Влез

View Full Version : Тя ме тормози

tvoqta__me4ta
03-02-2008, 05:14
V4era si slojih obica na ezika...i kakto sigurno se dose6tate maika reagira mnogo zle po4na da me udrq iska6e da me isgoni ot nas....zaredi edna OBICA!tq za vsqko ne6to me bie opitah se spokoino da i obesnq ama tq ne me razbra...po neinoto vreme e nqmalo takiva ne6ta i q sega me mrazi...molq ako moje da mi pi6e nqkoi koito eimal podoben problem i bez ebavki molq vi

EJI4eTy
03-02-2008, 05:23
махни обицата бе душа ...

tvoqta__me4ta
03-02-2008, 05:26
za kakvo trqbva da e maham ba4kah kato luda da si iskaram pari za neq a i iskah da zaradvam maika mi za 8-mi mart kato i kupq ne6tu...moq trud otiva na mainata si :(

Сет Коуен
03-02-2008, 05:36
Досега не си ли разбрала, че майките и татковците са старомодни?! :shock:

tvoqta__me4ta
03-02-2008, 05:41
XaX mi to ako vseki go goneha ot vku6ti zaredi obica na ezika zna4i vunka 6te6e da pulni s teen klo6ari...imam edna poznata na 14 s 2 obeci maiak i 6to ni6ot ne i kaza a moita fu4i :-x :x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

EJI4eTy
03-02-2008, 06:15
XaX mi to ako vseki go goneha ot vku6ti zaredi obica na ezika zna4i vunka 6te6e da pulni s teen klo6ari...imam edna poznata na 14 s 2 obeci maiak i 6to ni6ot ne i kaza a moita fu4i :-x :x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

различен характер ... знаела си че майка ти не ти дава обица ,но въпреки това си се пробила ... какво очакваш ?! да ти се зарадва ли ............ ако гледаш другите какво им позволяват и какво не - до никаде няма да стигнеш , нищо лично ама все пак мисли малко

tvoqta__me4ta
03-02-2008, 06:24
tuk ne opira do vaprosa tq kakvo mi dava ne moje li vseki da si opredelq vun6niq vid sega me e iskarala sqka6 nqkfo prestuplenie sum izvur6il;a ili sum belqzana s ne6to a uj sme jivqli v svobodna durjava i vseki pravil kakvoto si iska...verno e maika mi e no sum na 17 god ve4e i misleh 4e as moga da opredelqm kak da izlgejdam :-x

EJI4eTy
03-02-2008, 06:27
tuk ne opira do vaprosa tq kakvo mi dava ne moje li vseki da si opredelq vun6niq vid sega me e iskarala sqka6 nqkfo prestuplenie sum izvur6il;a ili sum belqzana s ne6to a uj sme jivqli v svobodna durjava i vseki pravil kakvoto si iska...verno e maika mi e no sum na 17 god ve4e i misleh 4e as moga da opredelqm kak da izlgejdam :-x

можеше да изчакаш до 18 8-)

Serseri91
03-02-2008, 07:16
А бе аз пък я п0дкрепям,вече е минала 16 г0дини п0чти на 18 е,има си прав0 да прави какв0то иска със св0ет0 тял0!Ак0 сам0 ст0и и ги слуша и след 18 пак ще и налагат к0нтрол,така че не я махай майка ти ще свикне изв0ювай си св0б0дата на време :o

asi_basi
03-02-2008, 07:58
Ami sama si si vinovna, kvo civri6 sq? Az makar4e sam na 18 maika mi s sigurnost nqma da se zaradva ako si napravq obica na ezika . Prosto e reagirala malko po zle otkolkoto e normalno... no ako postoqnno i pravi6 takiva "4udesni" iznenadki zna4i spored neq go zaslujava6. Abe iz4akai si do 18, posle pravi kvot iska6 (e ne prekalqvai vse pak,za6toto ima edna malka podrobnost - 4e dokato jivee6 v tqhnata ka6ta i te te hranqt i pla6tat vsi4ko po teb 6te trqbva da se saobrazqva6 s tqh)

