View Full Version : ---
pasii_sladuranata
03-01-2008, 21:09
--
Made_of_Pain
03-01-2008, 21:13
Първо реши проблема с невъзможността ти да пишеш, после мисли за останалите.
Такъв филм си си вкарала ( аз съм момче де ) ама да ти кажа и аз си мислех в 6 клас че съм влюбен в едно момиче ама с времето я забравих ( иначе пак съм и навит ) :grin:
Your^wish
03-01-2008, 21:23
Обясни ни по-подробно какъв е точно проблема... И ако това,че се срамуваш си помисли - дали не е по-важно твоето щастие от това да стоиш и да се тормозиш по цял ден мислейки за въпросното момче.
Нали знаеш - целта оправдава средствата :wink: Успех
Здравейте на всички :mrgreen: .. Аз сам мимиче на 13 години и съм много влюбена :smt007 Проблемът е че е от 2 години и ме е срам да си призная .. :-# Много искам да сме заедно с него но проблемът е по голям от ен . :( Моля за помощ защото сам отчаяна ... Ако някой ме посаветва какво да направя какво да му кажа , как да постапя ,какво да направя за да ме покани да излезнем .. нз всичко което кажете ще е от полза :cry:
Благодаря предварително :-)
Абе земи се стегни ... Погледни се в огледалото ... после погледни и него , ако мислиш ,че може да стане нещо иди и му кажи 2 приказки
sexy_momi4e
03-02-2008, 05:47
ами намери му скайпа и му пиши,така ще се запознаете по интернет,ще научиш много неща за него и може да му намекваш по всякакви начини(например може да му пратиш някоя романтична песен) ако и той те харесва ще си проличи...Айде успех :-)
zvezdichka777
03-02-2008, 05:54
Обясни ни в какви взаимоотношения сте ... познавате ли се,говорите ли си ... ала бала ?
pasii_sladuranata
03-02-2008, 19:53
ем ние и 2мата сме супер сладки и печени и мн момичета са ми го казвали имам му скайпа мн пати е показвал заинтересованост . обхващали сме много теми (както и за секс) И тои винаги ми е говорил правилноо но аз правя така че да не си личи .. че сам влюбена :-o Но ...... :( подкажете ми нещо ... :oops:
ahahahahhahah awe momi4e :D ahah razbime ei :D na 11 i znae6 4e go obi4a6 :D ti vuob6te znae6 li ne6to :D (srry za grubosta ama ... ) :D
menta_loverka
03-02-2008, 20:08
TEzi dumi sa mn silni no spoko i az sum bila kato teb dori i po-malka i znam kvo e purvata lubov za momi4eto za jalost pri mom4etata ne e taka :P prosto mu kaji moje li da pogovori drupni go nastrani i mu izlei du6ata si
tctctctc .... ne vijda6 li 4e v vuzrast - >> mom4e ufff lo6o ... momi4e ufff vu6ki :D
ta sekvi takiva puk i oniq se predpolaga da e na barem 14-15 100% i prosto toi kato se zamisli i 6e mu se oburne vsi4ko otvutre :D
pasii_sladuranata
03-02-2008, 20:17
не го обичам просто искам страшно много да съм с него ..
Обясни ни по-подробно какъв е точно проблема... И ако това,че се срамуваш си помисли - дали не е по-важно твоето щастие от това да стоиш и да се тормозиш по цял ден мислейки за въпросното момче.
Нали знаеш - целта оправдава средствата :wink: Успех
абсолютно съгласна! :smt108
varnen4e
03-02-2008, 20:31
Оф, не е нужно да отидеш и да почнеш да му се обясняваш в любов. Просто го офертирай да ходите да пиете кафе някъде... питай го дали иска да излезете... нещо такова. Бъди директна, но не му досаждай... ;) Това е формулата.
pasii_sladuranata
03-02-2008, 21:07
:-P аз го попитах как рейгират мимчетата кам по сложни вапроси (той говори от свое име) че зависело най вече от настроението и от вапроса ... той много ми помогна 8) сега плача от радост :grin: Но той още незнае и сега трябва да мисля в вторник какво да направя за да му излезна пред очите :oops:
hooliganka89
03-02-2008, 21:14
Първо реши проблема с невъзможността ти да пишеш, после мисли за останалите.
И аз сЪм на това мнение.
Gothique♫
03-02-2008, 21:32
И аз съм влюбена,не мога да му кажа поради куп обстоятелства,а ти събери смелост и му признай накрая да не съжаляваш че не си го направила навреме и да си ''чукаш главата в стената'' ;)
pasii_sladuranata
03-02-2008, 21:59
Господи немога :cry: вече нз какво да правя :smt102 незнам как да постаоя :neutral: :neutral:
Chikiponita
03-02-2008, 23:08
Ами дай малко повече информация. Той на колко е, учи ли? Първо разбери от какво се интересува и тогава направи нещо в тази област или го попитай. Покажи интерес към нещата, които прави. Усмихвай му се :) И така
shemetaa
03-03-2008, 12:34
macka priznai si na mom4eto....nqma da zagybi6 ni6to!....samo o6te ne6to : NIKOGA NE SE OTDAVAI IZCQLO....posle adski mn boli..... :(
SunSmile
03-03-2008, 12:44
Абе мила земи се научи да пишеш пък после се влюбвай! И на 13 години.... да обичаш някого е пълна простотия, тогава просто се заблуждаваш, 4е си влюбена. Сигурно просто те кефи външния вид.
pasii_sladuranata
03-03-2008, 13:04
az az ne go obisham prosto iskam da sam s nego ... mn dobre znam 4e na deq godini nie vse o6te ne znaem kakvo prestavlqva da obishash .. no prosto ne iskam da sam sama a toi maXsimalno mnogo mi haresva :grin: :grin:
evelinka1122
03-03-2008, 13:11
macka priznai si na mom4eto....nqma da zagybi6 ni6to!....samo o6te ne6to : NIKOGA NE SE OTDAVAI IZCQLO....posle adski mn boli..... :( Дааа напълно върно! :)
Здравейте на всички :mrgreen: .. Аз сам мимиче на 13 години и съм много влюбена :smt007 Проблемът е че е от 2 години и ме е срам да си призная .. :-# Много искам да сме заедно с него но проблемът е по голям от мен . :( Моля за помощ защото сам отчаяна ... Не зная какво да му кажа , как да постапя ,какво да направя за да ме покани да излезнем .. нз всичко което кажете ще е от полза :cry:
Благодаря предварително :-)
Еми виж още си малка така ,че тази дума влюбена е без покритие според мен ... А сега си и стеснителна и нз как да постъпиш ...
Според мен най-добре му показвай леко по леко ,че го харесваш :П а и кво щи стане ако ти първа му кажете да излезнете и да се разкарате някаде заедно :)