Влез

View Full Version : Объркана съм

hrisi88
03-02-2008, 10:02
Здравейте....
От 1 близо година ходя с едно момче и преди 2 месеца решехме да правим секс...той ми беше първия...до този момент всичко вървеше добре...след като го направихме вече 5-6 пъти аз се чуствам отвратително не изпитвам никакво удоволствие и вместо като него след това да съм доволна аз се прибирам у дома и започвам да плача...момчето страшно много си промени отношението към мен...просто се чуствам задушена...имам желание да го оставя но все пак той ми е първия и.....незнам моля ви дайте ми съвет
М аз съм на 17 години а той на 20

Stamera
03-02-2008, 10:07
уау... сложен казуз... и к'во ?? сцепихте се 5-6 пъти и вече няма тръпка ?? нормално ,ако 1вия ти е на 17 да имаш голям сексуален глад...еми вземи говори с него за всичко ,пък ако се прай на шут ,не виждам тогава какъв е проблема ?? т'ва е кофти след 6 пъти чукане да се зарежете ама все пак т'къв е прехода... :booooomb:

hrisi88
03-02-2008, 10:11
уау... сложен казуз... и к'во ?? сцепихте се 5-6 пъти и вече няма тръпка ?? нормално ,ако 1вия ти е на 17 да имаш голям сексуален глад...еми вземи говори с него за всичко ,пък ако се прай на шут ,не виждам тогава какъв е проблема ?? т'ва е кофти след 6 пъти чукане да се зарежете ама все пак т'къв е прехода... :booooomb:

ми чесно казано не съм доволна от никой път...дали защото съм си го представяла по др начин или просто съм му кукла която е само за негово удоволствие

v3n0ma
03-02-2008, 10:13
zamisli se, dali ti si mu bila parvata? Kat ni6to 6e se ebete o6te malko i moje da te ostae

hrisi88
03-02-2008, 10:20
zamisli se, dali ti si mu bila parvata? Kat ni6to 6e se ebete o6te malko i moje da te ostae

Ами със сигурност не съм му била първата а и съм сигорна че не съм и ЕДИНСТВЕНАТА още в началото му дадох пълна свобода но това че ми изневерява не ме интересува...просто и преди го правеше но и на мен ми обръщаше внимание

Nadelina
03-02-2008, 10:22
Momcheto s koeto az pravih sex za pyrvi pyt sashto ne uspq da mi dostavi udovolstvie... I az bqh na 17... i sqkash ochakvaneto na neshto specialno... neshto koeto mnogo da mi haresa... i neshta ot sorta... mi poprechiha da se pochuvstvam dobre v laskite mu... Pyk i ima myje koito pravqt sex za sebe si i izobshto ne gi interesuva dali momicheto izpitva nqkakvo udovolstvie... i ne se stremi da q zadovoli... a da svyrshi toi samia... Moje da ne go pravi umishleno tvoq priatel no prosto da ne e opiten ili taka da e sviknal... A ti ot svoq strana ot mnogoto ochakvania da si se razocharovala... i ot dvete na kup da se e poluchilo edno nishto....

hrisi88
03-02-2008, 10:29
Momcheto s koeto az pravih sex za pyrvi pyt sashto ne uspq da mi dostavi udovolstvie... I az bqh na 17... i sqkash ochakvaneto na neshto specialno... neshto koeto mnogo da mi haresa... i neshta ot sorta... mi poprechiha da se pochuvstvam dobre v laskite mu... Pyk i ima myje koito pravqt sex za sebe si i izobshto ne gi interesuva dali momicheto izpitva nqkakvo udovolstvie... i ne se stremi da q zadovoli... a da svyrshi toi samia... Moje da ne go pravi umishleno tvoq priatel no prosto da ne e opiten ili taka da e sviknal... A ti ot svoq strana ot mnogoto ochakvania da si se razocharovala... i ot dvete na kup da se e poluchilo edno nishto....

Ти как мислиш да го оставя ли или да изчакам още малко...?

Rza
03-02-2008, 10:30

Ами със сигурност не съм му била първата а и съм сигорна че не съм и ЕДИНСТВЕНАТА още в началото му дадох пълна свобода но това че ми изневерява не ме интересува...просто и преди го правеше но и на мен ми обръщаше внимание
тва за "пълна свобода" поне за мен е било грешка от твоя страна...

