна, че след 2 часа няма да е така... Момент на слабост... Днес не ти беше много тъжно, за разлика от мен :cry: НОООООО седнах и се замислих за хубавите неща в живота, и установих, че няма смисъл да си тровя живота... И сега съм си весела, макар, че времето не е весело... :-k Май ще завали... #-o Не ме слушай, едва ли ти "пука", но все пак ми е леко жал за теб. Даже и аз не знам защо... днес ме обижда и какво ли още не, а мен ми е жал... Ако пак ще ми казваш нещо лошо, по - добре го напиши на едно листче, и ми го дай във вторник... Аз няма да го отварям [-( Айде, стига си драматизирал... :smt011 За всичко има време... И въпреки всичко ти казвам Успех \:D/

VinDiesel
03-01-2008, 15:19
Ми "различните" хора винаги са нещастни. #-o Опитвала съм да ти помогна, но ти наистина не допускаш нови хора около себе си. Ако пак ще ме обиждаш ... (няма да споменавам как, защото не искам [-X ) по - добре не продължавай да четеш. Знаеш ли, че никой не си е позволявал да ми говори така??? И самата аз не знам защо не те оставих още в началото :-s А това, че се държи като "путка" пък беше егати тъпото изказване...
Не мисля, че щом си се сблъскал с някакви разочарования в живота трябва да отблъскваш всичко... :roll: Изглежда прекалено бързо даваш преценка за човек, а това е един голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяям минус (2 пъти колко тебе) :neutral: Рязката промяна на настроения също ти влияе отрицателно, тъй като сега ти е тъжно, а след 1 - 2 часа няма да ти пука и ще пръскаш обиди на ляво и на дясно... ;-) И като ти е тъжно съм сигурна, че след 2 часа няма да е така... Момент на слабост... Днес не ти беше много тъжно, за разлика от мен :cry: НОООООО седнах и се замислих за хубавите неща в живота, и установих, че няма смисъл да си тровя живота... И сега съм си весела, макар, че времето не е весело... :-k Май ще завали... #-o Не ме слушай, едва ли ти "пука", но все пак ми е леко жал за теб. Даже и аз не знам защо... днес ме обижда и какво ли още не, а мен ми е жал... Ако пак ще ми казваш нещо лошо, по - добре го напиши на едно листче, и ми го дай във вторник... Аз няма да го отварям [-( Айде, стига си драматизирал... :smt011 За всичко има време... И въпреки всичко ти казвам Успех \:D/
Тука не си права той те е обиждал несъзнателно. Не е искал да те обиди просто е в труден период за него невярвам да е на повече от 15-16 години

nicolepcd
03-01-2008, 15:22
Тука не си права той те е обиждал несъзнателно. Не е искал да те обиди просто е в труден период за него невярвам да е на повече от 15-16 години
Аз мисля, че това в никакъв случай не го оправдава. И аз съм имала такива периоди, но съм се обиждала себе си, не него! И да, на повече от 15 - 16 е!!! :)

VinDiesel
03-01-2008, 15:24
Ние момчетата не сме като вас момичетата въпреки че вие когато сте в цикъл всеки ви е крив тва неможе да го отречеш и мисля че неговите обиди към тебе са оправдани с психическото му състояние

Spider4eto
03-01-2008, 15:26
Ние момчетата не сме като вас момичетата въпреки че вие когато сте в цикъл всеки ви е крив тва неможе да го отречеш и мисля че неговите обиди към тебе са оправдани с психическото му състояние аве и тебе ако те болеше кура и ти щеше раздразнителен и секи щеше да ти е крив :D

nicolepcd
03-01-2008, 15:34
Ние момчетата не сме като вас момичетата въпреки че вие когато сте в цикъл всеки ви е крив тва неможе да го отречеш и мисля че неговите обиди към тебе са оправдани с психическото му състояние
Ааа, отричам това за цикъла!!! Ако 80% от жените/момичетата са така, то аз не съм! :) Е, аз като съм разстроена да не би това да трябва да означава да си обиждам??? Хах, много интересна логика имаш... Разбирам, че му е тежко... Но когато на мен ми е тежко просто ставам от компютъра, лягам и спя (плача), докато не ми мине... А не си намирам жертва из форума или скайпа, за да си пообиждам малко, че ми е нещо зле, и съм разстроена... Вярно е, че каза, че момичетата и момчетата са различни, но въпреки това... Все тая, не искам да се карам със съфорумци :)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
03-01-2008, 15:58
Ааа, отричам това за цикъла!!! Ако 80% от жените/момичетата са така, то аз не съм! :) Е, аз като съм разстроена да не би това да трябва да означава да си обиждам??? Хах, много интересна логика имаш... Разбирам, че му е тежко... Но когато на мен ми е тежко просто ставам от компютъра, лягам и спя (плача), докато не ми мине... А не си намирам жертва из форума или скайпа, за да си пообиждам малко, че ми е нещо зле, и съм разстроена... Вярно е, че каза, че момичетата и момчетата са различни, но въпреки това... Все тая, не искам да се карам със съфорумци :)

не си търся жертви ... хаха изкараме като форумен изнасилвач или нещо от този сорт ... просто ти настояваш ли настояваш да разбереш какво ми е ...

nicolepcd
03-01-2008, 16:02
не си търся жертви ... хаха изкараме като форумен изнасилвач или нещо от този сорт ... просто ти настояваш ли настояваш да разбереш какво ми е ...
Е, да бее... Форумен изнасилвач... :lol: Глупоти говориш... и го знаеш много добре... Не настоявам нищо да ми казваш и ако съм настоявала... едва ли някога ще проява "настоятелство" относно тоя въпрос и какъвто и да е било друг... :?

