.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Секс със други националности

Здравейте значи живея в Канада от 4 години и съм се нагледал на какви ли не щуротии и какви ли не националности и какви ли не връзки между бели и черни, черни и латиноси, китаици и бели... както и да е тука българите в Канада си падат по българските момичета и си търсят свястни български момичета, но проблема е че такива няма! Българските момичета тук излизат със всякакви други няционалоности освен българи и интересното е че тези латиноси дет са по съпунените опери най-много излизат с наши момичета и много ги омагьосват и тези хора направо ме отрвъщават едни такива не знам как българките не ги е гнус от такива хора. Та въпроса ми е вие момичета много ли си падате по латиноси и ако ви докарат във чужда страна бухте ли скочили веднага на някоя друга националност да пробвате веднага как е, понеже всички българки първо се опарват от тези играчи и после разбират че са сгрешили... или вие бихте си се придържали към българите.

Град
    Враца
    надявам се не се казваш ицо ? сериозно тва
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Не но познавам Ицо не знам твоя приятел от каде е но аз съм от Montreal.

Ох обърках се докато четох Еми аз...не смятам да се местя да живея в чужбина но ако се преместя няма да търся българи там...какъвто ми хареса такъв. :P

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Ти пък ся какъв въпрос зададе..Докат не се случи никой не мое ти каже..Иначе аз съм си "друга" националност..и да ти кажа не смятам ,че заради т'ва се харча повече..Латиносите просто са си готини ..стига да не се баш черни мангали,които смърдят на пот..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    Athens
    Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    Ти пък ся какъв въпрос зададе..Докат не се случи никой не мое ти каже..Иначе аз съм си "друга" националност..и да ти кажа не смятам ,че заради т'ва се харча повече..Латиносите просто са си готини ..стига да не се баш черни мангали,които смърдят на пот..

ti kva nacionalsnos si? az vi savetvam da probate s negarki, zabavno e malko raznoobrazie
    A.C.A.B.

Да каква националност си. Аз не съм пробвал с нищо друго освен Румънка. Време е да пробвам с негърка хахахахахха

А латиносите са ебаси загубените ве кво им е готиното направо ме е гнус да излезна с българка след като е видя че е с латинос с тяхните глупости и Don Alberto Dа Silva с тяхния Regeton не знам и с черни има дето излизат точно за 3ти март имаше някво българско парти и некви малки момиченца с негри българки кво да ти кажа ... лол

Seki gleda tova koeto mu haresa a ne nacialnosta
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Бургас
    za ko sa vi takiva maje. Istinskiq bulgarin si li4i otdale4e. Kogato gleda ma4 na nacionalite, ednata raka mu e na sarceto a s drugata si darji birata!

Ами ще се съглася,че с какъвто ти харесва,с такъв ще излзаш...А българките там явно искат да опитат нещо различно и намират тези латиноси за привлекателни,въпрос на предпочитания.
    Аз например харесвам бели,без значение националността.Тъмнокожит нещо хич не ме кефят,нз що.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    moje bi ne gi predpo4itat samo za6toto sa im po privlekatelni,a za6toto moje bi tam balgarite nqmat kakvo da im dadat-ako tarsqt pari i izgoda,nqma da se hvanat s balgarin tam,balgarin sa mogli i tuka da si namerqt-4i4ko pari4ko,ama fakta 4e sa oti6li tam da gradqt po dobro bade6te ozna4ava 4e tuk ne mogat da go postignat
    drug e vaprosa 4e mn pove4e sa bogatite balgari izvan otkolkoto vutre v bg

Мега фен Аватара на Spider4eto
    о стъпя ли в америка си фащам негър

hottie
    Guest
    latinosite sa mnooogo iaki i mnogo palavi

Мега фен
    Град
    SF
    Ъх.. латиноси..
    Нищо яко не им виждам

Робинята на Quench

vinagi b1lgari,na latinosite ne slu4aino im kazvat 4e sa sred nai-dobrite narkotrafikanti v sveta......

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ъх.. латиноси..
    Нищо яко не им виждам
    I az taka ... Neshto ne se vdyhnovqvam.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Какъвто ми хареса такъв. Нямам особени предпочитания, досега обаче съм се придържала само към българи. За в бъдеще нз...

Германките...
    Естествено , германки КОЙТО НЕ СА ДЕБЕЛИ!!!!!!!
    Опитал съм в момента с 2...
    Първото е от 16г. а второто ми е сегашно... (на 22 съм)

Мега фен Аватара на amatorium
    Nacionalnostta ima malko znachenie otkum tradicii i kakvo e prieto i kakvo ne, no inache horata se razlihavat totalno. Mojem li da slojim vsichki bulgarki pod edin kup primerno!?
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си