Stela90
03-02-2008, 10:32
ami i az ne 4ystvax absolutno ni6to s parviq mi,az bqx na 16,a toi na 24..daje na momenti mi be6e otvratitelno.i na men mi se e iskalo da sum s parviq mi dalgo vreme,samo,4e ni6to ne e taka idealno kakto ni se iska da bade.po-dobre go zabravi,kolkoto i da boli v na4aloto..trqva ti ne6to po-dobro

Nadelina
03-02-2008, 10:32
Na tvoe mqsto bih govorila s nego... Bih mu kazala kak se chuvstvam... I bihme izqsnili situaciata... zashtoto za da si s edin chovek 1 godina ne mislq che si s nego zaradi sexa koito pravite... a zaradi tova koeto ste... nesymneno sexa ima dumata v otnosheniata mejdu dvama dushi no s razgovori predpolagam che neshtata moje da stanat po hubavi... Ako go ostavish kakvo shte postignesh? Shte bydesh li po shtastliva?

hrisi88
03-02-2008, 10:36
Na tvoe mqsto bih govorila s nego... Bih mu kazala kak se chuvstvam... I bihme izqsnili situaciata... zashtoto za da si s edin chovek 1 godina ne mislq che si s nego zaradi sexa koito pravite... a zaradi tova koeto ste... nesymneno sexa ima dumata v otnosheniata mejdu dvama dushi no s razgovori predpolagam che neshtata moje da stanat po hubavi... Ako go ostavish kakvo shte postignesh? Shte bydesh li po shtastliva?

ами...от скоро дори и не си говорим...той се опитва да ме заговори но аз си мълча в повечето случай...вчера вечерта след дискотека си тръгнахме отидохме в тях...правихме секс закараме до вкъщи и сме си казали само "бързаш ли да се прибираш"

Bousz
03-02-2008, 10:38
Kato ti e parviq kakvo da ne e hvanal gospoda za 6lifera a ???? Izlaga6 se i govori6 gluposti

Nadelina
03-02-2008, 10:40
Nima veche ne ti e interesno s nego? Ne namirash v nego veche choveka s koito iskash da bydesh i s koito se chuvstvash dobre? Ako e taka naistina... i ako si sigyrna che e taka... po dobre sloji krai na otnosheniata vi... no ti sama si pomisli... sama pogledni nazad... vij hubavite vi migove zaedno... i ako ne izpitash nishto... nikakva trypka... togava pogledni napred... i aako ne go vidish tam.. v bydeshteto vi... po dobre go ostavi...

momchence_89
03-02-2008, 10:41
на края винаги има тъга :P 8-)

hrisi88
03-02-2008, 10:43
ami i az ne 4ystvax absolutno ni6to s parviq mi,az bqx na 16,a toi na 24..daje na momenti mi be6e otvratitelno.i na men mi se e iskalo da sum s parviq mi dalgo vreme,samo,4e ni6to ne e taka idealno kakto ni se iska da bade.po-dobre go zabravi,kolkoto i da boli v na4aloto..trqva ti ne6to po-dobro

аз се притеснявам от това че следващото момче с което имам връзка може би ще го притеснява това че съм имала интимни контакти с сегашния...а и не живея в голям град и...трудно може би ще го забравя

dirty_kitty
03-02-2008, 10:48

че защо? решила си го е и толкова, а и ако не я интересува, значи си е ок, не на всички им пука за тва

Stela90
03-02-2008, 10:49
spored men tova ne e ot zna4enie.ako te obi4a nqma da my pyka s kolko si bila.

hrisi88
03-02-2008, 10:55

че защо? решила си го е и толкова, а и ако не я интересува, значи си е ок, не на всички им пука за тва

ами на мен ме е ясно че почти всяко момче изневерява въпреки че не го признава...А имали желание за това почти нищо не би го спряло

sexita
03-02-2008, 11:09
Не е ли добър :(

Naman07
03-02-2008, 11:20
Nqma smisyl da prodyljavash ,6tom nqma 4uvstva ! A i samo samiq fakt,4e ti e izneverqval ,ti dava begla predstava 6to za 4ovek e i kakvi sa mu namereniqta -.- .I moqt vypros e ... TI TYPA LI SI !?(bez da se obijdash -.-) P.S. v tozi forum,ne sym vidql 1 tema ,koqto da ima nqkyv smisyl.Imam 4uvstvoto,4e tuka pishat samo kreteni(kato izkliu4im nqkoi hora).

hrisi88
03-02-2008, 11:40

ами...не е кой знае колко добър и мил...но никога не си е позволявал да ми вика и..т.н...съвсем обикновено държание

hrisi88
03-02-2008, 11:43
Nqma smisyl da prodyljavash ,6tom nqma 4uvstva ! A i samo samiq fakt,4e ti e izneverqval ,ti dava begla predstava 6to za 4ovek e i kakvi sa mu namereniqta -.- .I moqt vypros e ... TI TYPA LI SI !?(bez da se obijdash -.-) P.S. v tozi forum,ne sym vidql 1 tema ,koqto da ima nqkyv smisyl.Imam 4uvstvoto,4e tuka pishat samo kreteni(kato izkliu4im nqkoi hora).