tvoqta__me4ta
03-02-2008, 08:08
Ami sama si si vinovna, kvo civri6 sq? Az makar4e sam na 18 maika mi s sigurnost nqma da se zaradva ako si napravq obica na ezika . Prosto e reagirala malko po zle otkolkoto e normalno... no ako postoqnno i pravi6 takiva "4udesni" iznenadki zna4i spored neq go zaslujava6. Abe iz4akai si do 18, posle pravi kvot iska6 (e ne prekalqvai vse pak,za6toto ima edna malka podrobnost - 4e dokato jivee6 v tqhnata ka6ta i te te hranqt i pla6tat vsi4ko po teb 6te trqbva da se saobrazqva6 s tqh)

Za maika mi perfeknata du6terq e:umm to nqma takova jivotno de ama tova koeto sedi kato nqkakuv debil i ne pravi ni6to + tova ne sum ubila 4ovek nali ne mojah da razbera za6to reagira tolkova ostro za edno top4e
kato si ima6 predvid 4e ne sum otkradnala pari za da si e napravq vie iskarahte 4e roditelq e nqkav porobitel a deteto qnkav rob tfa 4e mu osigurqvat nujnoto za da jivee...ne vi razbiram 4esno :-o

asi_basi
03-02-2008, 08:20

Za maika mi perfeknata du6terq e:umm to nqma takova jivotno de ama tova koeto sedi kato nqkakuv debil i ne pravi ni6to + tova ne sum ubila 4ovek nali ne mojah da razbera za6to reagira tolkova ostro za edno top4e
kato si ima6 predvid 4e ne sum otkradnala pari za da si e napravq vie iskarahte 4e roditelq e nqkav porobitel a deteto qnkav rob tfa 4e mu osigurqvat nujnoto za da jivee...ne vi razbiram 4esno :-o

Abe kvot stanalo stanalo, sega ve4e pri svar6en fakt maika ti 6te trqbva prosto da go prieme.Ako e s razbiraniqta na dqdo mi spored koito jena ne e jena ako pu6i i ima tatos (v koeto sa vklyu4eni ne samo tatosite a vsi4ko obici!) togava 6te i trqbva malko pove4e vreme... Uspeh do togava...

DevilWish
03-02-2008, 08:56
Vij i moita ne iska6e da si pravq ,no az otidoh i sи пробих езика ,след това имаше мрънкане ,грозно било ,какво щяло да ми стане ,не съм можела да ям ,нз си к'во ,нз си що и накрая ме възприе чак и ме хареса ;) Ще мине ,спокойно ;)

sweet_baby_cool
03-02-2008, 10:08
Ami i az imah takav problem, no go razre6ih. Mama postoqnno mi vika6e imah ogromni ograni4eniq i ponqkoga mi posqha6e. Az zapo4nah da q sravnqvam s maikite na moite fr ili na dr teen. Imah re4i kato "maikata na lali e tolkova dobra" ili "znae6 li 4e na sisi maika i q puska do ... 4asa na van" ili "maikata na suzi plati na da6terq si za pirsing na vejdata i ezika" ... i t.n. i taka po nqkakav na4in q zasqgah i tq se promeni . Deistvah na psihi4eska osnova. Vsqka maika iska da e the best mother. Pri men podeistva no ne ti obe6tavam 100% 4e i pri teb 6te stane za6toto vseki si ima harakter.................... Uspeh!!! :smt023

s3nSe-me
03-02-2008, 11:36

На 17?! И разрешаваш на майка ти да се е*ава така с теб? Аз мисля че си достатъчно голяма да си взимаш сама решенията и да определяш кое е и кое не е добре за теб.И ще е мн добре ако пробваш да накараш и майка ти да го разбере.Както и да е - вече имаш обецата.Сега според мен ще е най-добре да се възпротивиш малко на майка ти без значение кво ще ти напраи..ТЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ Е*АВА С ТЕБ! И да не си посмяла да махаш обецата...Прояви малко характер =D>

