.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Mоже ли да се забременее от първия път?

• искам да Ви попитам може ли едно момиче,което прави за първи път секс да забременее... и също още едно интимно въпросче...след колко време спира кръвотечението след секс... благодаря предварително

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Да,може да забременее,а кръвотечението си е индивидуално за всеки човек.Може и въобще д нямаш.Капиш?

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Predniqt post beshe korekten,no az ne moga da razbera biva li da ima takova otsystvie na seksualna kultura?!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    /\/\0uL!n r0uGe
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Predniqt post beshe korekten,no az ne moga da razbera biva li da ima takova otsystvie na seksualna kultura?!
    +1

Какво сте тръгнали да правите секс,при положение,че ви липсва елементарна сексуална култура...Но аз не мога да съдя никой...
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    i az vse tova se pitam kato 4eta "slpjnite seksualni problemi i terszaniq" na mladejta!!!!!!!!

аз знам,че кръвотечението е индивидуално за всеки човек...но просто искам да знам дали ще продължи дълго.... а това за забременяването - бях чувала,но не бях сигурна и той ми казваше,че не е възможно... мислех,че ще ми помогнете,а не че ще ме упрекнете

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от You can take me there..
    аз знам,че кръвотечението е индивидуално за всеки човек...но просто искам да знам дали ще продължи дълго.... а това за забременяването - бях чувала,но не бях сигурна и той ми казваше,че не е възможно... мислех,че ще ми помогнете,а не че ще ме упрекнете
    A toi ti kazval,che ne e vyzmojno.... ?! ?! OMG...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    От парвия път - да, може,ако не се пазите.
    А за кръвта ,то е като раничка, след няколко дни няма да го усещаш.

Re: Mоже ли да се забременее от първия път?

estestveno , 4e moje
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    *in a pink dream*
    1- dam
    2- spored zavisi
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Може, разбира се. А относно кръвотечението - то е съвсем мъничко, а може и въобще да го нямаш.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

a da popitam ako si v ovulaciq i go pravish bez prezervativ nqkolko dena , i momcheto ne e svurshilo v teb i na tretiq piesh eskapele no predi pak si pila sa minali 2 meseca,moje li da se zabremenee molq vi

Град
    Варна
    choveka,
    То много неразбрано си го написала, няколко дена си правила секс, на третия ден си пила хапче. Третият ден от кога се брои? От първия от "няколкото" ли? Все пак хапчето не е чудодейно и ако една седмица си правила секс и на тревтия ден от последния акт си го взела, ?!?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    да

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    да

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    да
    aayyyy ti si mi pisal i v taq temaaaa keeeeffff

Град
    Асеновград, България
    Да, можеш да забременееш при първия път. Че с какво той е различен от всеки следващ? Нужна е само еякулация.
    А за кръвотечението... мисля, че най-късно до година след първия път е нормално да се появява кръв по време на секс. Но при всеки е различно. Може въобще да не се появ кръв.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Бургас
    estestveno , 4e moje

Град
    spain
    da zabremene da vazmojno e
    .. a za kravta .. ne vsqko momi4e karvi
    -->.MaRy^JaNe..ZeLeNaT@*Pr1Nc3S@..{GaNj@^EdIt10n}. <--

1. Да може
    2. 2-3 дни може и да няма никакво
    ... Как да му кажа, че го искам ...

Град
    varna
    Не мога да си обясня как може да има толкова малоумни момичета. Много си тъпа, честно ти казвам.Как ще си помислиш, че няма да забременееш от първия път??? Кой клас си, че не знаеш тези неща, ама то в тези времена даже не е нужно да си минал класа за да го знаеш. Щом си имала интернет да пуснеш тая тема, значи си имала достъп и до много други сайтове, където подробно е обяснено всичко относно въпросите ти. И пак повтарям, ако някой не е прочел внимателно: МНОГО СИ ТЪПА!!!

Стига де, не е казала конкретно, че ще прави секс... Ами да, липсва й сексуална култура, и мен ме озадачи, че изобщо има човек, който да не знае такива неща, но пък по-добре, че първо пита, а не да прави глупости и после да си чупи главата.
    И да, може да се забременее при първия път. В крайна сметка единствената разлика е една ципа и факта, че я е имало до преди няколко минути не пречи на факта, че може да забременееш. А и организма няма специално да те пита 'ама за пръв път ли ти е?'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си