ами...то ако всеки имаше отговор...нямаше да пише в форума за съвет...м това дали съм тъпа вече си е твое мнение...явно след като ти се струва скучен форума никога не си имал проблеми...и след като не ти харесва не виждам защо го посещаваш :-D

sexita
03-02-2008, 11:45

ами...не е кой знае колко добър и мил...но никога не си е позволявал да ми вика и..т.н...съвсем обикновено държание
Ми тогава ясно...ако не ти е тръпка...зарежи го,по-добре сега,отколкото по-късно като се привърже към теб...не знам...аз лично след секса с гаджето ми започвам да го харесвам още повече и повече...Не знам защо при теб е станало обратното,но ако наистина имаш проблем и това момче те отблъсва,остави го.Няма значение дали ти е първи или втори...гадно е ако той те зареже при такъв случай,но щом имаш нужда от раздяла...направи го ;)

amatorium
03-02-2008, 12:07
Kusai. 8)

padnal_angel
03-02-2008, 12:17
pogovori s nego seriozno kaji mu kak se 4uvstva6 kakvo to4no te pritesnqva i taka . . .

dreamerka
03-02-2008, 13:15
е все оак щом не ти е хубаво с него....живота е за да се живее и да си правиш кеф...не ти ли е хубаво с него...какъв е смисълът да се мъчиш???

мм и аз имам подобно проблемче...с приятеля ми съм от около 5 месеца....усещам че той иска да го правим но аз не смятам че съм готова...той ме разбира и ми едоказвал многократно че ме обича...но все пак има някакви нужди и се чудя...колко ли ще ме чака ;( дайте и на мене някое съветче :-o

hrisi88
03-02-2008, 13:30
е все оак щом не ти е хубаво с него....живота е за да се живее и да си правиш кеф...не ти ли е хубаво с него...какъв е смисълът да се мъчиш???

мм и аз имам подобно проблемче...с приятеля ми съм от около 5 месеца....усещам че той иска да го правим но аз не смятам че съм готова...той ме разбира и ми едоказвал многократно че ме обича...но все пак има някакви нужди и се чудя...колко ли ще ме чака ;( дайте и на мене някое съветче :-o

лично аз бих те посаветвала 1во да си помислиш дали е подходящ да ти е 1вия/в смисъл дали след като се разделите няма да те разнася дали ще е мил с теб и т.н.../и след това дали си готова и самата ти как се чустваш..ако той те изчака колкото е необходимо значи найстина те заслужава

dreamerka
03-02-2008, 13:58

лично аз бих те посаветвала 1во да си помислиш дали е подходящ да ти е 1вия/в смисъл дали след като се разделите няма да те разнася дали ще е мил с теб и т.н.../и след това дали си готова и самата ти как се чустваш..ако той те изчака колкото е необходимо значи найстина те заслужава
ми аз съм объркана...хем ми се иска ..хем ме е страх и не съм мн готова пък и съм още на 15)почти 16)

10х за съветчето

Lorelei
03-02-2008, 14:12

аз се притеснявам от това че следващото момче с което имам връзка може би ще го притеснява това че съм имала интимни контакти с сегашния...а и не живея в голям град и...трудно може би ще го забравя

Ne mislq,che za sledvashtiq ti priqtel bi trqbvalo da e problem faktyt,che e imalo i drug predi nego.Chovek trqbva da priema minaloto na priqtelite si,zashtoto to e minalo i ponqkoga chovek naistina moje da syjelqva iskreno,no ne moje veche da promeni storenoto.

hrisi88
03-02-2008, 15:04

ми аз съм объркана...хем ми се иска ..хем ме е страх и не съм мн готова пък и съм още на 15)почти 16)

10х за съветчето

Зощо те е страх? По скоро си притиснена но няма нищо страшно просто се отпускаш и нещата сами си случват...