Влез

View Full Version : Мисля че изобщо не ме харесва вие какво мислите ??

napalm
03-03-2008, 00:03
Има едно момиче което наистина много ми харесва, макар и да не я познавам, но пък я виждам няколко пъти в седмицата. Тежко мие защото разбирам че тя е винаги намръщена когато я видя. А когато е с други не е така, защото се смее и тн. Последният път като я поздравих тя не ми отговори нищо и мълчеше. А и много срам ме лови не знам защо, и немога да говоря с нея. Когато се приближа до нея и я погледна в очите тя се обръща и пак си е намръщена. Аз почти винаги я гледам но тя се отрдръпва. И не ме гледа изобщо. Не ми отвръща на погледите.

Бях направил един опит да я поканя да излезем но тя ми отказа.

Как да преодолея срамът ми ?

Мисля че изобщо не и харесвам вие какво мислите ??

apfan
03-03-2008, 00:54
Може би си я уцелил в неподходящ момент, че да ти откаже или да е намръщена.. едва ли ти си причината. По какъв повод я виждаш, къде? Нормално, ако я виждаш на улицата и да не ти обръща внимание.. все едно да спреш някоя непозната симпатяга, минаваща на среща ти и да й кажеш харесваш ми :) макар, че ми е от любимите това :D

Ако не те харесва, не се плаши, нали? Забравяш и толкова! ;)

prettyIdeath
03-03-2008, 07:23
Не те харесва :? Толкова ли е трудно да се досетиш. Като си преудолееш срама, пробвай с някоя друга .

DiabolicAngel
03-03-2008, 08:13
Не те харесва :? Толкова ли е трудно да се досетиш. Като си преудолееш срама, пробвай с някоя друга .

+1

hooliganka89
03-03-2008, 08:22

+1

MiMcHeToOo
03-03-2008, 09:30

За жалост сигурно е така.

sladku_bebzi
03-03-2008, 09:36
Да я оставиш на мира..

napalm
03-03-2008, 10:32
Може би си я уцелил в неподходящ момент, че да ти откаже или да е намръщена.. едва ли ти си причината. По какъв повод я виждаш, къде? Нормално, ако я виждаш на улицата и да не ти обръща внимание.. все едно да спреш някоя непозната симпатяга, минаваща на среща ти и да й кажеш харесваш ми :) макар, че ми е от любимите това :D

Ако не те харесва, не се плаши, нали? Забравяш и толкова! ;)

Събираме се много хора, на едно място да тичаме.

apfan
03-03-2008, 10:35
Преодолявай срама и я покани пак на кафе, пък каквото стане :)

Mementomori
03-03-2008, 10:36
Може и тя да е срамежлива като теб.Ако искаш да се сближите,заговаряй я по-често и ако тогава не откликва на апелите ти към разговор,по-добре се откажи!Успех!

napalm
03-03-2008, 10:40
благодаря на всички. Най интересното е че я сънувах как се целуваме... :o

gandji
03-03-2008, 10:45
Ми докато си с нея в някоя компаня и гледай да ги разсмиваш сички , тва онова да и са извисиш в очите ( предполагам че ше помогне щот доколкото знам жените си умират по комици :grin: )

b0nb0nka
03-03-2008, 11:12
Предполагам,че ако мацката си падаше по теб поне малко,щеше да приеме поканата ти эа иэлиэане.Щом е откаэала,вероятно не е эайнтересована от теб.Къфти,ама явно е така.И все пак не мога да кажа нищо на 100%.Не се срамувай,эащото тоя пуст срам само ще те эакопава и ще ти вреди.Кво толкова?Всеедно голямо чудо ще стане,като я поканиш отново.И дори те съветвам преди следващия опит,първо да пробваш да се сблжите,да се поопоэнаете и тн.эащото сам каэа,че дори не я поэнаваш.Кво е тва харесване?Само виэулано?Пахахахахаха,еми може и там да ти е грешката.Пробвай да я опоэнаеш,и тя теб.Ако се представиш в добра светлина и те хареса,мое би шансовете ще са по-голями.Ае късмет,и эабрави эа срама :o

evelinka1122
03-03-2008, 11:27
Абе надеждата умира последна! С теб сме давай опитай още веднъж, но пък не ставай много нахален... ама като те гледам какъв си срамежлив... едва ли ще се стигне до нахалство... :) Аиде Успех! :)

napalm
03-03-2008, 12:25
Ще се опитам да поговоря с нея, да видя дали може да се говори с нея... а и с приятелката и- говоря и изобщо не ме е срам. Не мога да рзбера защо.