Spider4eto
03-01-2008, 16:02
ми трябва да си преосмислиш живота ама тва е само временно. Ще го преживееш. Ти си пич 8-)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
03-01-2008, 16:14
Е, да бее... Форумен изнасилвач... :lol: Глупоти говориш... и го знаеш много добре... Не настоявам нищо да ми казваш и ако съм настоявала... едва ли някога ще проява "настоятелство" относно тоя въпрос и какъвто и да е било друг... :?

аз си те лоф въпреки сичко :-)

xXxScreamxXx
03-01-2008, 16:19
oh.................znam kfo ti e az s1m v s16toto polojenie......gadno naistina :(

nicolepcd
03-01-2008, 16:19

аз си те лоф въпреки сичко :-)
Мда, много ме обичаш... :lol: Днес ми го показа :-) :D И какво е това "въпреки всичко" ... Да не би да съм ти направила нещо, че да имаш повод да ме мразиш??? 8-) (бъзикам се :-o ) Ок, поне ако е останало малко поне малко уважение към мен, вземи махни това от скайпа "мразя се", защото не говори нищо хубаво за теб... :? Последното нещо за което те моля... :)

MiMcHeToOo
03-01-2008, 17:02
Споко, ще ти мине. Всеки минава през разни неприятни периоди.

CuRly_Doll
03-01-2008, 18:14
Ами....И аз като теб след някои любовни разочарования се почувствах тъжна и изобщо не ми беше на кеф,и аз като теб се карах с хората и не ги допусках до мен,обиждах ги...абе много тъжен период беше..ноо мисля,че го преживях,макар че беше дълъг за 2 седмици осъзнах колко глупости съм направила-извиних се на хората,които нараних и започнах да допускам другите до себе си.Ще ти мине както и на мен надявам се!Просто не се отчайвай и брой до десет преди да кажеш или направиш нещо-помага наистина :)

Made_of_Pain
03-01-2008, 18:17
Бъзикаш се нещо...
По коментари все съм оставала с впеч., че си някъв веселяк =)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
03-01-2008, 18:18
Много Благодаря на Всички :)

princesa_viki
03-01-2008, 18:49
Според мен най-добрият вариант е да споделиш с приятели.
По едно време и аз бях в такава ситуация(така да се каже...)
И поговорих просто с този човек,заради който бях така.
Ако имаш възможност,колкото и глупаво да ти се струва,поговори с човека,който ти е причинил това.Може да се почувстваш по-добре

princesa_viki
03-01-2008, 18:51
Бъзикаш се нещо...
По коментари все съм оставала с впеч., че си някъв веселяк =)
И аз съм останала с такова впечатление...Явно по този начин се опитва да го прикрие :)

evelinka1122
03-01-2008, 18:53
Ох... и аз до някъде се чувствам така но колкото и банално да звучи живота продължава! Загърби миналото и започни на чисто! Дай свобода на душата и с отворени обятия посрещни новите хора около себе си и всичко ново! :) Всеки има такива периоди в живота си ... преживявят се марак и мн трудно! Успех!!! :-)

elsy
03-01-2008, 21:12
Ох... и аз до някъде се чувствам така но колкото и банално да звучи живота продължава! Загърби миналото и започни на чисто! Дай свобода на душата и с отворени обятия посрещни новите хора около себе си и всичко ново! :) Всеки има такива периоди в живота си ... преживявят се марак и мн трудно! Успех!!! :-)
Мда, съгласна съм! Трябва да забравиш миналото, колкото и да е трудно. Дай шанс на новите хора в живота ти и може би ще откриеш щастието..именно тези нови хора могат да ти помогнат да забравиш... като се връщаш назад само се нараняваш! Затвори тази страница, забрави...Успех!!!!!!!!! :)

ady
03-01-2008, 21:20

tova 4e e mom4e i 4e se 4uvstva taka ne go pravi putka vseki moje da izpadne v takava situaciq nezavisimo mom4e ili momi4e e!

gandji
03-01-2008, 21:24
И аз вмомента съм в някъв такъв филм след като приятелката ми ме заряза , нито съм весел , секи ми е крив .... и чудо до ся съм са скарал с 3 момчета заради нея ... ама надявам са да ми мине , както са надявам и за пич-а щот е кофти кат стане така ..