View Full Version : какво мразят жените
Мисля в тази тема всеки да сподели от личен опит какво най-много и по малко мразят жените.Момичета нека видим и вашата гледна точка..!
sladko_dete
03-02-2008, 20:43
Съдейки по раздела, "мразенето " го свързвам с мъжа:
- да го чакам
- да е несериозен
- да ми прави забележки
PepiDesigns
03-02-2008, 20:45
Точно тук се намесва още нещо ..
- Да мълчи ..
След като не може да се правят забележки , и да обясни защо чакаш , значи е несериозен , щом си няма и извинение .. и ето , мълчи ..
Начи е идеалния ..
Тва е тотален офтопик , ще ме извинявате , щот съм мъжки индивид , но трябваше да отговоря :D
splendour
03-02-2008, 21:13
:D ми да се надува 4е мои да нбие тоз и ония;4е е "най-добпия" футболист(или там кот е);да се прави че е мн повече от момиче;и още не6то : днеска бях навън и имаше някаква баба- циганка клошарка и едно пишлеменце на около 11 кат и се развика "еи циганко.........не знам си ко още.." и е спр шибано (тва не е само за момчетата че са виновни но тва се слъчи най скоро 8)
hooliganka89
03-02-2008, 21:24
Да,и аз мразя мъж да се хвали,повече от колко трябва,или повече от колкото действа,на думи и аз съм единствена :D
И аз мразя да закъснява,тва е наша работа :D
И за сметката,може,но в определени количеста,и без да се прекалява.
Забележки също мразя,макар,че аз съм царицата,метнала съм се на баща си :oops:
Ам друго...
Абе тва е за сега,друго толкова важно,не мога да се сетя,ама и тва не е малко.
Мразя да се прави на оборотен за моя сметка и никога не позволявам да се случва.
Alabalaportokala
03-03-2008, 02:01
Всичко което обичат мъжете :D
Mademoiselle
03-03-2008, 03:48
az ne bih kazala,4e ima ne6ta,koito mrazq..vse pak ako 4ovekat do men me kara da mrazq 4erti ot haraktera mu i postapki prosto nqma da sam s nego..no za tova puk ima ne6ta,koito mi haresvat ujasno :smt007 -da mi pokazva,4e sam edinstvenata za nego,da use6tam,4e vremeto,prekarano s men za nego e ne6to specialno,malkite jestove,s koito dokazva obi4ta si:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
ghostwisper
03-03-2008, 06:45
мн мразя да се прави на интересен,мразя когато слага себе си над нас(еми в една връзка се правят компромиси скъпи!),а пък изключително много мразя когато чака за всичко на мен(sry миличко не мога да те изпишкам или да си се извиня сама,за това,че ти си ме обидил..!) има и други неща дето мразя,но те едва ли са от значение..
Naughty_
03-03-2008, 06:49
мразя да ме обижда
мразя да не си вдига телефона или да ми затваря
мразя когато не ме глези.... :-x
брейй ама аз мн малко неща мразя бе..учудвам се от себе си :shock:
ne haresvam da me lujat, da ne se suobrazqvat s men, neseriozno otnoshenie.
BlueMushroom
03-03-2008, 08:34
мразя ве4но мрънкащите мъже..ужасни са..ве4но недоволни,винаги нещо не им е наред и винаги намръщени,които ве4но ти даржат сметка.."не прави това","защо каза това а не онова","не се смей толкова силно","каде","с кой","защо"..вси4ко друго мога да приема ама такова отношение...твърдо не!
