View Full Version : Mоже ли да се забременее от първия път?
You can take me there..
03-02-2008, 19:44
искам да Ви попитам може ли едно момиче,което прави за първи път секс да забременее... и също още едно интимно въпросче...след колко време спира кръвотечението след секс... благодаря предварително :)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Да,може да забременее,а кръвотечението си е индивидуално за всеки човек.Може и въобще д нямаш.Капиш?
Predniqt post beshe korekten,no az ne moga da razbera biva li da ima takova otsystvie na seksualna kultura?! :?
come_as_you_are
03-02-2008, 20:03
Predniqt post beshe korekten,no az ne moga da razbera biva li da ima takova otsystvie na seksualna kultura?! :?
+1
Какво сте тръгнали да правите секс,при положение,че ви липсва елементарна сексуална култура...Но аз не мога да съдя никой...
i az vse tova se pitam kato 4eta "slpjnite seksualni problemi i terszaniq" na mladejta!!!!!!!! :-x :-o
You can take me there..
03-02-2008, 20:16
аз знам,че кръвотечението е индивидуално за всеки човек...но просто искам да знам дали ще продължи дълго.... :( а това за забременяването - бях чувала,но не бях сигурна и той ми казваше,че не е възможно... мислех,че ще ми помогнете,а не че ще ме упрекнете :(
аз знам,че кръвотечението е индивидуално за всеки човек...но просто искам да знам дали ще продължи дълго.... :( а това за забременяването - бях чувала,но не бях сигурна и той ми казваше,че не е възможно... мислех,че ще ми помогнете,а не че ще ме упрекнете :(
A toi ti kazval,che ne e vyzmojno.... ?! ?! OMG... ](*,) ](*,) ](*,)
От парвия път - да, може,ако не се пазите.
А за кръвта ,то е като раничка, след няколко дни няма да го усещаш.
padnal_angel
03-02-2008, 21:03
estestveno , 4e moje
1- dam
2- spored zavisi 8)
Felis_Dirus
03-02-2008, 21:51
Може, разбира се. А относно кръвотечението - то е съвсем мъничко, а може и въобще да го нямаш.
a da popitam ako si v ovulaciq i go pravish bez prezervativ nqkolko dena , i momcheto ne e svurshilo v teb i na tretiq piesh eskapele no predi pak si pila sa minali 2 meseca,moje li da se zabremenee :? molq vi :?
lazy_lady
03-03-2008, 21:49
choveka,
То много неразбрано си го написала, няколко дена си правила секс, на третия ден си пила хапче. Третият ден от кога се брои? От първия от "няколкото" ли? Все пак хапчето не е чудодейно и ако една седмица си правила секс и на тревтия ден от последния акт си го взела, ?!?
psychopath
03-03-2008, 23:58
да
psychopath
03-03-2008, 23:59
да
You can take me there..
03-04-2008, 11:50
да
aayyyy ti si mi pisal i v taq temaaaa :grin: :grin: :grin: :grin: keeeeffff :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
swords1010
03-05-2008, 19:02
Да, можеш да забременееш при първия път. Че с какво той е различен от всеки следващ? Нужна е само еякулация.
А за кръвотечението... мисля, че най-късно до година след първия път е нормално да се появява кръв по време на секс. Но при всеки е различно. Може въобще да не се появ кръв. :)
mi6lence
03-07-2008, 21:16
da zabremene da vazmojno e
.. a za kravta .. ne vsqko momi4e karvi :)
marrybella
03-08-2008, 16:04
1. Да може
2. 2-3 дни може и да няма никакво
Не мога да си обясня как може да има толкова малоумни момичета. Много си тъпа, честно ти казвам.Как ще си помислиш, че няма да забременееш от първия път??? Кой клас си, че не знаеш тези неща, ама то в тези времена даже не е нужно да си минал класа за да го знаеш. Щом си имала интернет да пуснеш тая тема, значи си имала достъп и до много други сайтове, където подробно е обяснено всичко относно въпросите ти. И пак повтарям, ако някой не е прочел внимателно: МНОГО СИ ТЪПА!!!
Wrathchild
03-09-2008, 07:32
Стига де, не е казала конкретно, че ще прави секс... Ами да, липсва й сексуална култура, и мен ме озадачи, че изобщо има човек, който да не знае такива неща, но пък по-добре, че първо пита, а не да прави глупости и после да си чупи главата.
И да, може да се забременее при първия път. В крайна сметка единствената разлика е една ципа и факта, че я е имало до преди няколко минути не пречи на факта, че може да забременееш. А и организма няма специално да те пита 'ама за пръв път ли ти е?'.