PDA

View Full Version : Незнам как да се справя с него...

LitTlE_BeBsIiI
03-03-2008, 18:49
Здравейте.На някои от вас проблема ми може да им се стори глупав,за което се извинявам,но просто незнам къде и към кого да се обърна иначе.Периоди4но моя приятел ме унижава и обижда несъзнателно,без да го разбира.Говорили сме по темата,а той казва,че никога не е искал да ме обижда или унижава....но много често го прави.Наскоро примерно видяхме една много грозно кльощава манекенка в списание....и той ми каза "Ти казваш,че краката и са грозни защото ти нямаш такива,а искаш"...а аз наистина не ги искам защото бяха адски грозни и незнам как може да ме обижда така :( Имам чувството,че изобщо не ме оценява и харесва....говорили сме кфо ли не сме правили и няма ефект....кажете ми в мен ли е проблема,че се впрягам за такива неща или в него? :smt022 :smt022 :smt089 :smt089

menta_loverka
03-03-2008, 18:59
Problema e v nego spored men toi e ot mujete koito mislqt 4e ne trqbva da pravqt komplimenti na jenata do sebesi 4e 6te q razglezqt ili 4e 6te si vdigne samo4uvtsvieto i 6te gi napusne ta ako iska6 drugo otno6enie ....prosto go napusni

Chess
03-03-2008, 19:02
Споко...(момче съм да отбележа :lol: )
Момиче си и е напълно нормално да се "впрягаш" за най-малките неща (не че това е малко, напротив)...
А и той не те оценява и следователно не те заслужава...
Тъй че (метафорично казано =>) : Fuck him!

gostut
03-03-2008, 19:05
ууаааа... е такава обида просто не знам как някой някога може да преживее :shock: :shock:

babity
03-03-2008, 19:05
миличка, и моя периодично ми ги прави едни хубавки такива... ама какво пък толкова, хвани бика за рогата. когато ти каже нещо такова (ще конкретизирам за дадената от теб ситуация) му кажи: "моите са по - хубави" или "като толкова ти харесват... намери я и си ходи с нея", аз обикновено така правя, а ако искаш пък да рабере какво ти е на теб, просто замажи положението и когато смените темата направи някаква забележка за твой познат, който е в нещо по - от приятелят ти. Ако не разговорите ви, то поне това би трябвало да го жегне!

him4e_f
03-03-2008, 19:06
:shock: :shock: Стува ми се мн гадно това нз къде може да е проблема :-o :-o

muhlqsal_4orap
03-03-2008, 20:24
:shock: :shock: Стува ми се мн гадно това нз къде може да е проблема :-o :-o
В левия подбедрен ставен бял дроб.

MiMcHeToOo
03-03-2008, 21:07
Хм ами преобръщай нещата на ирония или шега. Отговаряй му иронично, ще започне да се усеща.

PepiDesigns
03-03-2008, 21:09
Здравейте.На някои от вас проблема ми може да им се стори глупав,за което се извинявам,но просто незнам къде и към кого да се обърна иначе.Периоди4но моя приятел ме унижава и обижда несъзнателно,без да го разбира.Говорили сме по темата,а той казва,че никога не е искал да ме обижда или унижава....но много често го прави.Наскоро примерно видяхме една много грозно кльощава манекенка в списание....и той ми каза "Ти казваш,че краката и са грозни защото ти нямаш такива,а искаш"...а аз наистина не ги искам защото бяха адски грозни и незнам как може да ме обижда така :( Имам чувството,че изобщо не ме оценява и харесва....говорили сме кфо ли не сме правили и няма ефект....кажете ми в мен ли е проблема,че се впрягам за такива неща или в него? :smt022 :smt022 :smt089 :smt089

Пфф ... тва е супер тъпо .. сигурно ти обяснява , колко те харесва и т.н. а някъде през това време "несъзнателно" направо си говори по твой адрес ...

Проблема е в него , явно си противоречи на това което казва .. позната история ми е до някъде , не съм я изпитал лично .. няма значение , проблема в него , по-добре му кажи кратко и ясно какво мислиш :?

tvoitobebche
03-03-2008, 21:09
Проблема е,че приятелят ти е нетъктичен!

muhlqsal_4orap
03-03-2008, 21:14
Проблема е,че приятелят ти е нетъктичен!
Ееее, влезте в тъкт най-накрая -.-

koalka
03-04-2008, 10:57
Да те затапва ли се опитва, не знам, обаче не му се давай и не позволявай да ти говори така.Един път, два пъти, но това постоянно определено не се търпи.Говори сериозно с него и му кажи да престане, защото ти е писнало.Интересно ми е какво ще направи.Ще се сдържа ли заради теб, което абсолютно нищо не му струва, или ще се направи на глупак отново.

hooliganka89
03-04-2008, 11:04
Аз нямам такъв проблем с приятелят ми,за което се радвам.
Мисля,че твоя приятел прекалено много вярва,че женската злоба е в всяка една наша реплика.

Започни и ти да го обиждаш по този начин.
Примерно пак разглеждате,и виждаш някой готин певец или футболист,и кажи мале колко е мусколест и какъв страхотен тен има или нещо от сорта,и кажи жалко,че ти не можеш да се похвалиш с тези качества.Направи го няколо пъти,и той най-вероятно ще ти направи забележка,и му кажи,ако той спре,че и ти ще спреш.Може да подейства,успех!

Wrathchild
03-04-2008, 11:10
Или му се озъбваш и ти или полагате много сериозен разговор. Не е допустимо такова отношение...

LitTlE_BeBsIiI
03-04-2008, 15:49
Да прави сте,но незнам...аз пък много често обиждам всяка жена за която той каже нещо положително .....и той явно си мисли,че вече всичко лошо,което казвам за женския пол е от моята злоба.... :-o :-o :-o А може просто да се е бъзикал или да е искал да ме ядоса?