Влез

View Full Version : Kak?!

linka92
03-03-2008, 17:29
Здравейте.Скоро не бях писала във форума,а да не говорим,че в този раздел не съм писала въобще-може би само веднъж.Та така,да пристъпя към темата.Мисля,че започвам да се влюбвам в едно момче.До тук всичко е добре,но работата е там,че съм почти сигурна,че нямам шанс с него.Мисля,че ме харесва,но има причини поради които ми се струва,че връзката ни така или иначе няма да се осъществи.Та искам да спра да мисля за него,защото си давам само напразни надежди,но не зная как да спра.Постоянно си мисля за него и как бях с него(не е ставало нищо),просто как бяхме на дискотека и как ме беше гушнал,как танцувахме заедно,но всичко това е свършило и съм почти убедена,че бъдеще заедно нямаме.А ако знаете колко много го искам,просто никога до сега не съм искала момче така,както него. :-o

FENKATAA
03-03-2008, 17:37
разбирам тe прекрасно знам какво чувстваш с мен беше така и аз мислех , чe нямам шанс с приятеля ми

linka92
03-03-2008, 17:42
разбирам тe прекрасно знам какво чувстваш с мен беше така и аз мислех , чe нямам шанс с приятеля ми

Ама,аз наистина нямам шанс.Първо голямата разлика в годините.Аз съм на 15(декември правя 16),той на 23.Има си приятелка,пред раздяла са,но аз на това не мога да разчитам.И 3то не сме от една компания,много е сложна ситуацията.И аз искам да спра да мисля за него,докато не се е задълбало още повече,защото после аз ще съм тая,на която ще й е гадно.Въпреки че ми показва по много начини,че ме харесва,но само когато сме сами,иначе само ме поглежда многозначително :-)И въпреки всичко съм почти убедена,че преспектива с него нямам. :?

tvoitobebche
03-03-2008, 17:47
Всичко е въпрос на самовнушение.Ако продължаваш да си повтаряш,че постоянно мислиш за него и че го искаш осезаемо много,е много малка вероятността да го забравиш.А аз оставам с точно такова впечатление,като молба към нас -> да ти дадем съвет как да престанеш да мислиш за него.

И не забравай,че за да ти се усмихне живота,ти трябва първа да се усмихнеш! Успех! :-)

VinDiesel
03-03-2008, 17:49
Вие жените винаги искате това което неможе да имате така че няма да го забравиш лесно :) времето лекува :)

FENKATAA
03-03-2008, 17:52
моят приятел също си имаше гадже и преди бях супер затворена .. и при мене нещата бяха адски объркани може би съм имала голям късмет знам ли :-o

GameMaster
03-03-2008, 17:53
Lele momiche nameri si nqkoi na tvoite godini :? Nqmash shans prosto ...Pyk i po-dobre da si s nqkoi koito e g/d kolkoto teb ne sys 7-8 godini razlika...Zabravi go!

Rebellion_Angel
03-03-2008, 17:56
Абе, зарежете ги тези 20 годишни батковци. Има толкова много други момчета, а вие сте тръгнали с някви дето още няколко годинки и семейство трябва да правят. :D

linka92
03-03-2008, 17:57
Ами,опитвам се да го забравя,но той постоянно ми изплува в ума.Как бяхме заедно и как ми говореше и в следващия момент се сещам,че едва ли някога ше бъда с него и се питам Защо по дяволите продължавам да мисля за него и да си давам напразни надежди.Всички ми казват,че мога да съм с него,но аз се съмнявам,защото всичко свършва до вечерта,виждаме се на дискотеките и толкова,на следващите пъти(през деня,на кафе примерно,когато сме в компания) се гледаме без да се кажем нищо.Не знам какво иска той,може би съм прекалено малка,за да го разбера.Дойде ли вечерта идва при мен и всичко е ок,но през деня всякаш го е срам,което мисля е абсурдно за неговите години,пък и не ми изглежда такъв. :oops: :-o

Та въпроса ми е да спирам ли да мисля за него или имам някакъв шанс с него?И ако трябва да спра да мисля,то по какъв начин,по дяволите!?

