PDA

View Full Version : Незнам как да кръстя темата......................

sweatkiss
03-03-2008, 16:50
Как се запознахте със сегашните си гаджета и как по-точно се събрахте заедно. :-) Кой направи първата крачка и т.н. :grin: Ако темата ви е тъпа по-добре не пишете ,ама не ми пишете гадни коментари.:lol:Мерси предварително........................ .

woshata
03-03-2008, 16:55
бъкано е с такива теми :D и все пак за истинското първо гадже..ама истинското не такиа от 2-3 клас..ми аз бях първа 8-) не съм го виждала скоро но поддържаме приятелски взаимоотношения за което се радвам щото е много точен пич ..но просто не се получиха нещата :? тва е 8-)

ghostwisper
03-03-2008, 16:56
в мирка..аз му написах голямо послание колко много го обичам след всичкото време,в което беше с приятелка и той се оказа,че иска да е с мен.. и отидахме на кафе и така .. беше супер..

LiCk|It_OfF
03-03-2008, 16:59
Познавахме се от 3 години от училище.Не може да се определи кой направи първата крачка.. :D
Аз казах на една приятелка,че ми е писнало да го чакам.Тя му каза на него и той ми каза на мен... :-D :-D :-D

hooliganka89
03-03-2008, 16:59
Бях на 13,и той дойде на гости в България на баща си,и се запознахме.
След години когато бяхме вече по-големи и по-зрели се събрахме,и аз направих първата крачка към тази прекрасна и единствена връзка :-)
Обичам го,повече от всичко и сме си заедно вече почти една година,и мисля,че ще сме заедно до старини :-)

sexa_na_kompleksa
03-03-2008, 17:17
Запознахме се буквално на улицата. :D Той направи първата крачка, аз никога нямаше да я направя.

vamp
03-03-2008, 17:39
Видях я,харесах я,уж случайно и се обадих в скайп,чатех много с нея,разбрах,че е свястна и готина,точно както ми се стори,излизахме,имаше някои щастливи случайности,имаше романтика,разбиране и т.н.Аз направих не само 1-вата,но и всички крачки,беше ми много трудно и още ми е,но съм щастлив :)

ZuCkI
03-03-2008, 17:42
Natrqskah se kat svin1 i si priznah si4ko :oops: ama predi tui pak bqh prikaal ama ne6tu ma otrqzaha nqq zna4ka siq sme zaedno 8-)

sladko_dete
03-03-2008, 17:54
Учеше в моето даскало, заглеждахме се такива, и той ме беше намерил по скайп и почнахме да си лафим като се виждахме по коридорите. Първата крачка за излизане беше негова :-D

Rebellion_Angel
03-03-2008, 17:59
От моя клас и след три година той направи първата крачка, аз казах "да" и това беше.

GameMaster
03-03-2008, 18:00
Emi zapoznahme se v aha.bg ...Sled nqkade 1 mesec kato si pisahme ( mnogo ni beshe priqtno da si pishem) 1 den toi neochakvano me iznenada pred uchilishte :-D ...I taka se zapoznahme lichno :) ...Sled tova izlqzohme nqkolko pyti i toi me pokani na 1 kupon v tqh....Tam me celuna :smt008 i mi predloji :) ...Beshe mnogo hubavo ...

Kisses_P
03-03-2008, 18:49
Запознахме се чрез бившо гадже.бяхме чатили и той ни запозна.Събрахме се след един купон на който бях.На сутринта прибирайки се към нас си уговорих среща с него,видяхме се ии :smt008 стана квото стана.

menta_loverka
03-03-2008, 18:56
temata e qka.... mi zapoznahme se v sofianci.com no ina4e li4no v reisa rano sutrin po put za daskalo ......purvata kra4ka napravi toi kato me pkani na rd s nego az prieh i tam drugite ni nakaraha da se celunem napravihme go i ot togava ne spirame :grin: :-) i az zarqzah gadjeto si zaradi nego i taka sega se obi4ame do poluda i nikoi ne moge da ni razturve

PepiDesigns
03-03-2008, 21:51
Как се запознахте със сегашните си гаджета и как по-точно се събрахте заедно. :-) Кой направи първата крачка и т.н. :grin: Ако темата ви е тъпа по-добре не пишете ,ама не ми пишете гадни коментари.:lol:Мерси предварително........................ .

Хоо .. Беше края на Лятото , и братовчед ми излизаше с едно момиче от една голяма женска компанийка ... ии след време той не излизаше с тях , а аз покрай него се сближих с компанията ..
Запознахме се ... просто като приятели , винаги съм я виждал , като физиономия , по някой път сме си казвали и здрасти сигурно , не мога да кажа ... в началото имаше някоя и друга реплика , само гледах неадекватно и се чудех как да събера погледите в.у мен , или по-скоро тя да ме погледне ..
След време започнаха по-сериозни разговори , задълбочените теми , излизахме все повече , вече си личеше , че имам някакви намерения , влечения казано по друг начин .. абе , сложно ...
Всеки ден по скайп , след време почнаха и смс-и по телефона ... ох , само като се сетя какви времена са били , радвам се ,че всичко е така както е сега ...
Септември , Октомври , Ноември , Декември , Януари и Февруари .. 22.02 и най-накрая .. просто бях сигурен , че го искам ,и точно на 22.02 действах ..
Принципно трябваше аз да направя първата стъпка , още се чудя как стана всичко , но в крайна сметка вече сме заедно ...

Други въпроси ? :oops: :D

MoHuTo
03-04-2008, 08:43
Запознахме се в Мирк, една приятелка се зарибяваше с него, показа ми го на снимка...аз го харесах и я изпреварих :grin:

MartyParty
03-04-2008, 12:36
Ми честно да си призная за пръв път се запознахме в патиланци на рождения ден на братчедката. :-D Той е бил на 8,а аз съм била на...6.После естествено сме се позабравили и втория път ни запозна същата моя братчедка(обаче тоя път си имаше цел). :oops: И аз си го харесах и...те така!Първата крачка я направи той,макар че и двамата се решихме много бавно дали въобще да правим нещо или не. :lol: А от тогава колко сме преживели заедно...

SkiT
03-04-2008, 12:44
На едно много голямо парти на една вила...видях я да върти "Fire Poi"...и понеже не бях виждал ми направи впечатление,впоследствие и тя самата ми направи огрооомно впечатление...ии после усмивки тва/онова...скайп и така :)

inSane_baby
03-04-2008, 13:26
Имахме обща приятелка, която му беше пратила снимка, на която сме двете. (тогава двете бяхме у нас и тя си беше влязла в скайпа) Той от своя страна каза: "приятелката ти е яка, има ли скайп". Аз по онова време харесвах много едно момче, с което в последствие и тръгнах, и скъсах(защото той ми изневери) През цялото това с въпросното момче си чатихме, видяхме се няколко пъти и си допаднахме адски много.