Влез

View Full Version : едно момче ..

dress_me_up_in_diamonds
03-01-2008, 16:46
Здравеите ;)ами има едно момче в нашето училище.Последна година е а аз съм 1-ва, и той ми харесва,но незнам какво да правя... в неговия клас има няколко момчета с които се познавам и когато говоря с тях,ако той е там винаги ми се усмихва,закача се,оглежда ме и т.н. , дори е казал че му харесвам и няколко пъти ме е заговарял,но сме си разменяли по 2-3 думи , та мисълта ми е... какво да правя,как да ми обърне повече внимание и да разбере че ми харесва? :-)

sexa_na_kompleksa
03-01-2008, 16:54
Не споменаваш дали се познавате лично. Ако не се познавате, го направи - можеш сама до го направиш или да помолиш някои от приятелите ти от неговия клас да ти помогне. След това можеш да го поканиш да излезете и на там вече мисля, че е лесно, при положение, че и той ти се усмихва и те закача. :)
Айде успех!

MiMcHeToOo
03-01-2008, 16:58
Ми нали си говорите? Поискай му скайп, телефонче, излезте някъде.. 8)

tan0
03-01-2008, 17:06
Ми нали си говорите? Поискай му скайп, телефонче, излезте някъде.. 8) така по скайп ще е по лесно да си поговорите и да се опознаете и нещата ще трагнат... успех 8)

dress_me_up_in_diamonds
03-01-2008, 17:11
Не споменаваш дали се познавате лично. Ако не се познавате, го направи - можеш сама до го направиш или да помолиш някои от приятелите ти от неговия клас да ти помогне. След това можеш да го поканиш да излезете и на там вече мисля, че е лесно, при положение, че и той ти се усмихва и те закача. :)
Айде успех!

Амии лично не, обаче нали имаме общи познати и той е питал как се казвам и знае, и аз също знам, а за скайп... май с такива работи не се занимава :(

sexa_na_kompleksa
03-01-2008, 17:39
Ами тогава направи така, че да се запознаете лично. Щом няма скайп, направо му поискай телефона и без това в скайпа не се получава пълноценно общуване.

ihopeulikepain
03-01-2008, 17:43
Ми нали си говорите? Поискай му скайп, телефонче, излезте някъде.. 8) така по скайп ще е по лесно да си поговорите и да се опознаете и нещата ще трагнат... успех 8)

добре а кво праим ако тоя с/у тебе е некъв темерут и тря му вадиш думите с чегел .. ?

MartyParty
03-01-2008, 17:53

добре а кво праим ако тоя с/у тебе е некъв темерут и тря му вадиш думите с чегел .. ?
теглиш му една майна и си търсиш нов

dress_me_up_in_diamonds
03-01-2008, 17:55

теглиш му една майна и си търсиш нов

ама аз си искам негоо и не е темерут хихи.. искаше ми блузата да я носи :P :P :P

MartyParty
03-01-2008, 18:06
Поздровления, значи е педал!

dress_me_up_in_diamonds
03-01-2008, 18:07

хахаа еее не е :( :P

ihopeulikepain
03-01-2008, 18:07
точен отговор !

*SwEeTy_KiTtY*
03-01-2008, 18:08

:-D Нямам думи...
По темата:вземи му телефона или нещо такова,покани го да излезете,действай според ситуацията!И...успех! :grin:

nether
03-01-2008, 18:11
Ей балуши стига флудете. Ами мома, прави ти приятни закачки пита за тебе върти се около тебе... какво искаш повече :) върти се и ти не го отбягвай "ври" му се и ако не е от тъпите ще направи нещо по въпроса. Ако пък немаш търпение го покани ти да излезете, а това със скайпа... пълна тъпотия просто скайпа те свързва с даден човек по съвсем различен начин и някакси после като се видите ще ви е по дървено. Най-добре лично и те така :)

MartyParty
03-01-2008, 18:17

хахаа еее не е :( :P
Откъде знаеш :-P Може да има скрита женска страна и да не ти я показва.Може да носи женско бельо и ти да не си забелязала.Както и да е...Ако наистина е момче ,както твърдиш,значи те харесва и следващия път ,като си пишете или се видите,го изтезавай малко да излезете.

dress_me_up_in_diamonds
03-01-2008, 18:20
мм .. малко ме е срам ама щом го искам трябва да направя нещо така чеее..... :P 8)

koalka
03-01-2008, 18:40
Щом така е казвал и прави някакви намеци, че има симпатии към теб - няма от какво да се притесняваш.Ако не се познавате - кажи на някое от момчетата, с които ти се познаваш, да ви запознаят.Говори си по-често с него, покани го да излезете някой път, но така че да е чисто приятелска срещата в началото(уж).Според мен ще схване намека, все пак и той те харесва.

dress_me_up_in_diamonds
03-01-2008, 18:45
Щом така е казвал и прави някакви намеци, че има симпатии към теб - няма от какво да се притесняваш.Ако не се познавате - кажи на някое от момчетата, с които ти се познаваш, да ви запознаят.Говори си по-често с него, покани го да излезете някой път, но така че да е чисто приятелска срещата в началото(уж).Според мен ще схване намека, все пак и той те харесва.

Да, и аз за това си мислех.. абе ще видим у вторник на училище какво ще стане :P Стискайте палциииии :P