Chess
03-03-2008, 18:04
Здравейте.Скоро не бях писала във форума,а да не говорим,че в този раздел не съм писала въобще-може би само веднъж.Та така,да пристъпя към темата.Мисля,че започвам да се влюбвам в едно момче.До тук всичко е добре,но работата е там,че съм почти сигурна,че нямам шанс с него.Мисля,че ме харесва,но има причини поради които ми се струва,че връзката ни така или иначе няма да се осъществи.Та искам да спра да мисля за него,защото си давам само напразни надежди,но не зная как да спра.Постоянно си мисля за него и как бях с него(не е ставало нищо),просто как бяхме на дискотека и как ме беше гушнал,как танцувахме заедно,но всичко това е свършило и съм почти убедена,че бъдеще заедно нямаме.А ако знаете колко много го искам,просто никога до сега не съм искала момче така,както него. :-o

Щом мислиш, че връзката няма да се осъществи, няма да се осъществи...
Как да спреш да мислиш за него? - Спираш... :-o

Chess
03-03-2008, 18:05
Ох как можах да забравя...Има още неопределен (все още) брой на подобни теми: "Как да го/я забравя?"

Cutie_Smile
03-03-2008, 18:26
Ако знаеш колко добре те разбирам :-k . Щом той си има приятелка не мисля че е по удачно да се опиташ да го забравиш . Ще ти е по-лесно ако се отдалечиш от него и ограничиш всякакви срещи с дадения човек . Както са казали хората " Далеч от очите далеч от сърцето " :)

linka92
03-03-2008, 19:09
Ако знаеш колко добре те разбирам :-k . Щом той си има приятелка не мисля че е по удачно да се опиташ да го забравиш . Ще ти е по-лесно ако се отдалечиш от него и ограничиш всякакви срещи с дадения човек . Както са казали хората " Далеч от очите далеч от сърцето " :)

Да,да,да и това го има,но те са пред раздяла.Оффф опитвам се да спра да мисля,но не мога.Какво ми ства не знам.Може би съм поредното заблудено мимиченце по някой батко,но този път този "батко" ми показа,че е различен с нещо и аз не знам с какво. :-) Обръща ми прекалено много внимание,когато сме сами,а аз не знам защо,а когато сме в компанията остават само многозначителните погледи,не знам как да разбирам поведението му към мен,честно... :?

angellove
03-03-2008, 19:31
Е, виж сега. Съветвам те да не си го набиваш в главата това "няма да стане" защото става още по-зле. Пак си мислиш за него, обаче почваш и да се ядосваш защо пък е такава гадна ситуацията. И аз със моето момче се запознах при подобни условия и ситуацията беше почти същата, само дето той е мааалко по-малък. Принципно никога положението не е безнадеждно, но се опитай да минимизираш мислите за него (е, знам че е трудно, ама си отвличай вниманието с нещо). На мен ми помага даже и ученето- просто няяяяма как да свържа химия с чувствата си към някой! :D

Жилав Сатър
03-03-2008, 20:08
Вие жените винаги искате това което неможе да имате така че няма да го забравиш лесно :) времето лекува :)

УАУ. Възхитена съм. Толкова много баналности в 2 реда О.О
Мисля, че ти можеш да постигнеш много...дори без да ти се налага да четеш "Когато бях петгодишен се самоубих".

Сигурно се чудиш дали нещата щяха да бъдат различни ако беше сомнамбул...ми с право се чудиш.

PepiDesigns
03-03-2008, 21:26
Шанс винаги има ..