Naughty_
03-03-2008, 08:49
а да...и да ме лъжат не просто мразя ами ненавиждам.. ! :o
Мразя да ме лъжат, това не мога да простя :) И може би преструвката на едно момче много би ме подразнила :)
menta_loverka
03-03-2008, 08:59
-da izneverqva
-da kazva 4e nqma vreme ako iska6 da si s nqkoi vinagi namira6 vreme
-da zabravi ne6to vajno za men
-da obru6ta pove4e vnimanie na priqteli ili igri otkolkoto na gadjeto si
mi mai e tva
Spider4eto
03-03-2008, 09:00
гаджетата им да играят на World of Warcraft :-x :-x :-x :booooomb:
MiMcHeToOo
03-03-2008, 09:20
Мразя да чакам ама се налага понякога :D
Единствено мразя да ме лъжат и да ми въртят номера зад гърба. Всякаквите други глупости от рода на "мразя да закъснява" изобщо не ми пре4ат. Аз съм лесна в това отношение - не се дразня на дреболии :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
03-03-2008, 10:26
мразя да ми разбиват сърцето.. преди не беше така ходих с някои за по 2 3 7 дена .. зарязвах го имаха ме за кучк* но по добре така отколкото да ме зарежат и да ми разбият сърцето след месец 2 ходене :) тааа друго не мразя с другото се примирявам 8)
evelinka1122
03-03-2008, 11:19
Мразя да чакам ама се налага понякога :D И аз съм на това мнение... към това прибавям и омразата към лицемерието и интригите...
-по принцип адски много мразя да почне да ми казва нещо и да се спре, ама това във всеки го мразя, не само момчетата
-много мразя да се практикуват мои тактики за просене на комплименти и въобще опити за свалка чрез съжаление... много съм мекушава, немога да казвам "не" и накрая всички сме преебани и нещастни
-мразя да ми правят плоски комплименти и чак да се изхвърлят
-мразя да ми дават зор
-мразя да избързват с "обичам те" 99% го правят!
бе мн други неща има, ама сега не се сещам
Даааа, даааа прав/а си!!! Това наистина го мразя!!! АМА УЖАСНО МНОГО ГО МРАЗЯ!!!
korabokroshenec
03-03-2008, 11:43
гаджетата им да играят на World of Warcraft :-x :-x :-x :booooomb:от тва по лошо няма! тая игра ти промива мозъка...
inSane_baby
03-03-2008, 11:52
Aми едва дали сега ще се сетя за абсолютно всичко, но ето какво ме е дразнело в едно момче.
1. Да лъже за да го харесат останалите (казвайки, че се забавил защото еди къде си се сбили и трябвало да иде да ги понабие, че е имал много гаджета, че му казвали, че се целува страхотно и т.н.) Момчета БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ!
2. Да се държи зле с хората, които нарича приятели, да говори зад гърба им колко са глупави и да им се присмива.
3. Мразя момче, което е толкова глупаво, че не забелязва как гаджето му го върти на пръста си, до толкова, че той вече и се подчинява напълно.
4. Да е прекалено мълчалив, в общи компании почти да не говори.
5. Да ми казва постоянно колко много ме обича.
6. Да използва реплики от рода на "Жената е създадена само за да готви" и то в мое присъствие.
7. Да не вижда разликата между любов и привличане.
8. Да не съм единствена.
9. Да не се държи добре с приятелите ми.
10. Да сваля приятелките ми.
Има още, но сега не ми се пише! :? :?
EvilBrunette
03-03-2008, 11:53
Мразя да не ме уважават. Мразя да си играят с мен. Мразя да се опитват да ме изкарат виновна за собствените си грешки. Мразя да ме лъжат. Мразя да говорят зад гърба ми. Мразя да се държат грубо с мен. Мразя да мислят, че са вечно прави. Мразя да ме мразят. Мразя да мразя... :-#
fr3e_s7yle
03-03-2008, 12:28
Най - много мразят да им изневеряваш :lol:
ау да... не е задължителни играта да е точно WoW, всяка друга дебилщина, подобна на нея е в състояние да ме изкара извън нерви :x
таа....яко ревнива съм, ама много и оттам ми идват проблемите. Ревнувам от съученички, приятелки, дори от мойте приятелки понякога О.о
Съдейки по раздела, "мразенето " го свързвам с мъжа:
- да го чакам
- да е несериозен
- да ми прави забележки
За първите 2 ОК ,,, ама ако наистина си за забележки - какво .. да ти мълчи ли ? :?
pepita87
03-03-2008, 18:28
Много не6та ме дразнят...но мразя лъжата! :-x