Кво е тва харесване?Само виэулано?Пахахахахаха,еми може и там да ти е грешката Да, Имаги и такива.
От първия път като я видях много ми хареса и от тогава до сега се си мисля разни неща.

благодаря ви за съветите.

lookatme
03-03-2008, 13:04
според мен може да те харесва и за това да се прави на интересна.но незнам,ако ти и говориш на някакви смотани и скучни теми,нищо чудно да те мисли за смотаничък,но отново сладичък.незнам,но на мен ми звучиш като голям сладур :D както и да е айде късмет

didivid
03-03-2008, 13:43
според мен може да те харесва и за това да се прави на интересна.но незнам,ако ти и говориш на някакви смотани и скучни теми,нищо чудно да те мисли за смотаничък,но отново сладичък.незнам,но на мен ми звучиш като голям сладур :D както и да е айде късмет
:D Права си! Говорете си за нещо интересно, ако й говориш например за хипотезата за изчезването на динозаврите рискуваш да я оттегчиш тотално!

napalm
03-03-2008, 13:57

Ах ми, аз несъм говорил с нея защото много ме е срам за това. Само и казвам здравей като я видя. А и незнам какво да и кажа. Може би ще пробвам да започна да я разпитвам за нещо свързано с нея. Просто съм много срамежлив с момичета, които много ми харесват. Най лошото е че немога да разбера да ли ме харесва или не, или просто да ми се прави на интересна и да ме дразни още повече. Кой знае.

мерси.

Nasindo
03-03-2008, 14:55
Има едно момиче което наистина много ми харесва, макар и да не я познавам, но пък я виждам няколко пъти в седмицата. Тежко мие защото разбирам че тя е винаги намръщена когато я видя. А когато е с други не е така, защото се смее и тн. Последният път като я поздравих тя не ми отговори нищо и мълчеше. А и много срам ме лови не знам защо, и немога да говоря с нея. Когато се приближа до нея и я погледна в очите тя се обръща и пак си е намръщена. Аз почти винаги я гледам но тя се отрдръпва. И не ме гледа изобщо. Не ми отвръща на погледите.

Бях направил един опит да я поканя да излезем но тя ми отказа.

Как да преодолея срамът ми ?

Мисля че изобщо не и харесвам вие какво мислите ??

Другия път като замълчи след като е поздравиш и тегли една цветуща наредба и повече не е поглеждай и поздравявай ... за ква се има тая пу*ка ве :x

pepita87
03-03-2008, 18:27
Ако тайничко се надяваш да прочетеш положителен отговор... :( По-добре спри да таиш тайничко надежда,докато 4уствата ти не са се разгоряли!

Chess
03-03-2008, 18:30
Що е то : Чисто и просто - полицай :lol: ... Шегичка :-o
Не те харесва...

napalm
03-05-2008, 16:01
Да я оставиш на мира..Не съм я изял.

Вчера разкрих че наистина не ме харесва, и за това се отказвам. Тя се плаши от мен, и се отдръпва.
Най гадното беше че се опитва да се натиска с един тъпанар, това най ме ядоса. А и знам че го направи нарочно за да се заяжда.

end

nencuHka
03-05-2008, 16:17
Абе не те харесва,ама ако си достатъчно нахален можеш да пробваш още една покана за кафе да и отправиш :D

VerryBerry
03-05-2008, 16:22
Да я оставиш на мира..

и аз тъй мислех...

Anarion
03-07-2008, 20:06
Нормално е да се отдръпнеш от някой, който разбираш, че те харесва. Но спокс, сигурно е временно. А ти можеш да поработиш над самочувствието си - явно то в това, което предизвиква срама ти.