Искаш да го забравиш , или да се получи - действай , в случЕя винаги си на печалба , защото ако не се получи , няма да се изтезаваш с мисълта , че е могло да стане нещо , ако стане нещо - идеално , значи си се подценила ;)

Късмет. :oops:

menta_loverka
03-03-2008, 21:54
nameri dr koito te privli4a i 6te zabravi6 toq

linka92
03-04-2008, 16:33
Ще се радвам ако и други изразят мнеието си по темата. :-o 8)

linka92
03-11-2008, 17:04
Zashto temata mi "umrq" tolkova byrzo.Shte sym malko po-dovolna ako polucha oshte syveti.

P.S.Izvinqvam se za latinicata,no tova kvadratche s kirilicata e izcheznalo :-o

TheNewReligion
03-11-2008, 17:56
Знаем , че го искаш , но не на всеки му се отваря парашута ! :grin: :grin: :grin:

linka92
03-11-2008, 19:34
Знаем , че го искаш , но не на всеки му се отваря парашута ! :grin: :grin: :grin:

Tam e vyprosa,che toi pokazva,che me haresva,no ne znam dali e seriozen.I ne sym porednata pikla na 15,iskashta da si hvane batko,za da q chuka i da se hvali pred priqtelkite si.Dori me e qd,che si haresah tolkova golqm i sega se chudq kak da prestana da mislq za nego,kato pochti vsqka sybota i nedelq sme zaedno,mamka mu... :? :o
Shte si ostana s dogadkite mi se struva...shte stane li neshto ...nqma li da stanq..bla,bla 8-) :-o

evelinka1122
03-11-2008, 19:39
Ехх тез дискотеки... мразя ги вече... само глупости правя... 8-) И по темата... за съжаление ние няма как да ти помогнем в това да забравиш момчето което харесваш... ти сама трябва да си го набиеш в главата и наистина да не мислиш за него... имай воля и все пак ако има някакъв дори и минимален шанс да тръгнете не го изпускай! :) УСПЕХ! :)

5StaR
03-11-2008, 20:09
Tam e vyprosa,che toi pokazva,che me haresva,no ne znam dali e seriozen.I ne sym porednata pikla na 15,iskashta da si hvane batko,za da q chuka i da se hvali pred priqtelkite si.

Еми за какво го искаш??Неможеш да дишаш без него, нещо сте се влюбили + опознали сте се вече , направо е любовта на живота ти ??Ми не ми се вярва чесно казано => според мен е временно привличане

w0sh
03-11-2008, 20:16
и шкембето, и шкембето, люто горещо
ми е най-любимото нещо

Съжалявам просто не можах да се въздържа.

5StaR
03-11-2008, 20:17
ми е най-любимото нещо

Към него бира включва ли се?

w0sh
03-11-2008, 20:18
ми е най-любимото нещо

Към него бира включва ли се?
Винаги.

linka92
03-12-2008, 19:35
Tam e vyprosa,che toi pokazva,che me haresva,no ne znam dali e seriozen.I ne sym porednata pikla na 15,iskashta da si hvane batko,za da q chuka i da se hvali pred priqtelkite si.

Еми за какво го искаш??Неможеш да дишаш без него, нещо сте се влюбили + опознали сте се вече , направо е любовта на живота ти ??Ми не ми се вярва чесно казано => според мен е временно привличане

Ne sym kazala,che e liubovta na jivota mi,che ne moga da disham bez nego i t.n.Vyprosa e tam,che privlichaneto e dosta silno i me e strah da ne prerastne v neshto poveche,zatova iskam da spra neshtata na vreme.Pyk na men mi e qsno,che nqmam shans s nego,ili pone taka si mislq 8) :booooomb:

barbolinka
03-12-2008, 19:55
kolko poznata istoriq prosto nqmam dumii.. :-k :-k :-k ograni4avai se vuv vsqkukuv dostyp do nego.. ne mu pi6i.. kogato misli6 za nego si namirai nqkakwo zanimanie i ne misli za tova..