Sarabi
03-02-2008, 11:40
Хах, че аз си направих пиърсинг на езика на 14... и колкото и да е откачена майка ми ми каза само "махни си го тва желязо от езика", като го забеляза 6 месеца по - късно... къде ти се бърка в работите, какво общо има твоя език с нея ?
Пълен игнор - по никакъв начин не може да те накара да я махнеш, само ще ти мели някво време на главата и ще свикне. А и гледай да не й претендираш много много с нея да не я дразниш.

princesa_viki
03-02-2008, 14:35
Мацка,а ти на колко си?

summergir1
03-02-2008, 16:47
недей да я махаш, колкото и да ти мрънка няма да има кой знае какви последствия, колкото по-рано дойде тоя период с караниците, толкова по бързо ще свърши и всичко ще е наред :)

Amateur
08-08-2008, 00:18
Щте се примири с факта споко,аз поне съм уцелил на майка на нея понеже на времето нищо не са и давали тя сега на мен ми дава всичко.Като си пробих двете уши ме погледна и каза че ми отива това беше...

SabrinaAa
08-09-2008, 13:15
Nqma maika koqto mrazi dete si...prosto te sa sa izrasnali v po trydno vreemena...i sega i im e malko tydno...no 6te svikne s obicata...;)

TomorrowCanWait
08-10-2008, 20:35
Според мен се е ядосала защото предварително не си я уведомила...и това е развалило отношенията ви впоследствие

nailana
08-10-2008, 21:19
махни обицата бе душа ...

Авторката на темата е написала,че майка й я бие за всяко нещо.И какво като я махне тази обица,бе душа?

nailana
08-10-2008, 21:23
Nqma maika koqto mrazi dete si...prosto te sa sa izrasnali v po trydno vreemena...i sega i im e malko tydno...no 6te svikne s obicata...;)

Твърдо убедена ли си в тези свой думи?

Inalcanzable
08-11-2008, 12:22
Ми попринцип сички родители са така консервативни,но трябва да поговориш с нея сериозно и да и обясниш как се чустваш и че времената се менят постоянно и не можеш да живееш както тя иска се пак тва си е твоя живот и колкото и да са загрижени родителите понякога трябва да се опитат да разберат че сега не е преди.

TomorrowCanWait
08-11-2008, 12:26
Това че твоите родители са консервативни не значи че и всички останали са такива Mish {}

nailana
08-11-2008, 12:55
Това че твоите родители са консервативни не значи че и всички останали са такива Mish {}

Mish {} каза: "....по принцип....".

4eere6ka_kiss
08-11-2008, 18:29
Emi i i az prejivvqh ne6to podobno :D Iskamh da si sloja no pred studioto i zvunnah i i kazah 4e ve4e sum go napravila za da vidq kakva 6te e rekciqta i sled togva ta rekciqta i be6e slednata
EI NARKOMANE PRIBIRAI SE VEDNAGA 4E 6TE IZVIKAM CQLATA V POLICIQ V SF DA TE NAMERI I DA TE NABIEH HYBAVO DA TI DOIDE AKULA V PUBERTETSKATA GLAVA !!!SAMO DA SI SI SLOJILA OBECA NA EZIKA NE MI SE PRIRIAI V KU6TATA NE ISKAM NENORMALNI XYLIGANKI !! TI LYDA LI SI WE MALE 6TE YMRAA !!! BOJEEEE 6TE YNRAAAA MALEEEE
suotvetno az A WE YSPOKOI SEE KVO 6E MI STANE
tq NE NE NE NE ISKAM DA GOVORQ TRQS ! :lol: :lol: :lol:
em ne si slojih posle q molih okolo 1 mesec tq jre6tq fy4a nakraq se suglasi :-P kef Samo 4e ima6e 1 yspovie da si sloja 1 obecina y6ite :razz: Slojih si 8-)
MOLI SE I 6TE STANE .. IZMISLI NQKVI NE6TA 8-) smis 4e tva sa ti roditeli i moje6 da se uynijava6 na max pred tqh v imetona kayzata :D

BlackaTBW
08-11-2008, 22:19
Абе хора, вие да не очаквате, че тва момиче ще си търси темата от МАРТ за да я чете?!
А иначе не е нормално родител да те бие като цяло, камо ли за всичко.