Влез

View Full Version : Постоянно нови приятели

pashka
03-02-2008, 18:49
Здравейте, Пиша ви ,защото аз съм едно много много объркано момиче и се надявам тук да намеря отговори на моите проблеми , тъй като никой друг не ме разбира.Въпросът с моя проблем е ,че напоследък незнам какво искам , имам страхотни приятели , обаче напоследък започнах да искам все повече и повече приятели , което започнаа да ме довежда до там,че да запона да се променят и да влизам в какви ли не клубове , само и само за да се харесам на хората , които искам.Проблема е ,че след известно време вс. хора започват да ми омръзват и да минавам към следваща група приятели , за старире не ми пука и дори не им казвам здравей , защото на кой му пука дали накой от старите му приятели ще му каже здрасти.Гадното при мене е ,че наште не ме пускат навън след 8 и заради т'фа не мога да прекавам пълноценно времето си със много от хората със които искам да го прекарам.Тъпо ,а ? Харесвам си едно момче от една от тези компании , обаче мисля ,че и той си ме харесва, но проблемът е че той е прекалено срамежлив и не иска да напорави първата крачка , май аз ще трябва да върша сичко отново.Аз съм едно мило ,добро и креативно момиче ,затова помогнете ми да се справя със малкия си проблем?Искрено ви моля...ПОМОГНЕТЕ МИ!

Jery
03-02-2008, 19:00
:-D ами първо говори с родителите си и им кажи да не те ограничават толкос и да те пускат до 9-10 часа :) и ше можеш да се срещаш с който си искаш.Хитър план нали? :D :D :D :-D

Liar
03-02-2008, 19:13
На колко си години?Може би има начин да успееш да убедиш родителите си да те пускат по-до късно.
А това,че не ти пука за старите ти приятели-може би не си ги чувствала близки...И на мен ми се е случвало това,но не съм се измъчвала на тая тема...Ако има такива които цениш,продължавай да дружиш с тях,ако не търсиш нови...Но дори и да имаш хора до себе си,това не означава,че не можеш да разшириш кръга на познанствата си,въпроса е да не пренебрегваш тези,които са значими за теб.
По въпроса с момчето-ако има начин,например чрез общи познати,завържете разговор,в който можете да си размените скайповете и след това нещата могат да се получат.А и в нета е по-лесно да се отпуснеш,това ще е добре за момчето.

Enchantress
03-02-2008, 19:30
Ми мисля,че първо тряя да говориш с родителите ти...това че не те пускат до късно може би оказва влияние върху теб...и все пак може ли да уточниш на колко години си?

thecopstopped
03-03-2008, 05:34
Зна1и, ако си между тези жъзрасти е добре 11-15г. това са теенейджърските години. Поговори с майка си, защото тя ще те разбере определено по- добре. Ако все още ти отказва да те пуска до по- късно, значи все още те мисли за малка. Ами значи трябва да и докажеш , че не е така. Помагай и там в домакинските задължения, абе кот ти кае изпъкнявай ;-). Ще дойде време ше те пуска до по- късно, защото вече ще знае какво отговорно момиче ще пусне до 10-11 ч. вечетра :). А пък за това отношение към фр.-тата ти, незнам какво да направиш, но вземи и се постави на тяхно място, пък виж дали е добре да те отхвърлят ей така ;-)

GreenFairy
03-03-2008, 06:22
:D Тийн годините са между 13-19 (защото на eng накрая завършват с teen) :D Освен това наистина трябва да се представиш като отговорно дете, което може да се пази и само... И аз имам подобен проблем, майка ми си мисли че не мога да се пазя сама... :x