View Full Version : Секс със други националности
Zeratuul
03-03-2008, 20:30
Здравейте значи живея в Канада от 4 години и съм се нагледал на какви ли не щуротии и какви ли не националности и какви ли не връзки между бели и черни, черни и латиноси, китаици и бели... както и да е тука българите в Канада си падат по българските момичета и си търсят свястни български момичета, но проблема е че такива няма! Българските момичета тук излизат със всякакви други няционалоности освен българи и интересното е че тези латиноси дет са по съпунените опери най-много излизат с наши момичета и много ги омагьосват и тези хора направо ме отрвъщават едни такива не знам как българките не ги е гнус от такива хора. Та въпроса ми е вие момичета много ли си падате по латиноси и ако ви докарат във чужда страна бухте ли скочили веднага на някоя друга националност да пробвате веднага как е, понеже всички българки първо се опарват от тези играчи и после разбират че са сгрешили... или вие бихте си се придържали към българите.
skatemore
03-03-2008, 20:32
надявам се не се казваш ицо ? сериозно тва
Zeratuul
03-03-2008, 20:34
Не но познавам Ицо не знам твоя приятел от каде е но аз съм от Montreal.
Kras4eto_lp
03-03-2008, 20:35
Ох обърках се докато четох :D Еми аз...не смятам да се местя да живея в чужбина но ако се преместя няма да търся българи там...какъвто ми хареса такъв. :P
Alice Fox
03-03-2008, 20:35
Ти пък ся какъв въпрос зададе..Докат не се случи никой не мое ти каже..Иначе аз съм си "друга" националност..и да ти кажа не смятам ,че заради т'ва се харча повече..Латиносите просто са си готини ..стига да не се баш черни мангали,които смърдят на пот.. :?
Ти пък ся какъв въпрос зададе..Докат не се случи никой не мое ти каже..Иначе аз съм си "друга" националност..и да ти кажа не смятам ,че заради т'ва се харча повече..Латиносите просто са си готини ..стига да не се баш черни мангали,които смърдят на пот.. :?
ti kva nacionalsnos si? :) az vi savetvam da probate s negarki, zabavno e malko raznoobrazie :-o
Zeratuul
03-03-2008, 20:48
Да каква националност си. Аз не съм пробвал с нищо друго освен Румънка. Време е да пробвам с негърка хахахахахха
А латиносите са ебаси загубените ве кво им е готиното направо ме е гнус да излезна с българка след като е видя че е с латинос с тяхните глупости и Don Alberto Dа Silva с тяхния Regeton не знам и с черни има дето излизат точно за 3ти март имаше някво българско парти и некви малки момиченца с негри българки кво да ти кажа ... лол
Nik4o_Spain
03-03-2008, 20:49
Seki gleda tova koeto mu haresa a ne nacialnosta :)
za ko sa vi takiva maje. Istinskiq bulgarin si li4i otdale4e. Kogato gleda ma4 na nacionalite, ednata raka mu e na sarceto a s drugata si darji birata!
Ами ще се съглася,че с какъвто ти харесва,с такъв ще излзаш...А българките там явно искат да опитат нещо различно и намират тези латиноси за привлекателни,въпрос на предпочитания.
Аз например харесвам бели,без значение националността.Тъмнокожит нещо хич не ме кефят,нз що.
moje bi ne gi predpo4itat samo za6toto sa im po privlekatelni,a za6toto moje bi tam balgarite nqmat kakvo da im dadat-ako tarsqt pari i izgoda,nqma da se hvanat s balgarin tam,balgarin sa mogli i tuka da si namerqt-4i4ko pari4ko,ama fakta 4e sa oti6li tam da gradqt po dobro bade6te ozna4ava 4e tuk ne mogat da go postignat
drug e vaprosa 4e mn pove4e sa bogatite balgari izvan otkolkoto vutre v bg
Spider4eto
03-04-2008, 07:49
о стъпя ли в америка си фащам негър :grin: 8-)
latinosite sa mnooogo iaki i mnogo palavi ;)
:? Ъх.. латиноси..
Нищо яко не им виждам
vanPersieFan11
03-04-2008, 08:34
vinagi b1lgari,na latinosite ne slu4aino im kazvat 4e sa sred nai-dobrite narkotrafikanti v sveta...... 8)
:? Ъх.. латиноси..
Нищо яко не им виждам
I az taka ... :? Neshto ne se vdyhnovqvam.
Какъвто ми хареса такъв. Нямам особени предпочитания, досега обаче съм се придържала само към българи. За в бъдеще нз...
advokata
03-05-2008, 09:53
Германките... :grin:
Естествено , германки КОЙТО НЕ СА ДЕБЕЛИ!!!!!!!
Опитал съм в момента с 2...
Първото е от 16г. а второто ми е сегашно... (на 22 съм)
amatorium
03-05-2008, 12:16
Nacionalnostta ima malko znachenie otkum tradicii i kakvo e prieto i kakvo ne, no inache horata se razlihavat totalno. Mojem li da slojim vsichki bulgarki pod edin kup primerno!? 8-)